17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо - такъв обиск в отсъствие на собственика, е незаконен. Че те могат да му подхвърлят всичко - как не се сетиха и за половин тон кокаин? Второ - имаше прецедент, ама от другата страна - при това необорим. Забравихте ли как Полуживата килъри си държеше секретна информация в телефона при готварските рецепти и издаде американският ядрен протокол (редът по който се решава кога и как се изстрелват американските ядрени ракети) пред цял свят - на диспутът с Тръмп? По-голямо безумие и престъпление относно изтичане на информация никой не може дори да измисли... защо на Полуживата нищо не и се случи?

Друга много тъпа опорка на подръжниците на Тръмп - че “винаги, когато републиканците били на власт руснаците страдари?!?! Първо - самият Тръмп венцехвалеше Путин и навсякъде тръбеще, че Хуттен бил велик и той ву вярвал повече отколкото на … американските служби, на ВСИЧКИТЕ 17!!! Които бяха абсолютно категорични, ме Путин се е месил в изборите в САЩ в ущърб на демократите и Клинтън, и в полза на Тръмп, когото явно държаха за топките с финансирането ву (за което саният син на Тръмп е признал), и с компромати… Второ - Путин очевадно не предеше пред Обама като президент, а настоящият президент Байден директно нарече Путин престъпник!!! Да вземем дпуг републикански президент - Джордж Буш - синковеца! Ами той остана в историята с думите си как още като висял Путин и погледнал дълбоките му честни сини очи и кръстчето на врата веднага разбрал, че на Путин можело да се вярва и че цил религиозен?!?!? И татковият се хвалеше с приятелските отношения с Путин и си разменяха семейни посещения… И някой можеше са каже - ами Буш - младши се е заблудил - както той самият твърди, но ЧАК СЕГА!!!, с половин уста…, но тогава не е зле да припомним КОЙ всъщност лансира синковеца на президентския стол и какви постове е заевал - АВИ ТАТКО МУ! Дъртият Буш!!! Който отлично познава не само Путин, но и учителя и ментора му от КГБ! Защото самият Буш бе директор на ЗРУ, преди да е вицепрезидент и после президент!!! И като говорим за пепубриканци и Москва, хайде до си спомним и че при прослонутата Перестройка когато се договаряше как Теди в Кремъл да останат ненаказани и да Западът откраднатото и са не им се търси сметка, основно фигура в тези тайни и недокументирани договаряния (например в Малта) е .. дъртият Джордж Буш (който между другото е имал разговори там и с Кръстника на българската Московска мафия и офицер от руското военно разузнаване Андрей Карлович Луканов)

Тръмп се отнасяше към Путин с нужното уважение и искаше разбирателство между двете страни. Или ти предпочиташ рискът от световна война. В моментът Путин презира жалкото подобие на човек, криещо се като мишка в Белият дом. Нормално - цял свят го презира. То дори не е легитимен президент. Презираше и обонгото - едно живoтно, турено на постът си само заради цветът на кожата си. Обонгото причини неописуеми страдания - срина Сирия и Либия, спретна преврат в украйна, който е в дъното на сегашната война. Обонгото е военопрестъпник и трябва да бъде съдено като такъв.

