Валери Симеонов скочи на БНТ заради ”Откраднати очи”

Партията на Валери Симеонов остро скочи срещу БНТ заради излъчването на филма „Откраднати очи“ в неделя вечер.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов скочи на БНТ заради ”Откраднати очи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гадост и защо не превеждате,тука е БЪЛГАРИЯ

Писна ни да четем за възродителния процес. Младите не са били родени през 1984 и нищо не знаят, а и никога не са казвали, този е турчин, този е помак, а за помаците думата "помак" не я знаят и от там не я употребяват, а на имена, все една и съща плоча я слушаме през тия много години, от 1984 до ден днешен и ще продължава, защото от селата и от градовете възрастните са наивни, не всички де, и им вярват, но пак казвам не всички, а по-точно насила по време на избори един по един ходят по къщи, апартаменти и ги изкарват, нищо против малцинствата, а против незаконното им забогатяване. защо това не кажат депутатите, не обикновените хора. об.хора виждат, ядосват се, че им отнемат земите и само си казват горе аллах вижда всичко. много забогатяха от малцинствата, там наблегнете, но имат страх явно от прокуратура, система, виждат и те зидовете, но не смеят, айде заповадяйте и снимайте, точно малцинствата искат да узнаят, как аджеба забогатяха през тия години-мохамедани, турци, цигани, българи...как, а бяха голи като пушки, семейство на 50 г.: с две деца, с висше, с апартамент на тати, апартаменти на децата, къщи огромни, вили огромни, откъде бре, аметчо, откъде се намериха пари от джебел басма, сххджо помака, питат ви обикновените турци, завзеха им земите без конкурс, плачат и българи и турци. плачат за земите си, не стига , че са дълги години безработни и малкото им отнемате общинските чиновници, как е, защо не снимате, а само занимавате младите на вън именно заради вас заминаха с еднопосочен билет и българи и турци еродирани, българите в Лондон, турците в Германия, цели семейства се изселиха вашите хора в Германия, а някои са в очакване, родени през 1957, да се пенсионират и отидат при децата си, мъжа си в Германски градове, там наблегнете, ама не ви изнас

Предатели много. За кокошка продадоха род и родина. Но Валери в момента е 200% прав.

"БНТ е българска обществена телевизия, финансирана с парите на българските данъкоплатци, а не от пропагандните централи на анти-български политически партии и организации!" АБСОЛЮТНО ВЯРНО. Защо не споменат и за това което са вършили "онеправданите"? Протурската терористична група Кърлежите запалва горски масиви и обществени сгради. На 22 май 1984 г. протурски терористи взривяват с 4,5 килограма тротил църквата в село Бенковски. През есента на 1984 г. е регистриран провален саботаж, целящ влакова катастрофа край гара Айтос. През 1985 г. избухва взрив в супермаркет в Бургас. Заподозрян като негов извършител е член на терористичната група, взривила вагона за майки с деца при Буново. През 1985 г. в Разградски окръг Хлебаровската диверсионна група взривява електропроводи и унищожава селскостопанска техника. следва

През юни 1985 г. е извършен атентат със самоделно взривно устройство с часовников механизъм, взривено до спортна площадка. През лятото на 1985 г. има нов опит за саботаж с късо съединение в контактната мрежа край гара Карнобат. На 31 юли 1986 г. в курорта Дружба (днес Св. Константин) e заложено мощно взривно устройство с електрически взривател с часовник Слава, настроен за 15:30 ч. Той съдържа около 3 килограма експлозив 5 шашки амонит и скаленит, 2,5 килограма амониева селитра, поставен в 5-литров съд за мляко, увит в хартия, найлон и поставен в плетена мрежа. Случайно е открит от плажните спасители по сигнал от летовник за забравен багаж. Експлозивът е пренесен на безопасно място и обезвреден от МВР. На 26 декември 1986 г. са хвърлени отрови в шахтата на резервоара за питейна вода на с. Люляково (дн. Област Кърджали) и са разхвърляни листовки с протурско съдържание. Като отрова е ползван токсичен препарат за растителна защита.

