Коментари - Фериботният комплекс край Варна ще бъде ремонтиран с 13 милиона лева (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Припомням: фериботният комплекс Варна-иличЕвск е плод на българо-СЪВЕТСКАТА дружба. И работеше. Не съм чувал за българо-украинска дружба, освен че наливаме масло в огъня с патрони и БТР-и, които са платени от ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ и никой друг от т.н. управляващи няма право да ги подарява или продава!!! Това важи и за реакторите за Белене!!! Абе, "избаници", това да не ви е бащиния? Срам и позор, махайте се и емигрирайте в Украйна, ще платя еднопосочни билети!

Да бе, "работеше". ПРистигаха пълни фериботи с дървесина, изпращахме полупрадни фериботи с хедери /приспособления за жънене на слънчоглед/ произведени в Генерал Тошево и консерви И като се напълнеше гарата на фериботния комплекс с празни вагони пълнехме фериботите с празни ватони. Голям алъш вериш . солкото минаваше времето толкова фериботите се двишеха по празни и па празни . От 108 вагона вместимост понякога нямаше и 50.

Първо на първо дори оСрайна да спечели войната, каквото и да означава това, ние няма да участваме във въстановяването й. Някой помни ли как възстановихме Ирак? Либия? След като изнесат руският реактор на оСраинците няма да им трябва нищо от кочинката ни. Кочината не произвежда нищо, освен изпражненията на обитателите, а те се стичат право към морето. Напълно легално, разбира се. Пристанище Варна? Не ме карайте да се смея. Варна може да изнася само проститутки от всички полове. Те могат да бъдат придвижвани със всички възможни средства. Когато дадена стока пристигне във Варна накъде и по какво поема? По замазаната магистрала на бате Гойко или боядисаните жп линии на този министър. Ремонт на ЖП транспорт? Докато енергията е смазващо скъпа с идеята само да се покачва, докато напълно изчезне, а дЖилязото освен че е малко по-ценно по време на война, ние сме санкционирали и основният производител. За всеки случай. Умно, предполагам слънчевите очила са попречили да прозре... Но ако това не е всичко, след РЕАЛНО одълбочяване на канала до желаните стойности няма да има Аспарухов мост. Значи първо НОВ мост, после ДУМ аспаруховият и после канали. Но одълбочаването на канала не се вижда, а нов мост се. Ерго предпочитаме да си дълбаем и драгираме в тинята, а после братко да мери и държавата да плаща. Има огромен наплив от пасажери, супер-танкери, контейнеровози с газене 15тина метра стоят на рейда пред Варна и чакат. На тях ОЛЕД телевизори по 19.99лв, дизел по 30ст, безплатни капути и почивка до Хавайте за месец - 99.99лв. Само канала и едни пари и после...

Пожелавам ти да продължиш да живееш в кочината. Аз ще си живея във Варна.