Тук чета какви ли не простотии от невежи и битоти, опитващи се да оневинят Тръмп за ПОРЕДНОТО му престъпление, с какви ли не глупости и очевадни простотии. Първо тези тъпаци твърдяха, че нямало нищо, никакви документи, и то докато самият Тръмп заяви, че онези 15 кащона с документи били изнесени от работниците по грешка:) После, като стана ясно, че все пак има документи - още при първото им изземване от къщата, и Тръмп заяви, че нямало повече откраднати от него секретни документи, и хора от най-близкото обкръжение на Тръмп са информирали разследващите, че не само Тръмп крие още секретни докувенти, но и точно какви и къде (и точно затова съдията всъщност не е можел да не разреши претърсването на къщата на Тръмп!), тъпите кретени вярващи безусловно но тъпите лъжи на Тръмп, чудейки се каква нова простотия да измислят излезнаха с върховната глупост, че тези документи били подхвърлени?!? Без да взимат предвид … че адвокатите на Тръмп са присъствали - с други свидетели - при откриването им, описа и изнемването и са подписари протокола!!! И че точно затова Тръмп се позова на 5-та поправка да те отговаря на въпросите на прокурора, който го призова, защото това може да се използва срещу него в съда!!! И то след като точно Тръмп орева орталъка ме всеки, който се позовавал на 5-та поправка цил виновен, и че трябва да хвърлят Хилъри Клинтън в затвора заради непредставени от нея, и то не документи, а имейли! И точно затова Тръмп промени наказанието за такива престъпления от 1 на 5 години…:) Сега идиотите излизат с поредната простотия - че Тръмп бил разсекретил тези документи и следователно не бил извършил престъпление! Пълна глупост! Като оставим настрана, че характерът и съдържанието на някои от документите - top secret - е с най-висока степен на секретност, и очевадно не могат да бъдат разсекретени, тези идиоти още веднъж демонстрират пълното си невежество и простотия! Тези същества очевидно не знаят що е секретен документ и кой и как го създава, засекретява, ползва, съхранява и евентуално декласифицира (в по-ниска степен). И че най-малкото си има ред да разсекретяване и регистрирането му! Как Теди докувенти са разсекретени от Тръмп, като никой не е знаел, бе идиоти! И като казвам никой - имам предвид и самия Тръмп:) Защото - нали помните поне до вчера - той твърдеше, че няма такива докувенти и че изобщо не е знаел за тях, че са взети по грешка при изнасянето му от Берия дом?!? Оригофрени! С две думи - подръжниците на Тръмп дори не вдяват, че дакато се в мат да защитават изцепките и лъжите и престъпленията на Тръмп самият Тръмп и хората му се факто ги опровергават…

Как така "погрешка" 16 кашона с Топ Сикрет, вкл. ядрини разработки и военни позиции, кашови с пломби и таблици за дати на ревизиите на тях? Руският предател скоро ще бъде вкаран при мексиканците, за да потвърди от първо лице изнасилвачи ли са или не.

Да, добре! Американците сигурно лапат мухи

Не лапат. Тръмп пак ще стане президент и руските гниди няма да има, какво да лапат

Тръмп и Путин са анти-глобалисти и ще се разберат,защото са от една и съща страна на барикадата...

Винаги е било така и винаги ще остане - когато са републиканци на власт в САЩ, руснаците страдат. Така беше и при Тръмп. Жестоки икономически санкции ще има за бензиноколонката. И нещо друго- Тръмп е против Китай, а путлер е пуделчето на Си

нАмали бЕлото

Тръмп не е против Китай. Против слаби С.А.Щ. е.

Тръмп пак ще стане президент и тогава на путлер му е спукана работата. Както само Тръмп нареди да бомбардират руската база в Сирия, така сега при следващото управление на републиканците вече ще бъдат избомбени рашките в Крим. И да не забравяме- Тръмп разбира от бизнес и много по-успешно и с много по-болезнени санкции срещу руската кочина пак ще се върне

Или си дебил или си дрогиран до козирката

100+

Сега ще ,,вмъкнат" някоя и друга папка за, вмешателство при изборите и бай Дончо, ще го изкарат Черен Петър, което е целта на кукловодите

На тоя мошеник от висока класа му се пече яйце на ду-пето. И Путин не може да му помогне

ㅤ

Всички знаем как се "откриват" такива документи.

Е щом го твърдят демократични медии собственист на опонентите му значи на 1000% е вярно и ние трябва да им повярвам със сърце !

Не го долюбвам розовия пингвин. Издруса ни милиарди за едни самолетчета на хатия.

Удобно подхвърлени документи от ФБР (Гестапо) за репресия.

По лошото е че искат да връщат на власт в БГ Плевналиева

Фашистите демократи репресират по фашистки.

Тоя го сготвиха.....

