Коментари - Фандъкова връща нощните светофари на бул. Сливница, готова е и да дари камери на КАТ | Днес.dir.bg

Фандъкова връща нощните светофари на бул. Сливница, готова е и да дари камери на КАТ

"Трябва да спре тази война по пътищата, нужна е война срещу високата скорост", призова кметът

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова връща нощните светофари на бул. Сливница, готова е и да дари камери на КАТ | Днес.dir.bg

Коментари

Стига назначавали полицаите на килограм, с по 200 300 и повече! Трябват автоматични технически средства и устройства за засичане на нарушения по кръстовищата и магистралите! Само с народ няма да стане

Време е да смени Иванчева!

Така става - заради глупостта на един страдат всички...

"Тя допълни, че е абсурдно да гледаме как децата ни умират по пътищата, и че истинският убиец е високата скорост." Не, Фандъкова, истинският убиец е опростачването, настанало през последните 15 и повече години, в което и ти имаше пръст - нали беше даскалица, как възпитаваше децата преди, какви мерки взе сега, вече като кмет, за повишаване нивото на тяхното образование? Щото точно тези деца са сега убийците на пътя, че и не само на пътя...

Оти слагаш всички младежи под общ знаменател? Правилно е да кажеш, сега ще си бием главите в стените, че спахме 15години и не направихме нищо... Докато блеем тия вилняха а са ще плащат децата ни!!!!!!!!!

Прав си! Така е, спахме.... Е, и тук не може да се сложат всички под един знаменател, но общо-взето, така е, за съжаление. А още по-лошото е, че тия пак са първа сила на изборите. Значи, не е правилно да се каже "спахме", а "все още спим", нали?

Кел файда,след дъжд качулка и т.н.Не само там.Да видят как се "шпорка"по бул."България",даже и по ул."Нишава", където има училище,"Фантастико" ,детски площадки, сладкарници и барчета ,коли паркирани от двете страни на улицата.Там пресичат малки на ръст и години деца, които не се виждат между спрелите коли.Да не говорим,че масово се пресича, където ти падне.Едим малък ужас.

Гербаджийска мърша!

И сега е незаконно да се кара с над 80 в София, но никой не е спиран.

Веднага следва въпросът - А защо на първо време са били спрени??? Редно е да се върнат и броячите. Българско въведение, което работи, и което е въведено и от други държави. Само ние ги махнахме, защото пак някой направи далаверка с "умни" светофари.

Мнооого отдавна трябваше да си подаде оставката, толкова народ загина заради безхаберието й.

Не само светофарите да работят, но е добре да се организира и червена вълна, така че на всеки светофар да те хваща червен сигнал. Така при излизане от София в 5 часа сутринта да не минаваш метър и да мамиш системата. Всички трябва да седят в задръстване да си плащат и горивото, но и да има такси екология, да се събират допълнително като данък.

е, хайде сега чак червена вълна. то ще стане като легнал полицай изграден между две ями фандъковки - голяма сигурност дават. По-лесно е просто да не оправят пътищата или да ги оправят в стил разлюлени вълни - тогава всички ще си закупят бъгита, който няма просто няма да излиза от сервиза.

Тези призиви не работят, ще умрът още много хора, трябват законови промени с драстични глоби и механизъм за бързото им и принудително събиране на база снимка от камера, другото е бошлаф работа и се молете да не вашето дете......

А на база снимка от камера, ако те снимам в моя имот да те разстрелям? А?

Че убиеца не трябва да напуска затвора е ясно, но защо никой на задава въпроса, защо загиналите не са се огледали преди да пресекат пътя. Сега щяха да са живи.

Да се огледат внимателно на пешеходната пътека, да се замислят как се е сдобил джигитът с книжка, дали не е или няма да бъде заслепен от нещо, пиян или дрогиран, пък чак тогава да се хванат за ръце като дечица и бързо да претичат и да се радват, че и този път им се е разминало ? Пешеходната пътека е царство на пешеходеца, а платното - на шофьора. Както не бива шофьор да бъде съден за това че е блъснал пешеходец изскочил внезапно пред него на платното, така не бива да се вменява задължение за озъртане при пресичане на пешеходна пътека. А най-малко пък - чиновници да си измиват ръцете с шофьорите, вместо да си вършат работата - а тя е да мислят предварително къде какво би могло да се случи

Само в България може да те сгазят на пешеходна пътека! В нормалните държави само да застанеш на бордюра и спират и от двете страни.

