17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се съмняваме че Майчето ще надприказва Фандъкова, едва ли има някой който да я надприказва изобщо. Когато обаче реално и се наложи да свърши нещо, нещата стават различни!

Омръзна ми непрекъснато да говорят за ремотна на графа! При това от хора, които не са направили нищо. Разбирам да има критики, нормално е! Но истерията е извън всякакви граници. Графа изглежда чудесно, църквата, която безверници бяха надраскали, изпъква и градинката е прекрасно възстановена. Това не е само мое мнение: Роднини, които живеят и се връщат всяка година бяха възхитени от това, как изглежда София, графа и са на мнение, че София е много променена и може да съперничи на всеки европейски град. Един мой познат от провинцията ми каза в прав текст "Какво искате Вие софиянците, големи претенции имате, само плюете и от нищо не сте доволни. За съжаление човекът не е далеч от истината. Не само това, но и не пазим това, което е направено.

ПО ДОБРЕ Й Ф ДА ОБЪРНЕ ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ НА ЗДРАВЕТО СИ. НИЕ ВИДЯХМЕ КАКВО МОЖЕ.ЗА НЕЯ Е ВАЖЕН САМО ЦЕНТЪРА.ТА НАЛИ ТАМ СЕ ПОСРЕЩАТ ГОСТИТЕ ОТ ЕВРОПА. КОЛКО ЖАЛКО........

Костинбродска лъжкиня кмет на София? НИКОГА

А за мутра, на която всяка втора дума е лъжа, гласуваш да управлява страната. А школсун!

Дебатът трябва да започне с репортажа, който bTV излъчиха в изборният ден за Графа и ремонта на ремонтите на ГЕРБ.

Нали "Слънцето" обяви Манолова за едната кукувица ? За къде са се разбързали ? Време до балотажа бол. Има време за размисъл, има време за снимки около кофите за боклук, разбитите тротоари по които майките се мъчат да возят децата си, разбитите детски площадки, паркиралите по тревните площи коли, защото няма паркинги, "лустрото" на велия ремонт на Графа .

Голяма грешка. #кой може да надприказва Лая Манолова? Първо ще те свали на нейното ниво, а после ще те бие с опит...

...аз гласувам против статуквото с протестен вот "Не подкрепям никого"... от тези двете марионетки. Така ще преброим колко гласа е корпоративния вот на чиновници и далавераджии за едната и за другата популистки.

Ще гласувам за Мая защото обеща да направи РЕВИЗИЯ на Топлофикация и всички общински дружества.

Гласувай за мен - аз ОБЕЩАВАМ не само ревизия да направя, но и в затвора да ги вкарам! Обещания, обещания, не думи трябват, а дела... Какво реално свърши Манолова? - нищо. Фандъкова свърши доста неща - някои калпаво, но има резултат, а не само пъчене и лай.

Да, Фандъчката свърши много поръчки за корумпираните фирми, приближени на Шефа й и правещи вноски в партийната каса. А МаяМата пък задоволи Пеевски, Галеви и други мутри.

Когато стане въпрос за пари, всички са от една партия!

Много ниска активност.Също не подлежи на дебат.Така щото,гласовете на общинари,администрация,чиновници и пр."задължени "на ГЕРБ,натежаха здраво.

ОПГ ГРОБ от га са за дебати?? Всички помнят , че страхливата мутра с Жипката избяга от дебат с Нинова, Цеца и тя избяга от Президента. Жалки СТЕ!

Дебат?!Гледам резултатите.Един е гласувал ЗА моделът ГЕРБ/Фандъкова.Двама-ПРОТИВ.Знаменателна победа.И без дебат е видно.

