Коментари - Фермери затвориха пътя София-Варна, изливаха мляко и гориха продукция (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Фермери затвориха пътя София-Варна, изливаха мляко и гориха продукция (снимки/видео)

Протестът е заради неодобрените при актуализацията на бюджета допълнителни 70 млн. лева за Covid компенсации

Обратно в новината

Коментари - Фермери затвориха пътя София-Варна, изливаха мляко и гориха продукция (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Научиха се за всичко да получават субсидии.Като гледам овце или свине ,аз си бера грижата.Чушки ,домати ,краставици,също си е мой проблеб.Какво ги е засегнал ковид?

Онзи отгоре гледа! Всички, които изхвърлят прана ще бъдат жестоко наказани! Рекетьори! Който се интересува да влезе в ДФЗ СЕУ - справки за заявени кадастрални имоти и ще види, колко много земя е заявена за обработване. За тази земя заявителите получават субсидии. Ако се обработваше всичко, за което се получават субсидии - трябва да изхранваме съседите, а не те нас!

Ето, ей тия вече са за бой. Да се събират полицаите и да отиват да бият наред, колкото могат - малко ще им е. Бой, арести и солени глоби за тия рекетьори. На мен като ми е малка заплатата какво да направя - да си излея бензина от резервоара на колата и да го запаля...?

Селскостопански производители на протест заради COVID-19! Лозаровинарски Производители на протест заради COVID-19! А бе нещо не разбирам. Как влияе COVID-19 на полето или лозето. Нали за това се борихте - ДА НЯМА НИКАКВА РЕГУЛАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВО И ЦЕНИ !!!

Краставиците, на промоция 2лв. Килото. В моята градина имам свръх производство с минимални грижи. Направо съм изумен от цените на зеленчуците.

Гледам на снимката и не виждам фермер под 100-120 кила... Не изглежда да са се преработили , или гладували. В едно шопско село познавам двама , които се занимават със зеленчукопроизводство с общо тегло около 280-300 кг, коитоползуват субсидии и забележете, не ползуват работници. т.е сам фермер , тежащ 150 кг "работи" изнурителен труд....... Доста поводи за размисъл.

шопска ти е само гръцката салата. вие троловете все за шопите дуднете.

Много тънко са минали фермерите на протеста. Виждам изсипани 5 кг промишлен домат - 0,20/кг + 5 кг картофи 0,40/кг.

Горките фермери са кожодери. Не може пилешките бутчета от Канада да са по евтини от българските. Тъпкат ги със субсидии и пак недоволни бедните милионери на наш гръб.

Земеделието е изваждало България от две национални катастрофи , и за това днес е вкарано в катастрофа от продажните ни политици , комисионери и спекуланти ! Тая година платихме и кръвен данък и педесятък ????

ayyy тука измряхме от глад а те домати и мляко хвърлят и разливат.даите го насам бе

На, ето ви истински неспонсорирани протести. Гласувайте за фатмака и тепърва ще търкате обувки по паветата , че и кьотек може да отнесете.

дали доматите не са от същите 'ферми', като на простотеста?

Имат право, макар ,че ме шокира тази цифра само 300 000 ди. Че ония измамници рестьорантьорите и кафеджиите твърдят че са почти милион. Ами не виждам затворени и фалирали заведения. А тези хорица спрят ли да работят майка ви жална . Червената боржуа ,която го удари само на вносна продукция рано или късно ще изгърми . Бойко май го разбираше и гледаше да поддържа равновесие, но службогонците на мунчо не се кахърят.

Горките хора, толкова труд и накрая да ликвидираш .. Бог високо, цар далеко...

тези платгени и тъпи фермер не знаят защо стачкуват при тези големи чени на продукчията чушка 2лева домат 2.50 лева зеле 1 лев

Платените се въргаляха по павета нещо си се объркал

няма голяма разлика. пак една щайга домати и една тумба идиоти.

Най-обичам да предложа популистки актуализации, които някой друг ще трябва да изпълнява понеже мандата ми изтича след два месеца.

