Фандъкова: Ролята на оградата около Паметника на съветската армия е да пази хората

По думите на столичния огражденията имат предназначението да защитят гражданите от падащи плочи

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Ролята на оградата около Паметника на съветската армия е да пази хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А покрай падащите мазилки по тротоарите ограда кога?

Впечатлен съм от боклуците на дб и пп - ще бутат паметни, но и тази новина тихо си върви, или тихо пере ли... Вижте: Прокуратурата прекрати делото за снимките от спалнята на Борисов с евро и златни кюлчета

Хм... а досега какво ги пазеше?

Русия ни пазеше до 1989. След това - никой и съответно разграбиха държавата. Не е ли добре да има и метални огради около кметството, президентството, парламента щом ще пазим хората?

Ролята на оградата окло паметника на Съветската армия ще накара българите да ви намразят още повече. С тези за паметника политически простотии на ДПС ,ГЕРБ и ППДБ още повече се засилват симпатиите към Русия и отрицанието към т.н. Евроантлантизъм.Може би това е целта на управляващите днес отрочета на комунисти или като Бойко бивши комунисти. Всяко забранено нещо е винаги по-желано.

на фандъка около гроба ще има метална ограда - "да пази хората" да не се заразят от бяс, крадене и лъжи - 15 години не и омръзна на тая смръдла

Всички ли левскари са без мозък да искат да унищожат един паметник с история под натиск от САЩ

Фандъкова: "Оградата около Паметника на Съветската армия на първо място има ролята да защити гражданите от ПАДАЩИ плочи" Кметицата все повече ми ПАДА в очите...

Колко плочи са паднали досега /за повече от 70 години/ от самосебе си?!

Нито една, зироу, нула.

до *88888 "До дзън Какъв козяк те е патил в Св.Св. Константин и Елена, ве, мунчо от Горно Уйно...На теб мутрофанова ти плаща в стотинки, щото няма евро, а няма евро, защото има ЕС санкции, нито едно евро не може да бъде изнесено в русия;0 Яка закъсация има в руското посолство за евро, много яка, трудно е вече да ви плащат;0 В донги ли ти плаща мутрофанова, в рубли, в юани или в индийски рупии;0" Я СЕ ДРЪЖ ПРИЛИЧНО С НОРМАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ГНУСЕН АМЕРИКАНСКИ ОКУПАТОР. Що дириш в държавата ми бе?! американско леке СВОБОДНИТЕ ДЪРЖАВИ МОГАТ ДА СЕ РАЗПЛАЩАТ В КАКВОТО СИ ИСКАТ И ЛЮБИМИЯТ ТИ ДОЛАР И САТАНИНСКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА МНОГО ПО-СКОРО ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИШ С ОВЧАТА СИ ТИКВА.

Копейки, още ли не сте бутнали оградата? Тия палатки е тъпо да стоят до оградата!

-Затвориха предприятията, нема го СМК то, нема и БКС. Викам му - Дядо няма и АПК. Едно МТС нема, а да не говорим за ТКЗС.

Срещу агитката на "Левски" никакви огради не помагат. Трябва да е специална ограда. Идиотоустойчива!

Фандъкова, ти си едно посмешище на кметица....

Какво посмешище! Бивша даскалица по руски! Остава да ни убеди,че не знае езика;)))

Олигофрените роби на посолството от сглобката на позора, решили да бутат всички паметници и на тяхно място да слагат огромни такива, но на Боко Тиквата, Ристьо, Доган, Иван Костов, пеевски и Киро простото, с изпъкнали големи фалоси, за да може жълтопавтния психодесн безмозъчен планктон, като се събират на секстантски си срещи там, всеки да помни кой срути държавата. Дори годината да е 2168, от някъде ще все появи призрака на комунизма и бъдещото паразитно дб може да се оправдава - едно време е еееее, ако Русия не беше нападнала Украйна, къде щяхме да сме!!!

Ще ги пази от народната любов, управляващите днес?;)))

В Брикс е химията ,нужна за живота на хомо сапиенс .В г7 е само илюзия ,мечти и мизерия + фантазии ..