На Тръмп му скрояват компромати да не катурне на предстоящите избори демократите милитаристи, допълнителни 260 000 американски войници се дислоцират в Източна Европа, Сенатът в САЩ щял да обява Русия за терористична държава. Прекалено много 'съвпадения' в една насока. Виждам неизбежна предизвикана от САЩ ТСВ много скоро.

Вече конгреса я обяви.

Вярно е

Нали се сещате, че в САЩ за такива неща върховния им съд не се шегува. Ако наистина са намерени тези папки, просто Тръмп е затворник.

Да бе, колкото затвориха и Хилари и удобно решиха да пренебрегнат лаптопа на Хънтър Байдън.

И какво стана сега? Стожер на мира и демокрацията с изкукал сегашен президент, с престъпник бивш президент, а иначе са хукнали света да подреждат. О, да, забравих, Путин е виновен.

Закона си е закон. А някъде се говори за понятия..

Да му мисли Сорос...

кофти е да имаш 11 папки с квалифицирана информация! ни да ги държиш в къщи, ни да ги повериш на някой да ги пази! за това станишев преди години просто ги "загуби"

Проклетите му дяволи, които треперят от мисълта, че Тръмп ще се върне през Ноември.

Ха, събитията се развиват по-бързо от моите очаквания - подозирам че статистиките за брой продадено оръжие в САЩ още този месец ще скочат.

Тежки времена за популистите/путинистите. На хоризонта се показва раирано костюмче и сапунче на пода на банята.

тежки времена за бълъците и цървулите безмозъяни като тебе. виж кво се случи съч цените за всичко за каквото се сетиш и тогава грухти ве мизерник.. ббаахаха

+ + + + +

Това е "ескалация" по случай мидтърма, който може да отнеме от демократите и двете камари на Конгреса. Навлизаме в опасни за Америка и за света седмици. Дано ескалацията и от двете страни намали своя интензитет, защото най-веажното е хгората да изразят своята воля на изборите и тази воля да се превърне в нова законодателна формула.

дано пнчнат се трепят както във войната север-юг. таа сган отдавна трябва да се изчисти с огън .

!

Toi gi e razsekretil. Diavolite demokrati treperiat, che Noemvri Trump se vrashta. A za Hunter Biden i duma ne obelvat FBR. Kade e laptopa mu?

Какво е строго секретно и какво не е решавал Тръмп.

Какво стана с папките изчезнали при Станишев?

ми изчезнаха!

Американското пуделче на Путин го закъса яко...Ще сънува втори президентски мандат от някоя килия...

Путин им е в PHD тата на службите, та да може някой да ги наеме на работа. Цялата простотия с Путин и Тръмп е плод на вече доказана манипулация от Хилъри Клинтъновица, реалната маша зад деменцията и говорещата тъпотии камила. Само във вашите сороски тикви тоя Путин е някъв могъщ мега бос. Никой не се напъна да понаучи как аджеба работят нещата в Русия. Дъвчете едни подадени от шефовете ви простотии и дотам.

Всеки който има връзка с военнопрестъпника и световен терорист- Путин трябва да лежи в затвора.

Мантрите за идиоти нямат въздействие вече...

Това вярно си е супер престъпление - върховният главнокомандващ има достъп до секретни книжа. Толкова е скандално, Все едно да откриев в дома на Иван Вазов копие на "Под Игото"

Тръмп е заподозрян в притежание на класифицирани документи, които е имал право да декласифицира. Чувал съм и по-големи тъпни, де. Демократите да се запознаят с историята и практиката на нквд и гестапо и да не се излагат. 6 години обвинения и едно не можаха правдоподобно да скалъпят. Само умнокрасивите могат да се вържат на подобна небивалица, хаха. На привършване са, обаче.