Да не забравяме тук и сега, че кукловодите на Борисив със сивите им кардинали и тинк танкове и генно-политическо инженерство на времето създадоха Борисов и натовариха Цецо Голямото Ухо да изгради партията му с Превските ДС медии (да си припомним че Борисов бе уреден за главен секретар на МВР при друга тяхна марионетка, Симеон, без един ден стаж като полицай, на най-прифесионалния пост в МВР и по негово време станаха стотици убийства, до едно неразкрити - нито убийците, нито поръчитрлите, а имаше масово подслушване и следене и си следяха и собствените министри, което също е подсъдно...) ... та те създадоха Борисов като политик за да заеме т.н. “дясно” политическо пространство и да унищожава всичко автентично там дори и в зародиш! И той точно това правеше и прави и до ден днешен! И че за тази цел му създадоха агенда, че е върл антикомунист и репресиран и че щял да накаже червените разбойници и крадците от Тройната шайка, на корумпитаните Гоце и СерГей, на ДС доносника Доган, на дъртия и алчен старец и лъжец Симеон! И хората точно затова го подкрепиха!!! Е, кое от всичко това той, скед толкова години наистина стори? Направи точно обратното - опъна им огромен чадър, в който прекрасно си битуваха кръгове и обръчи начело с образът му в огледаллто - Катарзиса! И безсрамно лъжеше, че нямало корупция и кражби, нямало организирана престъпност!!! И че реални реформи без Цацаров, който той си избра, са невъзможни докато напраео не каза, ме реформите са за след Цацаров! И сега ни натрисат ново издание на Цацата - Гешев! Ta какви десни, какви 5 лева!

Неутралната територия във Вашингтон ли е?

Ще гласувам за Мая защото обеща да направи РЕВИЗИЯ на Топлофикация и всички общински дружества.

Тя и като бодусман се правеше на умна срещо топлофикация и кво ? Нито сградна инст.отпадна нито нещо направи със топлинните счетоводители и големите прогнозни сметки ...само голяма джабала а резултат нема .

я пак?

И какво толкова има да дебатира кмета на София със сестра Галева? Някой пак се е изхвърлил необмислено?

Фандупката, ко стаа с индивидуалните партиди за топлофикация ма??? или нема да моеш да пускаш нагоре за НЕГО тогаз)))

pavtal@

Радан Кънев, човек с претенции за голям умник и с нестандартно мислене, което не му пречи да забърква едни от най-големите каши сред тъмно сините , от които те все още не могат да се измъкнат и които за пореден път лишиха дясно ориентираните софиянци от възможността с пълно основание да управляват родния си град, от време на време изтърсва такава глупост, че да се чуди човек дали е наред с главата, или го прави просто заради манията си да дразни хората. Сега като му гледам надменната физиономия се питам дали ми е по-гадна кюстендилската шаврантия Мая Манолова, или този надут пуяк.

Да, бе, на ошишаните до голо, дебеловрати и ползващи 100 думи ГЕРБа-джий все някои друг им е виновен. И да загубите от Мая - страшно няма. Нали сте си все от едно котило.

тогаз 100% от протоколите ли ще са "сгрешени" щото сега са 90%....питам за един приЕятела))))

Манолова може би има шанс но трябва да спре с тази риторика и готовност, не трябваше да бърза с отговора а да си предаде малко тежест, което и липсва.

Наглецът Портних-ГЕРБ избяга от всички предизборни дебати, а сега видите ли ГЕРБ предлагали дебат. На балотажа ще гласувам против Фандъкова.

Мая да си стане кметица на Рударци, тя не живее в София не виждам как ще кметува

А Данчето - на Самоков, при компирите! Тя също не е софиянка, а чиста шопкиня!

Борисов и избранницата му за кмет на София Фандъкова (подобно на дебелото Лили Павлова) нещо много искат да се представят за десни, ама (началниците им зад тях, кукловодите им) нещо нямат желание:)

Фандъкова е доказан кмет с реални резултати, а Манолова е само на приказки.

Фандъкова свети с отразената светлина на Бойко. Безлична. И уморена.

А сестра Галева свети като ярка петолъчка на салдатска фуражка?

Така е, знанието на руски на профи ниво ти дава силен тласък в кариерата и моженето.

