ФБР призна за 17 грешки в разследването Тръмп-Русия

Спецслужбите са категорични, че не става въпрос за политически пристрастия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е че демократите от службите назначени там от Клинтън и Обама са действали ръководейки се от политически пристрастия,тези нечистоплътници, получиха заповед да натопят Тръмп още когато се разбра че Хилари губи изборите,това е истината ,всичко друго е ала бала.

Ти си много смешен в невежеството и предубедеността си, и то точно сега, когато всичкк сме свидетели какво става в Конгреса:)

Абе, чекиджия, истина ли е, че преди президентските избори Тръмп е искал от хората да ровят за мърсотии за Хилъри Клинтън, която “по случайност” и з Путин ненавижда? Истина ли е, че всички путинови тролове бяха впрегнати да я оплюват, и че руските служби работеха активно да ровят около нея и да хакват нейните и на демократите, а не на републиканците, съобщения? Истина ли е, че Тръмп стигна дотам, ме публично да моли Путин да изкара преди изборите каквито има компромати стрщу Хилъри? Истина ли е, че негови хора се срещаха с руснаците и криеха и отричаха, лъгаха и след това бяха осъдени, като някои от тях се покаяха и направиха самопризнания? И истина ли е, че Тръмп прави същите мърсотии пак преди следващите избори - този път в Украйна срещу друг негов основен опонент? Така че ходи се шибай и ти и останалите тъпанари тролове- лизачи на задници (на Питин и Тръмп) . тъпите ви лъжи и опорни точки, и хиляда пъти да повторите една лъжа тя си остава лъжа, кретени! И казвам това без изобщо да съм фен нито на Хилъри Клинтън, нито на демократите, нито всъщност на когото и да било, освен на истината и почтеността!

- Тръмп не е карал никого да рови в гардероба на Хилари, нито е пращал свойте хора за тази дейност. Има един случай при който един индивид се е бил свързал с кампанията на Тръмп за да предостави кирливи ризи, но от кампанията не отишли да се видят с този индивид. Пък и да бяха това не се счита за престъпление! - Чак когато изтекоха имейлите на Хилари имаше малка критика към нея, но не и цяла кампания. Всичко живо се беше впрегнало да казва как шансовете на Тръмп са нулеви и Хилари ще бъде победителят. - Кога публично е искал Тръмп помощ от Путин? Ако имаше такова нещо левите и демократите щяха да го използват в обвиненията срещу него и щеше да бъде упоменато в доклада на ФБР. - Случаят с Украйна а? Е там е пълна манджа с грозде. Първо това което си написал е лъжа! Защо лъжа ли? Ами защото Тръмп публикува транскрипцията от разговора си с премиера на Украйна в който не се упоменават подобни работи! Второ това твърдение за което пишеш дойде от Адам Шифт(председателя на демократите) който ужким прочете свидетелско показание от свидетел който "чул" за тази мърсотия от Тръмп. Но след като излезе транскрипцията Шифт се отрече от думите си и заяви, че казаното от него е било на шега и не е трябвало да се взима на сериозно. НО въпреки това точно за тези лъжливи думи правят импийчмън на Тръмп. - За човек който не е фен на опозицията на Тръмп звучиш като номер едно фен на тях предвид как попиваш абсолютно всичко казано от тях и директно го признаваш за истина! Докато отхвърляш всяко нещо в полза на Тръмп като тролско изказване!? Е ако всичко найстина е истина тогава защо всички продължават да го плюят, а не чистят улиците и килийте си?

Нямало пристрастия или пък "лов на вещици" ли? ФБР-то разследваше президента цели три години на базата на НЕОСПОРИМИ доказателства за Вина. И накрая в собственият си официалният доклад(350 страници и на стойност 11+ милиона долара) те заявявиха че в хода на разследването НЕ са намерени каквито и да било доказателства за престъпление от страна на президента или намеса от страна на Русия! Е тогава на базата на какво законно право са разследвали президента си ако не на политически пристрастия?! Вчера гледах репортаж в който се сподели че разследването на президента от страна на ФБР-то е било започнато на базата на нищожни и оскъдни доказателства(такива които се смятат за недостатъчни за каквото и да било престъпление). Като даже в хода на разследването имало още по малко причини то да продължава.