другарката пелоса отиде в тайван придтужавана от сина си. И защо дъртия вампир толкова драпаше да отиде в тайван и постави цял сащ в опасност и директен сблъсък с Китай? Ами единствено заради личното си имане. Фамилията е вложила милионите си в предпиятия за батерии и чипове в тайван и отива да вземе инфо от първа ръка. Значи схемата е че налага дадено производство в което има основно участие, а после със законче ни задължават да купуваме точно тази продукция, или си прокарва разни вратички в разни закончета удобни за нея. Как няма да ни задължат за електически коли, като парите влизат в джоба и, хоп законче и джобчето се пълни.А губернатор на Калифорния е племенника и. Те така се прави бизнес, така се кара Порше, макар че закона предвижда затвор за такива измами, ама те си ползват тези институции да се разпрвят с опонентите си. Велико е като Тръмп каже: "оная лудата Нанси какво търси в Тайван," яко. Няма никакви идеи да помага на тайван, само дотолкова да си защити нейните интереси, и на тия за които работи, който се връзва на комунистическите им лозунги за демокрация значи е яко тъп.

Сега съобщават : 27 кашона с класифицирани докувенти са намерени и изнесени, като сред тях има и top secret - тоест такива с най-високо ниво на секретност които по закон си съхраняват само в определени за целта места и режим на охрана и наблюдение! И … АДВОКАТИТЕ на Тръмп са присъствали и ПОДПИСАЛИ протокорите за намерените и иззети документи!!!!! Ако Ива още някой дебил да се упражнява по темата как Тръмп бил невинен и набеден и как документите били подхвърлени - ами да заповяда:)

Нарушени са поне 3 закона, вкл. закона да шпионаж… Сега го съобщиха.

абе издишаш бе, що се мъчиш, барем да ти плащат ами си от тия безмозъчните к'во ви подхвърлят и попивате. Ми един президент освен в шпионаж с какво друго да го отстранят поне около изборите докато минат, другите тези са политическа разправа с опонента, а така за шпионаж засекретяваш всичко, не даваш обяснения и чиста работа, всички сме наясно какво плете дъртия Джо, ама ще удари на камък, ако ще задника да си скъса либерастите и тъпите им слуги ще бъдете отнесени от вихъра в 9-ия кръг на ада директно, аман от безмозъчни откачалки сте.

50+

Абе идиот, ти си пълен невижа! Ниж, преди да ръсиш групости, КОЙ и ПРИ КОГО, при чия администрация са засекретени тези докувенти, бе тъпак! Това е при (от) оранжевото недоразумение, при Тръмп!!! Ние наистина сте пълни кретени! (И не се въма, а се забавлявам с невежеството и тъпото ви тролене:) )

Тръмп и тъпанарите, които още вярват на този отявлен измамник ореваха орталъка ФБР да публикува заповедта за обидк на съдията и издетште с протокол документи… Но най-смешното е, че кретените сори и не стоплят, ме Тръмп и адвокатите ве СЪЩО ПРИТЕЖАВАТ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ, но нещо се срамуват да го признаят и нещо явно ги притеснява те са ги публикуват:) Но предполагам, че за исиотште, които славословят този извисрен герой това са много сложни теща за са ги вденат:) И още тещо - тези, които се изживяват за “десни” сега плюят ФБР, но забравят, че ФБР има - за съжаление - наистина доста дълга, десетилетна история СА ПРЕСЛЕДВА и ПОДСЛУШВА… всъщност “ЛЕВИТЕ”!!! Отделен въпрос е, че Тръмп всъщност се явява 3 пъти на избори за президент, преди да се добере до поста! Някой от исиотите, които го подкрепят да знае като какъв Тръмп са явява на изборите? Да светна тъпаците - вторият път це независим, о първият - като ДЕМОКРАТ!!! И десетилетия точно Тръмп обсипваше с комплименти … Хилъри Клинтън за големите теща, които тя направила да САЩ и се хвалеше навсякъде колко близки цири двете семейства - на Тръмп и Бил и Хилъри Клинтън:)

пари ли ви под гъза гнусни либерасти, за целия свят са ясни измамите ви и така само обединихте света срещу вас, а републиканците са още по- непробиваеми. Този демонкратски тумор трябва да се изреже, нямаме време ако искаме да оцелеем.

