Коментари - Фандъкова: Ще слагаме датчици на шахтите, собственик на обекта е прекарал кабела | Днес.dir.bg

Коментари - Фандъкова: Ще слагаме датчици на шахтите, собственик на обекта е прекарал кабела | Днес.dir.bg

Коментари

Дрън, дрън ярина...Датчици ще слагали, ще лапнат едни пари да ги/ако ги поставят и ще ги забравят. При наличието на толкова нива служби, инспекторати и тн, които без извинение са едни клатикурци. Толкова време незаконната барака е стояла и им е вадила очите, а те са се обръщали на другата страна, дето са виждали едни парици да им се усмихват. И тази кифла как грам срама няма, че преди всичко нейна е вината за тоталното безхаберие на подчинените и.

А сега фъндъковица след като лъга ролквоа време че кабелът е незаконен и е прекаран от собственика, ще си подаде ли оставката? В нормалните страни вече щеше да има заведени дела за клевета срещу нея и щяха да и приберат всички чекмеджета.

Има ли някой, който вярва, че ще слагат датчици? Може би само по новините, ама дотам. Отбиват номера за пореден път и така до следващия инцидент.

Вижда се ясно какъв батак представлява управлението на Фандъкова и Тиквата, незаконни постройки, незаконен ток , признаване на невалидни документи , париот обекта не знам дали са събирани , обаче никой не е отказал подкуп и никой не е осъден. Трябва някой да бъде убит някои , за да се стане видима свинщината на всички нива. После пак всичко по старому и както си знаят. Трябва да бъдат изринати, щото така са се окопали, че никаква промяна не може да се случи, това е третия ешелон на БСП, там няма как да попаднеш на човек , които дори формално да има някакви идеали и ценности , само мерзост , корупция и слагачество.

Комуняги, колкото и да се пънете вашия електорат няма да излезе да гласува защото ще умре от ковид след това.

Терористи са нашите русофили господа!

Сега , важното е , че всичко е законно , но семкаджията ще го отнесе , хахаа! Селски манталитет не може да проумее къде му е вината...

Тероризъм е основната версия. Двамата влезли в шахтата преди дни са обявени за издирване. Вече спират коли правят проверки, все едно са обрали банка през шахтата

Датчиците трябва да са оптични, против терористи

Четири пъти в рамките на месец специалистите на ЧЕЗ от поделението в Гоце Делчев официално са били информирани за проблема с кабела, който уби в двора на училището в Копривлен 11-годишния Ангел Капсъзов. Помните ли?

Не, но благодаря, че ни напомни! За съжаление, това е България...

Коза, крадлива, нагла и безочлива!

http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2015/07/10.html Помните ли? Ток уби 10-годишно момче в училищен двор https://clubz.bg/22867-tokpouchilishtnaogradaubidetesadyatdvamaot_chez https://frognews.bg/novini/4-pati-tehnitsi-chez-proveriavali-kabela-ubiets.html https://bnr.bg/post/100063836/tok-ubi-10-godishno-momche-v-uchilishten-dvor https://offnews.bg/temida/obviniha-dvama-za-smartta-na-dete-ubito-ot-tok-na-uchilishtna-ograda-527480.html https://news.bg/regions/tok-ubi-momche-v-uchilishten-dvor.html https://www.dunavmost.com/novini/nemarlivostta-na-chez-ubi-dete http://infomreja.bg/techasht-po-uchilishtna-ograda-tok-ubi-dete-ot-koprivlen-11876.html https://www.mediapool.bg/trima-sluzhiteli-na-chez-sa-obvineni-za-smartta-na-11-godishno-dete-news236227.html КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ОТ ЧЕЗ? А сега имаме ново убийство от ЧЕЗ=ГЕРБ! УБИЙЦИТЕ В ЗАТВОРА, ВИКАМ АЗ! ВИЕ КАК МИСЛИТЕ? УТРЕ МОЖЕ И ДА СТЕ ВИЕ, УТРЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВАШЕТО ДЕТЕ?

"Моята отговорност е да изнеса фактите възможно най-бързо" : Голяма грешка, отговорноста на Фандъкова е да няма незаконни обекти, да няма изоставени сгради и павилиони, да няма бетонни гаражи пръснати навсякъде из София. ДА, АМА НЕ!

сложи си датчик на гъза,защото крадете и с гъзовете си.11г. незаконен обект? Явно печалбата си я делите без лев данъци.А колко обекта са такива? Затвор и конфискация на цялото герберастко мешере.Циганите те избраха ,а ти ги убиваш.

Преди Всички шахти си имаха номера ,сигнатура за собственост и др.инфо в няколко думи-сега ,за да не се търси отговорност,общините се правят на честната калутка и т.н.

Случаят е олицитворение на пълната некадърност, безхаберие и корупция, ширещи се в държавата на Боко Чоко !

Каква нагла отврат! Гнус ме е от нея !

'Отишли сте све софианци! Нече она да се погуби, она хоче пари да има. Фандачка йе рекла: Пошли вьй на 'козло'уй, сафианцьй!

Да си сложи датчик в г@з@ и в устата за да отчита колко пъти ѝ влиза суджука на Тулупа.

Тази е толкова заспала, че даже няма да разбере. Но ще възложи проверка :D

Тъпа и проста селянка, а и се научи да лъже като шефа си, Тъпия Тулуп. Лошото е че мангасарите се плодят, селтаците задръстиха София и всичката тази измет избира за кмет селянка. Не познавам нито ефин истински столичанин който да е гласувал за тая смрадла.

Ако сложите такива на устите и ръцете си да сигнализират на хората кога се договаряте за поредната далавера на техния гръб ще да е най полезно.

