Руски медии критикуват филма за Крим

Може ли Западът да се доверява на Москва - такива съмнения изразява в. "Независимая газета", анализирайки филма "Крим. Пътят към родината".

Обратно в новината

Коментари - Руски медии критикуват филма за Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей и вие от тая смешна медия явно намазвате от паричките за пропаганда. Интересно, е че сайта ви е старичък, а взимате пари от Пропаганда. ГУМА ЛИ СПУКАХТЕ БРЕ ЦЪРВУЛИ ТА ОПРЯХТЕ ДО ТИЯ ПАРИ ?

Кои са критукуващите "медии" - соросоидните таблоидчета ли ? Или тези които ги печат в чужбина ? А колко от медиите хвалят Путин за филма и за нещата в него ?

Както казват калбойците - щом критикуват значи има демокрация :))

и ние сме славяни,същите зависливи глупаци като писалите тази статия във вестника-не сме като другите нормални народи!

за вас не знам , но ние българите не сме славяни !

хубав плакат ! путин на руля на руският параход ! велик нов кормчия , смело към ново крушение !

Руския режим е абсолютно фашистки-и във вътрешен и в международен план.Най тъпото е, че казват фашисти на украинците, които защитават родината си, жалка история.

защитава Донецк и Луганск от фашистката хунта в Киев, която избива своите собствени граждани. Това ако не е фашизъм , какво е ?!?

Фашистки режим - значи репресират и унищожават "малоценните" други раси - т.е. не руското население. Не виждам обаче къде Путин е пратил редовна армия срещу друг етнос, къде бомбардира жилищни квартали, къде с артилерия обстрелват с касетъчни бомби местното население. В Украйна виждаме, че паравоенни формирования, заедно с редовна армия извършват точно това над рускоговорящото население. Като дрънкаш и плещиш (глупости) е хубаво да разбираш това което говориш/пишеш !

че не както и русия на Гейландия също...

Не намирам такава статия? Не може ли да сложите линк към източника, някакво доказателство? Намерих само това; link

хасан геновЪ иво минЖев бегееца гееца и останалата рЪждясЪло-гЪрбава ИЗМЕТ Ю Туба >>>>> изпънител Жана Бичевская русские идут Приятно слушане Помияри недодялани НПО-слуги

Критикуват,ама по другарски,защото иначе...

Редакцията на "Шърлито..." ще е детска игра в сравнение с това , което може да се случи на "Независимите..."!!? Просто Москалят е несигурен град!

Аркадий Ротенберг, който щял да строи моста до Крим от японски произход ли е, че не мога да се ориентирам само по името.

И германците на времето,са правили опит,да построят мост,ама...

Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

. . , но нашите 'синеасти'-рашизмофили си го харесват. Понятно: 'на вкус и цвет, товарищи нет'- рекъл руският помияр и продължил да си ближе г*зъ :-)

Много по-важно е кой ще спечели от мира. Германия загуби ВСВ, но след това спечели от мира, даже се и обедини. Сравнението между Русия и Германия в днешно време е даже неуместно.

Този филм е пълна глупост. Гледах го до половината ин е издъжах (целия филм е над 2 часа). Но само едно не е ясно, нали "Зелените човечета" не бяха руснаци а от филма излиза, че в крим са изпратени ВДВ, Спецназа на ГРУ и ракети бастион. Нали Пути се кълнеше, че там руски войски няма. Ако може някой любител на москалите да ми обясни , "Що така, Почему, Why, Warum"?

Гледай целия филм и ще разбереш защо. В Крим имаше официално руски войски от 1990 със съответната квота от 20 000 души. Ако не беше толкова тъп и поназнайваше чужди езици щеше да разбереш че Путин казва, че Русия има пълното право по договор да си запълни квотата от 20 000 руски войници, за да защити своите бази и обекти, които са под заплаха от бандеро фашисткия преврат и най-вече да защити живота на руското население в Крим, което по призива на майданчиците, както си посочил и ти като ник си посочил, е трябвало да бъде избито.

Много у нас не знаят руски.Също така не знаят историята.Не се ядосвай,това са малоумни идиоти на които им харесва как украинската армия избива деца,независимо от каква националност са.

Ба, ти не можеш ли да си го хванеш и.. да си го смучиш?

Всяко стадо си има и мърша! А родните мърши се родеят с руските.

проблемът е че в Русия са се докопали до властта. Нашите поне са насметени в ъгъла.