В края на 1986 г. е опожарена балирана слама в района на Провадия. На 7 юли 1987 г. 2 деца Дарин Христов (на 12 г.) и Николай Петков (15) от Добрич са отвлечени със синя кола марка "Лада" със силистренски регистрация от 3 протурски терористи, за да ги ползват като жив щит в осигуряването на коридор за бягството им в Турция. Терористите са български турци: ветеринарният лекар Никола Николов (48) от Дуловското село Чернолик, синът му Орлин (21) и Невен Асенов (24) от село Боил, Силистренско Те са въоръжени с 12 осколочни бойни гранати придобити от военно поделение където Орлин служи, успяват да взривяват 3 от тях пред хотел Интернационал в курорта Златни пясъци и раняват 3 души 2 чужди летовници и българин. Те се оттеглят в осигурения им коридор към турската граница. При устроената в Странджа засада на един завой край село Изгрев до Мичурин частите за борба с тероризма преграждат шосето с бронетранспортьор. Над тях виси хеликоптер. Похитителите са блокирани и се взривяват в колата, в която са те и взетите за заложници деца. Децата са ранени, едното тежко и остава инвалид, 2 терористи са убити от взрива, а третият по-късно е осъден на смърт и разстрелян.[4] Август 1987 г. до 10 август са осигурени взривни вещества, часовников механизъм и всичко необходимо за 3-то терористично нападение с цел в курорта Слънчев бряг. Планираната дата на атентата е 15 август, но терористите са разкрити и арестувани 2 дни по-рано и нападението е предотвратено. После били репресирани! Който смята турския език, за майчин, няма място в България. Да заминава в Турция, там майчиният му език е официален.

Никога не съм харесвал Валери Симеонов! Нещо повече, считам, че той по недоразумение е вице премиер. В случаят с този филм обаче, е прав! Наистина авторите са "пресолили" манджата и то здраво! Чак такива неща не е имало. Казвам го, като човек съвременник на тези времена. Прав е Валери Симеонов и за това, че така наистина се създава етническо напрежение. Авторите на филма изглежда са доста глупавички, за да ровят стара рана и да не я оставят да зарасне. Пак казвам; показаното във филма е силно преувеличено и измислено! Сега аз да го светна Валери Симеонов, защо филмът бе показан в най-гледаното време. В момента, господин Симеонов, начело на Българската национална телевизия са "тъмносини" до мозъка на костите си хора. И злобни! Това са Константин Каменаров и Емил Кошлуков. Идеята им беше да покажат ЗВЕРСТВАТА НА "ПРЕСТЪПНИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ"! Затова беше направено и предаването за Белене, за това се канят подходящите хора, които развиват тази теза! В същото време не се коментира периода 1941-1944 година! Ако все пак решат да разглеждат този период, ще поканят хора, които ще твърдят, че в България не е имало фашизъм!

И аз не го харесвам въобще, но е на 100% прав за филма. Но не съм съгласен че са глуповати авторите му. Съвсем целенасочено, за собствени меркантилни интереси е пресъздавена полуистината.

За 500 години турците са изклали над милион българи. Това е статистика. През време на безредиците те смачкаха в мелето няколко деца, които те използваха подобно на джихадистите от Ислямска държава като жив щит. Това е трагедия.

КАКВО СКАЧАШ ВАЛЕРЧО . НАЛИ ВИЕ СТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ИСЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ИСТОРИЯТА ДА БЪДЕ ПРЕНАПИСАНА. 0 ХАК ВИ Е- УТРЕ ДО НОСАТИ ЩЕ ИМА ДЖАМИЯ И ТИ ЩЕ СЕ КОКОРИШ В КУПОЛА Й

бе то той хубаво скача, ама то така става като оставим външни интереси да ни пренаписват историята, та накрая да се срамуваме от нея... и правителството, в което е тоз господин, участва в пренаписването доброволно и с кеф...

КОЙ на телевизии скачат, КОЙ на стари баба скача, КОЙ на млади германки скача,ВСЕ ОТБОР "юнаци".

Визирайки това интересно име: Йоана Левиева-Сойър, делегиран продуцент Специални проекти" в БНТ, считам, че Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде....

Левиева-Сойър е българска еврейка, омъжена за американски гражданин с неясно занимание в България и нямащ много общо с Том Сойър( мен ако питате - повече от ясно е с какво се занимава тук). Така, че Леви-Сойър си работи по задачите, а ние лапаме мухи.

Напълно прав е Симеонов и не трябва да се заиграва с този въпрос под каквато и да е форма . Ровенето на този процес ще извади един куп контравъпроси и ни препраща към недалечното минало изпълнено с безчинства и жестокост към българското население от османците ..... така че не пипайте бурето с барут и се изявявайте по друг сюжет!

Това им целта,да слагат клечката до бурето с барут.Браво Валерка.герб ще ви ,,диша прахта,,след като приемат ИК.Продължавайте тъка,без поглед на исток и имате големи шансове да изритаме двете мафиотски партий

дира искате да печелите от мен като ви отварям и чета и пиша, а ме цензурирате и триете и ми поставяте условия да пиша удобни на вас неща, е не сте познали да ви пълня гушата и да богатеете на мой гръб. ще мина и без вас и форума ви, чао.