Кой в България е в състояние да тикне този кмет на Традица в затвора за дълго? Кой е в състояние да му конфискува имуществото? Кой носи отговорност за реда в държавата? Защо в държавите в Европа поставянето на такива павилиони е невъзможно и никой даже не смее е да опита? Защо и докога така в България???

Както една жена каза, нещастията които ни се случват са резултат от дългогодишното некадърно, корумпирано и безотговорно управления на България.

Да сложат още и камера на всяка шахта. А Фандъкова да обяви конкурс за нова длъжност - Отговорник на шахта!

Да ти сложат един датчик на главата картуно проста и крадлива!!!

Това е изкуството на кражбите и корупцията, дами и господа! Като стане голям проблем, казваш "Има още по-голям проблем" - шахтите нямат датчици. За да направите обществена поръчка и да гепите още от този, който ще достави и монтира датчиците!! Тези, затова са на власт в общината повече от 15 години. Кражби и далавери за милиони нонстоп. А вие си бройте стотинките

След години на безхаберие с липса на контрол от Фандъкова и подчинените тя се сети за контрол вкл. датчици.Светла му памет на убитото от безхаберието на Общината дете.Фандъкова ,те ромите 89% гласуваха корпоративно за теб ,а ти ......уби детето им.

Комсомолците и калинките на ГЕРБ толкова си могат .Прости ,алчни ,крадливи ,но верни на партията си и боса им Бойкошенко.

колега,да не би да си бил радист

Да и съм ,колега.Да си жив и здрав.

Опа :) 73 АР

Понеже не си вършат работа или са просто бездарни чиновниците винаги измислят някакви "високотехнологични" решения с които се затварят устите на хората и медиите и народа плаща една торба пари за неща които са ненужни и може и без тях! Този път не можаха да кажат че инцидента е заради природно явление, както обикновено се изказват при наводнения и свлачища причинени от разни фирми близки до властта. Но явно разчитат на принципа всяко чудо за 3 дни и шумотевицата скоро ще затихне. А те ще раздадат парите наза датчици и аларми на техните фирми и ще си вземат комисионните!

Всъщност и да се правиш на умен и да не се правиш, друго решение няма. В града има хиляди шахти. Не е възможно да се следят от хора постоянно.

И светофарите не можеха да светват сами зелено, затова Картофената Принцеса им сложи бутони. Разбира се, без обществена поръчка.

Кабели само технически лица могат да прокарват. Оторизирано лице от ЧЕЗ са длъжни, преди пускане на електромера да проверят исталацията от електромера до обекта дали отговаря на изискванията. Трябва подписи от техническото лице изпълнител и лицето пускащо електромера. Отговорност носи фирмата пускащо захранването. Други проверки са излишни.

Не е така. ЧЕЗ не проверяват инсталацията след електромера. Изискват декларация от изпълнителя за качеството на изпълнената инсталация. Отделно е нужне протокол за въвеждане на обекта в експлоатация - от приемателна комисия, от приемане на доклад или друго в зависимост от категорията на обекта.

Да, точно това казвам. ЧЕЗ трябва да имат документ с подпис за инсталацията след електромера. Отговорността носи изпълнителя на инсталацията след електромера.

Само да допълня. Ако пускащия захранването отдели 10мин да погледне тия жици след електромера до обекта ;за случая става въпрос; вижда ,че има нарушения; не би трябвало да пуска захранването ,; но какво да се прави при безотговорност и безхаберие;

Ако имаше поне малко достойнство и срам щеше да спре да се явява и да си ръси лъжите...., но като една от успешните ПгербераскиП няма как да знае какво е това достойнство и срам.

е само едно - смърт за ГРОБ. ОСТАВКА!

НЯМА СПАСЕНИЕ------ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ

ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМЕ КЪМ ЕДИН ЗАТВОРЕН ИДИОТСКИ КРЪГ ,ТОРМОЗЕЩ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ С ГОДИНИ,СЛУАЯ Е ИДЕТНТИЧЕН ВЪВ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ БЛОК ИЛИ СЕЛО- НАГЛАТА БЕЗНАКАЗАНОСТ НА КРАДЦИТЕ НА ТОК,ОТ КОЯТО ВСИЧКИ ДИГГАТ РАМЕНЕ И КАЗВАТ ОПРАВЯЙТЕ СЕ ПОМЕЖДУ СИ! ЗА РЕЦИДИВНИ КРАДЦИ НА ТОК ДЪРЖАВАТА КАЗВА НИЕ НЯМАМЕ ВЪЯВЕДЕНИ ЗАКОНИ ,ЗА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ТОВА Е ДРЕБНА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТЗА ТЕЗИ СЛУЧАИ, ПОЛИЦАИТЕ ИДАТ - НИЕ СМЕ ДО ЕЛЕКТРОМЕРА,ТЪРСЕТЕ ЕНЕРГОТО,ЕНЕРГОТО ИДЕ - НИЕ СМЕ ПРЕДИ ЕЛЕТРОМЕРА, ПИШИ ЖАЛБА В МВР!

И Лъвов мост се напука.... Крадене, крадене, крадене. https://segabg.com/node/172808

Още някой фалшив сайт ще цитираш ли:))))

Кой вие виновен че не сте в София да отидете и да видите реално че нищо фалшиво няма????Всичко до което герберите за 15 години са се докоснали е окепазено и за това София няма онова което помнят с умиление всички реални софиянци години назад....

Ама вас пуксат ли ви извън фабриката за тролове?

Има много незаконни обекти в цялата татковина. Причината е че се плаща на директора, той пък на съответната партия и така. Гледайте шоуто. Незаконните обекти ще си останат незаконни, защото така е удобно и лесно за контрол, администрацията също ще е ок, а проблемът ще се прехвърли на ЧЕЗ заради калпавата работа. Те това е татковината.

