Лубиц 6 м. ходил на психиатър, но бил 100% годен за полет

Шефът на "Луфтханза" Карстен Шпор обяви, че Андреас Лубиц е бил на 100% годен да управлява самолет. Той обаче е ходил 6 месеца на психиатър, съобщи Билд.

Обратно в новината

Коментари - Лубиц 6 м. ходил на психиатър, но бил 100% годен за полет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пилотите били в постоянен / перманентен / стрес . Дърт самолет , неопитен пилот , колко лоша комбинация.......

А доктора, който е издал болничният лист, не е ли знаел къде работи пилота. Защо не е предупредил работодателите му? Според мен докторът в случая е най виновен.

Този е толкова луд,че и за ватман на трамвай не става!

(HELLADS)...)))))) живейте и се радвайте роби....засега)))

ЧОВЕК НАИСТИНА ТРЯБВА ДА Е ЛУД ЗА ДА ПРИЕМЕ ТАЗИ ПРЕДЛОЖЕНА НИ ВЕРСИЯ! Вижте фактите: 1/ От тялото на самолена те е останал нито един цял детайл, а само фрагменти. 2/ Липсва местото на контакт на удрилият се в повърхността на земята самолет! ТОВА ДОКАЗВА, ЧЕ САМОЛЕТА СЕ Е ВЗРИВИЛ ВЪВ ВЪЗДУХА И ТО НА НЕ ГОЛЯМА ВИСОЧИНА! КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО В ПИЛОТСКАТА КАБИНА НЯМА ДА НИ КАЖАТ ЗА ДА НЕ ПОСТРАДА ИМИДЖА НА АВИОКОМПАНИИТЕ И НЕ НАМАЛЕЯТ ПРИХОДИТЕ ИМ! ЗАТОВА И НАЙ УДОБНАТА ВЕРСИЯ Е ДА ОМАСКАРЯТ ЕДИН МЛАД ЧОВЕК И ГО ПРЕВЪРНАТ В САМОУБИЕЦ! В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВИНАТА ЩЕ Е НЕГОВА , А НЕ НА АВИОКОМПАНИЯТА ИЛИ ИЗВЪРШИЛАТА ТЕКУЩИЯТ РЕМОНТ НА САМОЛЕТА ФИРМА или ЗАЩО НЕ И ПРОНИКНАЛО В ПИЛОТСКАТА КАБИНА ТРЕТО ЛИЦЕ! ВСЪШНОСТ ИМА ЛИ ВИДЕОКАМЕРИ ЗАПИСВАЩИ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ СБЛЪСЪКА? МНОГО СМЕШНО ЩЕ Е АКО ТАКИВА КАМЕРИ И СНЕТАТА НА ТЯХ ИНФОРМАЦИЯ ЛИПСВАТ В ЧЕРНИТЕ КУТИИ НА САМОЛЕТИТЕ!! КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ОТ ПОСТАВЯНЕТО ИМ?!

Дир, откъде взимате снимките, щото определено тази от по-рано сутринта и тази в момента са на различни хора. Вижте като за начало носа, а?

Абсолютно!

Сега са намерили някой лекоатлетик пък до довечера магат да качат един парашутист и да кажат ето го пилота депортира

не вярвам в хипотезата за самоубииство. без повод се самоубиват само тинеиджери (15-18 годишни).този пилот е бил млад, и не може да е преживял толкова разочарования за да иска да слози краи на живота си.немците като нация не са чувствителни, приемат всички превратности на садбата с определена лекота.в сравнение с нас балгарите са с нерви от стомана. не вярвам на тварденията за самоубииство..

Годен за убиец!!!!!!

и като задължиш по всяко време да има по 2 ма в кабината, единия пилот като иска да иде да пикае, трябва да влезне друг. Тоя друг кой ще е? Съвсем спокой може да е той откачения и да утрепе пилота и пак да разбире самолета. Бронираната врата е точно, за да не може да влезне никой друг освен пилотите.

Когато единия пилот иска да излезе по някаква причина някоя стюардеса може да влезе.

За съжаление, да разлика от него Путин нито веднаж не е ходил при психиатър! Затова половин Русия вече я няма в доларово изражение!