Да бе! Виж само кой е министър-председател и няма нужда да търсим повече ;)

Във всяка къща има боклук. Ама нашия е проамерикански и много смърди.

Ямвно има доста руски медии, които са предателски настроени спрямо Русия. Риа новости е една от тях, така мисля аз. До този извод стигам от личната ми кореспонденция с тази медия.

Ще ме извинявате, ама какво го интересува Путин мнението на Олан и Меркел. Украйна е вътрешноруски проблем. Каква работа имат натовци във вътрешноруските работи. Украйна е създадена от руснаците, заделяйки една част от руските територии. Как ще си взаимодействат е вътрешен въпрос.

Какъв вътрешноруски проблем, мили платени драскачо. Украйна е сувернна Държава, призната от целят свят и Русия в частност. Това не е някой васал. Ами ако на нас Руснаците чрез сатетлита им ДПС ни спретнат един такъв конфликтец, и ние ли ще сме вътрешен порблем на Труция!

Нека припомним КОСОВО, американските бомби с обеднен уран по сръбските градове, някой паднаха в София.

Нека припомним, етническо прочистване от Сърбите, 300 000 изгионени албанци. Масови горбове, камиони с трупове в Дунава. Или дай да си драскаме, за каквото са ни платили. Ей до там я докарахме да жалиме за сърбите, дето толкова мръсотии са ни направили и заради които България е намалена два пъти.

Нека си припомним, че днес сърби в Косово няма, защото бяха изклани, продадени за органи. Все престъпления пред които вие и подобните на вас отвартително продажни и тъпи душици си затваряте очите. Сърбите бяха подложени на геноцид не само в Косово но и в Сръбска Крайна в Хърватия, където повече от 500 000 сърби бяха избити и прокудени от родните си огнища и до ден днешен, вече близо 20 години. Седнал да ми плаче за албанските наркотрафиканти и продавачи на органи от които проплака цяла Европа.

Докато не изгледах филма се чудих защо Западът е иззлобял тотално. Стана ясно..., че Путин е провел една блестяща безкръвна операция, не допусна проливане на кръв в Крим. Защото ако не го беше направил не само украйнската армия щеше да ги избива, но и щеше да има клане на етническа основа. Журналя...отидете, в Крим, направете репортаж как живеят там сега, разпитайте хората по улиците... Нали отидохте на Майдана? Или там няма кръв, убийства, действителността не се връзва с това, което ви поднася Псаки? Защо не показахте и не коментирахте убитите около Корсун, където националистите избиха и осакатиха доста хора! Или защо не показвате репортажите от Радата още в началото на Майдана в Киев, където депутатите крещяха (Тимошенко, Ляшко и т.н), че хората в Източна Украйна трябва да се избиват, и че са "нехора", че след тях "трябва да остане изпепелена земя", че трябва да им се пусне и атомна бобма!!!! Това не го пишете, защото е гнусно, долно и нечовечно. А от друга страна слушаме лицемерните изказвания на Меркел, Оланд, Обама и всички си затварят очите за престъпния геноцид на Киев и кураторите му. Преди два дни неразпуснаните военни формирования пияни на БТР са прегазили майка с две деца. Майката и едното дете са починали, другото детенце е в много тежко състояние. Но пак ЕС с неговите си "европейски ценности и морал" мълчи!!! Цинично, гнусно и долно. И ние се гордеем, че сме част от това.

Абе ти знаеш ли риските десантчици колко хора са избили в крим, да не говорим за донбас. Това , че тази сълзлива руска боза не го показва нищо не значи.

какви руски десантчици бе клоун хохолски, руснаците ако бяха влезнали с регулярната си армия щяха да ви сметат за 5 дена измислената смешна държава.

Да не ти доставят същата дрога като на украинците??? Имаш липса на мозъчни клетки :)))))

Еми днес са имали възможност да видят след една година как живеят в Крим.Плачат,но от радост.

На Русия - и грам доверие да не се дава! Все едно не си спазва договорите, които е подписвала ....

Това е една много добре платена статия за промиване на мозъци. Веднага привеждам доказателство. Ето ви едно изречение от статията: "Става дума за регион на Украйна, повечето от чиито жители смятат руския за свой роден език" Вие например СМЯТАТЕ ЛИ, че българският език е ваш, роден език ИЛИ ТОЙ Е ваш, роден език. Защото ако СМЯТАТЕ, то може и да се заблуждавате, но ако ТОЙ Е, то това е факт! Има огромна разлика, ако забелязвате. Ето така, малко по малко, лека полека, с такива статии се култивират едни дебилни същества, които не знаят кое е ляво и кое е дясно!

