Фенове атакуват полицаи с бомбички в Кърджали

Трима полицаи пострадаха от бомбички и камъни по време на мача между "Арда" и "Ботев" в Кърджали.

Обратно в новината

Коментари - Фенове атакуват полицаи с бомбички в Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕВИННИТЕ ФЕНОВЕ УТЕПАЛИ КУКА,НЕМА ЯД,А АКО БЕШЕ ОБРАТНО АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ РЕВ ДО БОГА.КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРАВАТА НА ХОРАТА

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТОВА НА НЯКОЙ ДА МУ ВИКАТ ГЯУР ИЛИ ТУРЧИН ИЛИ ЦИГАНИН ГОСПОД КАЯКТО Е ИСКАЛ ТАКА ГО Е РОДИЛ АВ ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ТИЯ СЪБИТЯ НЕ МОЖЕ САМО ЕДИН НЕЗАВИСИМО КАКВА ЕТНОС Е ДА НАПРАВИ МЕЛЕ ЗНАЧИ ТОВА НЕЩО Е ОРГЕНИЗИРАНИ ИОРГАНИЗАТОРИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТА А ТОЗИ КОЙТО ПОСЕГНЕ НА ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ИДЕ В СЪДА И ВСЕКИ МАЧ НЕЗАВИСИМА КАКЪВ ТРЯБВА А ИМА ВИДЕО ЗАПИСИ АКО ВКАРАТ ПО ЕДИН ФЕН НА НЯКОЙ КЛУБ ОТ ТАРТОРИТЕ ИМ ВЪТРЕ ДА ВИДЯ ТОГОВА КАК ХУБАВО ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕТЕ

Абе като обичат толкова да си играят с камъни тия фенове толова ли няма кариери в тая държава? Да ги закарат там за 6 месеца да се позабавляват на воля. Пътищата в страната доста имат нужда от ремонт а за всеки път си трябва сериозно количество камънак.

НЕМСКИ ОВЧАРКИ И НЕМСКИ КАРТЕЧНИЦИ И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ТЪПИТЕ ФЕНОВЕ НА КОЙТО И ДА Е КЛУБ.

Смешно,тенденциозно и абсолютно дезинформиращо съобщение, предназначено за тъпата и немислеща аудитория! А това е така, защото никой не носи отговорност за такива информации. Нека сега,съответните отговорни институции, допуснали тази информация и ситуация,да обяснят как, защо и кой наряза гумите на десетина Пловдивски коли, паркирани на позволени места до стадиона? Пловдивчаните предизвикаха ли тези постъпки? Как се държаха пловдивчани, като публика?Къде бяха ТЕЗИ ОРГАНИ на РЕДА, когато на излизане от стадиона, пловдивските фенове бяха посрещнати и обстрелвани с камъни? Пишещите горната информация, да не би да мислят, че когато настъпят целенасочени и непровокирани "меллета", Пловдивчани ще бягат? Неее. В крайна сметка, хвърлячите на камъни позорно избягаха и останаха тези НЕЯСНИ по отношение на извършители "информации".

защо футболния съюз не вземе мерки спрямо идиотите от БОТЕВ. СОЛКО МАЧА НЕ СЕ ИГРАХА ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ДОМАКИНИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ ПО СТАДИОНИТЕ СИ ИЛИ ВЕЧЕ ГОВОРИМ ЗА НОВ СПОРТ-ИДИОТИ ОТ ПЛОВДИВ С БОМБИ ТРЪБИ КАМЪНИ И КОЛОВЕ ЧУПЯТ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ И ПЕЧЕБЯТ СЛУЖЕБНО МАЧОВЕТЕ СИ- ТА ТЕЗИ ЛУМПЕНИ И ДО ШАМПИОНСКА ЛИГА ЩЕП СТИГНАТ АКО Я КАРАТ ТАКА.

Буферче, стига с тези комплекси. Ти би ли търпял да ти викат гяур бе простак.

Бях на мача , незнам дали някой от коментиращите е бил, и видях всичко или почти всичко! На входа полицайте обискираха всички, интересно как се вкараха бомбите? Още преди мача гръмна бомба до полицай и той си стоеше мирно и ни чул ни видял, пред полицай се хвърли предмет по терена пак нищо? А стадиона е под всякаква критика, нито една седалка, само ръждясали винкели и ронещ се бетон, терена ужасен, защо трябваше да се играе мача на този стадион? Истина е за спуканите гуми, аз не видях побоищата извън стадиона но чух за тях. При излизане почти цялата полиция беше до публиката и всичко беше спокойно. Не оправдавам поведение което е в разрез с добрите нрави, но ми се струва че полицайте не си свършиха работатат за която им се плаща! Ако е имало пияни да ги бяха отстранили, защо не хванаха тези с бомбите?

Гумите на колите от Пловдив срязани. Местните хвърлят камъни по агитката на Ботев. Как няма да се стигне до бой. Полицията се нахвърля на пловдивчани вместо на тези които хвърлят камъни.

Интересно, как са се получили тези изгаряния по корема ? Да не би да са пуснали бомбичка в гащите на ушев без да се усети ? Впрочем, като знам какви са българските полицаи, не бих се учудил.

при избухване на бомбичка или от спасителните факли. може да е на лицето, на корема.

тогава направо можеш да се пръснеш от смях, Любопитко...

Значи когато феновете и циганите пребиват и раняват полицаи няма проблем. Когато обаче полицаите ступат някого голяма обществена реакция.

Това са тъпи фенове на Ботев,прости и тъпи хора,където минат слад тях няма изчистване .

ееееее, не трябва полицията да бие горките фенчета де, да ги гали само трябва и да им доставя удоволствие, те са толкови добри хорица. пазете ги!