Идентифицирани са останките на пилота Андреас Лубиц

С помощта на ДНК анализ са разпознати останките на втория пилот на пътническия самолет Еърбъс А320 Андреас Лубиц.

Обратно в новината

Коментари - Идентифицирани са останките на пилота Андреас Лубиц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hе само там има липса на лекари,това е проблем от национален аспект... но докато в BG получават минимума за преживяване ,то тук те са много добре платени

Луфтханза, като са ви много 5400 души само пилоти, намалетесебе!

"По последни данни пилотът ......, който разби самолета със 150 пътници във френските Алпи, е имал ...... и нарушения със зрението, които по принцип са пречка за пилотиране на самолет." Обяснение. Приискало му се на човека да разгледа Алпите по-добре, нямал очила и снижил самолета, ама не успял да прецени разстоянието.

деер

Как е интернационала ЕС??? Пак ли ви е виновен Путин? Той ли ви взе лекарите? Добре, че крадете ресурси от цяла Африка, че си поддържате икономиката. Хайде сега ми обяснете, как е възможно да забиете с носа самолет от 7-8000 метра и да разпознаете човекът стоящ най-отпред?????Случайно , да ви е ясно от какво е направен пътническия самолет? А колко му е твърдоста по Викерс и т.н. .... Вие физика , учили ли сте въобще? Помислете дали сте индианци или аборигени - взависимост от числеността - първо се примамват с дранкулки за различен период от време, после се избиват...Истината боли и на някой му е трудно да си я признае, когато проблемът е в сърцето на ЕС. Колко ще се дупете заради някакъв си кредит? Утре може вие да сте в самолета и в ръцете на човек с медицинска диплома по принуда.....

20 лекари за 4 500 пилоти даже са много -в българия едно джипи има право да обслужва до 2 500 пациенти водят му се записани официално така че там е десетократно повече

Много бързо го намериха сред отломките и му направиха днк анализ за нула време. Как става това? Не ми се вярва.

Хора без работа, по цял ден мислят какво да излъжат, нали?:)))

da ne nameri pokoj nikoga

Защо всички само за него говорят?Защо не покажете тези,които уби?Все млади и хубави хора - красива млада оперна певица с мъжът и също певец и бебето има.Друга майка с бебето и баща и син, младоженци....Тоя боклук ли е най-важния загинал?

И защо трябва да го показват ?! Ти нещо общо с тези семейства имаш ли ? Не усещаш ли колко си просташко-нахален ?!

Защото те не са невидими.Те са били живи хора, имали са семейства, обичали са и са били обичани, а говорят за тях като за загиналите, обезличават ги, пренебрегват ги, все едно са никой. Как може чуждите новинарски сайтове да показват кои са загиналите, да им оказват уважение и почит, а нашите ги обезличават до "пътниците' и "жертвите"? Не е от нездраво любопитство, а от уважение, но ти с изкривеното мислене реши,че е заради друго.

ами навярно има защо само него да споменават да втълпяват една лъжа докато се превърне в истина докато промият мозъците на хората защо ли само за него говорят ..........

Капитализмът показва вътрешни дефекти, преди всичко в мотивацията и психическото здраве на огромна част от населението. Не е лесно да знаеш, че някаква бездушна сила, каквато са парите, управлява живота ти и въпреки това да си мотивиран да живееш. Огромната пропаст, която парите създават между хората, ще поглъща все повече човешки жертви.

Съвсем скоро това ще се промени ! защото системата отдавна е за подмяна ... и не мисля само аз така ! от всичко по-горе написано мисля ,че поне двама трезво мислещи има които да внисат цвят в сивото драскане на платени клакьори лизачи..

и с кво ще я замениш бе пролетар

друго си е при вас социализъм мутивация сичко топ пък ако има и кой да плаща

Съветските болни - най-здравите болни!