Продължавайте да дърпате дявола за опашката...:) Но и балкият ви плач и воплите ви за фейк нюз не могат да скрият факта, че Тръмп не се спира на всякакви мърсотии за да се задържи на власт и да обслужва собствените си и на аверите зад него користни интереси. Вече цял свят му се смее, и то неприкрито:)

И какви мърсотии прави? Ако постването на критики към тоя и ония в туитер се счита за мръсотия която пречи на закона то тогава всеки човек на платформата е за затвора! Нека да ти споделя една тайна която медиите крият за импийчмъна! Чрез левите и демократите може да се задейства процедурата и да мине за гласуване, НО на гласуването републиканците имат мнозинството и процедурата Няма да мине. И президента ще си остане на поста! Тъй че яж какво ти хвърлят от феик нюза ама после не се оправдавай когато не стане както ти го говорят!

Според мен е почти невъзможно за един обикновен човек ,особено ако е млад,недостатъчно информиран и неполучил личен опит да даде оценка на това как се работи в САЩ.Сложно е даже за компетентни и мъдри хора!Но може би има неща,които са безспорни истини -поне до скоро ,тъй като сега светът се променя много бързо!Напр-поне да скоро ,за да бъдеш в елита на САЩ трябва да бъдещ БАП/WAsP/- бял,англосаксонец,протестант!Системата в САЩ е построена не върху самата реалност,а върху създадената изкуствено видимост за реалност -и на Холивуд е била възложена важна роля! А каква е ролята на ФВР- известна светлина хвърля Тим Уайнър с книгата - "ФВР.Врагове".Но и това според мен е част от истината.Може би истината е знаел само Едгар Хувър -48/!!??/години начело на ФВР,600 хил.досиета на негово лично разположение-това е сериозна работа!Има доста основания да се каже ,че ФВР е изключително мощен репресивен орган,поне досега.А за американската система като цяло -според мен досега тя работеше безупречно,тъй като много находчиво и комплексно е използвала и манипулирала пороците ,недостатъците,слабостите и силните страни на човека!Но както казва Чърчил -по-добра не е измислена!Но сега тази система започна да засича и тия засечки хич не са за подценяване!

Хувър се върти в гроба сега... ФБР беше създадено навремето основно да лови комунисти, а сега да пропусне такава операция на руски служби да повлияят на американските избори е поредната излагация (след изтеклите данни за 11 септември).

Не е лесно да измислиш намеса ,когато нея я няма ...така правеха навремето комунягите и ти сигурно си от тази крастава каста?

С две думи - ако се започне едно разследване, и когато то се разпореди се зададе - устно също!!!, посоките, в която то да се извърши и посоката, в която то да НЕ се извършва, то след това може да се провежда по най-професионалния, най-политически и всякак необвързано, то всъщност е до голяма степен предрешено, вкл. неговата “независимост”, но това остава в сянка и неизвестно за всичкк освен за неколцина от вътре!!! И за съжаление точно тива се наблюдава много често... И точно това дава самочувствието на определени лица и кръгове да се чувстват и да се поставят над закона и да не носят реална отговорност, което нанася огромни (и морални) щети на обществото! Хубавото е, ме тези неща вече не могат да сд крият и отричат повече! Така например беше време, когато не се знаеше за въпросното разследване, предмет на статията, от хората и обществото, и дори то се отричаше че изобщо съществува, ако си спомняте!

Ако ФБР е действало наистина независимо и политически безпристрастно в разследването Тръмп - Русия (Путин), то защо тогава то - шефът му тогава Коми не обяви и не уведоми обществеността и за това разследване, както го направи за разследването на Хилъри Клинтън?!? И защо Коми напраеи това точно преди президентските избори, броени дни преди това, когато всички предварителни изследвания и допитвания даваха преднина за Клинтън?!? И как, каква необходимост имаше лично Коми, професионалист от кариерата, да стори нещо, абсолютно недопустимо и неприемливо за разузнавателната общност?!? И защо го напраеи ПРЕДИ избора, броени дни преди това, а не след него например?!? Ако е считал да уведоми хората за ВЪЗОБНОВЯВАНЕТО на разследването срещу Хилъри, но никога и не спомена зз разследването на Тръмп и контактите и финансовите му взаимоотношения с Русия, което е започнало много преди това на Клинтън?!? Тези въпроси са многл актуални не само с оглед на това, което стана след това, и думите к квалификациите, и обвиненията, които си размениха Тръмп и Коми, но и с оглед на тива, че историята до известна степен се повтаря - Тръмп праща личния си адвокат Джулиани да шантажита и притиска президента на Украйна Зеленски да удари основния му конкурент зз изборите Байден. Дори Тръмп иска помощ и от Китай?!?! Много интересно как не само разузнавателната общност, но и почтените републиканци ще продължат да се борят с чувствата и оатриотизма си, на фона на всичко това!