Когато сме паднали под турско робство болярите са били тези, които са ни предали и са нахлупили чалмите за да си запазят властта и земите. Сега е същото - политици и хранените им хора (поръчкови журналисти, продажни културтрегери и пр.) ни продават за жълти стотинки на неоосманиста Ердоган.

Гърците изгониха турците от Гърция. Сега нямат проблеми с това население, което винаги стои като чужда кост сред други общности и не се интегрира и след 5 поколения. Турците изклаха тракийските българи и сега нямат проблеми с тях. Ние оставихме нашите турци и сега те се подиграват с нас и ни правят постоянни мръсни номера. Ние ли сме по-умни, хитри и интелигентни или гърците?

Както всички народи, така и българските турци са нормални, за як пердах са ПОЛИТИЦИТЕ и СЛУГИНАЖЪТ.

Този път г-н Симеонов сте напълно прав, тъй като повечето български политици са протурски настроени. По- голямата част от нашата тъй наречена интелегенция за пари са готови на ВСИЧКО!!!!!!

198ч година.декември.срам и позор.хиляди турци независино от вıзраст пол и т н. освен това надгробните турски имена наı позорно бяха сменени .а след това бяхме принудени да подпиşем декларация в която е написано да не се говори на турски дане се отива в.цамия обрязването е забранено.господа бıлгари това е една срамна страница от бıлгарската история.ето това е геноцит.

"Геноцид" означава убиване на рода. Вие, турците сте майстори в изтреблението на кюрди, българи, арменци, гърци( 100 хиляди сте изклали само на остров Хиос). При Възродителния процес вие имахте шанса да се приобщите към Европейската цивилизационна общност. Подстрекавани от ЦРУ и турските служби някои ваши земляци взеха да вършат терористични актове. Впрочем сега вие много охотно ползвате имената си от възродителния процес като шетате из Европа. Що така? Нали е много лошо?

Доста голям удър по нациналното достойнтво е да си заравяме главата в пясъка и да кряскаме срещу излагането на показ на срамнитедействия на наричащите се българи. Един истински българин и достоен човек би порицал методите на малоумните комунисти, които принудиха граждани на тази страна да се чувстват като уждоземци и обраха и малкото което имаха.

А бе Билбо, къде живееш? Светът не е черен и бял. Крушката си има опашка, казват хората.

И БНТ, и почти всички медии и продажници участват активно за изпълнение плановете за унищожението на България! Днес това е доходен бизнес.

На времето ,след освобождението нашите пра-отци са се отнесли добре с Турците които пожелали да останат в България!И после предполагам са съжалявали след клането в Одринска Тракия ! До ден днешен Турската Държава не е платила ,земята ,домовете и имуществото на избягалите по време на клането във България ! Няма ли някой да се захване с тази работа ,то при това Правителство е невъзможно защото е Назначено от САЩ и е вредно за Българите ! Мекерета винаги са виреели в България ,защото има още от тях !

ДПС и Патриотите си подават топката,играят си игричките,трупат електорат и си заработват рублите!

За деянията на режисьора Радослав Спасов, сценаристите Радослав Спасов и Нери Терзиева, Ботев е написал : Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

хе, хе кой го прави филма - нери терзиева - туркиня, 5-та колона на турция, работи за интересите на турция, дреме и за Родината, какво като е родена тук, израснали поколения наред тук, щом плащат ще лъже и маже както и кажат, още повече че знае истината и много добре знае че турските сепаратисти винаги бутат жени и деца наред та като стане напечено те да го отнесат, защо ще вземеш бебе на митинг и булката като бяга го изпуска и тълпата го смачкава, но удобно го използват при техните предизборни митинги, ето и за филми, ама не казват истината а внушават че злите българи са го утрепали, нещо да казва защо Т.Ж. им сменя имената, трае си а, продажна подлога, дано я видим в затвора заради лъжите си, заедно с директора на бнт, до живот, да се научи че за пари не може да лъже.

Бореца с бабички по границата имал мнение ? Смях !

Има ли нормален човек, който да възприема на сериозно това същество, фуражката Валери Симеонов?

До кога ще се правят на жертви някакви които с желание или от омраза към България и Българите с мечта да заселят остров Кипър ,защо криете този факт ! Време е да се направи филм за геноцида над Българите от Османските Турци , не прикривайте позора на Османската Империя !Прав е Симеонов точно за този случай макар да не съм му фен за построяване на ГО ! Оставка на Управлението на БНТ !

Прав е,но е простак,а шефа му простия,"фин" пейзан е пряк участник във възродителния процес.В Делиормана има още живи свидетели на това!