Ето какво е казала кметицата: "Кой е виновен ще каже прокуратурата, отговорността на институциите е ясна. Административните нарушения ги установихме и ясно ги назовах" и малко понататък " По думите на кмета опасният кабел е прокаран от собственика на преместваем обект или от хора, които той е наел, но договорът е подписан от служител на ЧЕЗ" 1. С второто изречение, тя буквално е определила виновника или най-малко е насочила /дали правилно или неправилно/ прокуратурата. Нещо на която тя няма право. 2. По-надолу си признава, че шахтите са общински. Малии, три дни течеше спора чии са шахтите, докато се реши с половин уста да си признае. Тя говори за административно нарушение. Как се нарича нарушение, при което има загинал човек. Ще и подскажа - ПРЕСТПЪЛНЕИЕ. А за престъпление не се налагат административни наказания. 3. Нито дума за това какви мерки са предприели - имало ли е вътрешно разследване, установени ли са причините, установено ли е на виновното лице, нарушени ли са общински и държавни разпоредби и т.н Въобще изявлението и е празни приказки за гладни журналисти. 4. Опитва се да прехвърли отговорността на районния кмет, което не че не е вярно, но забравя собствената си такава. Има ли общински наредби /които трябва да са приети от управлявания от нея общински съвет/ за тази собственост, тя в качеството си на кмет създала ли е правила за контрол, създала ли е организация за проверка ....това се все нейни отговорности. И ако това не е сторено, тя трябва дасподели отговорността на районния кмет. Абе не знам какво даскалица е била и по какво е преподавала, но изглежда освен да приказва глупости, май за друго не става. При това се кри няколко дни, та да види на къде ще се раздухат нещата, да съгласува с някой какво трябва да каже и т.н. Елементарна, тъпа и безидейна игра и пропаганда.

Контрола над общинската собственост в дадена община от кого се осъществява? ако е от столична община защо въобще имаме районен кмет и районна администрация? защо кмета на район Триадица въпреки четирите искания от софийска община не е започнал процедура по премахването на тези обекти. не влиза ли в задължението на кмета на район Триадица и неговата администрация проверките и контрола на територията на район Триадица?? Може ли кмета на софийска община да уволни кмета на район Триадица при положение че кметската длъжност е изборна?? Прекия виновник е тоя дето е прекарал кабел. Косвения виновник е кмета на съответния район който не е упражнил контрол.

Я ти се пробвай пак.С третото изречение си се опровелргал по всички пунктове. Защото ако райония е такъв какъвто твърдиш, от къде на къде софийска община ще му нарежда какво да прави, а?. Така че Я пак, районните кметове може да се избират, но са административно подчинени на софийска община - и йерархически и методически и подлежат на контрол. А най-добре, вземи да прочетеш УСТРОЙСТВЕН ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА СТОЛИЧНАТА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ. Там на едни има-няма 100 страници е описано кой за какво отговаря, кой какво и на кого възлага и кой какво контролира. Аман от нагли хора. Абе научете се да чете и четете.

Цитирам ,,ЧЕЗ Разпределение не може да проверява дали даден обект е незаконен и дали документите му са изрядни - така дружеството отговори вчера на кмета на София.,, Чакайте малко ,ако Чез не може да проверява ,на кого пуска ток ,дето същите ти искат и данни за кътните зъби ,ако си обикновен потребител?/Чез не продава картофи на пазара,за да не се итересува на кого дава ток? При закупен имот задължително ти искат нотариален акт ,в който има всичко -ЕГН,адреси и прочие? Ами ако това е така ,всеки циганин може да спре зад някоя случайна къща ,да помаха на първия минаващ екип на Чес като на такси за да го влкючат към тока за сметка на въпросната къща??

Са подали първоначалното захранване по въздушен път след представяне на служебна бележка от общината район Триадица. И служебната бележка вече я показаха. На това основание е бил прекаран първоначалния кабел. Това че някой след реконструкцията на булеварда си е прекарал кабел през тая шахта не е работа на ЧЕЗ. Защото този кабел се намира след електромера а по закон ЧЕЗ няма правомощия след електромера.

как така няма правомощия ? Колко пъти са минавали екипите им на контрол не са ли видели ,че въпросния кабел излиза престъпно вързан за парапет до шахтата? Ами утре някой може да си пусне кабела за да краде ток директно напречно на метър над тротоара и хората да го прескачат с овчарски скок? Като е да те гонят за задължения имат правомощия веднада да ти спрат тока и да ти продадат вещите с ЧСИ,а сега се правят на ударени??

Повтарям по закон нямат правомощия след електромера. ЧЕЗ не са проверявали тая шахта тъй като тази шахта не е собственост на ЧЕЗ. И в ЧЕЗ правят проверка до електромера а не след него. Контролът на шахтата е в правомощията на районната община.

От моята практика знам че кабел и то гумиран по дълъг от метър и половина се изисква той да бъде наблюдаван докато е под напрежение. Кабели с пластмасова изолация са збранени да бидат окачвани на не заземени метални конструкции.

сега вече кмета на ДеБъ ще има основание да премахне павилионите убиици. Истински борец с корупцията!

Четири пъти от софийска община искат от него да започне процедура той не желае. Абе наистина ли сте толкова прости?!?!?

Гербавата калинка и бивш кмет на район Триадица инж. Николай Терзиев, може да прави компания на Винету зад решетките :)

Толкова години прибирахте саде парите ама сега видите ли ''датчици'' на шахтите щели да слагат че са им малко хрантутниците дето вземат пари ама работа не вършат като кмета си в столична..Как бе фандък този кабел по загражденията ''не е видян'' при толкова разходки на ''проверяващи и инспектиращи''??? Как от нещо ''незаконно'' се прибирт мангзи за наем и ток, нап и незнам си още кой?????

по-добре чипирай с датчици тулупите от червено-лилявата мъгла! Със сигурност ще ни излезе по-ефтино!