ама научнотехническия прогрес направи така, че за производството на млечни продукти мляко да не е нужно изобщо. Същото и с производството на месни продукти - засега соята плюс подправки измества месото, работи се обаче и по изкуствено месо, включително и такова произведено от отпадни битови води да не използваме приемлива терминология :), така че животновъдите са нещо като конските каруци след изобретението на ДВГ и влаковете, също като ветроходите след изобретението на параходите - едно такова неприятно положение

Какъв ковид в животновъдството? Овчарите и краварите, общуват с животни, какво ги тревожи?

Ааа, трябват им парички

А есента какво ще е.... Да видят тия Мунчовците кво му е било на Бойко 13 години! Състари се с 30 години! И за кво? Тия пръдльовци да разсипят държавата за 2 месеца!

Ако всеки десети от тези 300000 беше отишъл да гласува да речем за ВМРО, щяха да си имат и помощи и пари и продукция. Сега си нямат нищо. Защото са просто безкласови лумпени, които могат само да броят стотинките си.

Като чета коментарите, виждам как привържениците на ГЕРБ са се активирали . Значи всичко лошо от сега нататък е дело на служебното правителство и президента, така ли? С колец у гъзо ви бръкнаха, като падна ГЕРБ и преди това не стана герберист президент, ама народът, а не крадливата ви партия, разбраха от къде идва злото, за това и не ви искат. Това , че правехте измами на изборите, остана в миналото, сега вече не ви искат и мангалите, и те разбраха какви лъжци и крадци сте.

Стига с тоя ГЕРБ бе, държавата не само боко и Мунчо, лумпени

Грях ще.им е, задето хвърлиха тази храна, има толкова домове и институции където можеха да я дарят и пак да си стачкуват. Сега защото обещаха да обещетят тези които градушките им разби реколти и оранжерии, и те искат да се облажат и тия. Виждате ли до къде води некадърното управление и служебното правителство. Сега всички извиват ръцете на държавата, всеки иска да изиска колкото може. Такъв алчен и завистлив народ едва ли някъде може да има.

Мунчо който сее бури жъне ветрове

Скоро ще дойде урагана. И тогава няма да ти е до смях.

До tonk11, много си малоумен и въобще не разбираш от търговия. Това, че храните поскъпнаха , празна главо, не е от тях, а от самите търговци. Те изкупуват от производителите на нищожни цени и завишават цената на стоката в магазините. Много глупав народ се е навъдил,като теб, и за това страдаме.

А всъщност на тия какво ще им компенсират и защо? Хората не са спрели да ядат и не са спрели да пазаруват. Какво искат? Лесни парички и за тях?

Тези какво искат? Те имат най-малки загуби от Ковид кризата. Храната поскъпна най-много. Тях никой не ги е спирал. Или искат Хоум офис и компенсации за него.

Радев им каза да бъдат упорити и Непримирими! Ето защо е всичко

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е още, или вони на гнили домати?

Протестите пред президентството!

Нали не искахте Бойко? Хвърляйте сега домати!

Защо не искат депутатите да купят стоките ? Част от стоките са храна , не трябва да се унищожава .

Виденовата зима я помним, и зимата на Беров и Станишев . сега ще е време за Радевата зима

Дванайсет годишната зима на Бойко Борисов ни е предостатъчна!!!

Почна се... протести против мародерите от червената мафия дето обират всички мандри.

45+30 години си закъснял.

Един от малкото незасегнати сектори е хранителният. Тези какво искат? Да протестират, че като литне американски самолет и забраняват обстрела срещу градушки и им съсипват реколтата. Но ковида с какво ги засяга?

Народа прост живота тежък скучен: Не сме народ, не сме народ, а мърша. Аз ще протестирам защото преди 15 години.......а бе имаше нещо за което да се протестира . Сега му е времето.

недоволстват - тяхно право ,може(ше) да подарят примерно чрез бълг.черв.кръст годната продукция на спящи под открито небе човеци и(ли) на такива с неразполагащи с излишни фин.средства, живи& здрави п.п.нима очакват само държавата да им бъде в роля купувач?!

Без помощи и дотации, на каква ЦЕНА ще ядете, хляба, млякото, картофите.....?

Все някой го плаща, по един или друг начин.

Който има мозък да гласува за ГЕРБ и твърдо против Румен Радев. Радев крие черната кутия над 3 месеца, защото има вина за сваления самолет. Уж щял да гони мутрите. Той самия е мутра .