Всеки нормален човек мечтае да има толкова пари, че да няма никакви проблеми. Когато някой болен мозък излезе от това правило, започва да обвинява другите, че има проблеми. Така че най - важното нещо на този свят са парите. Намират се и хора, които имат толкова много пари, че могат да твърдят и обратното.:)

А ако утре някой друг пилот (или капитан, или опертаор ж ядрена централа, или...) се окаже психически нестабилен и вземе да се самоубива? И всички около него? Въпроса е: Имаме закони от Европа за всичко (последно и на Пипи Далгото Чорапче бащата не е негърски крал а владетел от далечни морета, реши EU) а за това май няма. Или няма желание да има.

Путин е виновен. По време на социализма беше гнило безплатно здравеопазване , а при гнилия капитализъм вижте до какви висини се издига здравеопазването.

"Точно така долу гнилия социализъм"

По времето на соца и парите бяха безплатни дори.:)

Няма ли нещо ново за кьоравия-луд летец? Идентифицираха ли му бастунчето за слепи!

ти си глей мостовете около кремъл

до вчера пилота бесе луд днеска е киорав утре се е педер.....с узас

Тези аеропланчета може да се преименуват на " Еърбъс ...3.2.1.0"!!!?... взрив...

Аз -дори и да съм луд, винаги ще ВИ докарам до... "блатото " , НО на селото!

Айде сега пък го изкараха и не добре със зрението. Идеално: млад пилот със психически и зрителни проблеми проблеми управлява Еърбъс. Красота..

А днес друг Еърбъс 320 на канадските авиолинии се е приземил аварийно в Халифакс, като закачил с крилото си кабелите и цялото летище останало без електричество - до момента е така, работи се по възстановяването. Поне няма жертви. Какво става с тия Еърбъси?! Навсякъде ли пилотите вече работят на предела на силите си - физически и психически, а автопилотите се включват и изключват както си искат?! Или просто тези самолети имат някакви много сериозни скрити дефекти, или са прекалено амортизирани? Нали въздушният транспорт беше най-сигурният?!

Значи ли това, че Луфтханза приема на работа кьорави пилоти? Съвсем прекалиха с лъжите...

всичките статии по въпроса с катастрофата изместват дебата от самата катастрофа и го насочват към нещо ново-несъвършенство на системата и сериозни проблеми във въздухоплаването на "локомотива" на ЕС,страната известна и служеща за пример с ред и качество.....сега след тази катастрофа те са поставени под съмнение.На кой би било изгодно да бъде уронен престижа на Германия в сегашната политическа обстановка на нарастващото противопоставяне между Нато и Русия

Просто без дума и звук. Е, следва да се намери виновен а това така ли е , въпрос с повишена трудност. за пишещите , източник предаде- да , но имз следствие и там е май табу. Просто психясващ от подобни материали. Воина на пишещите с четящите , ако не си лук , така ти набиват обратното.

За да се намери виновникът (а не проссто виновен), най-напред се задава въпросът: Кому е НАЙ-ИЗГОДНО?!

Няма интерес от силен ЕС , т.е. от конкурент! А кой е той?

Лъсна истената! Сядам да пиша курукулум за доктор в Лудханза!

Е, сега, като му намериха останките, недвусмислено доказаха, че Лубиц умишлено е предизвикал катастрофата!!!

Да пускат пътнически дронове и вътре да дъни чалга

"Луфтханза" няма достатъчно лекари за пилотите ??? Ами да си внесат от Булгаристан. Сериозно говоря.

Няма да ги вземат. Българските лекари не могат да говорят. И не става въпрос за познаване на чужди езици. Тово отдавна е констатирано от британското здравно министерство, а там гладът за лекари е още по-голям.

Ненавиждам хора, които наричат страната си "Булгаристан". Изключително прости, злобни и низки ми изглеждат!

Явно неправилно се изразих. Казах го в смисъл, че другите народи гледат на нас, като на по-долно качество. Познавах се с двама пилоти от Плевен, от които знам, че здравословното им състояние тук, в Бг, се следи много стриктно. Аз завърших медицина в Плевен преди повече от 20 години и с тях сме разговаряли на медицински теми. От тях знам, че нещата са много сериозни. Много ми е странно, как човек с подобни здравословни проблеми е допуснат да пилотира пътнически самолет изобщо и как лекарите не са сигнализирали своевременно където трябва.