Да, но тук пешеходците обикновено не изчакват на бордюра, а направо излитат на пътеката.

А така фандъката, никой няма интерес хората да умират, има интерес хората да си размазват колите, да горят бензин по задръствания и да бъдат болни и сакати, но не и мъртви. Идеята е че колкото повече хора - толкова повече кредити, но пък едни здрави хора за какво са ти - не можеш дори аспирин да им продадеш.

НЕма такава държава в Европа, която изключва светофарите през нощта !!! Булгаристан е като африканска държава ! Поне се учете от примера на другите !! Ама толкова простотия и липса на интелигентност няма никъде. Булгаристан прилича на черна дупка с отрицателно въздействие за всички. В Европа през нощта спираш и чакаш червения светофар да се смени в зелено, за да потеглиш, въпреки, че по улитците няма жива душа.

Да припомним и другото 'хубаво' от Европа - светенето с фарове при ясно слънчево време. трябва търговията върви, другото го зарежи.

София да не е нейна собственост, та връща?!

Върни ги ти тогава. Не е твоя работа? А да злобиш ли е работата ти?

Пак панически и безсмислени, дори вредни пиар акции. Не случайно по цял свят нощем светофарите мигат жълто, щото в три през нощта, като дремеш на празно кръстовище цяла минута на червено, ще се поогледаш, поогледаш, па ще минеш. Така се създава навик за незачитане на правилата, който може да се окаже фатален. А иначе онова дебилче, дето уби хората, и бариера да му сложиш, пак ще намери начин да прегази някого или да се пребие. При такива помага само тояга и куршум. Впрочем ,днес разбрах от колега кучкар, че юнакът бил от тъмно зелените българи - бил му комшия. Та баш такъв колко и да му светиш със светофара той понятие няма за какво иде реч.

Вие кечурастите сте наистина гнусни уроди. Само такива като вас са в състояние да правят обобщения на база етнос. Трябва да ви тричаме вас!

Не знам кой решава за светофарите, но правят пълни глупости. Няколко пъти съм се оплаквал по системата им за оплаквания. Но крайният резултат е, че правят още по-голяма глупост. Тези с натискания за да светне, ги слагаха и на места където на кръстовища, трябва да слязат хора от колите да натиснат бутона предвиден за пешеходците, че да могат да минат на зелено. Имаше случаи, където е червено за колите, но и за напречно пешеходците е червено и трябва да кликнат. Като кликането се отразява много по-късно и остава впечатление, че изобщо не работи и да си кликнал и като спрат колите още няма зелено за пешеходците. После покрай ковида гледаха да махат кликания (от страх от зараза сигурно) и пооправиха светофарите за това и върнаха в нормални състояния. На кръстовище, където от еднопосочно има напред и настрани, като и за двете светва едновременно червено, на едните пешеходци пресичащи едното платно светва зеленото поне 5 секунди по-късно. След оплакване го направиха след светване на червено за колите за пешеходците да светва примерно 12 секунди по-късно. Защо? Някакви идиотизми. Контролират иначе и очевидно и когато минават линейки.

Тя да дари?!? Все едно тя ги притежава? От кои джобове са взети парите за тези камери?!? От нашите. Ало, журналистите, събудете се!

Освен работещи денонощно светофари трябва и ..... това което КАКА ДАНКА открадна -- РАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ НА ВСЕКИ СВЕТОФАР ТОГАВА МОЖЕШ ДА ПРЕЦЕНИШ ДАЛИ НАТИСКАШ ИЛИ ОТПУСКАШ ПЕДАЛА НА ГАЗТА. ПРЕМАХВАНЕ НА БЕЗМИСЛЕНИТЕ БУТОНИ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА ПЕШЕХОДЦИ - ТЕ НЕ ПОМАГАТ А САМО ПРЕЧАТ И ВНАСЯТ ДОПУЛНИТЕЛН СМУТ!! ЗАЩО В КИТАЙ, БЕЙДЖИН (ПЕКИН 18 МИЛИОНА ) ИМА ЧСОВНИЦИ НА ВСЕКИ СВЕТОФАР КАКТО ЗА АВТОМОБИЛИ ТАКА И ЗА ПЕШЕХОДЦИ (ДАННИ 2019)? Кака Данка ОТКРАДНА часовниците - сложи мигалки, за които Я ОСЪДИХА и тя ги махна, но не върна часовниците. ПРОСТО И ЛЕСНО -- ДА ВЪРНЕ ЧАСОВНИЦИТЕ!!!