Да, всеки който мине по Графа вижда резултатите и я благославя... Да живеят Джи Пи Хруп и стотици милионите им инвестиции по разни екзотични острови с парите от поръчките, докато правителството с лупа търси инвеститори в България! И най-вече да живеят българските емигранти за да има порции за разпределяне... !

там едно такова красиво мазно и мръсно напрау кеф)))))

спри да доказваш до какво води занемарената от Фандупката психиатрична помощ в СФ

окепази града ни

Фандъка е кукла на концииии.....

Ами като неутрална територия да изберат Румъния и прокурора на ЕК да е арбитър.

С две ръце ще подкрепя Мая за да разнищи крадливите схеми на ГЕРБ. Изгарям от любопитсво да видя колко много са НИ крали, когато започне да излиза истината за всичките им кражби от проекти в столицата.

Мда, Мая обеща ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на "Топлофикация" и всички общински дружества. Мая е смела...За разлика от послушницата Фандъкова.

Мая ще стане същата като Радев. Зло куче за изборите, а после палаж на каишка, в ръчичката на БСП. Иначе и аз я харесвам

Поздравлявам Фандъкова за смелоста, да влезе в двубой с най хапливата жена в България Манолова. Вижте, за много високи постове в света не случайно е въведена мандатност. Човек влиза във власта е амбиции и планове, за изпълнението на който са напълно достатъчно две мандата. След това той вече е изчерпан и изхабен, липса вече хъса. То дори в металите настъпва "умора", какво остава за хората. Избора за кмет на балотаж би трябвало да бъде по скоро мажоритарен. Ако той действително е такъв, новият кмет трябва да се казва Манолова. Тя при всички случаи е по малкото зло за София. Но българина при избори гласува много първосигнално. Питай някой какво значи ляво или дясно и той няма да ти каже. В България делението на ляво и дясно е съвсем условно. Дясно тук няма.

То и ляво няма, нищо няма, нищо не остана, само лъжи, кражби и балони! Ония, които се пишат за най-левите в България, техните тартори всичките са “десни” крадци и мошеници, що се касае до реалния им личен живот и (откраднати) авоари и имоти, но са отворили уста като крокодили плачейки за ... равенство и социална справедливост. Наскоро четох Банев да заявява, че бил социалист и майка му - че бил Ботев...

SU-152

На 28 октомври 1898 година е роден Христо Смирненски, пламенно-трагичният поет на унизените. Смирненски преди близо 100 години написа: "...И днес, когато необятна по блясък, мощ и красота, тя грей в сиянието златно над трепетната ни мечта - мечта да видим всички братя изтръгнати от нищета, вий пак зовете тъмнината в ЖЕСТОКА БИТКА С МИСЪЛТА!" А вие, гласуващите за ГЕРБ, нищо и никога не сте разбрали за битките на мисълта! Живеете в мир с вашата глупост.

Майче, град, като София не се управлява с бръщолевене, а със здрав, сериозен екип и общински съвет. Ясно беше как ще отговориш на поканата. Нито имаш екип, нито представа какво ще правиш, докато спонсорите, дето криеш, не ти кажат. Много си прозрачна и провинциално глупава с това смешно измъкване. Искаме да видим кои са тези, дето ще си заложат авторитета да ти изпълняват популистките бръщолевеници. Такъв филм вече гледахме с Орешарски, - стана за посмешище горкия.

Орешарски с 1 млрд. заем за ВРЪЩАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ НА ДЯНКОВ, станал за посмешище; А Банкянския финансист с 16 млрд.лв. заем ПЛЮС обвързаните с него мостови заеми, е Финансистът на финансистите... ... Не е лесно да се прост.

SU-152

Финансистът на финансистит,беше против този млр.заем................Обаче 16млр.как си ги гласуваха!

в говора-личи си какво е завършила в Москва...

