Фаворитът за президент на Украйна обеща да ходи с колело на работа

Да, защо не? На първо място, това е удобно, заяви Володимир Зеленски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Орлин Горанов се кандидатира за президент, ще гласувам за него - невероятен президент беше в "Мисия Лондон".

Защо да не е артист, че и Рейгън беше артист и то какъв само. Успя да заблуди "професионалния" политик Горби със своята почтеност, да го убеди да разпадне соц. лагера, който съвсем не стоеше лошо, да разпачатоса СССР, кълнеше се в бъдещето на американската нация, че НАТО нема да се разширява повече ни на изток ни на запад, ни на север ни на юг, а сами вижда ме какво стана. Обещаваше свобода на всички поробени от социализма народи и просперитет на икономиките им, благодарение на благородната помощ на англосаксите. Така, че ако артистът е по-добър от Тарашенко, защо пък не. Нека на украйнците им провърви поне на политици.

Никой не може да си позволи да убие президент!! Но и той е кукла на конци като всеки президент!

Пълен фарс са тези избори. Уж демократични, уж Донецк, Крим и Луганск украинците не ги признават за отделени, а в същия момент не им дават да гласуват и да пускат свои кандидати.

На тия нали Путин им е президент? Кви са тия изборни комедии?

Е... Той Путин и на САЩ е президент, ама нали трябва да се залъгва електората от време на време...

Иска му се на народа на Украйна(както и на всяка държава)нещо ново и по-нормално ,човек от народа и мислещ за народа но след изборите маските се свалят,грима се сменя и народа получава още от същото...

Всъщност не е точно така. На нормалните украинци им се искат ей такива неща: да живеят в Полша, щото са поляци, да живеят в Унгария, щото са унгарци, да живеят в Румъния, щото са румънци, да живеят в Словакия, щото са словаци, и, разбира се, най-много искат да живеят в Русия, щото са руснаци. Е... Има, разбира се и украинци и на всички тях им се иска да изтрепят всички останали, за вземат цялата територия за себе си. И се опитаха на два пъти, ама се оказа, че да си способен убиец и да си способен войник не е едно и също.

Какъв Волдемар бре?От къде ви набират такива?

Голям симпатяга е и би помогнал на Украйна да дойде на себе си.

Зеленски е готин пич. От години гледам "Квартал 95" и ме кефи много. Е... Има там една Лена Кравец, та затова... Мда... Монолозите му от сериала "Слуга на народа" също са много добри. Човек може да се разреве - просто президент-мечта. Работата е там, че той е само красивото лице на кампанията. Истинският участник е милиардерът Коломойски, който си стои в Израел, щюото там е по-безопасно, отколкото в европейска усрайна. Колко пари има тоя не знам, но Порошенко е просяк в сравнение с него. Тоя Коломойски беше основния спонсор на гражданската им война и направи милиарди долари от кръв - оръжие, държавни военни поръчки, контрабанда, вкл. и търговия с човешки органи, взети от все още живи хора - местни цивилни от окупираните от усрайна селища в Донбас и къде ранени, къде живи и здрави усраински войници. Усрайна и досега обявява, че е загубила 2-3 хиляди души жертви, а липсват минимум 50 000 войници. ДНР и ЛНР няколко пъти откриваха камари със стотици усраински трупове, заровени под боклуците по бунищата, за да не бъдат открити. И сега този човек ще стане господар на марионетния президент. Какво ще стане... едва ли някой знае, но... с подобна биография... човек може да први предположения.

Luna0102

Ще ходи с колело на работа и всеки ден ще яде кисело зеле с боб , за да има био гориво.

Почнаха с глупостите-ще ходил на работа с колело!То и у нас навремето един(Александър Йорданов ) искаше народните представители да ги вози с лади,щото били по-евтини,но после каза,че не били сигурни и охраната не била съгласна.

Цащо се заблуждават, че имат и правят избори?

Luna0102

Ми и те кът нас отчитат дейност.

Аз му вярвам , че ще ходи с колело на Работа ! Той не яде бонбони Рошен и ще вкара Порошенко и Тимошенко в Затвора ,където им е мястото ! Да живее Волдемар ,новия Президент на Незалежната !!!!

Аз пък не му вярвам! 1. Това с "пляс-пляс педалите" е в ресора на Ляшко. Зеленски е женен, с деца. 2. Ако тръгне с колело, ще му видят сметката още първия месец. 3. Дори да не го прави, за да не му видят сметката, ще трябва да играе по свирката на мафията, което го прави непригоден за поста. 4. Дори да заиграе по свирката, предвид острите конфликти между самите украински олигарски, дори да не гледаме интересите на големите световни сили, пак не може да угоди на всички. Така че забрави за подобни евтини популистки изцепки. Ще ходи, както и другите, с бронирана лимузина или БТР. И ще се снима с подбрана (и проверена) публика. Дано приликите свършат до тук, макар че едва ли...

А ПТИН ЩЕ ВИСИ НА КЛОН В хАГА

Слава на демократична Украйна. Да им е честито. Вече няма назначения от Москва.

И в момента в който някое правителствено решение на "неизбраните от Русия" управляващи НЕ СЕ хареса на такива като тебе, същите почвате "ууууу, руски агенти! назначени от МАСКВА! Долу! Смърт! Демокрация!"

Само от Щатите!

Щом Бойко е чак на 4- то място имат повече шансове от нас.

Техният не е като нашия.

А не е,нашия е като него п...л

А у нас кога !? Айде да не е Румбата , ама барем Деската да слезне от бронирания Мерцедес !

Я обади как бойко предния мандат ОБЕЩА пред камери, че ако пак стане премиер, ще се вози в Лада Нива. Стана. И не се вози в Лада Нива.

Горката му охрана! Подобни "народни" жестове са интересни, от гледна точка на ПиАр-а. Ама предвид времето, което ще загуби за път и 20-те човека, които неотлъчно следват като сенки президента, е изключителна глупост. По-добре да помисли как да направи така, че пътищата да стигат за всякакъв трафик, а всички да минават на електромобили. Не за другото, ами защото Украина няма (с малки изключения) нито нефт, нито газ. А предшественикът му ги лиши и от най-качествените въглища в Европа.

Партия "Слуга на народа" :))) Поздравления за хрумката. За ходенето с велосипед на работа се е заразил от българските депутати :)

А като почне да се дъни, народът да му прибере седалката!