Коментари - Фандъкова: Ще слагаме датчици на шахтите, собственик на обекта е прекарал кабела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо им изписахте веждите!! Поредна далавера ще има за доставка и инсталиране на датчиците.

Да си опъна една палатка пред президенството ще си прекарам и кабел, ЧЕЗ ще ме включи ли ?

Това ще да е нещо като филтрите по комините на хората. АМАН!

Вкарайте ги за по 20 години в затвора всички виновни и си спестете парите за датчици и други глупости. Вие тъпи ли сте?!?! За 10 минути ще отворя всяка шахта и ще свърша каквото имам да върша. Кой ще дойде за 10 минути, когато бипне датчик??? Че те линейките не са толкова бързи, колкото бъдещите ви отзоваващи се на сигнали от датчици... да се смея ли да плача ли?!?

Може да си разлепите и некролозите по дупките на стълбовете та да закриете оголените жици.

Ако си платиш за белжка от общината

ще слагаме датчици и на туземците! вече си имат ЕГН-та, слагаме им бар кодове на всички части на тялото. при нужда от резервни части за Господарите ша трепеме туземците с ток или с ледени висулки и ще ги утилизираме! поне да има неква полза от тези туземци! те и без това са генетичен отпадък и получовеци!

Аз не знам защо от ЧЕЗ се дърпат толкова много. Истината е, че възлагат изграждането на табла и опъването на кабели на фирми подизпълнителки. И дори да хванат кой е прокарал кабела, пак ще е виновен бай Пешо или чичо Кольо. А тази тъпа учителница Фандупкова никога за нищо не е виновна и нищо не знае, чучелото на мафията.

КОЙ аджеба е собственикът на бараката, кажете най-после койй?????!!!!

влечугите пропълзяват под нея, лъвовете я прескачат а овцете седят и чакат!

Илон Мъск да ви монтира нещо в тъпите мозъци!

Имаме хора само за групата за мобилно обиране на паркиращите.

Ха-ха! И поставянето на датчици на шахтите ще струва милиони и познайте - съвсем случайно ще се падне поръчката на фирма на герб :)

Той

Фандъкова, гледай си работата и не се бутай в тази на прокуратурата, че да казваш кое е престъпление!

Оставка, селянко!

А пред нас като редовно паркират върху шахтата и всяка година се троши, ще тичат ли да проверяват кой я е отворил? Да им имам решенията.

Бойко ли!

Монтирайте, ама сложете и по една ГЕРБава калинка с жълта жилетка да следи резултатите.

Защо задължително трябва да умре някой, за да се размърдате, макар и панически прехвърлящи си отговорностите? Защо така бе, душко? С деца си работила, ти ли не знаеш как трябва да се грижим за тях? Няма боядисана бяла "зебра" за преминаване, зад която да не стои нечия смърт! Защо винаги се движите СЛЕД проблема, душко, не си ли чувала за превенция и планиране? Когато бях на едно известно място в чужбина, се чудех защо в работно време сградата им е полупразна.....С лека усмивка внимателно ми обясниха, че колкото е по-празна, толкова по-добре работела институцията, защото всички били навън по обекти и проверки и никой не оставал да си клати краката по бюрата в офиса.........Простичко и ясно. А сега, хайде да тръгвате на работа!

Всички виновни са надолу,само парите са нагоре

Досега трябваше полицията да го е издирила, да му е сложила прангите! Че е някой наш човек е ясно...

след като всичкото селско гюбре пристигна в София да прави бизнес!

Общоизвестен факт е, че от години "преместваемите" съоръжения са хранилка за дребни партийни калинки. Не е нужно да се търси, достатъчно е човек да се разходи по Витошка.

Шило

Ще,ще,ще...Цялата ви работа е такава, Йордано! Като стане белята и гоните Михаля. А къде сте преди да стане тази беля? Какви са тези кабели, какви са тези обекти? Де са ви контролните органи? Що не се вземат превантивни мерки? За нищо не ставате, Йордано, за нищо!

По-страшното е, че селското гюбре прави политика!

Оставка боклук!

Едно е ясно Селянка Фандъкова носи отговорност е Убиецът, заедно с нейната ГРОБАРСКА клика. Какви глупост говореше тази сутрин по БТВ, и стана ясно колко е некомпетентна и какъв олигофрен ни управлява Столицата!!!!. Какво искате от една Герберка, за която кучешкия живот е по важен от Човешкия. Тя отделя многократни повече средства за кучешките приюти(тук яко се краде)отколкото за кризисните центрове за бездомници. Няма време за отговорност, трябва да крадем докрай докато сме на Власт. Тъпи народе, гладувай и пак гласувай за Гробарите, заслужаваш си съдбата, заради овчедушието си!!!!!

Стига с тези обещания, благи приказки и невинна физиономия.

Коя си ще бъде фирмата гербарска, която ще слага тия златни датчици?

Това е добра новина, предполагам скоро ще подписваме договора? Но защо само на шахти? Примерно може и зимата на всяка ледена висулка моята фирма да постави датчик и да се назначат хора дето да следят как се топят и кога ще падне. Така ще се създадат работни места, ще намалее безработицата, а като се има предвид, че назначените ще са активисти на ГЕРБ може да им се даде поне 3000 лева заплата. Така и за статистиката средната работна заплата в страната може да надхвърли 2000 лева.

ИДИОТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Xaxaxaxaxa, поооооредният тъпизъм и бягане от отговорност на селската пръчка. Как така е незаконен бе Самоковско, като тази будка плаща наем на общината от 2015 година?! Значи Вашата запетайка явно служи да се получава наемът за нея + такса тротоарно право НО НЕ СЛУЖИ сега когато обстоятелствата налагат да се търси отговорност - колко удобно от страна на Вашата администрация, която е позволила това безумие. Само да спомена че живея в района и още 2012 се събраха подписки и се внесоха жалби СРЕЩУ ВСИЧКИ будки в района, които са били входирани за одобрение от страна на бившият кмет на район Триадица, както и бившият такъв на район Красно Село. Естествено ОТНОВО, Вашата администрация не си върши работата и част от тези будки остават. Една от тях е фаталната. Сега естествено по стар селски маниер и убийците на деца от ГЕРБ, почват да разделят мнението на хората по това как видиш ли този кабел бил УЖ пуснат от висша сила, без добрите институции да знаят за това, обаче основният проблем - БУДКАТА, с пуснатите не една и 2 жалби срещу тези обекти през години са останали необработени от загрижената администрация на Простата Самоковска П....

Дали са идиоти тия дето крадат, или ние дето търпим ?

виновните са ясни и решението е правилно! кака Пена чистачката е вече осъдена и и чичо Киро портиера - също! сега требе всека шахта да е с Интернет за да може хлебарките в нея (внос от Германия и от Америката) да са информирани и защитени от външна агресия! всеки живот има значение!

няма по-неправилни решения от решенията на Властта!

Единственото, което мислят ГЕРБ е как да се открадне повече и повече. Никога не реагират проактивно на проблемите, винаги действието е постфактум, когато има медийно събитие. Гасим пожари и след нас потоп - това е мотото на ГЕРБ. Да им е честито на фирмите за датчици!

Така става, когато севда пише резултатите от проверката - очевидно нито кабела, нито тръбната мрежа, нито шахтата, нито таблото, нито преместваемият обект са собственост на чез - те са собственици на електромера от другата страна на булеварда. Кабела е изтеглен от общинарите през тръбната мрежа на светофарите, за да захранят общинският обект в двора на общинската болница - елементарно е ! Но целта на севда е временно да се прехвърли отговорността към друга институция, което разбира се ще падне в съда веднага, но е спечелено ценно време - да отмине скандала и да запази на поста крадлата от Самоков ! И сега севда доволно потрива ръчички, че е успяла да прикрие убиеца на едно невинно дете - колко ли ще вземе на герП за тази услуга а ? Ето това е успяла българка от герП нали ? Гарантирано от герП - като сътворят гаф - обвиняват и праща на съд някой друг, делото пада в съда, но хората вече са забравили за убийството и виновни няма .... Жака картинка ...

Датчик отворена шахта, датчик протичане на ток, датчик за вибрация на капаците, датчик за тъпотия? Кой от всичките? Или ще са няколко? Кой ще следи после тези датчици или те ще пращат смс-и? Ще издържат ли на зимни условия и дъжд? Как ще разберете, че датчика липсва? И накрая не е ли по-добре да платите поне 250 пъти по-малко за десет годишни заплати на 20 човека, които да проверяват шахтите? 20 човека по 1000 лв на месец само да обикалят по капаците на шахтите по график за година са 240 000 лв. - за 10 години 2,4 млн. лв. А ми се струва, че само поръчката за монтиране на датчици за всяка една шахта ще нагхвърли 4 млн. лева. Как ще се поддържа после това - ами още едни много пари за абонамент поддръжка.

бяга от отговорност и иска да прехвърли вината върху ЧЕЗ. Разрешението за прекарванве на кабела е подписано от гл.архитект на Община Триядица било със запетая. Госпожо, щом има печат и подпис това е надлежен документ по смисъла на НПК и общината влиза в затвора, пардон виновните лица , вкл. и гл.арх.на София. Не говорете глупости, че разрешението било със запетая, това означава зам.архитект, но пак архитект. Има, или нма той право да дава това разрешително. Гербаджийски мръсни номера !

Даскалицата оправи всичко, сега и шахтите ще оправи. За жалост мърлявщината в комбинация с корупция вземат жертви. По цял свят има корупция, но се спазват приети норми и не си затвярят очите.

В София, ако не ви убият докторите с ковид, мерки и ваксини, ще ви убие оная с косата „фандък“... с ток.

С мутра за "премиер", овца за кмет и калинки в администрацията, не чакай повече. Най-много "канграчулайшан" от еврогеЮвете. Другият проблем е, че "опозицията" са същата гад мръсна и крадци.

Йорданка Фандъкова е дясна, а София е прекрасна!

Има една подробност, че не се знае коя шахта на кой е. Не се хаби със сметки

Вчера филтри за комини, днес датчици по шахтите, утре автоматизирани ибрици по граските кенефи.

ДАТЧАНКА Мрън-мрънкова - кметица по неволя Мъск да и монтира един датчик - да не влиза в София

ЧЕЗ е дала съгласие за захранване на незаконно поставени павилиони.А тези незаконни павилиони са с благословията на общината.Някой общинар е взел пари под масата за да си затвори очите и после всеки месец е взимал чинно ,както се полага.И за да се включат към ЧЕЗ ,някой пак от общината са дали фалшива бележка с подпис под запетая.Така,че за мен са виновни корумпираните общинари.Ако се проверят всички павилиони в София,сигурно 90% са незаконни,и от тях чиновниците рекетират за пари.

нали.

Не се дърпат - те са си вързали гащите, като са сложили електромерното табло от другата страна на булеварда и изходящата линия от електромерното табло до обекта е собственост на павилиона, който е монтиран в общинска болница ! Като при блоковете - електромерното табло е долу на партера, там са електромерите - от електромерите обаче вътре по етажите кабелите са на живущите собственици и ако някой кабел изтрещи - се сменя от собственика, защото той не е на чез ! И тук е така - само че частният кабел от таблото на чез е теглен в тръбната мрежа и шахтите на светофарите, които са общински !