Данче, отговорност на СО е минимум два пъти в годината да правите проверка на тези шахти, които са общинска собственост ! Според инж. Димитър Петров от СО , през декември 2020 вие сте правили проверка на тази шахта ! Какво установихте ?

Че тоя кабел не го е имало. И ти го бяха написали ама не ти е изгодно да го споменаваш.

Като е написано трябва ли да повярваме че е реално ''проверено''?????

Кабелът го е имало поне от август 2019 https://pbs.twimg.com/media/EubOQCCXIAQ5tOO?format=jpg&name=large

Кога правеха реконструкция на тоя булевард??

Реконструкция - доста пред 2019 г. След това имаше и ремонт на ремонта.

Гледай как самичък си се дъниш. От една страна казваш че е правен ремонт на ремонта след 2019 година, от друга страна показваш снимки от 2019-та и твърдиш че кабела си е стоял там от тогава..

Във фабриката за тролове не ви ли учат да четете ("Винету" не се брои)? Кога е правен ремонта на ремонта, няма отношение към кабелът, прекаран по ОГРАДА. И е ясно видим на снимки от "фалшивите" google. Айде, дано заработиш за свещи днес.

За Всичко което се случва или не се случва в България от 11 Години в София от 17 Години са ВИНОВНИ ГЕРБ !! ... Къде е е България сравнена с другите ? Къде сме ние сравнено с Румънци Гърци.. ..Сърби даже? При вас ли са близките ви ,и Защо Не са при вас ? По-свободно и богато ли живеете след тези 11 години с ГЕРБ! По-малко ли е Корупцията! Вярвате ли на ГЕРБ и вечният им тартор Боко Тиквата? ... Отговорете си на всичко това и непременно ГЛАСУВАЙТЕ на 4 Април !!! Иначе ГЕРБ ще ни измъчват вече 15 години!!! Няма да стане!

ГЕРБ 20 години. Фалити на банки мутри заплата от 3 долара глад. Да какво не ти харесва в момента?? Сетих се-тия дето ти плащат не са на власт. Съжалявам няма и да бъдете.

Мутри на власт, възрастни хора умират пред болниците, а деца по улиците ! Найс, а ?

Възрастни хора умират от глад. Камиони на червения кръст раздават помощи. Му ти пребиват и убиват хората по улиците. Хайде моето момче кажи ми кое беше по-доброто преди 10 години. Нещастник.

Не знаех, че ГЕРП са дошли на власт 96-та. Гаден ли е тролския живот?

Еми,може и да сте прави,но няма какво да се направи,за тия години така са се бетонирали във властта като държавна машина,че имат най малко 750.000 гласове от държавните администрации из цялата страна,във които работят сами и единствено членове на Герб,и само роднини и семейства шуробаджанащина,както техни деца и внуци.

Служители от партия ГЕРБ с 20 или 30 години стаж в общинската администрация. Голям тъпак си.

В разгара на протестите един от протестиращите се уреди на държавна работа.Жена му го уреди...Лично съм свидетел и голямо щастие,че сега и синът си ще уреди.

Така е. Абсолютно! Ама НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ !!!!! Другите са още по-големи боклуци и от тия. България приключи! За нищо не ставаме! Тия поне са по-малкото зло. От това племе ( българското), не могат да се намерят 100 достойни мъже да сложат всичко в ред. Там е трагедията! Остана обезлюдена територия с притиснато ,преебано, просто, бедно, болно малобройно население. Приключи! Изразявайте колкото щете патриотичните си напъно истината е тази - за нищо не ставаме, калпав материал,който така или иначе изчезва.

ако няма обект, при това незаконен за захранване, няма захранване. Айде сега, кои служители слепи и с двете очи и не осъществяват контрол по принудително премахване на незаконни обекти. Факт е, че като се установи незаконен обект, всичко нататък е незаконно, включително и ел.захранване.

Как така някой е свързал незаконен кабел, със законен електромет. И не знаем кой е този някой?

Eстествено, че собственикът на тъпата будка е виновен, не може всяка шахта да се контролира кой решил да бърка. Има незаконно посегателство в случая. И не е само в този район проблема, вижте пред скай сити мол какво става, всеки си прави каквото си иска.

Ти погледни цялата държава! Всеки си прави каквото си поиска, държавата е на пълен самотек, начело с управляващите, ти за 5 будки си се завайкал!

Какво беше по-добре в държавата преди 10 години??

Ни лук яла, ни лук мирисала, що е то?

Отговор: учительница Фъндукеса Хреноваа!

Фанданка ни лук яла, ни лук мирисала.

Общото между Еленко Божков и тия дето са положили незаконно опасния кабел е че някои корумпиран тип им е платил. И в двата случая крайния ефект е политически. Не бяха ли точно ДеБъ най-голямите борци с корупцията. Защо са чакали Фандъкова да ги сезира за павилионите убиици, защо не са проявили инициатива за премахването на незаконните обекти? Принципите са за вековете, но изгодите за нас!!!

Преди местните избори през 2019, в един от районите на София с кмет от ГЕРП, на почти всички будки и павилиончета, разположени на общински терени, гордо висяха гербавите предизборни плакати. На собствениците е било намеквано, че ако се смени "правилната" власт, не се знае какво ще се случи с павилионите им... Е, гербавият плужек спечели мандат.

Ама на тоя район кмета от дай България.

Преди него, кметовете на ГЕРП са управлявали над 10 г. района. Именно по тяхно време са "поникнали" тези будки.

Ама тоя кабел е поникнал по времето на кмета на дай България. И освен това четири пъти софийска община е поискала от него да започне процедура по премахване на тия павилиони.

