Зукърбърг: Направих почти всички грешки за 14 г.

Съоснователят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг отново си направи самокритика на 14-ата годишнина на социалната мрежа и заяви, че е направил много грешки.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг: Направих почти всички грешки за 14 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе човекът ще фалира да си купува шампоан да се мие от плювните ви бе! Ама я кажете руски аналог на еврейчето? Не се сещате, нали? хахаха. Там се става милиардер по друг начин - с магическата пръчка на Путин....

Сигурно си мислиш, че тези грешки те ОНЕВИНЯВАТ, за да вървиш "напред"?? Накъде бе "сбъркан", като и ти си смъртен?? И всичко което сътворяват такива "надъхани" умове прави невъзвратими поражения върху личностите, че човечеството "върви напред"!? Въпреки моята увереност, че един БОЖИ (на природата, която ни е създала) ДЕН човечеството ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ НЕВЪЗВРАТИМО, независимо от "напъните" на ТАКИВА идиоти!! Просто природата ще си "вземе своето"!! Тези идиоти не съзнават, че ЧОВЕШКИЯТ РАЗУМ СЪЩО Е ПРИРОДНО СЪЗДАНИЕ и рано или късно ще бъде "РЕСТАРТИРАН ОТ НУЛА" на някаква "друга земя"!!

Няма никакви грешки, всичко е нарочно. Захаринчо нищо не прави, освен да е подставено лице. А мутрокнижката е добра идея на тайните служби да им вършим работата и даже да изкарват пари от това, вместо да харчат. Всеки ден, всеки час и всяка минута, всеки сам подава информация и снимки за себе си и близките си. Какво да се мъчат да ни следят, ние сами го правим. Важното е всички да вярвате, че Захаринчо е гений и нещо бил направил. А дребни "грешчици" като че лични данни без съгласието ви ще се предоставят на трети лица - е, кой гений не допуска грешки. А агентите ги четат, разглеждат...

"Зукърбърг: Направих почти всички грешки за 14 г." ама работата пак стана и натрупа повече пари от Господ ;) После елате и ми кажете че късмета не играе ключова роля.

Грешиш! Не е късмет, а наглост. Той не е основател, а съ-основател. Използва труда и предложенията на други, защото няма свои. Понеже не разбира, ги внедрява калпаво и те стават на грешки. Казва "почти", значи има още много да греши. Усеща залеза и се опитва да "изплува". Няма да стане, не е това за което се мисли.

AbuTalib

Марк е скромен мъжага.