Радев и Путин лично са свалили самолета.. по време на мериканско-българск учения. айде няма нужда.

В цял свят ще съсипят дребните и ще ръководят определена група от хора. Това е целта с брекзит, корони ....

Гарантирано от Радев - Гладни бунтове през есента. Ще има война ,ако започнат насилствено ваксиниране.

На снимките виждам Грозни Мутри от Гроб-ДПС докарали под строй баби и дядовци от село , които се чудят къде да се дянат ..... .... Секс е Баце Рапона да нахрани всички Протестанти с 1 хляб и 1 чаша вино

Виждаш работливи хора, които бият лошо!

Президентът иска гражданска война. Затова настройва хората едни срещу други. Няма грам компенсации за хората . Само за ваксини се приказва. Народното събрание НЕ Е ПРИЕЛО ЕДИН ЗАКОН. Два месеца лежат и пърдят в парламента.

Референдум за излизане от ЕС. Няма хляб за българина в България.

Бандата на Румен Радев са банда разбойници. Рашков,Петков и Василев се скриха. Другите министри бездействат докато народа гладува. Цените са скочили с 20-30 процента. Няма вкаран човек в затвора. Радев нали щеше да вкарваш мутрите в пандиза.

Пиши си , лошо няма!

Ми почна се вече! Днес Каскетът лично е арестувал Тиквата, Сокола и Киро Гела! :))))

Пропусна Спецов и Хаджигенов

Еврогейския съюз иска територията България без българи. Затова се закриват бизнеси и терор за всеки производител. Трябва българите да се махат в чужбина , защото територията е на САЩ. Пенсионерите ще умрат. Деца не се раждат. Другите ще бъдат изгонени с глад и мизерия. На бунт срещу Еврогейския съюз.

Нещо еуфорията попремина и сякаш ми се ще да кажа, че сегашните управляващи нещо не ме кефят вече. Точно заради такъв тип идиотски новини. Стачкуващи на магистрали защото нямат заплати; унищожена реколта на цял регион, защото...минавал самолет; някакъв министър излиза и ми казва, че есента и зимата ще става лошо; производители изхвърлят продукцията си, скачат цени - няма пари, нямало и да има.... да не сме началото на века - преди 20 години четяхме точно такива простотии. Бълваха се денонощно, дори не смогвахме да се ядосваме на всичко.

На сегашните управляващи, пък и на други, ако не са ГЕРБ и сие , няма да им се позволява да си вършат работата. Такива картинки ще гледаме все по- често. Проумейте го!

Самолета дето мина над Пловдив, викаш, на Герб самолет, а?

Помниш ли в началото, министрите на товарищ Рашков какво чегъркане направиха. Яка чиста! Нямало реваншизъм! Изритаха стотици, ако не и хиляди от държавната администрация. Какво за ГЕРБ? ГЕРБ е обезглавен - навсякъде да поставени "наши хора". До кога ще се криете зад обезглавени трупове? Нали знаеш, че номерът "на нас други са ни виновни минава само в началото"? Или не знаеш?..

Това вече сме го гледали пак от този Караколев, но под диригентската палка на ББ през 2018г. Пак използват хората за свои цели!

Точно така, изродите около Герб и порочните практини на Европа, контролирани от САЩ, няма да оставят нито едно нормално правителство да работи в името на народа си.

Ти на сбирщината от военни, ДС генерали, Рашков Дамаджаната и съмнителни харвардисти, нормално правителство ли им викаш. За 3 месеца 2млрд изчезнаха.. Сега им гласуват нови 2..нормално!

Това не са пари от държавата, а простотията на Европа. За да държи в рекет правителствата и за да създава нелоялна конкуренция Европа раздава субсидии и помощи както прецени и на когото прецени. Няма нито контрол, нито справедливост при тези раздавания на пари. България е с едни от най-ниските субсидии и помощи за каквото и да е, защото досега Герб грабеше всичко и не работеше в името на народа, а Европа не и дреме, стига да слушаме и да си плащаме американския рекет. Каквото и да им раздават на нашите, няма как да бъдем конкурентни в случай, че Европа дава на един 50 евро на декар, а на нашите нещастници около 15 евро за същото.....