Има нещо, което много хора бе знаят и разбират по отношение на работата на ФБР, а и на други подобни служби в други държави - виждан, че това важи и за България.”, и което е доста ... “въпросително” като практика! И то е, че когато се започне едно разследване, и то се провежда независимо, съвестно, професионално да ремем, МНОГО СА ВАЖНИ ... РАМКИТЕ, които предварително се задават или “спускат” от наблюдавашия го и те определят и “НАСОКАТА” му! Мога да дам и съвсем конкретни примери, но засега ще се въздържа! И така едно разследване може да се води съвсем съвестно и “политически безпристрастно” и “независимо”, но ... Всеизвестно е, че “не можеш да намериш нещо там, където го няма”, както и да го намериш в посоката, в която не е! Или с други думи, не можел да намерил нещо, ако не гл търсиш точно там, където е, просто защото не ти разрешават да го търсиш точно там, в тази посока или те ограничават когато тръгнеш по нея!!! Да дам пример с друга служба, но същия проблем и подход: По времето на президента Буш неговият сив кардинал Чейни и хората му (Либи бе дори и осъден) са оказвали много силен и постоянен натиск американските служби и в частност ЦРУ (и шефа му) да разследват атаките стещу кулите в посока .., Садам Хюсеин, и да намерят ОМП - и това бяха някои от лъжливите аргументи Буш да започне войната в Ирак! И то въпреки доказателствата и анализите на службите, че Хюсеин не стои зад атаките, а Осама Бил Ладдн, с когото са смъртни врагове, и че няма и ОМП!!! Ако някой иска да представи и отчете това като “грешки”, и “политически - но забележете, не и ИКОНОМИЧЕСКИ, необвързани и независими - добре, но тогава що за грешки са това?!? И именно за това става дума - да сложиш “регистриран цял живот републиканец” на поста шеф на служба, той да задава рамките и посоката, и да наблюдава едно разследване, и после да се констатира ... “независимост” на това разследване - ами разбира се, че то ще е независимо, то и няма нужда повече да е зависимо:) Така сега ще се любуваме на избора на “независим прокурор”, който щял да разследва пак “независимия” Гелев като главен прокурор! Много хитро:)

Истината е, че зад наглед обективният ти и безпристрастен тон, се крие... лъжа. Цитирам: --------------- Садам Хюсеин, и да намерят ОМП - и това бяха някои от лъжливите аргументи Буш да започне войната в Ирак! И то въпреки доказателствата и анализите на службите, че Хюсеин не стои зад атаките, а Осама Бил Ладдн, с когото са смъртни врагове, и че няма и ОМП!!! --------------- Вижда се, че поантата е "...и че няма и ОМП!!!", което е смешно и нелепо до безумие! Въпросът не беше дали Саддам има или няма ОМП(химическо), а къде го съхранява(скрил)? Защото безспорен и доказан факт е, че Саддам изтрови хиляди кюрди, цели населени пунктове, с бойни отровни вещества - няма значени дали нервно-паралитични, задушливи или кожнообривни! Това са факти, които са безспорно установени и документирани! Факт е, че при нахлуването в Ирак не успяха да го открият запаси от тези БОВ, но това нищо не означава. Просто Саддам имаше достатъчно време да го укрие, най-вероятно в Сирия, при партийният му другар Асад, където после той го употреби по предназначение, след като спокойно унищожи своето, което фигурираше по документи. Остана му това на Саддам, което бе безотчетно! Така, че несполуката с откриването на скритите БОВ на Саддам не бе "грешка"(кавичките са по твое настояване) а малшанс в една разузнавателна операция. По-нататък няма да ти анализирам свръхдългите коментари, защото само тази малка лъжичка, която открих, съсипа кацата с коментарния мед :)