пръц

да разбиеш с брадва блиндирана врата.............ку-кууу

Еми ти като знаеш че ще умреш след минути какво би направил? Ще сплетеш ръце, ще коленичиш и ще се молиш на Господ ли?

Този още по озъбената усмивка прилича на психар.

Напротив, чаровно момче, което обаче не е било за тази натоварена работа. Можело е да използва знанията си и да води по-спокоен живот, след като лесно се поддава на настроения.

По точно руснаците са изпробвали новата си ракета

Не може опасни професии да се заемат от хора на които бушоните са гръмнали веднъж.

Снимката в сайта е на друг човек, а не на пилота, разбил самолета. Моля, корегирайте се!!!

Този човек ако си види снимката ще ги осъди

Той е луд. Съдът не се занимава с луди, а ги праща в лудницата. Ако и съдията също не е луд.

Този на снимката да не ти е гаджето от къде го познаваш

Човекът от снимката в тази статия не истинският Андреас Лубиц. ДИР.бг, моля корегирайте се:link

Това е протест, след като фирмата не им уважи исканията след стачката за по високи заплати!

а с цената на 150 жертвили ще си искарат по високите заплати

Ако бяха направили бронираната врата да се отваря и отвънка, нямаше да се стигне до тая трагедия.

П0-вероятно е от някой американски експеримент. Трябва да проверят що за психиатър е този, където е ходил 6 месеца. Детска работа е за този период да бъде програмиран. Някоя от вариациите на програмирането Монарх, може и хипноза. След това не е проблем, външен хендлър да подаде команда-ключ и да се блъсне в Айфеловата кула. Съпричастност към някоя "терористична" група може да се изфабрикуват без проблем. След което ще се изисква тотално следене и контрол в Европа. Същия сценарии, като американският Патриотичен акт 2001г. На това прилича. Още повече по сходни схеми и цели бяха терористичните атентати в Париж, направени от зомбита.

ето коментар от френския синдикат на пилотите "Абсолютно ненормално е до вестник "Ню Йорк таймс" да стигат най-подробни сведения за хода на следствието, които в самата Франция главният прокурор потвърждава много часове след това", каза Дериври в ефира на телевизия BFM.

Лица, които нямат семейство, са рисков фактор.

А понякога са и удобните виновни...

Какво семейство, сладурче! Човека е на 28, мъж, за къде да бърза. В днешно време и момичетата не се женят толкова рано. Иначе си има родители, какво повече? Просто е бил психически нестабилен, а за тази професия това може да е пагубно както в случая

Не зная на колко си години, но на 28 "за къде да бърза" си е едно доста хлапашко изказване. Това е и един от основните проблеми в България - не е нормално над 50% от хората м-у 25 и 35 години да нямат деца и по-голяма част от тях да живеят при родителите си. После се чудим защо консервативни общества като мюсюлманите и циганите ще ни претопят...

А знаеш ли колко на вид "нормални" хора със семейство и деца извършват ужасяващи престъпления? Най-известният белгийски педофил Марк Дютру също имаше семейство (жена му му помагаше...) и пет деца. А в Белгия преди 2-3 години разкриха сериен изнасилвач, изнасилил повече от 30-40 момичета, основно студентки в продължение на 10 години. Оказа се ИТ специалист, женен, с две деца... Малко преди да го арестуват се самоуби.

В нашата държавица и за категория C изискват психо преглед, но в Европата може да управляваш самолет и леко шашав? Значи в салона има брадва, а на нас ни прибират и нокторезачките на чекинга?

Ще отговоря на Вашингтон пост, как да бъдат избегнати такива трагедии със самолети. Не пращайте повече пилоти на обучение в Финикс, САЩ!

27 моряци от свръхмодерния US есминец "Доналд Кук" са подали рапорти за уволнение след като руски СУ-24 прелетял 12 пъти ниско над палубата и им причинил тежък емоционален и психически стрес предизвика небивал интерес и множество коментари в т.ч. и в БЛИЦ. Мнозина се питат обаче с какво е вцепенил от ужас американците невъоръженият руски бомбардировач, който далеч не е от най-съвременните руски самолети. Специалисти и експерти, които обменят мнения и коментари за високотехнологични постижения в sdelanounas.ru твърдят, че това, което е стресирало американците не е някакво ново супероръжие, а модерната система за радиоелектронна борба (РЕБ)... Публикувано: 17 апр. 2014 от Блиц...