Става все по-некачествен. Не съществува беволюция, т.е подобрение на генас, а тъкмо обратното, защото се размножава основно най-некачествената част от човечествотот и това е природен закон. Оцеляването на вида почива именно на този закон. Висшите екземпляри от даден вид остават най-малко или никакво поколение. Вж. как е при животните: кои видове са с най-голяма популация и кои са застрашени от изчезване?! Същото е и при човеците! Оцеляват не най-висшите екземпляри (те са най-узявими от условията на средата особено при внезапни промени) , а най-примитивните, които се адаптират и оцеляват. Дарвин е в голяма заблуда, макар че продължава да фигурира в уч. програми (по разбираеми причини).

Къде е докторът, който е издал болничния лист на пилота за деня на трагедията, къде са психиатрите, на които е бил пациент, а да кажат за какво става въпрос? Сигурно ли е, че другата черна кутия, която показва техническото състояние на самолета не е намерена и дали не е заменена с друга? Явно най-лесно е да се набеждава умрелия и всички да си мият ръцете с него, защото така им изнася.

До вчера пилотът беше само луд. От днес е и кьорав.

Yes, и аз така да питам

Най-лесно е да се изфабрикува запис. Всеки един може да си седне вкъщи и да си го запише или "компилира" от различни други записи. Нещо започва да издиша тази теория. Сега пък нямали достатъчно лекари. Половината лекари от Източна Европа се изнесоха към Германия и околните страни, все не ви стигат. Ще каже човек, че населението им е 1 милиард. Едно Джи Пи в България как обслужва 1000+ пациента?

От всичко писано досега по темата разбрах със сигурност само едно : поради лакомия за печалби и икономии от всички възможни средства сигурността отива за гъби . И това в авиацията . Какво ли е в другите области , даже не ми се ще да си представям .

Не питай за корабоплаването. Там едниствената сигурност е спасителната жилетка-ако я има разбира се!

Tочно така е!.. Oт алчност и изтискване на човешките възможности до психясване,..това са резултатите !!

Тия от Лудханза яко са захлебили от БМБ и НЗОК на РъБъ.

поредна маниполация и лъжа,вярваме ви !!!!!

Както се оказва, в една от най-проспериращите държави в ЕС има проблеми и то не с друго, а с липсата на достатъчно лекари за пилотите, в чиито ръце всекидневно хиляди хора поверяват живота си. Направо не е за вярване, но става ясно защо в "Луфтханза" персоналът често стачкува. Очевидно заплащането не е като за длъжности с много висока степен на отговорност.

Тя изобщо цялата система вече издиша. Не съм анти-ЕС, дори напротив. Но вече става ясно, че дори така лелеяните страни като Обетованата земя Германия, всъщност имат много, много проблеми, които умело крият... до някоя катастрофа. Я самолетна, я икономическа...

И вече не им се работи. Особен малко са желаещите да учат медицина (както и в Англия). Меркел не случайно заяви миналата година, че Германия се нуждае от още гастербайтери, за да се справи с недостига от раб. ръка. Младите бълг. лекари масово изучават немски, за да отидат на работа в Германия, която има остра нужда от лекари.

Има нещо гнило! Животът на обикновените хора не струва нищо за властимащите!Те не пътуват с обикновени превозни средтства!

Тея една седмица го стъргаха от скалите за да му вземат ДНК проби.

Алоооооо, редакторааааа- какъв 24 май бе ??????????

