Самолетна катастрофа почерня американския спорт преди 57 г.

Преди 57 г. елитът на американското фигурно пързаляне, треньори и близки загиват при ужасяваща самолетна катастрофа край Брюксел. Америка е потопена в скръб.

Обратно в новината

Коментари - Самолетна катастрофа почерня американския спорт преди 57 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zavist zloba rasizam vijtese narode na Balgaria nese radvayte na cujdata tragedia a napravete nesto za sebesi i stranata

Егати късмета, да излезеш рано сутрин на полето да работиш и отгоре да ти се стовари самолет, наистина много кутсузлии хора има на тоя свят!

За америка зная само едно - че е е единствената държава в света, която ни е бомбардирала. Това знание ми стига...

ако не помниш бяхме съюзници на Германия тогава. А помниш ли че 15 000 български офицера бяха разстреляни от болшевиките точно в същия период? Не... не ти е угодно да помниш. Нямаш втора гънка на "мозъчето". Само тази от фуражката.

Америка беше ли потопена в скръб, когато бомбардираше нашата родина, столицата София, град Дупница и пр. и т.н. - ВСЕ ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ !! Когато убиваше нашите майки и бащи, дядовци и баби ? Беше ли потопена в скръб ?

"ЖивотЪТ си ГУБЯТ 9-кратната шампионка на САЩ и НАСТОЯЩ треньор на отбора Марибел ..." Вече е ясно, че правилната употреба на пълния член е нещо непостижимо за журналистите. Те просто си държат членът да бъде винаги пълен - не признават краткия член. Но твърдението, че човек, загубил живота си преди 57 години, е НАСТОЯЩ (т. е. сегашен) треньор на отбора - това е прекалено дори за журналист. Аз предлагам следния поправен текст: "ЖивотА си ГУБЯТ 9-кратната шампионка на САЩ и ТОГАВАШЕН треньор на отбора Марибел ...".

Повечето са журналистки и то млади, разбираемо е да предпочитат пълен член, пред краткия такъв, нека не им се сърдим, а това, че са неграмотни, е друга тема!

и руснаците почерниха американския хокей на олимпиядата.ха..ха Русия САЩ 0:4- мъже Русия - САЩ- 0:5-жени

Както казваше руския хуморист Задорнов.Скоро щатите ще изпращат на олимпиадите вместо спортисти ,адвокати за да им завоюватп медали.

Интересно ми е, дали американската преса отразява годишнините на трагичната смърт на българските дечица в река Лим? Гнусни дупедавци, престанете да ни занимавате с глупости.

"Америка е потопена в скръб" и на кого в Америка му е пукало тогава, а също и сега? например в Колумбия колко човека са били потопени в скръб? време е да се спре с това отъждествяване на една скапана държава с името на цели два континента.

По добре напишете колко години минаха от американските бомбардировки над София

и кой е виновен? путин? нееее, липсата на истанбулска конвенция!

Интересно ми е фермерът Лео де Лает как е успял да убие отломка, при това на място? За затварящите запетаи дори няма да отварям дума, те са запазен знак на любимия на всички редактор Надежда Христова

Веднага се познава и по специфичните летални глаголи - дали загива, дали умира, дали почива. Дали е убит, застрелян или екзекутиран ... A момичето е специализирано по черната хроника ... :)

било на.... 15 февруари 1961 г. ама днес е 18 февруари 2018 г. Закъснели сте с 3 дни за тази новина. Що така?

Не се притеснявай,три дни ,,закъснение" за хиените от дира,са нищоо...направо...свежо! Кръв,трупове и мърша/да има....ако ще и от мин.век... $-те ....НЕ МИРИШАТ ...

Човешкият прогрес винаги е взимал жертви. Боинг 707 е самолет открил цяла епоха в самолетостроенето, но и той отначало взима жертви. Мир на праха на загиналите и нека да не злобеем когато поредната крачка напред се плаща с човешки живот.