МАЛКО ОБЯСНЕНИЕ ЗА КУХИТЕ ЛЕЙКИ В ТОЯ ФОРУМ ....................................... ДЕМОКРАТИ / РЕПУБЛИКАНЦИ ВИГИ / ТОРИ И Т.Н. ................. ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛЕНО ДНЕС .... И Е ИЗМИСЛЕНО ДА РАБОТИ ОТ НАГЛО-САКСОНЦИТЕ ................. ОЩЕ ДЯДО ВИ МАРКС Е КАЗАЛ, ЧЕ Е ГРЕШНО АМА НИЩО ПО-ДОБРО НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛ ...................... ТА НЯМА ЛОШО ..... ПАМПЕРСА И ЛУДАТА БАБИЧКА ЩЕ ЗАБРАНЯТ ПАРТИЙКАТА НА ТРЪМЧО С НАД 100 ГОДИШНА ИСТОРИЯ .............................. И КВО СИ МИСЛИТЕ ЩЕ СТАНЕ В ЩАТИТЕ ДО ЕДНА ГОДИНА ?????? УКРАЙНА БЕ ТЪПАЦИ.... ТОВА ЩЕ СТАНЕ .................. ПРОБВАЙТЕ СЕ !!!! .................... ТОГАВА BLACK LIVES MATTER ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ПРИКАЗКА ........................ НЯМА КАК ДА СТРАДАШ ЗА 500-1000 УМРЕЛИ НА ДЕН КАКТО Е В МОМЕНТА В УКРАЙНА !!!!! .................. ДЕПМ ЛАЙНАРИ

100000000000+++

Тръмп ще подкрепи Рон ДеСантис за президент. Камала, хилари или мъжът на барак обама ще бият г-н ДеСантис на избори? Могат да го бият само по положителни ковид тестове и ваксини. Путин и си пък въобще не влизат в неговата категория... Това е по-добрият в дългосрочен план вариант!

Гражданска война 2.........

Ами нека трябва прочистване на плъховете които Тръмп изкара на показ. Още по добре и Китай да избие хлебарките до крак. Аз съм разбира се демократ,но не ми пречи покрай сухото гори и мокрото какво да се прави. Така че пълно прочистване на религиозните боклуци и фанатици. Превъзпитание в Китай трябват строги мерки. Не може такава свободия. Пъл и Путин ако им хвърли една бомба още по добре.

Още малко стари новини:) Бившият адвокат на Тръмп нарече президента "расист, измамник и лъжец" Това се случи по време на изслушване в комисия в Конгреса 22:45 | 27.02.19 МАГДАЛЕНА ИВАНОВА Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Майкъл Коен нарече президента "расист, измамник и лъжец" на изслушването в комисията по надзор и реформа в Камарата на представителите на американския Конгрес, предадоха световните агенции, съобщава БТА. Бившият адвокат заяви, че е дошъл на изслушването, за да каже на американския народ какво знае за президента Тръмп. "Съжалявам за деня, в който казах "да" на Тръмп. Срамувам се, че съм му сътрудничил", допълни бившият адвокат, който беше осъден на три години затвор за данъчни измами, лъжа под клетва и нарушение на изборния кодекс. Коен обвини Тръмп, че води политическа кампания, основаваща се на "ненавистта и нетолератността".

Джером Корси, журналист и политически анализатор, предяви иск във Федерален съд срещу прокурорът Мълър за това че последния го е изнудвал за да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВУВА срещу Тръмп;) А, някой явно е сключил сделка с Мълър;)

Комунистите преследваха тези който са срещу системата. Днес проведох един разговор с човек от Охайо каза че народа се презапасява с оръжия очаква се гражданска война.

Американското кибер командване (USCYBERCOM) е атакувало адвокатите на Тръмп... Джером Корси, журналист и политически анализатор, предяви иск във Федерален съд срещу прокурорът Мълър за това че последния го е изнудвал за да лъжесвидетелствува срещу Тръмп;)

Вижте как чрез корумпирана съдебна система американците елиминират неудобните! Същото правят по целия свят, включително у нас! Когато се говори за "съдебна реформа" да се разбира:всеки съдия, американска подлога....