Aко това е лъжа, то тогава ти наричаш лъжец и самият Буш, президентът ма САЩ, който я използва за войната в Ирак, и след това лично, макар и неохотно, заяви същото! Между прочем същото удостовери и шефът му на ЦРУ Тенет! Между другото същото бе доказано и в съда, който осъди високопоставен сътрудник на Чейни - Либи с ефективна присъда затвор, и той бе принуден да признае вината си! И между другото се доказа, че това са били и данните и предупрежденията не само на американските, но и на редица западни партньорски служби! И за да бъда пределно ясен - Садам Хюсеин бе изрод, диктатор и заслужаваше съдбата си, но ... далеч не е и не бе само той!! Така че ядно си сбъркал адресата за лъжите, защото излъгалите дори и си признаха...(те наричат лъжите .., “ГРЕШКИ” и заблуди:) ) И що се касае до лъжите да ти напомня, че и шефът на Гед тогава - Алан Грийнспийн, и шефът на ЦРУ Тенет ПРИЗНАХА, макар и естествено много след войната, и в своите книги, и то доста подробно, ме войната на Буш в Ирак няма нищо общо с неговите изявления, и че никога не е била за нещо друго, освен ПЕТРОЛ, демек икономически интереси!!! Нещо повече - единственият западен политик, подкрепил Буш в тази война (е, и България) - Тони Блеър плати с кариерата си за това, и той също призна под сурдинка “грешката” си! Интересно защо тогава много добрият приятел не само на Тръмп, но и на Буш - Путин си траеше...

Но дори и да проемем, че това, което казваш е вярно - че Садам е имал ОМП и ги е укрил в Сирия - нека да ти припомня какво заяви президентът Буш когато “загряваше” атмосферата за войната (тогава имаше безпрецедентна кампания за надъхване на населението) - че когато влязат в Ирак ШЕ НАМЕРЯТ!!! ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ще покажат намерените ОМП на Садам?!? Това каза, и то много пъти Буш!!! Е, това стана ли? Буш убеждаваше, че Дадам ИМА, а не че е ИМАЛ и УКРИЛ ОМП - схващаш ли разликата? Впрочем Буш бе пословичен с “грешките” и неточностите в изказа си - той след атаките на кулите обвини ... Садам, че стоял зад тях! След това като стана ясно, че това трудно ше мине мина към аргумента с ОНП. После заяви, че Бог му бил казал да започне тази война! Стигна дотам, че опита да оправдае войната и с това, че Садам бил смъртен враг на баша му, на стария Биш, и че искал смъртта му! Но интересно че пропусна да спомене, че пак баща му е много близък и има дългогодишен многл голям бизнес с .. Бил Ладдн, с членове на четвъртата по богатство в СА фамилия Бил Ладен...Същият Бил Ладен - Осама, който бе зад атаките на кулите в НП Йорк! То това знаеш ли го? Впрочем мога да ти цитирам и документи “, официални документи по въпроса, но едва ли има смисъл.

остава без отговор въпроса: А с какво Саддам изтрови няколко хиляди кюрди? С лют червен пипер ли? Нали разбираш, как и да го въртим или сучем, опираме до доказаното използване на БОВ от Саддам срещу собственият му народ? Нима същото не направи и партийният му другар по БААС, партайгеносе Асад, в съсдна "братска" Сирия? В случая грешката беше, че е отправено обвинение, без да е открито оръжието на престъплението :) Ами... скрил го престъпника и не си признава къде! Е, да го оправдаем ли и да му се извиним? В западните демокрации не върви лафа, като при нас : "както всеки знае..." Не, не знае! Не можеш да излезеш с лафа "ама то цял свят знае, че Саддам е престъпник!" Ами не знае, защото хората не вярват на емоциите, а които са се опитвали да повярват, накрая са грешели. Та това е грешката на разузнавателните служби на САЩ и ВБ - смятали са, че по време на атаката все ще се открие нещо. Е, не се откри и някои платиха за тази вяра с политическата или професионалната си кариера. Но това не означава че Саддам тогава или пък Асад сега са с ангелски крилца. Или пък техният съюзник Путин, който дори и "на калъп" да го хванеш, пак ще кряска " А къде са доказателствата?" :)