СОФИЯНЦИ (ИЗКЛЮЧВАМ НАСКОРО ДОШЛИТЕ С ВЛАКА) ВИЕ ЗАБРАВИХТЕ ЛИ СЕСТРА ГАЛЕВА КАК ВИ ПСУВАШЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ТОВА Е ЖЕНА, КОЯТО ОСВЕН С ЛИЧЕН ПР С ДРУГО НЕ СЕ ЗАНИМАВА. ПРИМЕР Е АКЦИЯТА ПРОТИВ БАНКИТЕ И ЛИХВИТЕ. БЕШЕ МНОГО БОРБЕНА, АМА КАТО И ОБЯСНИХА НЕЙНИТЕ ХОРА, ЧЕ ЩЕ ГИ ПРЕЦАКА ТЯХ И ВЕДНАГА СМЕНИ ПЛОЧАТА. ВСИЧКИТЕ И НАЧИНАНИЯ СА ТАКИВА. КАМЕРИ И ПР! ПОСЛЕ ТЕЖКО НА СОФИЯНЦИ.

А сега какво, мръсни улици, до всяка кофа в квартала има сметище (ела в Дружба да видиш), по тротоара коли, в градинката коли, центъра сив и невзрачен. Ти жена на токчета на опера може ли да заведеш (тия от влаковете, не ги и питам)? Тръгнал си да ни плашиш с комуниска. Комунист от власт се сваля най-лесно, десните се мислят за богоизбрани и не мърдат.

Аз се чудя дали Манолова ще освети милиардните далавери на бившата кметица фандъкова и боко?

Ако не го направи, значи наистина е сестра Бегалева...и всичко е пунт и пластика и при нея...

От Позитано май са обявили последен щурм, невярвам да им помогне.

или... последен валс?!

Борисов винаги е отказвал предложения на опозицията за Дебат! Та той даже и в Парламента не влиза за да отговаря на въпроси!

Йорданка Асенова Фандъкова Произхожда от комунистическо семейство. Родителите на Фандъкова са активни борци против фашизма и капитализма. Самата Йорданка Фандъкова е била член на БКП. „....Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти", направи прогноза червеният общински съветник Тодор Кръстев". Свързаност с Русия: Йорданка Фандъкова е отявлена русофилка. На 28.01.2013 г. е проведено събрание на Координационния съвет “България – Русия”. Тогава шест русофилски организации са предложили Фандъкова за съпредседател на Руско-Българския Обществен Форум от българска страна (това става ясно от изтекла кореспонденция в #BSPLeaks – писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова, с копие до Светлана Шаренкова). В крайна сметка обаче е избран Георги Първанов, за който лобира самата Светлана Шаренкова (Светлана Шаренкова се ползва с височайшото благоволение на Москва. На 15 ноември 2012 е публикуван указ на президента на РФ Владимир Путин, с който на Шаренкова се присъжда руска държавна награда: Орден на дружбата, за “голям принос в укрепването на дружбата и сътрудничеството с Руската федерация”).

Ами тогава да я подкрепим!

Ако има дебат, Фандъкова няма шанс срещу юристката Манолова. Но неприятно впечатление възниква от факта, че се споменава „... местната коалиция на ГЕРБ/СДС...“ До къде я докараха ГЕРБ – отидоха на избори с най-ретроградната партия, която има съществена роля за разграбването на България. Точно по тази причина СДС фактически се разпадна. Борисов допусна голяма грешка, като тръгна „да заиграва“ с тях, вместо да им потърси отговорност още преди десет години, когато му дадохме властта. Да, такава е истината – тогава много хора гласувахме за ГЕРБ с надеждата, че ще бъде потърсена отговорност на виновниците-“демократи“ за съсипването на държавата – например за ликвидирането на ТКЗС-тата от правителството на Ф.Димитров (сега конституционен съдия по волята на Плевнелиев), за сриването на икономиката и престъпната приватизация от правителството на Костов, за „заменките“ и концесиите и т.н. Вместо това, нищо не беше направено, а сега Бойко си „гушна“ рушителите на страната – с едни прави изборна коалиция, други от тях изпрати като евродепутати и т.н.

От школата за снайперисти ли?!

Браво, Мая! Така постъпва истинският лидер! Ти си моят избор - и на първи, и на втори тур!

Аз подкрепям Мая!

