Фандъкова сезира полиция и прокуратура за незоканна сеч около къпалнята „Мария Луиза“

Йорданка Фандъкова сезира СДВР и прокуратурата заради нерегламентирано изсичане на дървета около къпалнята „Мария Луиза“

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова сезира полиция и прокуратура за незоканна сеч около къпалнята „Мария Луиза“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

marketor

търпита тая сополива селянка да върви след събитията вече 15 г. Утре ще циври с овчи поглед за пореден път, а всъщност тя е главната виновница е благодетел на мутри, крадци и престъпници.

А незаконната сеч в Западния парк докога ще продължава??? Не е истина за какво беззаконие става въпрос, ако продължава ще заприлича на Западна поляна...

Почваме веднага да пречим, а Йорданке. Не си платиха, това ли е проблема. "В сърцето на София секат" - как звучи само. Сърцето на София е ранено. Щото някой прави нещо и трябва да го размажем. Ами ще отсекат 20-те дървета щом се налага. Никой ли не вижда, че това са самораслеци. Сетиха се, че в тоя змиярник имало саморасли двайсет дървета. И журналята и те показаха класа. Кошмарна тъпотия.

Да пукнеш дано!

Къде са зелените льохмани? Когато им натиснат копчетата в плиткоумните кратуни, за една фиданка лягат пред багерите... тук гора се сече, зелен палячо няма ни един...

нали ще дадат фира? такова лакомо парченце в центъра на софия не с е изпуска!

Изобщо не и вярвам на театъра по случай медийния шум. Едната ръка , казала на другата...

Винаги ми е било забавно как един обект от изключителна държавна собственост ,така се трансформира в частна общинска собственост и след това един обект ,който струва много милиони бива продаван да няколко стотен хиляди. С какво приватизираният обект, е по-добре стопанисван и поддържан , от държавният такъв.Този обект е еманация на приватизацията на цяла България и тоталната разруха.Като малки само пресичахме бул."Ленин" и бяхме в "Република" ,другата къпалня беше "Червено знаме" на 4-ти километър, където закритият басейн също тъне в тотална, демократична разруха.Та в този басейн се е състезавал през 1988 година Джейсън Стейтън .Безгрижни детски години

Описани са. Това са престъпници. С престъпен ген. Разбойници. Като Али Баба и 40- те разбойници.

Докога ще занимавате България със вашите проблеми ? Все пак България не е София .

селяндур скапан, Софиянец

Те си ги режат и те си подават оплаквания

А къде спи полицията, че не окошари тия ало- измамници от общината?!

Някой си е разчистил трен за поредната кръчма кебапчета, гюведжета, тъпани и виещи певачки между трета и четвърта ракия :)))

Няма да е за фирма за космически технологии, я. Няма "материал" за такава.

Фандъчката що не сезира полицията ,че общинарите крадат парите на данъкоплатците ????

Защото прокуратурата е от същия отбор

Едно от големите престъпления на герб в София е състоянието на лятната къпалня. Която сега представлява бунище. А тука хиляди деца се научиха да плуват. Беше рай в Борисовата градина. Построена през 1937 година, с прекрасни басейни, тревни площи, кортове, тенис маси, живописен ресторант. Няма и помен от това богатство. Фандъчето е за бой!

Вещицата от Самоков - на кладата

Кога да се пръждоса ще е късно дейбъ п

Картофке,кога ще махнеш мутренската борса Капитолия от Борисовата или шефът ти не дава?

Оставка на ромската кметица на София !

секат здрави борове във вилаета на тоя, дето е кмет на Овча купел 2. Имали, разрешителни от общината. Коя община, не се знае. Мутрите, и едните, и другите, съвсем изтрещяха. Гладни ли са, без дрога ли са, ама го докараха до сеч на дърветата в градинките. Следват храстите. Дано се обесят с краката нагоре заплетени в клоните на дърво.

Ли автокъщата от Борисовата? Отворихте ли ул. 8 ми декември...какво точно свършихте, маскари

будиш дебилите. Такива като не работят, и злото намалява.

Може и да се лъжа, но дали и преди няколко години около тази къпалня нямаше подобни истории с незаконна сеч ? Или беше нещо друго, пак там ...

Тая курветина взе да ни идва вповече! Чашата преля! До кога? Идва времето да се сложи ред!