Забавно! Значи, цялата работа опира до 70 милиона? Ами дайте им ги де! Това е по-малко от половин чекмедже на Борисов! И вероятно незабавно ще цъфнат и ще вържат! Ама някой друг път и по-точно - никой път! "стопаните нямат защитни механизми, защото себестойността на продукцията им е висока, а изкупните цени са ниски, цените на енергията и горивата нарастват, затова тези средства са належащи"?! Ти да видиш! На останалия бизнес тока и горивата да не им го продават на по-ниски цени? И на никого не му пука за себестойността на продукцията! О, ама те протестирали срещу ниските изкупни цени? И що бе, г-да и дами фермери? Нали е пазар?! Той определя цените - търсене и предлагане се нарича. И защо искате пари от държавата? Нали сте частни производители? Оправяйте се както всички останали - можеш, оцеляваш, не можеш - фалираш! Нали вие искахте да разтурите ТКЗС-тата вместо да ги направите съвременни кооперативи, каквито има по цяла Европа? И да предлагате във ваши кооперативни магазини по градовете продукцията си... Ама не! Вие си искате прекупвачите да ви обяздват! Искахте си вашето! Ами - ето ви го! Управлявайте го! Развивайте го! Кефете се, бе! Не сте ли разбрали, че при демокрацията в България има два бранша, които са толерирани - хотелиерско-ресторантьорския и банковия. Щото там са мутрите! Ниски били цените? Ами в София по веригите кило домати е от 3 лева нагоре! Крушите и ябълките са 2-3 пъти по-скъпи от бананите! На Женския пазар - малко по-ниско. И ако не се консумира същия ден се скапва. Щото вие, дами и господа фермери ги тъпчете с какви ли не химикали и плащате на когото трябва да си затваря очите за контрола на продукцията. Ама там, на пазара, управлява старозагорската циганска мафия - на Бат Бойко избирателите...

Благодарим ви другарю пРезидент,меда и млякото потекоха най -после.

Само три месеца (при това летни) и новото нормално взе да не се трае....

По същата логика държавата трябва да плаща пари на всички търговци,които имат загуби!!!

Всички домакинства,защото и на тях разходите се повишиха.

Коментари - Фермери затвориха пътя София-Варна, изливаха мляко и гориха продукция (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Фермери затвориха пътя София-Варна, изливаха мляко и гориха продукция (снимки/видео)

Протестът е заради неодобрените при актуализацията на бюджета допълнителни 70 млн. лева за Covid компенсации

Обратно в новината

Коментари - Фермери затвориха пътя София-Варна, изливаха мляко и гориха продукция (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Научиха се за всичко да получават субсидии.Като гледам овце или свине ,аз си бера грижата.Чушки ,домати ,краставици,също си е мой проблеб.Какво ги е засегнал ковид?

Онзи отгоре гледа! Всички, които изхвърлят прана ще бъдат жестоко наказани! Рекетьори! Който се интересува да влезе в ДФЗ СЕУ - справки за заявени кадастрални имоти и ще види, колко много земя е заявена за обработване. За тази земя заявителите получават субсидии. Ако се обработваше всичко, за което се получават субсидии - трябва да изхранваме съседите, а не те нас!

Ето, ей тия вече са за бой. Да се събират полицаите и да отиват да бият наред, колкото могат - малко ще им е. Бой, арести и солени глоби за тия рекетьори. На мен като ми е малка заплатата какво да направя - да си излея бензина от резервоара на колата и да го запаля...?

Селскостопански производители на протест заради COVID-19! Лозаровинарски Производители на протест заради COVID-19! А бе нещо не разбирам. Как влияе COVID-19 на полето или лозето. Нали за това се борихте - ДА НЯМА НИКАКВА РЕГУЛАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВО И ЦЕНИ !!!

Краставиците, на промоция 2лв. Килото. В моята градина имам свръх производство с минимални грижи. Направо съм изумен от цените на зеленчуците.

Гледам на снимката и не виждам фермер под 100-120 кила... Не изглежда да са се преработили , или гладували. В едно шопско село познавам двама , които се занимават със зеленчукопроизводство с общо тегло около 280-300 кг, коитоползуват субсидии и забележете, не ползуват работници. т.е сам фермер , тежащ 150 кг "работи" изнурителен труд....... Доста поводи за размисъл.