Много четеш пикливите медии. Виж тази снимка от август 2019, виж дали има кабел по оградата и помисли кой е бил кмет тогава... Но най-вероятно си прост платен трол и няма да го направиш. https://twitter.com/TempBastard/status/1362002840919674881/photo/2

Много добре си си написал че си глупав. Но нищо цялата ви кампания и без това се основава само на лъжи и фалшификати. Кога направиха реконструкция на булеварда??

Може би имаш предвид "ремонт на ремонта на ремонта" кога са правили?

Само датчици? Много малка сума ще плащаме. Да се сложат още и камери, компютри да записват за 20 години на зад, сигнални уредби и т.н.

Коментари - Фандъкова: Ще слагаме датчици на шахтите, собственик на обекта е прекарал кабела | Днес.dir.bg

Коментари - Фандъкова: Ще слагаме датчици на шахтите, собственик на обекта е прекарал кабела | Днес.dir.bg

Коментари

Дрън, дрън ярина...Датчици ще слагали, ще лапнат едни пари да ги/ако ги поставят и ще ги забравят. При наличието на толкова нива служби, инспекторати и тн, които без извинение са едни клатикурци. Толкова време незаконната барака е стояла и им е вадила очите, а те са се обръщали на другата страна, дето са виждали едни парици да им се усмихват. И тази кифла как грам срама няма, че преди всичко нейна е вината за тоталното безхаберие на подчинените и.

А сега фъндъковица след като лъга ролквоа време че кабелът е незаконен и е прекаран от собственика, ще си подаде ли оставката? В нормалните страни вече щеше да има заведени дела за клевета срещу нея и щяха да и приберат всички чекмеджета.

Има ли някой, който вярва, че ще слагат датчици? Може би само по новините, ама дотам. Отбиват номера за пореден път и така до следващия инцидент.

Вижда се ясно какъв батак представлява управлението на Фандъкова и Тиквата, незаконни постройки, незаконен ток , признаване на невалидни документи , париот обекта не знам дали са събирани , обаче никой не е отказал подкуп и никой не е осъден. Трябва някой да бъде убит някои , за да се стане видима свинщината на всички нива. После пак всичко по старому и както си знаят. Трябва да бъдат изринати, щото така са се окопали, че никаква промяна не може да се случи, това е третия ешелон на БСП, там няма как да попаднеш на човек , които дори формално да има някакви идеали и ценности , само мерзост , корупция и слагачество.

Комуняги, колкото и да се пънете вашия електорат няма да излезе да гласува защото ще умре от ковид след това.

Терористи са нашите русофили господа!

Сега , важното е , че всичко е законно , но семкаджията ще го отнесе , хахаа! Селски манталитет не може да проумее къде му е вината...

Тероризъм е основната версия. Двамата влезли в шахтата преди дни са обявени за издирване. Вече спират коли правят проверки, все едно са обрали банка през шахтата

Датчиците трябва да са оптични, против терористи

Четири пъти в рамките на месец специалистите на ЧЕЗ от поделението в Гоце Делчев официално са били информирани за проблема с кабела, който уби в двора на училището в Копривлен 11-годишния Ангел Капсъзов. Помните ли?

Не, но благодаря, че ни напомни! За съжаление, това е България...

Коза, крадлива, нагла и безочлива!

http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2015/07/10.html Помните ли? Ток уби 10-годишно момче в училищен двор https://clubz.bg/22867-tokpouchilishtnaogradaubidetesadyatdvamaot_chez https://frognews.bg/novini/4-pati-tehnitsi-chez-proveriavali-kabela-ubiets.html https://bnr.bg/post/100063836/tok-ubi-10-godishno-momche-v-uchilishten-dvor https://offnews.bg/temida/obviniha-dvama-za-smartta-na-dete-ubito-ot-tok-na-uchilishtna-ograda-527480.html https://news.bg/regions/tok-ubi-momche-v-uchilishten-dvor.html https://www.dunavmost.com/novini/nemarlivostta-na-chez-ubi-dete http://infomreja.bg/techasht-po-uchilishtna-ograda-tok-ubi-dete-ot-koprivlen-11876.html https://www.mediapool.bg/trima-sluzhiteli-na-chez-sa-obvineni-za-smartta-na-11-godishno-dete-news236227.html КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ОТ ЧЕЗ? А сега имаме ново убийство от ЧЕЗ=ГЕРБ! УБИЙЦИТЕ В ЗАТВОРА, ВИКАМ АЗ! ВИЕ КАК МИСЛИТЕ? УТРЕ МОЖЕ И ДА СТЕ ВИЕ, УТРЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВАШЕТО ДЕТЕ?

"Моята отговорност е да изнеса фактите възможно най-бързо" : Голяма грешка, отговорноста на Фандъкова е да няма незаконни обекти, да няма изоставени сгради и павилиони, да няма бетонни гаражи пръснати навсякъде из София. ДА, АМА НЕ!

сложи си датчик на гъза,защото крадете и с гъзовете си.11г. незаконен обект? Явно печалбата си я делите без лев данъци.А колко обекта са такива? Затвор и конфискация на цялото герберастко мешере.Циганите те избраха ,а ти ги убиваш.

Преди Всички шахти си имаха номера ,сигнатура за собственост и др.инфо в няколко думи-сега ,за да не се търси отговорност,общините се правят на честната калутка и т.н.

Случаят е олицитворение на пълната некадърност, безхаберие и корупция, ширещи се в държавата на Боко Чоко !

Каква нагла отврат! Гнус ме е от нея !

'Отишли сте све софианци! Нече она да се погуби, она хоче пари да има. Фандачка йе рекла: Пошли вьй на 'козло'уй, сафианцьй!

Да си сложи датчик в г@з@ и в устата за да отчита колко пъти ѝ влиза суджука на Тулупа.