Абе ясе скрий корумпиран инженер такъв

А защо тази черна кутия не изпраща мигновенно информацията по страните каквито пътници има вътре а някакви си французи ще бъзикът вътре в тази кутия и след дъжд качулка

Тези проблеми с психиката, на трениран, здрав и млад мъж не са естествени... Вероятно е превърнат в " робот", на който са давани дистанционни команди, да разбие самолета. През времето в което е извършил това " не е казал нито една дума " - това не е естествено за "болен мозък" - вероятно е бил командван дистанционно.... Отдавна се пряват такива опити -"науката " е много напреднала

Споко бе хора! Чета всякакви коментарии във форума Тук! Истината само Я е знам! Андреас Лубиц или казано по нашенски "Андрешко" е младо и уБаВо момче! Влюбило се е и най вероятно изживява НЕсподелеНА любоФ ! Допускам, че обект на тази негова ЛюбоФ може би е някоя от стюардеските пътувала с него на борда! Не му е пуснала ... и "нащо" момче е решило да и покаже кОй кара ВлакУ ! Това е истината!

нещо не ми се връзва.ако някой иска да разбие самолет би трябвало да бърза особено ако отвън млатят по вратата с брадва.самолета е снижавал сравнително бавно -с 900м/мин.при скорост около 900км/ч ъгъла на снижаване е по-малко от 3.5 градуса.нещо което е незабележимо за пасажерите

в западна европа им хлопа даската масово изтрещяват от работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

humfry

В България пък изтрещяват от липса на работа и от ниско заплащане, след което бягат при изтрещелите от Западна Европа.

humfry

Обучили са си 100% годен терорист и го пуснали да управлява летящата катафалка.

Това не го вярвам изобщо. Тоалетни,брадви,дишащи нормално психари... Гледах карта на ученията на американските ВВС с прословутият лазер,има резон.Склонен съм да се съглася и с някаква техническа повреда,но това "загиналият пилот е виновен" не го вярвам,да ме прощават.

Абсолютно подкрепям коментара Ви . Версията за психясалия пилот , заключената врата и т.н е удобна очевидно на пропагандните медии .

Много хора са включени в разследването, не е възможно да има нещо покрито и да не се намери честен човек да каже истината.

Отдавна не вярвам на нищо, което ни внушават отвсякъде /медиите, политици, експерти..../ "Совите не са това, което са......" Някой изби невинни хора ей така!

Виждате ли заради едно Пикане какво стана,150 човека мъртви,ако не беше ходил пилота да пика сега всички да са живи,Пикайте преди полета да му се невиди!!!

поредното ти глупаво изказване...за съжаление усещам, че ще има още...

Голяма боза е версията с психично болния пилот защото на тестовете са щели да го усетят.

СОРОС е виновен!!!

има и истина в това америка обърка целия свят ица

Самолети падат като круши от небето, а обяснението на разследващите е като жреци по време на слънчево затъмнение.

"Работете като германците" беше казал известен наш мъдрец.

....ами тя работата е ясна на съда - да влезе убитият....28 г. келеш управлява самолет..и то пътнически....паралелно у нас 20 г. келеши - Охранители...не е виновен този който зелника,а този който му го дава.За отговорни длъжности като тези и други - след 40 хиляди километра(години).

Опитът се натрупва с летене бе бастунчо, не с възрастта. Или ти предлагаш пилотите да не летят докато не станат на 40, после изведнъж да станат пилоти (ама без да имат летателни часове). И после на 50 пенсия и 80 заплати напред. Тая компания ще цъфне ако ти и и менажер :-)

Може да летят, но не на пътнически ;-)

...да та е.а и "X-перта"....ами то се видя на тези години какво могат...Н.Хайтов-едно е да искаш,2-ро да можеш и 3-то и 4 да го направиш....до 35-40 на тренажора или на товарен самолет....тогава.............

То и в Меркел като се загледаш се вижда някои странни синусоиди. Но за германците може.