шопска ти е само гръцката салата. вие троловете все за шопите дуднете.

Много тънко са минали фермерите на протеста. Виждам изсипани 5 кг промишлен домат - 0,20/кг + 5 кг картофи 0,40/кг.

Горките фермери са кожодери. Не може пилешките бутчета от Канада да са по евтини от българските. Тъпкат ги със субсидии и пак недоволни бедните милионери на наш гръб.

Земеделието е изваждало България от две национални катастрофи , и за това днес е вкарано в катастрофа от продажните ни политици , комисионери и спекуланти ! Тая година платихме и кръвен данък и педесятък ????

ayyy тука измряхме от глад а те домати и мляко хвърлят и разливат.даите го насам бе

На, ето ви истински неспонсорирани протести. Гласувайте за фатмака и тепърва ще търкате обувки по паветата , че и кьотек може да отнесете.

дали доматите не са от същите 'ферми', като на простотеста?

Имат право, макар ,че ме шокира тази цифра само 300 000 ди. Че ония измамници рестьорантьорите и кафеджиите твърдят че са почти милион. Ами не виждам затворени и фалирали заведения. А тези хорица спрят ли да работят майка ви жална . Червената боржуа ,която го удари само на вносна продукция рано или късно ще изгърми . Бойко май го разбираше и гледаше да поддържа равновесие, но службогонците на мунчо не се кахърят.

Горките хора, толкова труд и накрая да ликвидираш .. Бог високо, цар далеко...

тези платгени и тъпи фермер не знаят защо стачкуват при тези големи чени на продукчията чушка 2лева домат 2.50 лева зеле 1 лев

Платените се въргаляха по павета нещо си се объркал

няма голяма разлика. пак една щайга домати и една тумба идиоти.

Най-обичам да предложа популистки актуализации, които някой друг ще трябва да изпълнява понеже мандата ми изтича след два месеца.

ама научнотехническия прогрес направи така, че за производството на млечни продукти мляко да не е нужно изобщо. Същото и с производството на месни продукти - засега соята плюс подправки измества месото, работи се обаче и по изкуствено месо, включително и такова произведено от отпадни битови води да не използваме приемлива терминология :), така че животновъдите са нещо като конските каруци след изобретението на ДВГ и влаковете, също като ветроходите след изобретението на параходите - едно такова неприятно положение

Какъв ковид в животновъдството? Овчарите и краварите, общуват с животни, какво ги тревожи?

Ааа, трябват им парички

А есента какво ще е.... Да видят тия Мунчовците кво му е било на Бойко 13 години! Състари се с 30 години! И за кво? Тия пръдльовци да разсипят държавата за 2 месеца!

Ако всеки десети от тези 300000 беше отишъл да гласува да речем за ВМРО, щяха да си имат и помощи и пари и продукция. Сега си нямат нищо. Защото са просто безкласови лумпени, които могат само да броят стотинките си.

Като чета коментарите, виждам как привържениците на ГЕРБ са се активирали . Значи всичко лошо от сега нататък е дело на служебното правителство и президента, така ли? С колец у гъзо ви бръкнаха, като падна ГЕРБ и преди това не стана герберист президент, ама народът, а не крадливата ви партия, разбраха от къде идва злото, за това и не ви искат. Това , че правехте измами на изборите, остана в миналото, сега вече не ви искат и мангалите, и те разбраха какви лъжци и крадци сте.

Стига с тоя ГЕРБ бе, държавата не само боко и Мунчо, лумпени

Грях ще.им е, задето хвърлиха тази храна, има толкова домове и институции където можеха да я дарят и пак да си стачкуват. Сега защото обещаха да обещетят тези които градушките им разби реколти и оранжерии, и те искат да се облажат и тия. Виждате ли до къде води некадърното управление и служебното правителство. Сега всички извиват ръцете на държавата, всеки иска да изиска колкото може. Такъв алчен и завистлив народ едва ли някъде може да има.

Мунчо който сее бури жъне ветрове

Скоро ще дойде урагана. И тогава няма да ти е до смях.

До tonk11, много си малоумен и въобще не разбираш от търговия. Това, че храните поскъпнаха , празна главо, не е от тях, а от самите търговци. Те изкупуват от производителите на нищожни цени и завишават цената на стоката в магазините. Много глупав народ се е навъдил,като теб, и за това страдаме.