*88888

Ми тогава отивай си в твоя измислен брикс, защо киснеш нонстоп във форума на неприятелска за брикс държава, а.. Не си българин, значи си руснак. Е, какъв точно ти е мотива ден и нощ да си в този форум и да внушаваш руската държавна пропаганда не в твоята русия, а в България...

30 цента от Козяк. Продължавай така и може и да забогатееш и да водиш приличен живот. троле сащисан

*88888

До дзън Какъв козяк те е патил в Св.Св. Константин и Елена, ве, мунчо от Горно Уйно...На теб мутрофанова ти плаща в стотинки, щото няма евро, а няма евро, защото има ЕС санкции, нито едно евро не може да бъде изнесено в русия;0 Яка закъсация има в руското посолство за евро, много яка, трудно е вече да ви плащат;0 В донги ли ти плаща мутрофанова, в рубли, в юани или в индийски рупии;0

Някой да е чувал за шоп възрожденец???.Само подлоги по тая робска земя ..!.Кой сложи София застолица ???.

Само животновъдството и растениевъдството в Арженита е в състояние да изхрани над 600 милиона души! Суецкият канал и Ормузкият проток вече са в БРИКС+. ТЕРИТОРИАТА НА БРИКС+ ВЕЧЕ Е 36% ОТ ЗЕМНАТА ПЛОЩ. БРУТНИЯТ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА БРИКС+ ПО ПАРИТЕТНА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ ЗА 2023 Г. Е 37,3%, докато на Г-7 е само 29,9%!

Българският народ е длъжник на своите славни предци - владетели, будители и революционери. Няма по-достойни личности от основоположниците на българската Християнска езиково-писмена идентичност - княз Борис Покръстител и сина му цар Симеон, които заслужават скулпторна композиция в контекста на Великопреславския народен събор пред Синодалната палата и съседния до нея катедрален храм. Що се касае до Княжевската градина, там би могла да се разгърне скулптурна композиция за вьзпоменаване на знакови събития от най-новата ни история - Възраждането и учредяването на Българската Екзархия, Първото българско Велико Народно събрание в Оборище и Априлската епопея. Какво още има да чака СОС ?

Толкова вулгарно твърдение като на оня български баща в Германия, който правел секс с малолетната си дъщеря, за я обучава и подготвя за живота. Една педагожка, защото е грехота да й кажеш учителка или даскалица, има толкова примитивни мисли и изказвания. Срамота!

фанДупкова оправи дупките по сф и детските градини, сега сме и поръчали паметника Екшънче

Току-що прочетох,че в Унгария са реставрилали и отворили за посетители паметник на съветската армия.Нашите избранници четат ли тези новини?Днес на "Комиците"детски хор "Мечо пух"пяха песнички на английски, които имат български текстове.Най-мъничкото момиченце, миличкото не владееше езикът на Байдън .Срам и позор за България -продадоха я.

Те четат само това което посолството им е дало!

Народе не се карайте не се кахърете, не се връзвайте на тия дето единственото в главите им е власт и пари , да се докопоат до още власт. Ся е моментът да разрушават и премахват паметници, след 50 -100 години може да почнат пак да ги възстановяват. Така е било през хилядолетията така и ще подължи да бъде. В един момент разрушават и палят храмове, режат глави на статуи на императори , за да не останат в историята , в следващия момент ги реставрират и им търсят главите, за да ги пльоснт в музеите :))