Май навсякъде по Европа фирмите се опитват да пестят от всичко и да работят без кадри. Икономията майка на мизерията и предвестник на аварията. Всичко си има граници бе господа евроатлантически демократи. И явно сте я преминали. И затова лъжете, че пилота е виновен и го изкарвате луд. Е не е луд. По вероятно е самолета да се е повредил, заради лоша поддръжка и евтина електроника, от която също сте спестили. И освен това е бил твърде амортизиран - самолетите имат ресурс на брой излитания и кацания, а този явно сте го ползвали по къси дестинации. Другия ресурс е брой летателни часове за което също е бил на границата на амортизация. Пилотите са били пренатоварени, тъй като пестите и от персонал. Е какво искате да стане? На времето в пилотската кабина бяха трима. Имаше борд инженер, ама го спестихте от мания за икономии. Като гледам и лекарите са ви малко. Е верваме ви, пилота се е самоубил, щото го зарязало гаджето. Смешни сте еврогейове, с поредната си манипулация доказвате, че клоните към некадърност.

....докато, политиците (измекяри) се управляват от банките и парите... и още по зле ще става! Hе може заради безграничната им алчност, да се принуждават хората да работят до психясване за без пари! Hе е далеч времето когато някои ще психясат и ще разбиват самолетите по банките и сборищата на политиците! Xората откачат и разбират, че само "Cмърта,....побеждава алчността"!!!!!

Останките на командира са разпознати ,без ДНК...открили са ръката му ,стискаща брадва ...

Луфтханза,вече я обзема синдромът на лудият от съседната седалка.

Двойно призрачна е здравната служба на нашия БАН, само че там призраците са счетоводителите крадци, а главния призрак е г-жа Куюмджиева от ЦУ на БАН!

Помощтник пилота бил хем откачен хем кьорав и никой не разбрал

И кво излиза, че колкото и луд да е бил втория пилот, в крайна сметка натрупаните проблеми от кадровата политика на авиокомпанията са причината за наемането на пилоти с психически проблеми.

ау живи да ги оплачеш германците - пилотите им не са летели в Долна Митрополия

Не задължително точно да е долна Митрополия, ама като отвори дума вече не се ли правят предполетни медицински прегледи, щото по едно време дори шофьорите в градския транспорт сутрин минаваха през лекар да им измери кръвното и проверка за алкохол в кръвта, да не говорим за прегледите на тия от ЖП транспорта и моряците...

"Както вече е известно, машината на авиокомпанията "Джърмънуингс", изпълняваща полет от Барселона за Дюселдорф, се разби на 24 май във френските Алпи. " ?!? молим ?

Чудя се защо националната авиокомпания на първата икономическа сила в Европа е в такова състояние. При това дисциплинираните немци в Луфтханза взеха да изпреварват по броя на стачките вечно стачкуващите макаронджии от Алиталия примерно. Немците са най пътуващата за туризъм европейска нация от много десетилетия, така че едва ли авиокомпанията страда от липса на клиенти. Странно.

Щото и там всичко е менте, като всичко в еврогейския съюз. Менте е дори т.н. икономическа сила Германия, която се крепи на турци и всякакви други емигранти.

Ще се крепи на турци, като руснаците им избиха мъжете в сибирските лагери.

Малоумни хейтъри,лекари няма да останат и в Чалгария!Ще ви лекуват врачки и баячки по кабеларките!

и само иглотерапия... докато им дойде акъла

Споко бе.Ще си внесем вещари от Ямайка! Разбират болестите по захода на куцо пиле. И разни там вуду,дето с хвърляне на кокалчета лекуват псориазис.

Де, де - ще се научим и ние. Нали и ти от учебници си чел, не си се родил доктор. А като те чета, не си по-умен от останалите форумци.

Е само това оставаше, да се окаже че втория пилот въобще не е бил в самолета.

Малко ми е странно това, ама нейсе. Защото вероятността да намерят парчета от него при условие че се е забил със 700 км/ч в скала и зад него са гръмнали 5-7 тона керосин е доста минимална. Още повече че е бил най- отпред и останалите 60 тона от самолета трабваше да са го направили на ваденка. Сега остава и телефона да му намерят.

Не бе, паспорта ще му намерят, като в кулите в УСА. То се разтопила стоманата, ама паспорта оцелял. Сигурно е бил от азбест.

24 март,не 24 май

Еми един кардиолог без диплома да ви пратим. Или стотина психолози с диплома дето бъкел не разбират?