То тоя дет кара бясно няма изобщо да спре на празно кръстовище.

Пача , да ползват камерите по светофарите дето ги има навсякъде и да почнат да работят със средна скорост , всичките камери имат тая възможност.

КАТ нямат интерес да има камери - ще трябва да съкратят хранилките. Политиците нямат интерес да има камери - ще се вижда кога и къде ходят по апартаменти и с кого Мутрите и олигарсите пък съвсем. А иначе камера със 4/5G може да се постави почти за без пари - предава в реално време и записва в облачно пространство или сървър. Докато не измре сегашната администрация никога няма да имаме електронно правителство, услуги....

администрацията се размножава и няма да изчезне. Напротив нараств,а за да има къде властимащите да си настаняват родата и приятелите.

Нещата са елементарни - 350 светофара в София - нацвъкайте ги с камери за изчисляване на скоростта + отчитане при преминаване на червено и гледайте кво става. Нужни са няколко банкянски чекмеджета. И Фандъчке, не си права за спящите полицаи - я си представи една кола като мине със 130 през такъв какво се случва... Я виж на булевард Линкълн като има легнали полицаи и не го превръщат в писта. Така че като за начало спящи полицаи по Сливница и сие, след това и камерите. Малко ще трябва да оправяме хармониките на рейсовете и тролеите след това, ама ще го преживеем.

А акъла на младите евро педали, КОЙ И КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ???Нещастници, за хората в Булгаристан отдавна вече ВСИЧКО СВЪРШИ !!!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!! ТАБОРЪТ ОТИВА КЪМ НЕБЕТО АМИН !!!

как пък никой не разбра, че проблема не е само в сфетофарите и камерите. Най големия и основният проблем е в чувството за безбаказаност и неизбежноста на наказанието. Когато ти в разстояние на месец не си платиш задължениетои знаеш , че ще дойде съдия изпълнител да видим как ще пресичаш на червено или ще караш със120 в град. Когато спре практиката, че когато днес е акция за скорост всичко друго е разрешено и никой не му обръща внимание тогава ще има резултат. Само се огледайте по улиците по които вървите и ще видите колко нарушения има , на всеки метър са и никой не го интересува защото не е акция. не е показност.

Защо само по бул.Сливница??? Светофарите трябва да работят денонощно!!! Така или иначе светейки в мигащо жълто пак харчат електоенергия.в това ли е проблема???

Рак на парцали за теб, самоковско куче!!!

Белчинско . там е роден м@нд@ла

Фандъкова е равно на ... как не те е срам бе, жено - превърна София в клоака, как спиш, как се храниш, как живееш?

Те тези думата " срам" не е в речника им , а и дори да я знаят парите под масата измиват всеки срам , особено пък когато на среща си имат такъв " суверен " като Вас !

ние тук не го усещаме , но имам познати, които си идват през 5-6 години в БГ (не за да си правят зъбите) и казват , че на всяко идване е все по-голям к@н@ф в софията

Има си закони и т.н. , проблемът е че няма кой да ги лови , глобява, съди и т.н. Всеки му е през оная работа и малоумното поколение което идва е напълно наясно с това.

По-лошото от некадърника е когато същият тръгне да прави нещо, само и единствено за да прояви активност.

А бе ФЪндъкова , те НЕ спазват светофарите посред бял ден , кое в твоето гербаджийско гладко мозъче те кара да мислиш че ще ги спазват през ноща - А ти досега на какво си била "кмет " ако чаааак сега си разбрала за тази "война "по пътищата и когато вече ще те МАХАТ си се сетила да вземаш мерки - Ааааа ДА сертих се - За теб беше много по-ВАЖНО да ПАЗИШ и със задника си Украинското знаме на терасата на Общината , защото така повеляват " ценностите " ти - а другите да се трепят , твоето не се губи - НАЛИ ????!!!!!