“Истината е, че зад наглед обективният ти и безпристрастен тон, се крие... лъжа. Цитирам:” -==== Най-обичам да ме обвиняват в лъжа, и то с цитати - ами фобре, щом ше говорим за лъжи и цитати:) Още малко “наглед обективни” факти и “лъжи”: В обръщението си към нацията през 2003 г. ( State of Union) президентът Буш заяви; “Английското правителство (помните ли Тони Блеър?) е узнало, че Садам Хюсеин наскоро Е ПРИДОБИЛ ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА УРАН от Африка!!!” Joseph Charles Wilson IV е американски дипломат, който стана известен със своето пътуване през 2002 г. до Нигерия за да разследва обвиненията, че Садам Хюсеин се опитва да закупи уран (yellowcake uranium), който публикува в Ню Йорк Таймс след това независимо свое мнение, различаващо се от това на изданието и общоприетото..., озаглавено “What I Didn’t Find in Africa”, тоест “Какво Не Намерих в Африка!” Което след това предизвика отмхщениеъо на кръга на Буш и Чейни, които чрез подставено лице - Либи, организираха изтичането на информация и осветяването на съпругата на дипломата - красивата Валери Плейм като агент на ЦРУ... От 1976 до 1998 г. Уилсън е на дипломатическа работа в пет африкански държави, от 1988 до 1991 г. оглавява дипломатическата мисия в Багдад, по време на войната на Садам Хюсеин в Кувейт той е последният американски дипломат, срещнал се със Садам Хюсеин и заяви много остро, строго и категорично, че трябва незабавно да напусне Кувейт! Когато Хюсеин изпраща послание до Уилсън, заплашвайки че ще обезглави ВСЕКИ!!!, който приюти чужденец в Ирак, Уилсън публично застава срещу диктатора, появявайки се на пресконференция с въже на шията си и заявява: “Ако изборът е да позволя американски граждани да бъдат взети за пленници за да бъдат екзекутирани, то аз нося моето шибано въже (за обесване)”!! Безспорен експерт в областта! Въпреки заплахите на жестокия диктатор Уилсън дава подслон и успешно успява да евакуира над 100 американци! Заради работата му той е обявен за истински национален герой от президента Буш... След обръщението към нацията на Буш той прави публично, че офисът на вицепрезидента се е обърнал към него като безспорен експерт за капацитета на Садам Хюсеин в придобиването и притежаването на ОМП. Той се заема със задачата, и след мисията си и анализите той предоставя изводите си, които рязко контрастират на изявленията на Биш и администрацията му... На 11 Юли 2093 шефът на з ЦРУ Джордж Тенет заяви, че президентът Буш и други от афминистрацията му не са били запознати с снализите и заключенията на Уилсън (които обаче вече са били широко известни в разузнавателната общност?!?), защото “те не давали отговор дали Хюсеин търсел или не търсел уран от чужбина”?!?! И че вицепрезидентът Чейни “никога не бил запознат с доклада на Уилсън”?!?! (Който - напомням, той, тоест ТЕ са поискали?!?!) Има още доста “противоречиви” изявления на афминистрацията на Биш от онова многл важно и критично време... Седмица след публикацията на Уилсън Роберх Новак разкрива идентичността на съпругата на дипломата - Валери Плейм като агрнт под прикритие на ЦРУ във ... “Вашингтон Пост”! Целта е явно отмъщение и дискредитиране на дипломата заради неговата работа и доклад с анализи и доказателства, които те са му поискали!!! Разследване на това престъпление завършва във федералния съд с обвинението United States v. Libby, където Либи, бивш шеф на личния състав на вицепрезидента Чейни получава присъда от 30 месеца затвор и глоба от $ 250,000. Пи-късно президентът Тръмп го помилва...

Мисля вече на всеки е пределно ядно, че Тръмп обича да действа по правилото “Крадецът вика: дръжте крадеца”! Това се отнася за почти всичко, с което се занимава и което казва Тръмп, като се започне от критиките за фейк нюз и лъжливите медии (наскоро излезе едно много подробно изследване, в което са преброили около 9,000 конкретни лъжи на Тръмп!!!) и се стигне до лицемерните вопли на Тръмп че бил жертва на лов на вещици! Докато всъщност именно той призовава много пъти за лов на вещици - всички си спомняме дори откритите негови призиви Путин да му помогне преди президентските избори, като извадят компромати за Хилъри Клинтън! Същото в общи линии той прави от доста време и срешу Байден, който очевидно е припознал за негов конкурент. Същото абсолютно правеше и с Обама - спомнете си лъжите и клеветите му за свидетелството му зз раждане, например... Но ще е интересно Тръмп да го попитат защо когато вече всички знаят за разследването на ФБР и срещу него и много съмнителните му контакти с Путин и дори уличаването и осъждането на вече близо половин дузина негови приближени.., ФБР намери за необходимо да удари неговия конкурент Хилъри, но замълча за него, и то броени дни преди избора?!? Лошото на тази подход за плачещия крадец е, че когато веднъж бъде разкрит вече се обръща срещу него!