Няма и не е имало такъв процес измислен от враговете на България !

До колкото гледам телевизия, те всички са ни врагове. Мисля си, има нещо много сбъркано в тая колония.Голям зор да ни ликвидират. То не бяха филми, конвенции, заповеди "от началниците" извръщаване на историята и пр. НЯМА ОТЪРВАНЕ! ЮРГАНЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОРИ, НИТО ЕДНА БЪЛХА ДА НЕ ОСТАНЕ!

Тоя скача,ама що не ми скочи на мен?Ще го напичкосам.

Определено патриотите са прави да изобличат враждебната акция на псевдодемократи, които взимат парти, за да унищожават всичко българско. Питам се до кога ще си затваряме очите пред политиката на немците да унищожават българската история, както е с "мита Батак" на Балева? Ние можем ли да опишем немците като брутални убийци, които след евреите са си мислели как ще унищожават славяните, сред които причисляват и нас? Някои може да се заблуждават, но ние трябва много да внимаваме с немците и евреите, защото целенасочено унищожават българската история. Ако така се върви немец прав няма да ходи.

поредната либерал-фашистка "художествена" измислица, платена отвън, която с нищо не допринася за разкриването на истината, но надъхва хората едни срещу други. но ако ги питате тези, те ще ви кажат, че точно те са най-върлите либерали и против насилието. а конкретно насилие са и подобни "художествени" измислици. както и останалите методи за промиване на мозъци на либерас-толерастните джендърфашисти.

Разделяй и владеи

вместо да си пишат писма да отворят архивите. За този възродителен процес се говорят само легенди, поради спецификата на времето, в което се е случило. Държавата да излезе с данните и да се спрат спекулациите веднъж за винаги. В противен случай може и стотици години да се предъвква тази история.

как върви въпросът със спирането на новините на турски по БНТ? Преди да влезнете във властта все дигахте олелия. Спрете ги сега де! Май, май само си подавате топката с ДПС и трупате точки пред електората.

Предатели много. За кокошка продадоха род и родина.

Просто един бездарен филм направен от едни еничери, с пари харизани от фесовете...Разбира се че НФСБ уцели десятката!

Българската Некадърна Телевизия (БНТ) отдавна са врагове на народа и го облъчват с глобалистка и анти-българска пропаганда ден и нощ, нищо че ние има плащаме за всичко! На това се казва хем плащаш, хем ти промиват мозъка! Да се спрат всякакви пари за предателите от БНТ!

Щом смениха Ръководството на Телевизията веднага се почна фесова пропаганда ! Кошлуков и той е един от тези маниполатори ,дете на Сорос и ДС и кой му каже на къде да клони и той го прави ,за това искаме оставка на Кошлуков ,да си ходи !

Ако Нехриман беше направила филм за зверствата на турците срещу кюрдите( арменците, българите и т.н.), които са реални, а не изсмуканата история във филмчето й, тълпата щеше да я разкъса, а кината осмелили се да прожектират подобен филм - изгорени заедно със зрителите вътре. Това е разликата между България и Турция.

Те измениха историята на България ,която пред очите ни е минала , та покръстването няма да извъртят и да го направят позорен факт ! ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ , където ги обидиха от зад !

за покръстване,смениха имената но и Тато не посегна на религията им.

С имена като Михаил или Георги българските турци биха били приети за европейци от европейците, но с имена като Мюмюн или Мимиш - абсурд( да си го кажем честно).

Егати държавата, щом Валери Симеонов й е вице-премиер. Смешно, но вярно.

може и да си има кусурите, но тук е съвършено прав.

Министерския съвет пак ще трябва да се разграничава от вице премиера си ! Бах "ти правителството !

Няма какво да се разграничава, За разлика от другите му изцепки, тук е съвършено прав, господин моше.

Той е турчин, ''Фройд'' от село Голяма Чинка, Кърджалийско.

Оставка на Симеонов ! Поредния простак !

Що се издаваш толкова лесно?! Ти от кои българи си?

"Куче, което не знае как да лае, само вкарва вълка в кошарата." - бълг. поговорка. Добре е да се припомни на кинокефалите от БНТ. Че те, комай, насила искат да ни докарат сивия вълк у дома!

каде сте били тогава да скчите аген сава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Екипите на българите са сбъркани тотално , различават се цветово от флага ни. Те по-скоро са свързани като дизайн и подредба на цветове с държавния флаг на Ислямска република Иран. Шапките в тези екипи представят точно иранското знаме зелено, бяло и червено , а не нашата нашия национален флаг с подредбата бяло, зелено и червено.