Коментари - Фандъкова връща нощните светофари на бул. Сливница, готова е и да дари камери на КАТ | Днес.dir.bg

Фандъкова връща нощните светофари на бул. Сливница, готова е и да дари камери на КАТ

"Трябва да спре тази война по пътищата, нужна е война срещу високата скорост", призова кметът

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова връща нощните светофари на бул. Сливница, готова е и да дари камери на КАТ | Днес.dir.bg

Коментари

Стига назначавали полицаите на килограм, с по 200 300 и повече! Трябват автоматични технически средства и устройства за засичане на нарушения по кръстовищата и магистралите! Само с народ няма да стане

Време е да смени Иванчева!

Така става - заради глупостта на един страдат всички...

"Тя допълни, че е абсурдно да гледаме как децата ни умират по пътищата, и че истинският убиец е високата скорост." Не, Фандъкова, истинският убиец е опростачването, настанало през последните 15 и повече години, в което и ти имаше пръст - нали беше даскалица, как възпитаваше децата преди, какви мерки взе сега, вече като кмет, за повишаване нивото на тяхното образование? Щото точно тези деца са сега убийците на пътя, че и не само на пътя...

Оти слагаш всички младежи под общ знаменател? Правилно е да кажеш, сега ще си бием главите в стените, че спахме 15години и не направихме нищо... Докато блеем тия вилняха а са ще плащат децата ни!!!!!!!!!

Прав си! Така е, спахме.... Е, и тук не може да се сложат всички под един знаменател, но общо-взето, така е, за съжаление. А още по-лошото е, че тия пак са първа сила на изборите. Значи, не е правилно да се каже "спахме", а "все още спим", нали?

Кел файда,след дъжд качулка и т.н.Не само там.Да видят как се "шпорка"по бул."България",даже и по ул."Нишава", където има училище,"Фантастико" ,детски площадки, сладкарници и барчета ,коли паркирани от двете страни на улицата.Там пресичат малки на ръст и години деца, които не се виждат между спрелите коли.Да не говорим,че масово се пресича, където ти падне.Едим малък ужас.

Гербаджийска мърша!

И сега е незаконно да се кара с над 80 в София, но никой не е спиран.

Веднага следва въпросът - А защо на първо време са били спрени??? Редно е да се върнат и броячите. Българско въведение, което работи, и което е въведено и от други държави. Само ние ги махнахме, защото пак някой направи далаверка с "умни" светофари.

Мнооого отдавна трябваше да си подаде оставката, толкова народ загина заради безхаберието й.

Не само светофарите да работят, но е добре да се организира и червена вълна, така че на всеки светофар да те хваща червен сигнал. Така при излизане от София в 5 часа сутринта да не минаваш метър и да мамиш системата. Всички трябва да седят в задръстване да си плащат и горивото, но и да има такси екология, да се събират допълнително като данък.

е, хайде сега чак червена вълна. то ще стане като легнал полицай изграден между две ями фандъковки - голяма сигурност дават. По-лесно е просто да не оправят пътищата или да ги оправят в стил разлюлени вълни - тогава всички ще си закупят бъгита, който няма просто няма да излиза от сервиза.

Тези призиви не работят, ще умрът още много хора, трябват законови промени с драстични глоби и механизъм за бързото им и принудително събиране на база снимка от камера, другото е бошлаф работа и се молете да не вашето дете......

А на база снимка от камера, ако те снимам в моя имот да те разстрелям? А?

Че убиеца не трябва да напуска затвора е ясно, но защо никой на задава въпроса, защо загиналите не са се огледали преди да пресекат пътя. Сега щяха да са живи.

Да се огледат внимателно на пешеходната пътека, да се замислят как се е сдобил джигитът с книжка, дали не е или няма да бъде заслепен от нещо, пиян или дрогиран, пък чак тогава да се хванат за ръце като дечица и бързо да претичат и да се радват, че и този път им се е разминало ? Пешеходната пътека е царство на пешеходеца, а платното - на шофьора. Както не бива шофьор да бъде съден за това че е блъснал пешеходец изскочил внезапно пред него на платното, така не бива да се вменява задължение за озъртане при пресичане на пешеходна пътека. А най-малко пък - чиновници да си измиват ръцете с шофьорите, вместо да си вършат работата - а тя е да мислят предварително къде какво би могло да се случи

Само в България може да те сгазят на пешеходна пътека! В нормалните държави само да застанеш на бордюра и спират и от двете страни.

