Съдът остави Феим Чаушев в ареста

Феим Чаушев остава в ареста. Съучастникът му – Ивайло Геков е освободен под парична гаранция от 2000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави Феим Чаушев в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете тази новна пуснаха го отдавна !

Турците-вън от властта-нашите също!Всички крадът като за световно.Ама,кажете ми къде не се краде по света,бе хора.Власт е това не е шега рабта.Пари от всякъде,а не вземай де,пущини,колко са сладички.

този тип е бил висш български чиновник, на него сме разчитали да управлява, да води държавата към по-добро.ДПС ли е българска партия, както днес ни се блещи един турски министър.Банда крадци и мизерници, наредени барабар с нашите комуняги да ни крадат и грабят.

Хубаво, че Чаушев е задържан, но защо Геков е пуснат? Нещо ми мирише на двоен стандарт и нали са обвинени в едно и също престъпление, а мярката е различна?

След толкова години на този лош "сериал" с негово специално участие установихме, че в него има нещо нечовешко, направо неземно.

Че къде искате да го остави другаде? Тоя мазник сега ще "пее" дълго време и какви ли не свинярии ще излязят на бял свят.

Така изглежда един типичен представител от правителството на Станишев/виж снимката/.Даже съдът разбра къде му е мястото...

може и гаджета да са били=хамстер+куркудил

де бе вие не знаете ли че министър председател му беше Станишев........как не се скараха за Азер Меликов.те такъв боклук да стане министър може само с избиратели от БГ.

ЧИСТ ПОЛИТИЧЕСКИ АРЕСТ С ОТМЪщЕНИЕ КЪМ ДАДЕНА ПАРТИЯ. ДОНИКЪДЕ НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ, САМО щЕ СЕ ВДИГНЕ ПУШИЛКА. ПОРЕДНА ПУШИЛКА.

Съдът най-после е взел едно правилно законово решение.

Не е прав адвоката..Ако се казваше Каушев тогава щеше да е в ареста щото щеше да му отива..Сега е там като временна мярка , преди да го въдворят в Централният Софийски затвор

А с Йоско какво става бе хора? Жив ли е? Здрав ли е? Добре ли е?

Сега в затвора Феим ще стане булка.

Феим редовно играеше в казиното на Радисън заедно със своя любовник, никой обаче не се интересуваше откъде има толкова пари за игра един държавен служител. Сега вече е ясно - рекет.

А синчето на Светла Петрова и Станимир Илчев също се подвизаваше като "преводач" на български сутеньори в Испания ;-) Него какво ще го правим ???? ;-) Ама нали тати и мама са "големи" за него няма съд ! ;-)

Орангутана в кауша...

Къде са всички да плюят срещу СРС-тата.

Този Чаушев е безкрайно нахален - нищо не знае, никого не познава, освен комшията си, дето взел едни пари, само за 25 хилки е наясно, щото те са за него, но ги взел някой друг с ръкавици ... Бабината ти трънкина! Открай време крадеш, и мястото ти е само в кауша, този път не само разследван, но и осъден, и накрая в затвора за няколко годинки, с пълна конфискация, защото ти не можеш да докажеш нищо от придобитите си имоти, нито една година истински труд, само кражби и далавери! Всичките от ДПС са такива!

Този Чаушев нямаше ли и преименувано такова, за да се "объркваме"?