Тази е толкова заспала, че даже няма да разбере. Но ще възложи проверка :D

Тъпа и проста селянка, а и се научи да лъже като шефа си, Тъпия Тулуп. Лошото е че мангасарите се плодят, селтаците задръстиха София и всичката тази измет избира за кмет селянка. Не познавам нито ефин истински столичанин който да е гласувал за тая смрадла.

Ако сложите такива на устите и ръцете си да сигнализират на хората кога се договаряте за поредната далавера на техния гръб ще да е най полезно.

Кой в България е в състояние да тикне този кмет на Традица в затвора за дълго? Кой е в състояние да му конфискува имуществото? Кой носи отговорност за реда в държавата? Защо в държавите в Европа поставянето на такива павилиони е невъзможно и никой даже не смее е да опита? Защо и докога така в България???

Както една жена каза, нещастията които ни се случват са резултат от дългогодишното некадърно, корумпирано и безотговорно управления на България.

Да сложат още и камера на всяка шахта. А Фандъкова да обяви конкурс за нова длъжност - Отговорник на шахта!

Да ти сложат един датчик на главата картуно проста и крадлива!!!

Това е изкуството на кражбите и корупцията, дами и господа! Като стане голям проблем, казваш "Има още по-голям проблем" - шахтите нямат датчици. За да направите обществена поръчка и да гепите още от този, който ще достави и монтира датчиците!! Тези, затова са на власт в общината повече от 15 години. Кражби и далавери за милиони нонстоп. А вие си бройте стотинките

След години на безхаберие с липса на контрол от Фандъкова и подчинените тя се сети за контрол вкл. датчици.Светла му памет на убитото от безхаберието на Общината дете.Фандъкова ,те ромите 89% гласуваха корпоративно за теб ,а ти ......уби детето им.

Комсомолците и калинките на ГЕРБ толкова си могат .Прости ,алчни ,крадливи ,но верни на партията си и боса им Бойкошенко.

колега,да не би да си бил радист

Да и съм ,колега.Да си жив и здрав.

Опа :) 73 АР

Понеже не си вършат работа или са просто бездарни чиновниците винаги измислят някакви "високотехнологични" решения с които се затварят устите на хората и медиите и народа плаща една торба пари за неща които са ненужни и може и без тях! Този път не можаха да кажат че инцидента е заради природно явление, както обикновено се изказват при наводнения и свлачища причинени от разни фирми близки до властта. Но явно разчитат на принципа всяко чудо за 3 дни и шумотевицата скоро ще затихне. А те ще раздадат парите наза датчици и аларми на техните фирми и ще си вземат комисионните!

Всъщност и да се правиш на умен и да не се правиш, друго решение няма. В града има хиляди шахти. Не е възможно да се следят от хора постоянно.

И светофарите не можеха да светват сами зелено, затова Картофената Принцеса им сложи бутони. Разбира се, без обществена поръчка.

Кабели само технически лица могат да прокарват. Оторизирано лице от ЧЕЗ са длъжни, преди пускане на електромера да проверят исталацията от електромера до обекта дали отговаря на изискванията. Трябва подписи от техническото лице изпълнител и лицето пускащо електромера. Отговорност носи фирмата пускащо захранването. Други проверки са излишни.

Не е така. ЧЕЗ не проверяват инсталацията след електромера. Изискват декларация от изпълнителя за качеството на изпълнената инсталация. Отделно е нужне протокол за въвеждане на обекта в експлоатация - от приемателна комисия, от приемане на доклад или друго в зависимост от категорията на обекта.

Да, точно това казвам. ЧЕЗ трябва да имат документ с подпис за инсталацията след електромера. Отговорността носи изпълнителя на инсталацията след електромера.

Само да допълня. Ако пускащия захранването отдели 10мин да погледне тия жици след електромера до обекта ;за случая става въпрос; вижда ,че има нарушения; не би трябвало да пуска захранването ,; но какво да се прави при безотговорност и безхаберие;

Ако имаше поне малко достойнство и срам щеше да спре да се явява и да си ръси лъжите...., но като една от успешните ПгербераскиП няма как да знае какво е това достойнство и срам.

е само едно - смърт за ГРОБ. ОСТАВКА!

НЯМА СПАСЕНИЕ------ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ

ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМЕ КЪМ ЕДИН ЗАТВОРЕН ИДИОТСКИ КРЪГ ,ТОРМОЗЕЩ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ С ГОДИНИ,СЛУАЯ Е ИДЕТНТИЧЕН ВЪВ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ БЛОК ИЛИ СЕЛО- НАГЛАТА БЕЗНАКАЗАНОСТ НА КРАДЦИТЕ НА ТОК,ОТ КОЯТО ВСИЧКИ ДИГГАТ РАМЕНЕ И КАЗВАТ ОПРАВЯЙТЕ СЕ ПОМЕЖДУ СИ! ЗА РЕЦИДИВНИ КРАДЦИ НА ТОК ДЪРЖАВАТА КАЗВА НИЕ НЯМАМЕ ВЪЯВЕДЕНИ ЗАКОНИ ,ЗА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ТОВА Е ДРЕБНА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТЗА ТЕЗИ СЛУЧАИ, ПОЛИЦАИТЕ ИДАТ - НИЕ СМЕ ДО ЕЛЕКТРОМЕРА,ТЪРСЕТЕ ЕНЕРГОТО,ЕНЕРГОТО ИДЕ - НИЕ СМЕ ПРЕДИ ЕЛЕТРОМЕРА, ПИШИ ЖАЛБА В МВР!

И Лъвов мост се напука.... Крадене, крадене, крадене. https://segabg.com/node/172808

Още някой фалшив сайт ще цитираш ли:))))

Кой вие виновен че не сте в София да отидете и да видите реално че нищо фалшиво няма????Всичко до което герберите за 15 години са се докоснали е окепазено и за това София няма онова което помнят с умиление всички реални софиянци години назад....