Да, но тук пешеходците обикновено не изчакват на бордюра, а направо излитат на пътеката.

А така фандъката, никой няма интерес хората да умират, има интерес хората да си размазват колите, да горят бензин по задръствания и да бъдат болни и сакати, но не и мъртви. Идеята е че колкото повече хора - толкова повече кредити, но пък едни здрави хора за какво са ти - не можеш дори аспирин да им продадеш.

НЕма такава държава в Европа, която изключва светофарите през нощта !!! Булгаристан е като африканска държава ! Поне се учете от примера на другите !! Ама толкова простотия и липса на интелигентност няма никъде. Булгаристан прилича на черна дупка с отрицателно въздействие за всички. В Европа през нощта спираш и чакаш червения светофар да се смени в зелено, за да потеглиш, въпреки, че по улитците няма жива душа.

Да припомним и другото 'хубаво' от Европа - светенето с фарове при ясно слънчево време. трябва търговията върви, другото го зарежи.

София да не е нейна собственост, та връща?!

Върни ги ти тогава. Не е твоя работа? А да злобиш ли е работата ти?

Пак панически и безсмислени, дори вредни пиар акции. Не случайно по цял свят нощем светофарите мигат жълто, щото в три през нощта, като дремеш на празно кръстовище цяла минута на червено, ще се поогледаш, поогледаш, па ще минеш. Така се създава навик за незачитане на правилата, който може да се окаже фатален. А иначе онова дебилче, дето уби хората, и бариера да му сложиш, пак ще намери начин да прегази някого или да се пребие. При такива помага само тояга и куршум. Впрочем ,днес разбрах от колега кучкар, че юнакът бил от тъмно зелените българи - бил му комшия. Та баш такъв колко и да му светиш със светофара той понятие няма за какво иде реч.

Вие кечурастите сте наистина гнусни уроди. Само такива като вас са в състояние да правят обобщения на база етнос. Трябва да ви тричаме вас!

Не знам кой решава за светофарите, но правят пълни глупости. Няколко пъти съм се оплаквал по системата им за оплаквания. Но крайният резултат е, че правят още по-голяма глупост. Тези с натискания за да светне, ги слагаха и на места където на кръстовища, трябва да слязат хора от колите да натиснат бутона предвиден за пешеходците, че да могат да минат на зелено. Имаше случаи, където е червено за колите, но и за напречно пешеходците е червено и трябва да кликнат. Като кликането се отразява много по-късно и остава впечатление, че изобщо не работи и да си кликнал и като спрат колите още няма зелено за пешеходците. После покрай ковида гледаха да махат кликания (от страх от зараза сигурно) и пооправиха светофарите за това и върнаха в нормални състояния. На кръстовище, където от еднопосочно има напред и настрани, като и за двете светва едновременно червено, на едните пешеходци пресичащи едното платно светва зеленото поне 5 секунди по-късно. След оплакване го направиха след светване на червено за колите за пешеходците да светва примерно 12 секунди по-късно. Защо? Някакви идиотизми. Контролират иначе и очевидно и когато минават линейки.

Тя да дари?!? Все едно тя ги притежава? От кои джобове са взети парите за тези камери?!? От нашите. Ало, журналистите, събудете се!

Освен работещи денонощно светофари трябва и ..... това което КАКА ДАНКА открадна -- РАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ НА ВСЕКИ СВЕТОФАР ТОГАВА МОЖЕШ ДА ПРЕЦЕНИШ ДАЛИ НАТИСКАШ ИЛИ ОТПУСКАШ ПЕДАЛА НА ГАЗТА. ПРЕМАХВАНЕ НА БЕЗМИСЛЕНИТЕ БУТОНИ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА ПЕШЕХОДЦИ - ТЕ НЕ ПОМАГАТ А САМО ПРЕЧАТ И ВНАСЯТ ДОПУЛНИТЕЛН СМУТ!! ЗАЩО В КИТАЙ, БЕЙДЖИН (ПЕКИН 18 МИЛИОНА ) ИМА ЧСОВНИЦИ НА ВСЕКИ СВЕТОФАР КАКТО ЗА АВТОМОБИЛИ ТАКА И ЗА ПЕШЕХОДЦИ (ДАННИ 2019)? Кака Данка ОТКРАДНА часовниците - сложи мигалки, за които Я ОСЪДИХА и тя ги махна, но не върна часовниците. ПРОСТО И ЛЕСНО -- ДА ВЪРНЕ ЧАСОВНИЦИТЕ!!!

