Фермерката от Болярово спечели делото: Чумата не е доказана

Не е имало безспорни доказателства за чума в селото, постанови Върховният административен съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А геният Дамян Илиев и неговите преторианци ще понесат ли наказание за садистичното избиване на животни ?!? Или това се отнася само за котки и някакви старци, защото не са от ГЕРБ ?!?

Министър Танева има много умна глава, пълна с иновативни идеи и нестандартни решения, както и много хубава прическа....

Bravo

Поздравления!

Браво Давид и Голиат!

...е накрая се разбра-поръчка за да де отпущи вноса и да се направят едни кинти от едни софийски мутри... но ГЕРБ нямат нищо общо!

Поне да бяха избили уличните кучета, а не овцете. Политиците случиха на народ, така да те мачкат по главата, да те тъпчат и ти да търпиш.

А останалите, чиито животни бяха изтребени?! Преди 4-5 години като шофирах през села към 17 часа, животните се връщаха от паша и трябваше да ги чакам. Сега вече никой не гледа животни - престъпление е да се убиват така малкото, които го правят!

Шило

Браво на женицата, браво на съда! А сега? Този съдебен акт ще отприщи дела срещу държавата. Да, хората ще бъдат справедливо овъзмездени най-малкото за пропуснати ползи, ама парите няма да излязат от джоба на виновните.

Ще се извинят ли на Нинова,киято през цялото време говореше, че чумата не е доказана.Ще се извинят ли на бабата с количката,на която избиха цялото стадо?

Подвижните екарисажи нали бяха на наши хора и им бяха отпуснати милиони.

Гнусни гербери , вас да избият дано , вие сте чума за България

Шило

Нарушение на закона- "Гарантирано от ГЕРБ"

Значи, Болярово било червена паралелна държава? А сега? Къде липсва Държаво? Ще трябва ли задължително да се самоорганизираме и да започнем изграждането на Българската държава от нулата - като сдружаване на населениуто и приемане на ясни правила, които да станат основа за читаво законодателство. Тия боклеци не са ни нужни. Никой от тях не е способен да застане с името си. Поне това.

Да се извинят?! Те са за разстрел без съд, от такива не искам извинение, а да си получат заслуженото!

Целта е съсипването на поминъка на хората, обезлюдяването на районите, всичко това под диктовката на мръсната анадолска сган Пеевски и останалите от клоаката ДПС. А иначе чумата в България има достатъчно известно име - ГЕРБ, БСП, ДПС, Обединени идиоти, СДС и парцалите му и т.н.

Не само герберите - всичките ни политици са такива - продажни послушковци-марионетки!

Всеки ден излиза по нещо за тия герберски боклуци. Време е да се махат на майната си.

Време е да започ1не изграждането на истинската България от БЪЛГАРИ а не чуждопоклонници, измекяри, крадци, МУТРИ, екс ДС копелете и.т.н. Време е за събуждане.... дори и от вън.

Не за разстрел, а за публично обесване на площада, за урок на следващите политици

Е така след време ще излезе и измамата коронавирус

Сега тея от БАХ МАХ да пратят всички умъртвени животни - съсипаха държавата сега внасяме месо а преди го изнасяхме.

Язе ви думах - нема чума , ма кой да слуша ! Ей на- Нинова не са разболя , А Бойко го достраша да доди ! Ма то и за короната ни са знай има ли га , нема ли га ? Добре че не решиха да на колят ей тъй превантивно дето му викат ! Мангъров вика няа са плашите , гинерала Мутафчийски вика ши мрети ! Ни знам да пия ли , да не пия ли ?

Браво! Браво на жената, че си търси правата докрай! Браво на ВАС! Един път и те да са на място. Дано зачестят такива новини в тази територия!

Браво на жената и на доброволците, които й помогнаха да опази животните си. Сега всички стопани, които изгубиха стадата си да съдят онези недоразумения от бабх

Точно!