Шизофренията е бич за съвременното човечество, това е болестта на която трябва да се обърне внимание, на пръв поглед напълно здрави хора не са добре с главите, това е почерка на сегашния човек и това е опасно!!!

без медикаменти тези хора са опасни, но дори и да пият хапчета пак няма гаранция, на тях не бива да се поверяват отговорни длъжности всепак обществото не бива да ги изолира...

Едно време и мен ме обвиниха в запалването на Райхстага...

Това е така защото името ти е от славянски произход...

Абе от утре завължително флекс към стандартното оборудване. Една врата им се опъна, гасиму здравата врата. Иначе онзи младока е много странно как е дишал нормално до сблъсъка. Пък и нищо не е казал. Според мен е казал, че го прави във връзка със стачката на нискотарифните. Искал е да каже: като няма да ни плащате, на ви един разбит самолет и една фалирала компания.

Че толкоз нормални хора изхвърлиха от армията, полицията и на други места. Сложиха техни щуренайки и сега ама защо е така ? Жалко за унищожените но така ще е занапред. Реваншизмът се завръща.

Достатъчно е само да се разчуе, че софистикираната електроника на ВъздушнияБус може да се "шашва" от наземен джаммер, радиусът на дейстие на който обикновено е около 100 или повече километра и кой ще посмее да се вози на тоя "летящ компютър"? Само за пример ще спомена, че управлението на Буса става с джойстик свързан с бордовия комп... Като в детските игрички от миналия век...

Инженере...казах ти да не се изказваш неподготвен...особенно за тези джамери...ако беше така и беше толкова лесно досега да нямаше читав самолет във въздуха !

Човечеството в лакомията си постоянно играе на руска ролетка...

Абе псевдо инженер за колко праи стана такъв в тази корумпирана държава

От момента на започване на снишаването авионът е изчезнал от радарите по света. Защо? В атмосферата в региона е засечена неясна по произход йонизация.Няма никакви данни за контакт със земята след т.н. брифинг за кацането.Това дали е нормално,особенно при внезапна опасност? Ако някой има намерение да се самоубива обичайно оставя следа за причината-бележка послание. Тук тикаква реакция.Защо? Находките след трагенията-такива ли трябва да бъдат? Нито едно парче,двигател част от тяло,документ или част от багаж? Въпроси без отговори засега. След около 30-40 години -може би.

Най - вероятно тела има, защото нали близките на починалите хора, са привикани за разпознаване.

Хора!!! като чета коментарите тук искрено се радвам, че не съм в България и никога няма да се върна. Връзкар, Николета Лозанова, руски агент......не е истина просто...

Ами пиши си в арабските форуми. Що щеш тука в древната цивилизация

последно време не им вярвам много-много на никои (подчертавам - никои) медии. Луд пилот ми се струва най-малктото странно. Мисля си, че човекът може наистина да е имал проблеми, но да са били физиологични, които ад са довели до проблеми с психиката. Тумор или аневризма в мозъка могат да дадат отклонения в психиката и да те усмъртят за секунди. И не ми казвайте, че великите немски доктори не биха пропуснали нещо такова, стига сте се прехласвали. Факт е, че великите немски мениджъри са допуснали грешка, като са взели проблемен човек на работа. А колко още мнения по веригата са били, меко казано, претупани, да не кажа некомпетентни!

..."Ходил на психиатър, но бил 100 % годен за полет." Тъй де - то и камикадзетата, които се врязват с коли, натъпкани с експлозиви, в сгради с невинни хора, са годни да управляват МПС, но определено са не за психиатър, ами направо за лудница! За мен това си е чист тероризъм! Няма друго определение за желанието да се самоубиеш в компанията на още 149 човека, които са нямали такъв точно мерак!

Едва ли има човек в западната цивилизация, на когото да не му е нужен психиатър.

То и в източната цивилизация изперкахме - примери да искаш!

Е как няма да изперкаме! Нали вървим по стъпките на запада.

Не по-малко тревожното в случая е, че "Луфтханза" твърди, че пилота е бил 100% годен да управлява самолет". Ето я причината за катастрофата.

И такива същите психари изпратиха в българската луфтханза. И ги имат за много кадърни. А само тарифите са им високи, иначе са скръб.