Стив Возняк напусна ”Фейсбук” заради скандала с данните

Съоснователят на "Епъл" Стив Возняк напусна "Фейсбук" заради тревогата във връзка с начина, по който социалната мрежа борави с личните данни на потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Стив Возняк напусна ”Фейсбук” заради скандала с данните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

осениха тези "прозрения"? Или просто плъховете бягат от трюма пълнещ с вода?

ИСУС..,,,АКО НЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ И СТАНЕТЕ ...ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЦАРСТВОТО БОЖИЕ,,.....Та ВИЕ как мислите ---ТОЗИ ЗАСЛУЖАВА ЛИ ЦАРСТВОТО БОЖИЕ??????Защото все пак---ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ....

Горкият позьор, не е знаел до сега..

Причината за подетата кампанията около "изтичането" на лични данни няма нищо общо с опазването им... или както каза главният изпълнителен директор и президент на Фейсбук Марк Зукърбърг : време е за повече регулации на технологичните фирми, тъй като те играят все по-важна роля в света и спомена, че трябва да се знае кой плаща за онлайн реклами... а по чиста случайност в американския конгрес от години отлежава законопроект касаещ същата проблематика;)

ТО САМО ТОЗИ ДА БЕШЕ!!!!!11!!!и по други ТЕМИ.

"...компанията му не е направила достатъчно, за да предотврати злоупотреби..."еврейски майтап.Ами то, бедното еврейско ко-ле, от това печели. А и КОНГРЕСА, като че ли, е сбор от идиоти или се правят на такива, щом трябва някой да им обяснява, дебилно при това, че се "опитвал", но не направил достатъчното по темата. Наратко- Съединени Американско-циркови Щати.

Хората доброволно се събличат във Фейса. Ами то и в ТОТО-то играеш и знаеш, че няма да спечелиш, но парите си даваш. И на попа даваш, за да те прекара през тайния изход след смъртта. Все нищо, но човек се надява и доброволно и информирано става жертва.

FB е спечелив , не е тайна , вижда се по борсови котировки им . И FB никога изтрива събраните данни , поне ако не се поиска изрично . Нещо като ЕГН , веднъж , за винаги . Държавата над държавата , защото не е урегулиран , или толкова слаб , че останат само съмнения относно приложимите закони . Един филисоф писал скоро сентенция в която оплаквал че истината станала боса и гола проститутка . Но да не забравим , борсовине индекси на горе , към север , към слънцето , братя и сестри !

Всеки сериозен, интелигентен човек не би и помислил да има аккаунт там, фейсбук е гаден клюкарник за тъпанари.

Погледнато реално, компютърът освен да събира данни и да ги сортира, друго не може да прави. Това са възможностите на тенекиената интелигентност!

Присмял се Хърбел на Щърбел///Даже му се обидил. Голяма работа

Напуснал бил (?!) голяма работа. Ще накриви капата на Фейсбуко. Дорде не го забранят и не му дръпнат шалтера, все такива скандали ще има.

Ай да се не прави и тоя на по голем светец от папата,от 230 $ себестойност на осмицата я продават на 1000..Лицемер.Не че ми дреме за фейса дето всичко е фалш и лъжа,ама па баш тоя да мрънка нещо не иде

Ромео, Ако твоят шеф ти направи заплатата 100 000 евро месечно, ти ще откажеш ли? Сега по празниците като продаваха краставиците по 5 лева за килограм при себестойност предполагам в пъти по-ниска, защо купуваме (най-вероятно килограм краставици вносителя го купува под лев, че може и много под лев)? Разликата между вносителите на плодове и зеленчуци в България и Ейпъл е, че едните не ти оставят никакъв избор, а телефони има хиляди различни марки и модели.

СКАПАН ПРИМЕР...Колко е себестойноста/ТО ИМА ЛИ ТАКОВА НЕЩО???/ на краставицата БЕЗ РОБСКИЯ ТРУД....КОЛКО роби лежат под тази свинска физиономия/......

И как я сметна тази себестойност от $230?

Начи не бил Путин виновен за изборите в Сащ?

Аpple хич не продават лични данни, а един мармот завива шоколада в станиол!

Хомо Сапиенс ще бъде оплетен в създадените от самият него мрежи....