След като западът вече е така затънал в непосилни заеми, главно към комунистически Китай, достатъчно е Путин да проведе даже малка военна интервенция, и така нареченият запад ще се разпадне тотално. Бъдещето е в 3- милиардния БРИКС !!

Едно време така се говореше и за СИВ и Варшавския договор... Имаше и ракети и малки и големи интервенции и златна рубла и какво ли не. Знаем обаче какво се случи в крайна сметка. Истината е, че 3 милиардният БРИКС предлага предимно евтина работна ръка, но това не е достатъчно за да поведат хорото. В момента само САЩ са с по-голям БВП от целия БРИКС, а ЕС са с още по-голям. После идват Япония, Канада, Австралия, Южна Корея и т.н. Все развити страни, на които БРИКС им работи. Дори Китай не може да се отдели от Запада, а какво остава за другите...

Явно въобще нямаш понятие как се формира БВП на една държава. Давам ти пример - Китай произвежда моливче, което струва 1 цент. В хамериката това моливче се продава за един долар, т.е за 100 пъти повече. Или една операция, която в Русия е 1000 долара, в хамериката е 100 000 долара. За да сравниш БВП-тата, трябва да разделиш БВП на хамериката на 100, и тогава сравнявай. Истината е, че всичко се произвежда в КОМУНИСТИЧЕСКИ Китай, даже и компютрите, които уж запада е измислил. Просто комунизмът се доказа като по добър строй, след като всичката реална продукцие е именно там. В момента в който БРИКС спрат кранчето, и си поискат обратно парите, запада е умрял. Просто в момента е прасенцето, което охранват за коледа.

Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас.

Бе то и Хитлер организира референдум в Судетите и после ги анексира, но накрая знаем какво стана...Единственото хубаво нещо на войната е това, че винаги се връща там откъдето е тръгнала. Така че колкото и да се напъвате кремълското Джуджи е обречено!!!

След този филм с основание можем да очакваме продължение: "Как не можахме да завладеем Новорусия, но поне освободихме Донбас". И Путин отново ще разказва как лично е ръководил военната операция.

Патокът Доналд пак зашляпа из Черно море,явно е забравил урока от лани и ще се наложи некой СУ24,да му го припомни!!!

въпреки че Путин буквално ти се изплю в лицето то още му вярваш за измишльотините със Су-то????

Filip Vasilev

Изплю се в натовския гримиран сурат,аз нямам нищо общо с него,гейчетата нещо се чувстват засегнати ,пука ми!!!

Украйна загуби Крим, Донецк и Луганск, а роССия загуби цяла Украйна...

В Крим винаги е имало руска армия!

И Аляска винаги е била Руска, ама - на!

Филмът за Крим беше превъзходен, шармантен, възхитителен, разкошен и хубав. Очакваме втори епизод наречен "КриЧим", където казакът Митко изброява столиците на държавите,Швейцария-Берн, Азербайджан-Баку, Италия-Рим... обаче накрая казва Кримската република - Севастопол. И накрая пише "Конец"

Дир-а, като твърдите и изразявате някаква теза, ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ оригиналния руски текст, или си е друго като се даде "сдъвкан, преработен" вариант на раята...

Украйна и досега не разрешава двойно гражданство! - Колко ли ще са руснаците...?

4 март 2014 "... защита на хора, дълбоко свързани с нас - икономически и културно, защита на наш национален интерес." Целта на Русия не е да завладяваме някого (!)", каза Путин. 19 март 2014 "Руският президент Владимир Путин оправдава (!) окупирането (!) на Крим със защита на руските интереси и правата на етническите руснаци в района" (A кой е нападнал руско говорящото население на Крим, че Путин трябва да го защитавa? Живеещите в Крим руснаци никога не са били застрашени, тъкмо обратното!)

ВЛАДИМИР ИЛИЧ ПУТЛЕР ЛЪЖЕЦА 04 март 2014 Путин: Русия не е изпращала войски в Крим "... хората с униформи без отличителни знаци в Крим са местни милиции, а не руски войници. "Всеки може да си купи каквато униформа иска, а и такива униформи има в много бивши съветски републики", отговори Путин на въпрос защо униформите им приличат много на руски" 28 март 2014 Путин: В Крим демонстрирахме мъжеството на руската армия "Руският президент похвали в петък армията за мъжеството, проявено при завземането на украинския полуостров Крим, което според него разкрило качествено новите й възможности."