Ама вас пуксат ли ви извън фабриката за тролове?

Има много незаконни обекти в цялата татковина. Причината е че се плаща на директора, той пък на съответната партия и така. Гледайте шоуто. Незаконните обекти ще си останат незаконни, защото така е удобно и лесно за контрол, администрацията също ще е ок, а проблемът ще се прехвърли на ЧЕЗ заради калпавата работа. Те това е татковината.

Ето какво е казала кметицата: "Кой е виновен ще каже прокуратурата, отговорността на институциите е ясна. Административните нарушения ги установихме и ясно ги назовах" и малко понататък " По думите на кмета опасният кабел е прокаран от собственика на преместваем обект или от хора, които той е наел, но договорът е подписан от служител на ЧЕЗ" 1. С второто изречение, тя буквално е определила виновника или най-малко е насочила /дали правилно или неправилно/ прокуратурата. Нещо на която тя няма право. 2. По-надолу си признава, че шахтите са общински. Малии, три дни течеше спора чии са шахтите, докато се реши с половин уста да си признае. Тя говори за административно нарушение. Как се нарича нарушение, при което има загинал човек. Ще и подскажа - ПРЕСТПЪЛНЕИЕ. А за престъпление не се налагат административни наказания. 3. Нито дума за това какви мерки са предприели - имало ли е вътрешно разследване, установени ли са причините, установено ли е на виновното лице, нарушени ли са общински и държавни разпоредби и т.н Въобще изявлението и е празни приказки за гладни журналисти. 4. Опитва се да прехвърли отговорността на районния кмет, което не че не е вярно, но забравя собствената си такава. Има ли общински наредби /които трябва да са приети от управлявания от нея общински съвет/ за тази собственост, тя в качеството си на кмет създала ли е правила за контрол, създала ли е организация за проверка ....това се все нейни отговорности. И ако това не е сторено, тя трябва дасподели отговорността на районния кмет. Абе не знам какво даскалица е била и по какво е преподавала, но изглежда освен да приказва глупости, май за друго не става. При това се кри няколко дни, та да види на къде ще се раздухат нещата, да съгласува с някой какво трябва да каже и т.н. Елементарна, тъпа и безидейна игра и пропаганда.

Контрола над общинската собственост в дадена община от кого се осъществява? ако е от столична община защо въобще имаме районен кмет и районна администрация? защо кмета на район Триадица въпреки четирите искания от софийска община не е започнал процедура по премахването на тези обекти. не влиза ли в задължението на кмета на район Триадица и неговата администрация проверките и контрола на територията на район Триадица?? Може ли кмета на софийска община да уволни кмета на район Триадица при положение че кметската длъжност е изборна?? Прекия виновник е тоя дето е прекарал кабел. Косвения виновник е кмета на съответния район който не е упражнил контрол.

Я ти се пробвай пак.С третото изречение си се опровелргал по всички пунктове. Защото ако райония е такъв какъвто твърдиш, от къде на къде софийска община ще му нарежда какво да прави, а?. Така че Я пак, районните кметове може да се избират, но са административно подчинени на софийска община - и йерархически и методически и подлежат на контрол. А най-добре, вземи да прочетеш УСТРОЙСТВЕН ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА СТОЛИЧНАТА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ. Там на едни има-няма 100 страници е описано кой за какво отговаря, кой какво и на кого възлага и кой какво контролира. Аман от нагли хора. Абе научете се да чете и четете.

Цитирам ,,ЧЕЗ Разпределение не може да проверява дали даден обект е незаконен и дали документите му са изрядни - така дружеството отговори вчера на кмета на София.,, Чакайте малко ,ако Чез не може да проверява ,на кого пуска ток ,дето същите ти искат и данни за кътните зъби ,ако си обикновен потребител?/Чез не продава картофи на пазара,за да не се итересува на кого дава ток? При закупен имот задължително ти искат нотариален акт ,в който има всичко -ЕГН,адреси и прочие? Ами ако това е така ,всеки циганин може да спре зад някоя случайна къща ,да помаха на първия минаващ екип на Чес като на такси за да го влкючат към тока за сметка на въпросната къща??

Са подали първоначалното захранване по въздушен път след представяне на служебна бележка от общината район Триадица. И служебната бележка вече я показаха. На това основание е бил прекаран първоначалния кабел. Това че някой след реконструкцията на булеварда си е прекарал кабел през тая шахта не е работа на ЧЕЗ. Защото този кабел се намира след електромера а по закон ЧЕЗ няма правомощия след електромера.

как така няма правомощия ? Колко пъти са минавали екипите им на контрол не са ли видели ,че въпросния кабел излиза престъпно вързан за парапет до шахтата? Ами утре някой може да си пусне кабела за да краде ток директно напречно на метър над тротоара и хората да го прескачат с овчарски скок? Като е да те гонят за задължения имат правомощия веднада да ти спрат тока и да ти продадат вещите с ЧСИ,а сега се правят на ударени??

Повтарям по закон нямат правомощия след електромера. ЧЕЗ не са проверявали тая шахта тъй като тази шахта не е собственост на ЧЕЗ. И в ЧЕЗ правят проверка до електромера а не след него. Контролът на шахтата е в правомощията на районната община.

От моята практика знам че кабел и то гумиран по дълъг от метър и половина се изисква той да бъде наблюдаван докато е под напрежение. Кабели с пластмасова изолация са збранени да бидат окачвани на не заземени метални конструкции.

сега вече кмета на ДеБъ ще има основание да премахне павилионите убиици. Истински борец с корупцията!

Четири пъти от софийска община искат от него да започне процедура той не желае. Абе наистина ли сте толкова прости?!?!?

