ФБР е разпитвало германски десен политик за руски пари

Максимилиан Кра е водещият кандидат за изборите за Европейски парламент на крайнодясната партия "Алтернатива за Германия"

Обратно в новината

Коментари - ФБР е разпитвало германски десен политик за руски пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луеви радикали,десни радикали,антифи,екоонанисти,соросоиди,хамаси,хизбули,ислямски халифати всите у кауша да може света да си отдъхне от секви ненормалници и побърканяци

След ФБР, ще има среща и с ЦРУ. Фашизоидните путинофили нещо се пообъркаха с демокрацията и правата - нямаш права да работиш за вражеска държава, пиленце. Скоро русия ще бъде приравнена на третия райх и тогава горко им на всички "русофили". Ще им излязат през носа копейките!

"Фашизоидните путинофили нещо се пообъркаха с демокрацията и правата - нямаш права да работиш за вражеска държава, пиленце." За малоумни краваропитеци ще цитирам един от краварските президенти, който е казал: "Америка няма приятели, има интереси." Следователно ние не сме приятели на САЩ, тогава с какво право ще плащат на наши политици, за да прокарват техни интереси? Фашизоидните краваропитеци отдавна се разюздаха и забравиха, че ние сме България и трябва да се гледа основно българския интерес! Не руски, не турски, не американски или европейски, а български! Ако толкова не ви харесва България, прав ви път! На никого няма да липсвате.

но на избори е така. След като ФБР арестува техния си "информатор", измислил "руската връзка", за лъжесвиделствуване Тръмп заведе дело за клевета срещу политическото ръководство на Демократическата партия. Та и затова сега на същото това ФБР му налага да прави плонжове за дузпа... та същите тези демократи да не ги пратят на екскурзия в килиите на Гуантанамо;)

Руската тролска педерастка гмеж пак е налазила дира, плющят си плюсове както се плющят едно друго по фабриките за руски тролчета педерастчета!

Виждаш ли колко си прозд? Тук не става въпрос, когато вземаш пари, за да лобираш за чужди интереси, за чии интереси го правиш щом не са български! Трябва всички такива под ножа, а не лицемерно както вие го виждате! Ама то от краваропитеци и антибългари какво да очавкаш!

Нещо не разбирам! Извадиха списъци колко наши политици получавали пари от фондации като Америка за България и Отворено общество. Не трябва ли да бъдат разпитани? Или американските фондации могат да дават пари на политици, ама ако е руска, тогава е друго нещо?

Така е! Не разбираш! Когато получаваш официално пари и на светло - не е проблем. Когато ги получаваш под масата за незнайно какво - това е проблем! Щом криеш нещо, значи не ти е чиста работата. И как така стана, че всички крайно десни, крайно леви, неонацисти и комунисти симпатизират на другаря Путин?

На мен по ми е чудно мнението ви за спонсорството от чужбина на ДПС? За да разберете сами колко жалки лицемерни подлоги сте!

Що ма ,да не би да разпитаха четирихилядниците,а? Или баш четирихилядника-зеления чорап и червен боклук в едно -резидента не дава!

Викаш, да не бутат плащането от чужбина, че ви отидоха центовете за постове!

Така се притискат политически противници. Ама като нямат работещ закон аз чуждестранните агенти в Германия, няма какво да направят. Получаването на пари се смята за "лобизъм". Така че с този театър (ФБР да уведомява медиите, че го е разпитвало) само му вдигат рейтинга преди изборите.

Тъкмо се чудех как германски телевизионен канал е разбрал, за разпит на ФБР. Такива неща се правят тайно и обикновено разпитвания е заплашван да не казва на никого.

80 години по-късно Германия продължава да е окупирана и като цяло продължава да се подчинява на американският диктат. ДОКОГА?

Четете бе чукчки, бил е в САЩ на конференция. Продажници по света колкото си искаш, но при демокрацията трябва да се доказва а при диктаторите се новичосват! Нашият копейкин да не по различен с банковите сметки в Евро и балалайка отзад?

Голямо "доказване" пада в "демократично" Гуантанамо, демократично окупирано в Куба. И в тайните затвори на ЦРУ. Какви идиоти промити сте, не е истина

Не бе в Гуантанамо са тези със рязаните уши и избушените очи! Аре по сериозно а? Кой политик е бил в Гуантанамо и кой умря в затворническа колония а колко са новичосаните?

Колко си кух и промит, бедна ти е фантазията.

Нерде ЕП, нерде ФБР!?!?

Абе добре платени американски агенти начело в управлението открито и арогантно сриват ЕС и цяла Европа, обаче, дай да видим дали някой не получава пари от Русия, за да се противопоставя на тази американска политика.

Каква работа имат краварите в ЕП, че не разбрах точно..... ха ха нефелната Европа суче бърдука на Чочо Сам

Защо ФБР не разпитва Бойко Борисов за пари от къде има че купува Банка Токуда ????

Техен кучи син. "Демократичен".

в работата на тъпите кравари да разследват граждани на трети страни дори и да получават пари от четвърти? Или да разбираме, че Германистан е поредната колония? Ясно..

А теб, какво те засяга, какво казва червеният ДИР че правят в Германия ФБР. Май си по Клюка от ФБР то там а!? Всъщност заради такива явления, като теб ФБР, която е в общо обединение с Интерпол и Европол (обяснявам ти) има такива правомощия.

!?!?!! хахах

Ами нормално. Все пак от 1945 година, Германия е една окупирана от САЩ държава

Си имат Галя от Посолството.. казва се Урсула от Посолството..

Много ги е страх Алтернатива за Германия да не спечелят изборите! Ама много!

Не пич, в нормалния свят почват дела за намеса на Руски/ китайски парички през последното десетилетие в политически гъби, като Копейката. Когато им спрат паричките стават никои, като Волен Сидеров - абе къде е този ви човек а !?

Има ли нота от швабското МВнР, как така ФБР изпитва техен политик. То се е видяло, след като Меркел си затрая за имейлите, явно не само ние сме васали на Амбасадата. Но какво става бре, крайно десен получава пари от Путин, а тогава крайно ляв получава ли пари от Байдън? Я ГРУ да вземе да поразпита някой депутат, така де, да има равновеие.

Отчаяни ходове на соросоидните нещастници. Който не им харесва е с етикет "крайнодесен" и задърлително "с руско влияние".

Сорос? ОтРовено общество? Стотици проамерикански НПО-та? Те търсят под вола теле, но не виждат гредата в собсвените си очи.