А всъщност на тия какво ще им компенсират и защо? Хората не са спрели да ядат и не са спрели да пазаруват. Какво искат? Лесни парички и за тях?

Тези какво искат? Те имат най-малки загуби от Ковид кризата. Храната поскъпна най-много. Тях никой не ги е спирал. Или искат Хоум офис и компенсации за него.

Радев им каза да бъдат упорити и Непримирими! Ето защо е всичко

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е още, или вони на гнили домати?

Протестите пред президентството!

Нали не искахте Бойко? Хвърляйте сега домати!

Защо не искат депутатите да купят стоките ? Част от стоките са храна , не трябва да се унищожава .

Виденовата зима я помним, и зимата на Беров и Станишев . сега ще е време за Радевата зима

Дванайсет годишната зима на Бойко Борисов ни е предостатъчна!!!

Почна се... протести против мародерите от червената мафия дето обират всички мандри.

45+30 години си закъснял.

Един от малкото незасегнати сектори е хранителният. Тези какво искат? Да протестират, че като литне американски самолет и забраняват обстрела срещу градушки и им съсипват реколтата. Но ковида с какво ги засяга?

Народа прост живота тежък скучен: Не сме народ, не сме народ, а мърша. Аз ще протестирам защото преди 15 години.......а бе имаше нещо за което да се протестира . Сега му е времето.

недоволстват - тяхно право ,може(ше) да подарят примерно чрез бълг.черв.кръст годната продукция на спящи под открито небе човеци и(ли) на такива с неразполагащи с излишни фин.средства, живи& здрави п.п.нима очакват само държавата да им бъде в роля купувач?!

Без помощи и дотации, на каква ЦЕНА ще ядете, хляба, млякото, картофите.....?

Все някой го плаща, по един или друг начин.

Който има мозък да гласува за ГЕРБ и твърдо против Румен Радев. Радев крие черната кутия над 3 месеца, защото има вина за сваления самолет. Уж щял да гони мутрите. Той самия е мутра .

Радев и Путин лично са свалили самолета.. по време на мериканско-българск учения. айде няма нужда.

В цял свят ще съсипят дребните и ще ръководят определена група от хора. Това е целта с брекзит, корони ....

Гарантирано от Радев - Гладни бунтове през есента. Ще има война ,ако започнат насилствено ваксиниране.

На снимките виждам Грозни Мутри от Гроб-ДПС докарали под строй баби и дядовци от село , които се чудят къде да се дянат ..... .... Секс е Баце Рапона да нахрани всички Протестанти с 1 хляб и 1 чаша вино

Виждаш работливи хора, които бият лошо!

Президентът иска гражданска война. Затова настройва хората едни срещу други. Няма грам компенсации за хората . Само за ваксини се приказва. Народното събрание НЕ Е ПРИЕЛО ЕДИН ЗАКОН. Два месеца лежат и пърдят в парламента.

Референдум за излизане от ЕС. Няма хляб за българина в България.

Бандата на Румен Радев са банда разбойници. Рашков,Петков и Василев се скриха. Другите министри бездействат докато народа гладува. Цените са скочили с 20-30 процента. Няма вкаран човек в затвора. Радев нали щеше да вкарваш мутрите в пандиза.

Пиши си , лошо няма!

Ми почна се вече! Днес Каскетът лично е арестувал Тиквата, Сокола и Киро Гела! :))))

Пропусна Спецов и Хаджигенов

Еврогейския съюз иска територията България без българи. Затова се закриват бизнеси и терор за всеки производител. Трябва българите да се махат в чужбина , защото територията е на САЩ. Пенсионерите ще умрат. Деца не се раждат. Другите ще бъдат изгонени с глад и мизерия. На бунт срещу Еврогейския съюз.

Нещо еуфорията попремина и сякаш ми се ще да кажа, че сегашните управляващи нещо не ме кефят вече. Точно заради такъв тип идиотски новини. Стачкуващи на магистрали защото нямат заплати; унищожена реколта на цял регион, защото...минавал самолет; някакъв министър излиза и ми казва, че есента и зимата ще става лошо; производители изхвърлят продукцията си, скачат цени - няма пари, нямало и да има.... да не сме началото на века - преди 20 години четяхме точно такива простотии. Бълваха се денонощно, дори не смогвахме да се ядосваме на всичко.