Гербавата калинка и бивш кмет на район Триадица инж. Николай Терзиев, може да прави компания на Винету зад решетките :)

Толкова години прибирахте саде парите ама сега видите ли ''датчици'' на шахтите щели да слагат че са им малко хрантутниците дето вземат пари ама работа не вършат като кмета си в столична..Как бе фандък този кабел по загражденията ''не е видян'' при толкова разходки на ''проверяващи и инспектиращи''??? Как от нещо ''незаконно'' се прибирт мангзи за наем и ток, нап и незнам си още кой?????

по-добре чипирай с датчици тулупите от червено-лилявата мъгла! Със сигурност ще ни излезе по-ефтино!

Данче, отговорност на СО е минимум два пъти в годината да правите проверка на тези шахти, които са общинска собственост ! Според инж. Димитър Петров от СО , през декември 2020 вие сте правили проверка на тази шахта ! Какво установихте ?

Че тоя кабел не го е имало. И ти го бяха написали ама не ти е изгодно да го споменаваш.

Като е написано трябва ли да повярваме че е реално ''проверено''?????

Кабелът го е имало поне от август 2019 https://pbs.twimg.com/media/EubOQCCXIAQ5tOO?format=jpg&name=large

Кога правеха реконструкция на тоя булевард??

Реконструкция - доста пред 2019 г. След това имаше и ремонт на ремонта.

Гледай как самичък си се дъниш. От една страна казваш че е правен ремонт на ремонта след 2019 година, от друга страна показваш снимки от 2019-та и твърдиш че кабела си е стоял там от тогава..

Във фабриката за тролове не ви ли учат да четете ("Винету" не се брои)? Кога е правен ремонта на ремонта, няма отношение към кабелът, прекаран по ОГРАДА. И е ясно видим на снимки от "фалшивите" google. Айде, дано заработиш за свещи днес.

За Всичко което се случва или не се случва в България от 11 Години в София от 17 Години са ВИНОВНИ ГЕРБ !! ... Къде е е България сравнена с другите ? Къде сме ние сравнено с Румънци Гърци.. ..Сърби даже? При вас ли са близките ви ,и Защо Не са при вас ? По-свободно и богато ли живеете след тези 11 години с ГЕРБ! По-малко ли е Корупцията! Вярвате ли на ГЕРБ и вечният им тартор Боко Тиквата? ... Отговорете си на всичко това и непременно ГЛАСУВАЙТЕ на 4 Април !!! Иначе ГЕРБ ще ни измъчват вече 15 години!!! Няма да стане!

ГЕРБ 20 години. Фалити на банки мутри заплата от 3 долара глад. Да какво не ти харесва в момента?? Сетих се-тия дето ти плащат не са на власт. Съжалявам няма и да бъдете.

Мутри на власт, възрастни хора умират пред болниците, а деца по улиците ! Найс, а ?

Възрастни хора умират от глад. Камиони на червения кръст раздават помощи. Му ти пребиват и убиват хората по улиците. Хайде моето момче кажи ми кое беше по-доброто преди 10 години. Нещастник.

Не знаех, че ГЕРП са дошли на власт 96-та. Гаден ли е тролския живот?

Еми,може и да сте прави,но няма какво да се направи,за тия години така са се бетонирали във властта като държавна машина,че имат най малко 750.000 гласове от държавните администрации из цялата страна,във които работят сами и единствено членове на Герб,и само роднини и семейства шуробаджанащина,както техни деца и внуци.

Служители от партия ГЕРБ с 20 или 30 години стаж в общинската администрация. Голям тъпак си.

В разгара на протестите един от протестиращите се уреди на държавна работа.Жена му го уреди...Лично съм свидетел и голямо щастие,че сега и синът си ще уреди.

Така е. Абсолютно! Ама НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ !!!!! Другите са още по-големи боклуци и от тия. България приключи! За нищо не ставаме! Тия поне са по-малкото зло. От това племе ( българското), не могат да се намерят 100 достойни мъже да сложат всичко в ред. Там е трагедията! Остана обезлюдена територия с притиснато ,преебано, просто, бедно, болно малобройно население. Приключи! Изразявайте колкото щете патриотичните си напъно истината е тази - за нищо не ставаме, калпав материал,който така или иначе изчезва.

ако няма обект, при това незаконен за захранване, няма захранване. Айде сега, кои служители слепи и с двете очи и не осъществяват контрол по принудително премахване на незаконни обекти. Факт е, че като се установи незаконен обект, всичко нататък е незаконно, включително и ел.захранване.

Как така някой е свързал незаконен кабел, със законен електромет. И не знаем кой е този някой?

Eстествено, че собственикът на тъпата будка е виновен, не може всяка шахта да се контролира кой решил да бърка. Има незаконно посегателство в случая. И не е само в този район проблема, вижте пред скай сити мол какво става, всеки си прави каквото си иска.

Ти погледни цялата държава! Всеки си прави каквото си поиска, държавата е на пълен самотек, начело с управляващите, ти за 5 будки си се завайкал!

Какво беше по-добре в държавата преди 10 години??

Ни лук яла, ни лук мирисала, що е то?

Отговор: учительница Фъндукеса Хреноваа!

Фанданка ни лук яла, ни лук мирисала.

Общото между Еленко Божков и тия дето са положили незаконно опасния кабел е че някои корумпиран тип им е платил. И в двата случая крайния ефект е политически. Не бяха ли точно ДеБъ най-голямите борци с корупцията. Защо са чакали Фандъкова да ги сезира за павилионите убиици, защо не са проявили инициатива за премахването на незаконните обекти? Принципите са за вековете, но изгодите за нас!!!

Преди местните избори през 2019, в един от районите на София с кмет от ГЕРП, на почти всички будки и павилиончета, разположени на общински терени, гордо висяха гербавите предизборни плакати. На собствениците е било намеквано, че ако се смени "правилната" власт, не се знае какво ще се случи с павилионите им... Е, гербавият плужек спечели мандат.