100 % от най показната улица в родината ни е с плаващи плочки и павета в момента от начало докрай. Всеки може да го потвърди след 1 минута разходка. Тази кикууундреееела не ги казва тези неща, Дани е приключила с главата много отдавна.

камери 24/7

нищо случайно не става ,подкрепено с много пари.Не виждате ли финта с действията ,които са не наказуеми и строгата организация на престъплението? Че как иначе? Директорът на Зелена система е едно сукалче,което с 3години опит стана директор? Директор да подписва и мълчи. Мария Бояджииска навремето , подписа фактура за 50 милиона лв. за снегопочистване БЕЗ ДА Е ИМАЛО СНЯГ . Тези хора са в строга организация за пари, които са 2 МИЛИАРДА ЗА СОФ. ОБЩИНА. Ето това е герб,гласувайте за тях до живот уважаеми българи.

Егати държавата! Това чудесно място да тъне в разруха вече 20 години.

Предлагам - да се изсекат де що има дървета в парковете в София! Там да се направят нови жилищни квартали за "новите софиянци". После да се изсекат горите на Витоша. И....след това ще гледаме филма "Завръщането на софийското море", нещо като хардкорд вариант на бедствията в Каравелово, дето си изсякоха горите в планината, пък после защо наносите им влязоха в къщите.

ще реши проблемите по-добре.

С 1000% сигурност някое лакомо, ненаситно и вечно ненаяло се общинарче, общинско съветниче или кметче от на Тиквата хората по места, е дало разрешение(не безплатно, разбира се) за тази варварска горска сеч в защитена местност като национален парк "Борисова градина", и сега това същото съветниче, кметче или общинарче се прави на "дръж ми хуя да се обуя". Другарката детска учителка Фандупкова и тя се прави на ощипана мома - не знаела горката! За да продължават все такива безчинства и занапред, след 2 месеца пак тичкайте през глава да си го изберете Бащицата-Тиква!!!

Обадих се на братовчед ми Вини и гаджето му Лиса. От снимката в калта ясно се виждат граифера на автомобила задигнал дървата.

Това е информация от общината ...

Фандъкова не е разбрала това са мутрички нейни аверчета разчистват си место за паркиране. Няма лошо, приятелчета са и на Баце.

на снимките се виждат изкъртени от вятъра дървета с изгнили корени! ако не изсекат всички тия дървета, след месец два ще погребват някой убит от паднало дърво!

Нарочно. За да изсекат здравите. Тааа, във връзка с коментара ни, и да падне дърво върху такъв с такъв интелект като твоя, няма да е голяма загуба за общото развитие на цивилизацията.

това защо трявва да е новина? че е свършола едно нещо за последнте 10 години ли? да ви еба в продажния сайт

За теб, не новина защото си дебилен селяндур и за всяко годни сечеш вековни дъбове за не умреш от студ. За мен е новина обаче, искам да има наказани и връщане на софийското жителство от комунизма- ако не си роден в София - ( безплатен билет до централна гара - и айдее на село )

ама ли сичи, че си тъпо парче Ще ти обясня защото е нужно да разбереш: това, че някой си е свършил работата не трявба да е новина. Но за теб явно е. успех

От това което се вижда не е никаква поголовна сеч, а няколко изсъхнали дървета. Ще ви изненадам но има и софиянци, които искат да се поддържат дърветата и да се премахват сухите такива. Като цяло има нужда от много поддръжка , само за пример ще ви дам, отидете точно до къпалнята и ще видите в съседство огромни паднали дървета , които никой не е премахнал, легнали паднали сред другите дървета .. Това е изключително опасно, да не говорим. Че е грозна гледка.

фандъкова е просто една пръдла нескопосана

За милиони платене - сега се сети кой ги плати .

Сетила се Мара да се побара ... предизборно! А като изсекоха избирателите и "Западен парк" - къде беше? Сигурно на село , в Мацокурци ...

Възмутила се е , че още няма превод % ?

Тая селянка Фъндъкова за 10 години унищожи София повече, от колкото бомбардировките през втората световна война!

Бас слагам, мангал миризлив, че не си идвал в София последните 20 годни

Ние сме тук и не ни обиждай. Всичко ни харесва. Това е нашия кмет и нашата община. Ние избираме. И ти си наш, не лъжи.