Съдът назначи двамата синдици за КТБ

Софийският градски съд назначи двамата синдици в КТБ, предложени от Фонда за гарантиране на влоговете, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Съдът назначи двамата синдици за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

d4

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА БНБ 30 юни 2014 г. Уважаеми колеги, Съгласно данните, с които БНБ разполага в края на работния ден, напрежението от петък, възникнало вследствие на организираната криминална атака срещу някои български банки, в края на днешния ден вече е преодоляно. В резултат на предприеманите мерки банковият сектор в България функционира нормално. Възползваме се от възможността да благодарим за разбирането и подкрепата на всички държавни институции, политически сили, медии и цялото българско общество. Отново обръщаме внимание за необходимостта от трезва и внимателна преценка на всяко публично изявление по отношение на българската банкова система.

Е щом е от Московския институт ще сме спокойни.Всьо в порядке. Всичко ще си бъде по местата, вложителите да се готвят, нема лабаво,ще се плаща ! Големото гепване си е нормална практика. Ха ха ха , !

Като синдик на БГА " Балкан", Лазар Илиев е харизал всичко струващо пари на заинтересовани лица!

О, да определено българинът е най-добре кат' яде кат' пие и КТБ!

Не разбрахте ли че са наши хора? Ние ще "оправим" нещата!

d4

като чета CV-то на втория, нищо чудно от КТБ да останат само метлите и кофите с парцали. ползвани от чистачките.... несъстоятелност, несъстоятелност, в ликвидация и т.н. радвай се, народе!!

Нали затова е назначен точно той ! То от крадене прокопсия няма..................

как така и двамата синдици-юрисконсулти на банки в несастоятелност?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Държавата на абсурдите. Със специален закон се назначава синдик в Банка, на която не е отнет лиценза! Има ли възможност за атакуване на този закон пред конституционния съд!

РЕЗУЛТАТ: И двамата ''синдици'',са НАШИ хОРА.

шестак, ти гледай нас да не набутат в стадиона!

Брееей,мноО яка дРъжава ,още ли има за крадене?

ВКАРАХА НИ В ТАКЪВ ТЕАТЪР ДА ГЛЕДАМЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО КАК СИНДИЦИ ВЛИЗАТ В БАНКА НА КОЯТО НЕ Е ОТНЕТ ЛИЦЕНЗА!! ВСЪШНОСТ СЛЕД КАТО БАНКАТА НЕ Е ФАЛИРАЛА ДЕЮРЕ НА КАКВО ОСТОВАНИЕ ПРЕМИЕРА ОГНЕБОРЕЦ ПРЕДПРИЕ АКЦИЯТА ПО ТЕГЛЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ С МИЛИАРДИТЕ НА КОЙТО БЯХА ПЛАТЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА КТБ??!!!!!!! ЗАЩО СЛЕД КАТО ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ НА БАНКАТА ДЪРЖАВАТА НЕ СТАНА НЕИН СОБСТВЕНИК И НЕ ПРЕДПРИЕ ДЕЙСТВИЯ ПО НЕЗАБАВНОТО УДОБЛЕТВОРЯВАНЕ НА ВЗЕМАНИЯТА КЪМ ФИРМИТЕ КОИТО СЕ ОКАЗАХА НЕ НА НЯКОЙ ДРУГ А НА ПРОДАЛИЯТ ГИ ЗА ЕДНО ЕВРО ВАСИЛЕВ?! НАГЛОСТА НА ЦЕЦО И НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА СТИГНА ДО ТАМ, ЧЕ ТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НЕ ЗА ДЛЪЖНИЦИ НА КТБ, А ЗА "ИНВЕСТИТОРИ" НА ТЕЗИ ФИРМИ!!! КОЙ ЩЕ ВИ ПЛАЩА ЛИХВИТЕ БЕ ГАДИНИ?!! ИЛИ ВИЕ ТАКИВА НЕДЪЛЖИТЕ?! ПИТАМ СЕ - ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ИЛИ ТЯ ВЕЧЕ Е ТОТАЛНО В РЪЦЕТЕ НА ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, КОЯТО ТРУПА НА НАШ ГРЪБ ДЪЛГОВЕ И КРАДЕ МИЛИАРДИТЕ ОТ ТЯХ!! СВЪРШИХА ЛИ СЕ ДЪРЖАВНИТЕ МЪЖЕ, ЧЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ЗАСТАНАХА НЯКАКВИ ЖЕНИ ПРЕВЪРНАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО В ЖЕНСКИ МЕТОХ ЗАД КОЙТО СЕ КРИЕ ЕДИН ПУБЛИЧЕН ДОМ НА ПРОСТИТУИРАЩИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ПРОДАВАЩИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА!! ПИТАМ СЕ - има ли военни които да направят един преврат и да набутат цялата тази пасмина на стадиона, или са останали само НАЕМНИЦИ НА КОИТО ПЛАЩАТ ЗА МИСИИ В ЧУЖБИНА?!

За да има преврат, трябва да има АРМИЯ, но и нея я опропастиха! Нарочно за да няма преврати!