То тоя дет кара бясно няма изобщо да спре на празно кръстовище.

Пача , да ползват камерите по светофарите дето ги има навсякъде и да почнат да работят със средна скорост , всичките камери имат тая възможност.

КАТ нямат интерес да има камери - ще трябва да съкратят хранилките. Политиците нямат интерес да има камери - ще се вижда кога и къде ходят по апартаменти и с кого Мутрите и олигарсите пък съвсем. А иначе камера със 4/5G може да се постави почти за без пари - предава в реално време и записва в облачно пространство или сървър. Докато не измре сегашната администрация никога няма да имаме електронно правителство, услуги....

администрацията се размножава и няма да изчезне. Напротив нараств,а за да има къде властимащите да си настаняват родата и приятелите.

Нещата са елементарни - 350 светофара в София - нацвъкайте ги с камери за изчисляване на скоростта + отчитане при преминаване на червено и гледайте кво става. Нужни са няколко банкянски чекмеджета. И Фандъчке, не си права за спящите полицаи - я си представи една кола като мине със 130 през такъв какво се случва... Я виж на булевард Линкълн като има легнали полицаи и не го превръщат в писта. Така че като за начало спящи полицаи по Сливница и сие, след това и камерите. Малко ще трябва да оправяме хармониките на рейсовете и тролеите след това, ама ще го преживеем.

А акъла на младите евро педали, КОЙ И КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ???Нещастници, за хората в Булгаристан отдавна вече ВСИЧКО СВЪРШИ !!!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!! ТАБОРЪТ ОТИВА КЪМ НЕБЕТО АМИН !!!

как пък никой не разбра, че проблема не е само в сфетофарите и камерите. Най големия и основният проблем е в чувството за безбаказаност и неизбежноста на наказанието. Когато ти в разстояние на месец не си платиш задължениетои знаеш , че ще дойде съдия изпълнител да видим как ще пресичаш на червено или ще караш със120 в град. Когато спре практиката, че когато днес е акция за скорост всичко друго е разрешено и никой не му обръща внимание тогава ще има резултат. Само се огледайте по улиците по които вървите и ще видите колко нарушения има , на всеки метър са и никой не го интересува защото не е акция. не е показност.

Защо само по бул.Сливница??? Светофарите трябва да работят денонощно!!! Така или иначе светейки в мигащо жълто пак харчат електоенергия.в това ли е проблема???

Рак на парцали за теб, самоковско куче!!!

Белчинско . там е роден м@нд@ла

Фандъкова е равно на ... как не те е срам бе, жено - превърна София в клоака, как спиш, как се храниш, как живееш?

Те тези думата " срам" не е в речника им , а и дори да я знаят парите под масата измиват всеки срам , особено пък когато на среща си имат такъв " суверен " като Вас !

ние тук не го усещаме , но имам познати, които си идват през 5-6 години в БГ (не за да си правят зъбите) и казват , че на всяко идване е все по-голям к@н@ф в софията

Има си закони и т.н. , проблемът е че няма кой да ги лови , глобява, съди и т.н. Всеки му е през оная работа и малоумното поколение което идва е напълно наясно с това.

По-лошото от некадърника е когато същият тръгне да прави нещо, само и единствено за да прояви активност.

А бе ФЪндъкова , те НЕ спазват светофарите посред бял ден , кое в твоето гербаджийско гладко мозъче те кара да мислиш че ще ги спазват през ноща - А ти досега на какво си била "кмет " ако чаааак сега си разбрала за тази "война "по пътищата и когато вече ще те МАХАТ си се сетила да вземаш мерки - Ааааа ДА сертих се - За теб беше много по-ВАЖНО да ПАЗИШ и със задника си Украинското знаме на терасата на Общината , защото така повеляват " ценностите " ти - а другите да се трепят , твоето не се губи - НАЛИ ????!!!!!