Гърция пресякла опит за заселване на гюленисти в страната

Гръцките служби за сигурност са осуетили план за настаняване в Гърция на поддръжници на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен.

Обратно в новината

Коментари - Гърция пресякла опит за заселване на гюленисти в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе как не са се сетили родните соросоиди да сравнят и да оприличат турския паметник с червената петолъчка с тези на Спаската кула в Кремъл?....Айде бе сороси, стегнете се.Аз ли да ви давам акъл и теми за размисъл ,... оня вашият добродушен старец за какво ви плаща? :)

нямаш представа колко си прав. ама-виж най-долу тука.

Орлин Данев

Видях го аз твоя коментар, ама и той не е свързан с Путин и с Кремъл. Трябва по някакъв начин да се свърже с руснаците,да се оплюят и те покрай турците и чак тогава може да се каже,че коментарът е "политически коректен" в духа на еврогейските "ценности"...:)

ако беше успял преврата ислямистите щяха се покрият като след всеки преврат идва светска власт а не шериат

Ами то горе-долу така стана...Ислямистите-демек хората на Гюлен бяха изпопребити и арестувани, а останалите живи се покриха....:)

И Ципрас се изплаши от този диктатор.Опасно бъдеще с този комшия

ас ниама да се изказвам, понезе сте казат, це сам пристрастен. обаце, има снимка, визда се всицко.

все коментари срещу султан ердоган,световен лидер-безспорно но-1,завиждате,ще пукнете от завист, защо изменника гüлен откıде знаете неговите качества или го виждате по тв програми как плаче това са крокодилски сıлзи.

Ами не си прав Фатих,моите коментари НЕ са срещу Ердоган, аз казвам това,което е истина....

Не бъркай завистта със стъписването, Фатих. В момента, Турция на Ердоган, за нас, съседите, е като да имаш комшия здравеняк, който започва да получава страшни пристъпи на параноя и то все по-често. И тъй като параноята е заразна, дори и ти не се усещаш как те завладява. Иначе, не мога да обясня, как така бързо, толкова много турци са започнали, като теб, да наричат турския диктатор "султан"!!! По-голяма параноя от това, здраве му кажи. Какъв ти султан и султанат бре, през 21-ви век? Накъде сте тръгнали? За велика Турция ли? Ако е така, тогава на добър път към пропастта. Само че по-далеч от нас.

" грак" , Cултан го нарекохте вие - еврогеиците , а ние по-вас. у нас в tурцiя никои не го нарича султан , а го наричаме " başkomutan" главнокомандващ, което по конституця си е вярно . а при Bac е саздена параноя относно Eрдоган , все по ваши medii се изопачава казанато от него .

Ако не бяха разбъркани лайната един ден щеше да е късно. Сега поне се видя как мислят в действителност и на какво са способни. Един ден биха имали възможности, които можеше да са фатални. Шри гърците положението е същото и не Гюлен е проблема, а турската алчност, скрита зад религиозен екстремизъм.

Неправилно решение, според мен. Не съм чувал, Ердоган да е предоставил на Гърция доказателства, че гюленисти са организирали "преврата" от 2016 г. По-скоро всичко показва, че "превратът" е бил инсцениран (или нарочно допуснат, което си е същото) от самия турски диктатор за узурпиране на властта.

Значи си глух . Преврата е организиран от ЦРУ чрез организацията на фетулах Гюлен. Който твърди друго е много далече от истината.

Значи си глух . Преврата е организиран от ЦРУ чрез организацията на фетулах Гюлен. Който твърди друго е много далече от истината.

Изгнание? Гюлен живее в пълен разкош в огромен охраняван палат, подарен му от ЦРУ! Бизнеса на Гюлен с училищата прави милиарди, които отиват за тероризъм! Това че Гърция е върнала неговите хора показва за пореден път че след Турция, Гърция ще е следващата страна, която ще напусне БЛАТО!

Глаголът пресека в преизказно наклонение на мин. св. време: Аз съм пресякъл Ти си пресякъл Той е пресякъл Тя е пресякла То е пресякло Ние сме пресякли Вие сте пресякли Те са пресякли

До Григорий Граматик: Може да се каже и "пресЕкли","пресЕкоха" и т.н. НЕ Е грешно...Ето пример за сложно изречение в минало несвършено време: Путин и руското разузнаване пресЕкоха още в началото опита на про-американските гюленисти да свалят Ердоган, след което РускиЯТ Император и СултанЪТ станаха приятели!...(за ужас на цялото соросоидно войнство...примерно)

НЕ ПОЗНАВАМ ГЮЛЕН И НЕ ЗНАЯ ЗА КАКВО СЕ БОРИ. НО ЩОМ Е В САЩ И ТЕ ГО ПАЗАТ, ЗНАЧИ ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПРАВИЛНИЯТ ЧОВЕК. ЩАТИТЕ НЕ СА ПЕРФЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ. ПРОСТО СА НАЙ ДОБРИТЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ.

Не ти и трябва да познаваш Фетуллах Гюлен...ще ти кажа накратко: Ислямистки проповедник-бивш духовен учител на Ердоган...разлики между двамата: Ердоган е "умерен"ислямист (което горе-долу означава,че жените под бурките и хиджабите могат да ходят и чисто голи),както и че брадите и мустаците на мъжете трябва да бъдат "рамка"-леко наболи и оформени с тример (както между впрочем е модерно навсякъде). Докато Гюлен е хард-ислямист,демек един вид ИДИЛ-ец. Опасното при гюленистите,е че те обичат да се маскират като "светски кемалисти". Това обаче не е вярно и истинският лидер на "кемалистите"в Турция -Кемал Калъчдароолу НЕ подкрепи Гюлен ,а защити Ердоган,макар, че с него са стари врагове....Затова и пучът срещу Ердоган не успя...И разбира се най-вече не успя,защото Путин спаси Ердоган...в ранните часове на преврата той успя да го изтегли в ИраН (Персия)...

За това пък някои други евроГейски лизачи ще им предоствят всички възможности за спокойно и безпроблемно развитие, размножаване и процъфтяване. Да ви кажали кое е това териториално недоразумение или вече се досетихте?

Ако си мислиш, че териториалното недоразумение ,което ще приюти гюленистите ще е България, много се лъжеш.Колкото повече Западът натиска Еднокнижния да приеме техните "ценности",толкова повече той започва да изпитва див ужас както от Руския Император,така и от Султана едновременно.Вижте шашардисаният му поглед през последните дни. И то си е за страх- от Североизток-мечешки боздугани, От Югоизток- рязани ятагани, а от Запад голи обещания за евентуална подкрепа-само на думи-колкото подкрепиха Кипър,Украйна и кюрдите...Страшно си е...няма да е като в Симитли, този път много ще боли....:)

Докторът на всички науки, генрал-лейтенантът, вожда и учителя на народа нито има избор, нито ще го питат - ще има "Yes", и козируване. Държат му така мъдурките на менгемето, че няма никакъв шанс за каквото и да е самостоятелно действие. А мисловните процеси не са неговата стихия.

Паметника в този му вид е чиста сатанистка свастика!! Рога и звезда отгоре...

при това, звездата е обърната надолу...