Русия винаги е имала войски в Крим - и военноморски и сухопътни. Е, позасилили са ги малко, но украинците сами си изуха гащите! А българските адвокати на фашистката хунта и на американските "инвеститори' в Украйна да духат супата!

Дир-а, кога публикуването на оригиналния текст е "извън темата"?! Това ако не е по темата, не знам кое е....

Все пак фондациите не са спонсорирали само немцов!

Гледах филма 2 пъти, като втория път си водих бележки. Защо се изненадахте от коментара на Путин, че в Крим е имало руски войници по време на референдума. Това той го каза още миналата година и "вежливите и любезни зелени човечета" са негови думи. Акцентите на филма се други: 1. Путин + още 4 души са планирали операцията без един изстрел, 2. Русия не е превела своите ядрени сили в бойна готовност защото те винаги са в такава.3.Елиминирането на кодираните канали за връзка на украинската армия и принуждаването й да използва конвенционалните такива, които се прихващат на 100%. 4. "Инцидентът" с американския кораб Доналд Кук, и ракетната система Бастион, разположена нарочно да се вижда от американските сателити, също демонстрира превъзходството на руската страна. С други думи освен, че има пропаганден ефект, филмът е едно предупреждение към САЩ и ЕвроГейскиге им пудели да внимават в картинката.

Не са решили, не са свалили пияния мужик. 'Заглушаването' с Хибини май излезе от мода, но сега пък Бастион.. LRASM - това е противокорабна ракета ;)

ПУТИН

Как ще го свалят? С блокиралите им системи "иджис" , а нали точно тоя кораб ще "сваля" там нещо си1

чеда на шумкари защо плачите за лъжеца Путлер и вие ли сте лъжци като диктатора,нали видяхте изречените лъжи .след време пак ще чуете -аз изпратих войските в Донбас. Диктатора трябвада бъде приютен в съда в Хага като престъпник виновен за кръвопролитието в УКРАИНА -.съд за международният престъпник

един Путин ни трябва на нас но тук се раждат само пу..и.

Държавни, официални езици в Крим са Руски,Татарски и Украински. За 1 година са издадени 2 млн.181000 руски паспорти. Пеннсиите са вдигнати 3 пъти.Вода, ток и газ са намалени 2 пъти.Медицина и образование са беплатни. Летището в Симферапол приема по 300 полета в денонощие.Проверете Софийското колко приема?

на всеки 4.5 минути излита или каца самолет !!! Абе да не би да си прехвърлят цялата войска в Крим братята ???

ако доиде путин тук тези дето се правят на мъже, наи вече по форуми и площади ше бъдат наи големите пу.ки, или ше вземат спешен полет на запад.

за Волен ли говориш или за Миков ?? Той Волен и така си почива в Трокадеро, така че нищо ново..

себе си за колко п...и броиш ??

май само путинофилите не са гледали филма още.... що така бе друзя? Руски ли не разбирате?

И аз гледах филма. Целият филм и епизодите в него ми напомниха само едно: Бай Ганьо в банята се тупа в гърдите и вика с всичка сила - Булгар, Булгар...

Жалки българи, с жалко продажно управление от много години, критикуват и плюят със завист един народ (който се гордее с държавата си и с ръководителите си).

Що не минеш направо на руски, а? Българомразец?! Марш в Сибир при Путя...

винаги само с актуалния вожд - всички предишни са престъпници! Като слезе Путин от власт (независимо как) и той ще е престъпник - оправдание за отново несполучилия руски народ...

народ който е изгубил връзка с реалността, с нищо неоправдано стратосферно самочуствие, с пълна липса на класа и трезва преценка на собствените си а и на опонентите си възможности..

Путин обявява, че е излъгал собствения си народ и света. И се гордее, че е лъжец. Жалка картина.

Чудно ли е, че никой не вярва вече за нищо на Русия? Докато Путин и кликата му са на власт в Кремъл, никой няма да ги приема с доверие и уважение.

Това също ще е правилно. Може да се каже и по друг начин- Путин обясни ясно на своя народ и целия свят, защо е постъпил така и кое го е наложило. Зависи от отношението и гледната точка.