Персоналът на Доналд Тръмп е разказал, че Тръмп обичал да чете Хитлер и “Моята борба” е била настолното му четиво. Тръмп много се е впечатлявал от ораторските умения на Хитлер и как фашисткият диктатор е увличал тълпата и го е изучавал и репетирал … Дори някои от приближените му са се шегували, като влизайки при него са вдигали ръка с фашисткия поздрав… Така например в разговор с генерал Джон Кели той открито е изразявал възхищението си от Хитлер и от “добрите неща, които направил”… Trump praised Hitler to chief of staff John Kelly during Europe trip, new book claims PUBLISHED WED, JUL 7 2021 1:41 PM EDT UPDATED WED, JUL 7 2021 3:41 PM EDT Dan Mangan Donald Trump while serving as president once praised Nazi leader Adolf Hitler during a conversation with then-White House chief of staff Gen. John Kelly, a new book claims. "Well, Hitler did a lot of good things," Trump told Kelly during a 2018 visit to Europe to commemorate the 100th anniversary of the end of World War I, according to the book. "President Trump never said this. It is made up fake news, probably by a general who was incompetent and was fired," Trump's spokeswoman said. RT: John Kelly Donald Trump 170131 John Kelly listens to U.S. President Donald Trump. Kevin Lamarque | Reuters Donald Trump, while serving as president, once praised Nazi leader Adolf Hitler during a conversation with then-White House chief of staff Gen. John Kelly, a new book claims. "Well, Hitler did a lot of good things," Trump told Kelly during a 2018 official visit to Europe to commemorate the 100th anniversary of the end of World War I, according to the Michael Bender book "Frankly, We Did Win This Election."

Пи ли си онова, розовото хапче. Ако пак си забравил, да викаме санитара?

ЧИБА ТРОЛ ....................... МАЙКА ВИ МРЪСНА ЛЪЖЛИВА

ТУКА ПАМПЕРСА ЯКО ВОДИ 100% ПО ТОЧКИ .................... НА НЕГО КВОТО И ДА МУ ОБИСКИРАТ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОТВЪРДИ ............ ...................... ДАЖЕ КОГА Е СРАЛ НЕ СЕ СЕЩА ..................... ЧЕСТИТО НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ АМА ТОЯ ПЪТ САМИ СИ ГО НАБИХА !!!! ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ НИ ГО НАБИХА И НА НАС КОСВЕНИ ЖЕРТВИ !!!!! ..........................

Доналд Тръмп искал “напълно лоялни генерали като тези на Хитлер” :) И един от хората му казал: “Ти нали знаеш, че генералите на Хитлер са опитали 3 пъти да го ликвидират и единият път почти са успяли…:) Trump wanted ‘totally loyal’ generals like Hitler’s, new book says By Amy B Wang August 8, 2022 at 11:55 a.m. EDT President Donald Trump once told a top adviser that he wanted “totally loyal” generals like the ones who had served Adolf Hitler — unaware that some of Hitler’s generals had tried to assassinate the Nazi leader several times, according to a new book about the Trump presidency. Get the full experience. Choose your plan Trump complained to John Kelly, then his chief of staff and a retired Marine Corps general, “why can’t you be like the German generals?” according to “The Divider: Trump in the White House, 2017-2021” by journalists Peter Baker and Susan Glasser. When Kelly asked which generals he meant, Trump replied: “The German generals in World War II.” “You do know that they tried to kill Hitler three times and almost pulled it off?” Kelly said, according to the book.

Аман от спецове и инфо кретени.....аре чиба бе дебил

Момче, всички разбрахме, че си всеотдаен глобалист, ама хайде, стига спамил, лягай си!

