Коментари - ”Фараонът” Иво Недялков влиза в затвора | dnes.dir.bg
назад

”Фараонът” Иво Недялков влиза в затвора

Собственикът на "пирамидата" "Ийст уест интернешънъл" Иво Недялков влиза в затвора за 2,5 години, но съдът връща за ново разглеждане постановената конфискация на 1/6 от имуществото му.

Обратно в новината

Коментари - ”Фараонът” Иво Недялков влиза в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю Недялков, С ръка на сърцето, като фараон - достойно, величествено - ни кажи, ама честно- кои активисти на татовата партия и младежките й надежди бяхте на онова среднощно потайно събрание, когато обикновените хора си спяха по домовете? Кои бяхте номинирани от АндрейЛуканов - обожаващия Швейцария и останалите сладки места - за милионери? Има ли някакъв списък на хората, получили след сбирката куфарчетата с милионите на държавата ни, взети от задгранични служби на България? С какво показахте морал, висока отговорност пред БКП, нядеждност и с какво доказахте, че ще развиете тази фондове на ползу народу впоследствие, вместо да ги гушнете, да утрепете Луканов и да духнете зад граница като последните криминални углавници? С какво ти доказа, че си културен, че имаш познания, че си ЧОВЕК? Поне за миг не си ли даде сметка за размера на далаверата и риска за живота си - та той ти е един, бе човек?! Ами нали сега в пандиза, ако не те накарат да се наведеш да си вземеш сапунчето, може да си резнат шишарката? На такива бунаци като тебе ли БКП се опря?! Та това е класическа партия, обиграна, широко застъпина, със стотици достойни кадри, а не с лайна като тебе и Луканов! Гний сега зад решетките, да ти дойде акъла!

Това е поредният фарс на бг правосъдието. Запознат съм професионално с делото. Цялата присъда е изсмукана от пръстите с цел ББ и компания да дадат някакъв положителен сигнал на ЕС. Недялков не е осъден за парите на акционерите. Поне това проверете. Осъден е за преводи по търговски сделки, които са оценени като "неоснователни". От кога съда преценява коя сделка е основателна и коя не?! Тепърва предстои продължение. Вероятно отново ще се занимава Страсбург и за тия простотии на ВКС пак ние ще плащаме, майор Гроздан Илиев!!!

Такива като тоя тарикат компрометираха капитализма у нас. Закопаха още в началото едно от най-голямите постижения на капитализма - акционерната икономика. Вероятно под закрилата на мракобесите, които не дадоха на демокрацията у нас да просъществува повече от 3-4 години. Не 2 години трябва да лежи, а 20 минимум. И не за това, което е откраднал, а за увредата, която е нанесъл върху мисленето на хората, за това, че такива като него прекършиха предприемчивостта и инициативата на българите. За това, че днес оборота на фондовата борса е колкото на бакалия в краен квартал имат заслуга такива отровни типове.

Ама,моля ви,смилете се над човека,бе хора,пожелайтему приятно прекарване в затвора.

Стига сте писали глупости!В България измамниците са невинни!Колкото е по-голям престъпник,толкова е невинен! И този измамник си живее с милионите!

Ама защо досега мълчите бре. Защо чак сега казвате, че е на място удобно за пуцане.

Бе тоя съд в Страсбург осъди 1200 годишната ни църква, защо не си дала името, сградите и парите на една шепа синьогъзи авантюристи през 1992, че сега няма да защити бандита Недялков. Колко хора тогава изгубиха всичко и си измряха без време, и интересно, че и разумни и опитни хора нагълтаха въдицата в общата психоза. И това беше един от върховете на родната ни демокрация...

Имали бол пари, дали.

БайГаню може за някои да не е положителен герой в литературата,но на мен ми е симпатичен.

1/6 от имуществото, а парите на измамените кой ще връща?!!!!

От мен нищо не е взел,но да ходи в затвора-хора се самоубиваха заради тия пирамиди.Не може да е участвал в такава мащабна операция и да му се размине.Васил Илиев е имал някакви си 20 млн. и откога го няма.Тоя защо го пазят?Ами другите фараони?

е тои ли е наи големия престапник??? всички ги оправдаха за далеч по големи престапления вкл и убииства. явно не си е платил кадето тржбва. а садебната система е толкова необразована и слаба и нямат воля да вземат едно правилно решение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти какво предлагаш? Да не влиза ли?

Може би не е най-големият престъпник, но определено е един от най-наглите. Деноминираната стойност на ограбеното е жалка, но приравнена към курса на долара към онзи период е значителна между 3-5 милиона долара. значителна сума за оня перид, когато средната заплата се беше около 50 долара. Той беше нагъл, беше безочлив, беше напълно наясно с навиността и бездействието на държавата ,за което си беше платил. Лекенцето демонстрираше завиден просперитет, невиждан до тогава у нас. За отплата за страданията на тези пет хиляди семейства, петнадесет години си живее спокойно, даже е вписан като адвокат, харчи си лихвите на откраднатото и се счита за недосегаем.

Каке знаеш ли кое е тате му и бате му?

На този фараон трябва и пирамида да му правим сега.

Ето това е нашето правосъдие. Корумпирано, мудно, неефективно. Докато влезе в затвора тоя, ако изобщо влезе, повечето жертви на пирамидата ще са измрели.

Той влезе, не влезе, измамените нищо няма да получат...