На сегашните управляващи, пък и на други, ако не са ГЕРБ и сие , няма да им се позволява да си вършат работата. Такива картинки ще гледаме все по- често. Проумейте го!

Самолета дето мина над Пловдив, викаш, на Герб самолет, а?

Помниш ли в началото, министрите на товарищ Рашков какво чегъркане направиха. Яка чиста! Нямало реваншизъм! Изритаха стотици, ако не и хиляди от държавната администрация. Какво за ГЕРБ? ГЕРБ е обезглавен - навсякъде да поставени "наши хора". До кога ще се криете зад обезглавени трупове? Нали знаеш, че номерът "на нас други са ни виновни минава само в началото"? Или не знаеш?..

Това вече сме го гледали пак от този Караколев, но под диригентската палка на ББ през 2018г. Пак използват хората за свои цели!

Точно така, изродите около Герб и порочните практини на Европа, контролирани от САЩ, няма да оставят нито едно нормално правителство да работи в името на народа си.

Ти на сбирщината от военни, ДС генерали, Рашков Дамаджаната и съмнителни харвардисти, нормално правителство ли им викаш. За 3 месеца 2млрд изчезнаха.. Сега им гласуват нови 2..нормално!

Това не са пари от държавата, а простотията на Европа. За да държи в рекет правителствата и за да създава нелоялна конкуренция Европа раздава субсидии и помощи както прецени и на когото прецени. Няма нито контрол, нито справедливост при тези раздавания на пари. България е с едни от най-ниските субсидии и помощи за каквото и да е, защото досега Герб грабеше всичко и не работеше в името на народа, а Европа не и дреме, стига да слушаме и да си плащаме американския рекет. Каквото и да им раздават на нашите, няма как да бъдем конкурентни в случай, че Европа дава на един 50 евро на декар, а на нашите нещастници около 15 евро за същото.....

Забавно! Значи, цялата работа опира до 70 милиона? Ами дайте им ги де! Това е по-малко от половин чекмедже на Борисов! И вероятно незабавно ще цъфнат и ще вържат! Ама някой друг път и по-точно - никой път! "стопаните нямат защитни механизми, защото себестойността на продукцията им е висока, а изкупните цени са ниски, цените на енергията и горивата нарастват, затова тези средства са належащи"?! Ти да видиш! На останалия бизнес тока и горивата да не им го продават на по-ниски цени? И на никого не му пука за себестойността на продукцията! О, ама те протестирали срещу ниските изкупни цени? И що бе, г-да и дами фермери? Нали е пазар?! Той определя цените - търсене и предлагане се нарича. И защо искате пари от държавата? Нали сте частни производители? Оправяйте се както всички останали - можеш, оцеляваш, не можеш - фалираш! Нали вие искахте да разтурите ТКЗС-тата вместо да ги направите съвременни кооперативи, каквито има по цяла Европа? И да предлагате във ваши кооперативни магазини по градовете продукцията си... Ама не! Вие си искате прекупвачите да ви обяздват! Искахте си вашето! Ами - ето ви го! Управлявайте го! Развивайте го! Кефете се, бе! Не сте ли разбрали, че при демокрацията в България има два бранша, които са толерирани - хотелиерско-ресторантьорския и банковия. Щото там са мутрите! Ниски били цените? Ами в София по веригите кило домати е от 3 лева нагоре! Крушите и ябълките са 2-3 пъти по-скъпи от бананите! На Женския пазар - малко по-ниско. И ако не се консумира същия ден се скапва. Щото вие, дами и господа фермери ги тъпчете с какви ли не химикали и плащате на когото трябва да си затваря очите за контрола на продукцията. Ама там, на пазара, управлява старозагорската циганска мафия - на Бат Бойко избирателите...

Благодарим ви другарю пРезидент,меда и млякото потекоха най -после.

Само три месеца (при това летни) и новото нормално взе да не се трае....

По същата логика държавата трябва да плаща пари на всички търговци,които имат загуби!!!

Всички домакинства,защото и на тях разходите се повишиха.