Mark Milley Is e traitor

Е самовлюбен ментално обременени шебек, който живее с мисълта ,че е краля слънце ,че е не досегаем ,че може да притежава всичко и е над закона, а за провалите му са виновни други. Това когнитивно склонност е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави.

Брейййй...добре че си ти да ни кажеш....вчера говори с Тръмп нали??? И го познаваш....браво, браво

Донолд Тръмп избра и назначи директора на ФБР, който ръководеше обиска на къщата му Вара Дело Лаго…:) Donald Trump nominated the FBI director who led the Mar-a-Lago search: 'He will make us all proud' Kayla Gallagher Aug 9, 2022, 1:15 PM

Трол.....бегай да носиш хапчета на Алцхаймера...може и да те познае....info бил ...дебил

Само като ти прочете човек коментара и разбира, че имаш 2 останали мозъчни клетки. Оранжевия е по умен от теб срамота.

Info, всичко, което си написал е лъжа или в най-добрият случай си изкривил фактите и смисъла. Демократите са тези, който не позволяват полицията да си върши работата и използуват ФБР са лов на вещици и срещу политически опоненти. По времето на Обама беле същото, но го криеха. Репресираха журналисти и пращаха данъчните да сплашват хора, които оспорваха политиката му. Сега е трудно, защото говорим за бивш президент на САЩ. Аз няма, да си губя времето с теб, защото е ясно, че си на хранилка и това ти е работата да разпространяваш FAKE NEWS

Човекът е написал абсолютен факт но когато четеш само конспиративни теории и фалшиви новини истината ти изглежда нереална. Информирай се поне мъничко.

Ноември ще има разгромна победа на републиканците. Ще има импийчмант на склерозата.

открили са на индианците шушоните. мръчна сган. де енциония посерко и си е ги тресе яко страх. страх лозе пази. баси демокрацията.. ббаахаха

Хаха ама и си вярваш.

Идват избори....всички демонократи квичат

Ами то всички виждат кои точно плачат и квичат:) И по улиците, и по Фокс, и по комедийните шоута…

Я си извади главата от задника бе ....info бил....дебил

Смърт на нацизма, свобода на народа. Преоблечени нацисти в либерални дрехи.

Доналд Тръмп искал “напълно лоялни генерали като тези на Хитлер” :) И един от хората му казал: “Ти нали знаеш, че генералите на Хитлер са опитали 3 пъти да го ликвидират и единият път почти са успяли…:) Trump wanted ‘totally loyal’ generals like Hitler’s, new book says By Amy B Wang August 8, 2022 at 11:55 a.m. EDT President Donald Trump once told a top adviser that he wanted “totally loyal” generals like the ones who had served Adolf Hitler — unaware that some of Hitler’s generals had tried to assassinate the Nazi leader several times, according to a new book about the Trump presidency. Get the full experience. Choose your plan Trump complained to John Kelly, then his chief of staff and a retired Marine Corps general, “why can’t you be like the German generals?” according to “The Divider: Trump in the White House, 2017-2021” by journalists Peter Baker and Susan Glasser. When Kelly asked which generals he meant, Trump replied: “The German generals in World War II.” “You do know that they tried to kill Hitler three times and almost pulled it off?” Kelly said, according to the book.

Ще ми накривите шапката! Утре пътувам за Москва!

Ако трябва ще го убият, но няма да допуснат да е кандидат за президент повече глобалните комунисти.

Истината е, че дълбоката държава са в паника, ако Тръмп реши да се кандидатира за втори мандат няма кой от демократите да му се опре. Обама също е взел тон от секретни документи, но никой не отива да му разбива къщата посред нощ от 2016 година е обещал да ги сканира и да ги върне., все още не е. За Килъри да не говорим. Хънтър Байден и изкукалия му баща също са за резследване, но те са от Нашите и те могат да правят, каквото си искат. Демократите, дълбоката държава и сатанистите превръщат САЩ в бананова република.

Смешник! Ако възприемем тази терминология, ночно Тръмп е продукт на “дълбоката държава”, бе тъпак!

Ко речи? Я пак???