Но помагам само на Бойко!

"Пеевски си отиде" Бойко Борисов

ГЕРБ усетиха краят си и спасяват каквото могат. Никога досега ГЕРБ не са оставали на опонентите си възможност за Дебат !! Никога. ! Ако има ДебатИ ,те трябваше да са за Всички кандидати Преди Първи Тур ! И трябваше да са за всички големи градове. .. Борисов Винаги е Отказвал предложения на опозицията...за Дебат ! Та той даже и в Парламента не отива и не отговаря на въпроси !

Защото те мигат да играят само с белязани карти, от позицията на силата и коварството, с удари зад гърба и рекет и насилие или изнудване и шантаж и заплахи! Мутри...вкл. от рецидивистичната ДС!

Има ли значение кои ще ни краде?????

Има, има. През ървия мандат не крадат много (освен, ако не са яко десни). Започват след преизбирането. Затова идеалният вариант е мандат и половина. Още помня, как След недоразуменито Янчулев, Софийянски чакаше да падне първата снежинка, за да започне да чисти.

Никога не забравяйте #кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС . Но пък ако случайно забравите , хак да ви е .

Местан от БОйкомеСТАН предложил Пеевски за шеф на ДАНС. Бойко и Цецко се похвалиха, че са знаели за номинацията на другото лице от ШПИГЕЛ-а 3 седмици преди обявяването й.

Май вие сте забравили кой управлява с Пеевски...

БКП срещу БСП; Руски срещу англиски :)

"англиЙски"

съвеЦки...

Оставете София на софиянци, бе, пролетариати прости. Аман от комунделски лозунги за селски водачки на въстание.

Че гербавите софиянци ли са виж разликаа в резултатите в центъра на София и крайните квартали, населени с приходящи селяндури вече даже ДПС имат представители в СОС скоро цяла България ще се изсипала тук а ние ще трябва да се съобразяваме с вашите културни странности и харесвания на разни гологлави спасители ай сиктир

В Женева?

"Информационно обслужване" АД ще обслужи за пореден път Началника си, а ни ще платим сметката.

А дали преди дебата ще намерят дипломата на Майчето?

Радан Кънев твърди, ме Мая Манолова нямало да спечели балотажа. Много ми е интересно какви ше ги дроби ако Нанолова все пак успее да победи герберите, тогава каква песен ще запее! Защото аз поне отлично си спомням преди няколко години, когато склониха да влязат в коалиция с ГЕРБ и Борисов, какви ги говореха и какво стана и как Радан след това отчиташе грешки и компромиси, за които многократно предупреждавахме да не прави!

Другари,не ми обръщайте внимание-вчера съм стоял ,на течение...

що не се кръсти гербаво info че да ви различаваме

Да и лъсне ,,умнотията” на Манолова и да убеди хората окончателно да гласуват за Фандъкова

Някой може ли да обясни какво точно става в момента в България и по-конкретно в София? Току що прочетох група случайници-кариеристи около Борисов, взели името СДС да призовават да се подкрепяла “деснара кандидатка” Фандъкова за ние мандат, а сега във Фрог чета к че Христо Иванов, когото уважавам от т.н. “Демократична България”, и Радан Кънев да призовават да НЕ се подкрепи нито един от двете кандидатки, разбирай - да НЕ се подкрепи Мая Манолова, което при само двама на балотажа е директна много желана и търсена подкрепа за Фандъкова, тоест за Борисов и ГЕРБ, които иначе те силно критикуват (и правилно)?!? Какво става, бе! И тези ли ги кръстиха

подкрепящи ,,независимият” кандидат Манолова

другарката Нинова,разбира се...

другарю-товарищ?!

ДБ призовава да се гласува за преборване на статуквото, като се подкрепят техните кандидати на балотажа за РАЙОННИ кметове. Почти всички райони в София районните кметове са на балотаж. Гласувайте по съвест!

Искам ги в кална локва, нищо че и двете отдавна са се орезилили. Може да не са добри актриси, но имат хъс и шоуто ще си заслужава.