Порожанов възстанови ли стадото на баба Дора, нали беше обещал? Толкова грехове има управлението на Борисов, че ако тръгне да им се връща, тежко и горко им. А то рано или късно за всичко се плаща цената. И днес като си спомня как безсмислено избиха животните тръпки ме побиват!

Такива хора са нужни по върховете на властта!!! Да не колят "стадото", ада го съхранят и умножат! Тази жена има моето уважение за борбата, която води!!!

А питате ли я таа женица колко нерви, здраве, пари е прахосала за да докаже правотата/невиновността си пред "държавата", питате лия кво и коствала тая победа? КОЙ ще и възстанови всички тези лишения и загуби? КОЙ? Бюрократите ли? Цялата "система" е изградена от калинки и поради туй обикновнният човек требе да мине през всичките кръгове на ада за да докаже че е прав? Така ли требе да е в една нормална държава? Бравос на женицата че е имала нерви и търпение да извоюва правотата си!!!

Много яко! Ами сега? Явно чума е нямало. И защо са избити животните?

Мамка им ГЕРБЕРИ мамка им ЕВРОПЕЙСКА всяка седмица се залавя птичи месо със салмонела никой нищичко не казва по темата ,а избиват животните на Българина.Не се появи някой да им бием шута на тези европейски ценности .

успя да пребори вносители и служители с интелектуален дефицит....

Съдът или по точно тези които се наричат съдии трябва да им резнем главестата. Таи подкупна паплач прави всичко за пари. Тогава и за ковид да се произнесат тъпите мутри мръсни . Само дърво за тях ама дебело

Ана Петрова - министър на земеделието!

толкова неща са съсипани в държавата, за съжаление. Ама, като че ли най-дразнещо е, че се дава думата на хора, които заливат страната с простотия, неграмотност, елементаризъм, посредственост и плоско плонжиране. Браво на жената, че се е борила и е доказала правотата си.

Прегазих с камион семейство евроатлантици и аз ще получа оправдателна псрисъда и обезщетение ! Смърт за предателите и кръволоците от запада !

Нинова много меки се оказаха, много

Браво на жената че не се е оставила да я тъпчат такива като правителството на Боко и сие. май примката се затяга около тях.

Мачкай Бойко комунягите! Щом квичат на прав път си!

Бойко чумавия с еврото в шкафа е време да бъде терминиран като се коли и дере часове наред ,като прасе в човешки дрехи !

А по свинете имаше ли ? Обещетиха свинарите , вносителите на месо изкяриха , вдигна се цената на месото.,......

Спазвайте евроатлантическите ценности които гроб подържат. Слушкайте като ви говорят и търпете като ви крадат . Те винаги казват истината. Как може да има такива глупаци да гласуват за тях

Вече е ясно - чума няма. Целта е била ликвидация на малкото останало български ферми. Какво друго може да се очаква от български политици, особено такива, които имат чекмеджета с евро и пистолети?

Бог да поживи и да и дава сили на тази смела Българка! Боко и коромпетата от ГРОБ да кажат нещо? Ненормални изроди с психо садистични наклонности сте това ГРОБ - УБИЙЦИ!

А Така , сега Съди Министърката и оня с голата глава , където дъщеря му се събличаше гола по Протестите срещу Орешарски ! Няма да плаща България , а онази Мистификация с онзи Отворко !

Браво на хората! Ей така се брани стопанство и родина.Нека всички да вземем пример от тях и да се опълчим на всички безумия на "нашите управляващи".

Нагледен пример държава /олигархия/ срещу народа.

Браво!Само така!

,че Боко-Тъпото е излъгал и за това ли? Баси тулупа лъжлив!

УЖАС, това е ужасно да спиш с животните да ги храниш, поиш, израждаш.. и да доиде някои да иска да ги утрепе за няма нищо! Това граничи с геноцид не само на животните а и на хората който се грижат за тях защото това е поминъкът им.