Ако “службите са категорични, че не става дума за политически пристрастия” в разследването Тръмп и Русия - това добре, това означава ли, че ръководители на ФБР не са действали въобще, водени от политически пристрастия? Питам имайки предвид и други “грешки”, някои от тях много фрапираши и дори шокирали цялата разузнавателна общност! Като онова публично изявление на бившия леф на ФБР Коми, който по “неизвестни причини” не само възобнови разследването по изтеклите имейли на Хилъри Клинтън броени дни ореди много оспорваната надпревара за президентския пост през 2016 г. (да кажем това добре), но и ... НАМЕРИ ЗА НУЖНО ДА ГО ОБЯВИ ПУБЛИЧНО?!? точно преди избора, което по мнението на много наблюдатели осигури президентския пост на Тръмп!?! И лигичният въпрос, който всеки поне средно интелигентен човек си задава е защо Коми намери за нужно да прави публично изявление за възобновяване на разследването срещу опонента на Тръмп, и защо го напраеи точно преди избора, Което освен всичко друго е (бе) и страшно непрофесионално, шокиращо за общността! Но има и още един многл важен въпрос в тази връзка - и защо като съобщава за възобновено разследване срещу единия кандидат за президднт той не спомена - нито тогава, нито след това, че ... тече разследване на ФБР и на Доналд Тръмп, и то от доста по-дълго време? Именно заради тези му действия Коми не получи подкрепата на общността в такава степен, каквато би била обичайно, когато Тръмп го махна и то с доста неприятни обвинения, след няколко техни среши в които Тръмп “е поискал от него да му е лично ... лоялен?!?!:)” )! Което пък явно принуди Коми пред Конгреса да каже тоста тежки думи за Тръмп, но СЛЕД като го направи на практика президент и изпита на свой гръб “лоялността” на Тръмп към хората му.

ФБР си е чисто и просто политическа полиция... Няма некорумпиран американец. Двуличието на англосаксонските народи е вродено още във възпитанието им. Те са обикновени лъжци . Не всички все още в дивата америка има изчезващи хора за които честноста е все още ценост ,но за другите 90% от хорат двуличието имкорумпираноста се води ценост .

Не е лошо преди да напишеш нещо да помислиш какво искаш точно да кажеш и да събереш мисълта си. Не може в едно изречение да заявиш, че нямало некорумпиран американец, което е глупаво съждение по начало, просто защото е невъзможно, и в следващо веднага сам да се опровергаваш, че имало все пак сред тях такива, за Кото честността все още е ценност! А е невъзможно вдички американци да са корумпирани по простата причина, че много от тях, в огромното си мнозинство не са и в позиция да корумпират или да бъдат корумпирани:), ако изобщо разбираш какво ти казвам. Що се касае до грешките и “грешките” на ФБР - темата на статията - това е интересна, но доста дълга тема!

Ако, демократите бяха спечелили Белия дом, републиканците щяха да им скроят същия номер. Най-лесно е Русия, врага на САЩ. Системата им там издиша, демокрацията нещо не е наред в момента доста е извратена, парата командва кой ще е Президент.

Ти нали си експерт по демокрация (поколения от родата ти са живели и живеят в условия на демокрация) та си седнал да ѝ търсиш кусурите и акъл да даваш що е то демокрация, и мое ли да се руча като пръжки с лук. Аз, като един най-обикновен и нормален българин, нещо нямам спомен кога за последно е имало реални(!!) демократични условия за живот в България? Ще дадеш ли експертно мнение?

Ако човек реши да се замисли над всякакви краварски писания на техние служби направо ще се запита за какво цицат всичките от една софра??? Днеска едно, утре друго, времето минава и идва сезона на новото надлъгване за настаняване във властта а от там и обратното приказване ако властта се смени...

при ватенките няма надлъгване,няма разследване защото има Сибир и лагери и комуноидите от 100г. водят една и съща политика та да му мислят клетите руснаци,все победители и все последна дупка на кавала по стандарт и живот