BRICS прие 6 (шест) нови държави членки и стана BRICS+. НОВИТЕ ДЪРЖАВИ-ЧЛЕНКИ НА BRICS+ СА ИРАН, САУДИТСКА АРАБИЯ, ОАЕ, ЕГИПЕТ, АРЖЕНТИНА, ЕТИОПИЯ. BRICS+ вече е най-голямото икономическо обединение в света и включва 45% от световното население, 45% от световния нефт, 36% от световния брутен продукт... През 2024 г. домакин на BRICS+ ще бъде Руската федерация. Банката на BRICS+ отпуска заеми във валутата на държавите, които теглят заема. ОГРАНИЧАВА СЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ЩАТСКИЯ ДОЛАР ЗА СМЕТКА НА ТЪРГОВСКИЯ СТОКООБМЕН В НАЦИОНАЛНИТЕ ВАЛУТИ НА BRICS+. САЩ ТЕПЪРВА ЩЕ ИЗПИТВАТ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПЕЧАТАНЕТО НА ДОЛАРИ, ЗАЩОТО 45% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОГРАНИЧАВАТ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ЩАТСКИЯ ДОЛАР. СЛЕДОВАТЕЛНО, САЩ ВСЕ ПО-ТРУДНО ЩЕ ФИНАНСИРАТ СВОИТЕ ПРОКСИ-ВОЙНИ ПО СВЕТА. ФАШИСТКА И НАЦИСТКА УСРАИНА ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМОТО И МИРИЗЛИВО ЛАЙНО В ДВОРА НА ЕВРОПА. САЩ ЩЕ СЕ ДИСТАНЦИРАТ, ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ЛИЦЕ.

Туй добре, знаем го, но какво е общото с простотията оповестена от Фандъкова?! То се знае за управниците ни, все късата клечка ни я набутват.

че кучка фандъчка, боко банкянския шопар, простоКиро-тапиро, педал-кокорчо, мравоядът бойкикиев, облещеният гном, премиерът-плъх, шиши-конституционналиста, г-жа жирафка на МВнР, тагаренко-магаренко и цялата останала фауна и американо-турска мръсотия си въобразяват, че са от правилната страна на историята - също като професора фашист Богдан Филов, цар Борис III и неговия одиозен баща Фердинанд Кобурготски, които също си въобразяваха, че са от правилната страна на историята... Знаем как свършиха фашистите през 1945 г., нали!?

Абе пра бабата на Х. Иванов, която е била офицер от червената армия, трябва да е много горда с внучето. Ама чакайте де, майка му ( родена в Москва) и баща му видни партийци, какво ли мислят по въпроса? Ама чакайте бе, то децата на партийците сега са десни, добре де, какво мислят родителите на десните за този паметник?

Трябва да знаете че бащата на перекендето Трайчо Трайков е комунист и е уволнен поради допуснати смъртни злополуки в производството ,което Партията му е поверила.Аман от подобни комунистически копелдаци , пишещи се за "демократи".

Днес в Унгария беше открит наново реставрираният Паметник на Незнайния войн от Съветската армия. Паметникът беше осветен. Две съветски противотанкови оръдия са изложени от двете страни на паметника. Венци положиха от посолствата на Русия, Азербайджан, Белорусия и Казахстан. Десните унгарци не са прости банкянски тикви и продажни наследници на ДС-БКП.

предполагам пази хората да не би да слезе някой руснак от паметника

Беше много, много добро! Наистина хи е страх ! Други обяснение няма;)))

Е да крадеш здраво с партийните ти бандити.А ако някой евро дъртак те хване за скапания задник да се радваш ,че и на твоята дърта улица е изгряло слънце.Най доброто , което можеш да направиш е да се върнеш там от където си излязла.Но такива селски боклуци обикновено отиват там само ако получат мощен шут в задника.

Според Бзежински по окрайнините до 2030 трябва да спадне до 20мил населението. Според един Р0тшилд до 2030 не трябва да има нито България нито българи. окрайнините от 53 стигнаха до 20, България е под 5мил...Явно планът се изпълнява. А вие се борете с паметници, други проблеми държвата няма. Ай, живи и здрави!

А вчера кво пази полицията? Двуличничка. Софиянци сами ще го демонтираме за един ден.

Поредната лъжа на Фандъкова. Можеха да заградят само стълбите и то не с плътни прегради. Падащи плочи ама друг път.

всичко съборете и направе мак доналдс на мястото на всчико и да се приключва.

където кучка фандъчка да играе маман, не искаш ли?

ахах, ако е само заради падащите плочи то трябва да се огради половин София. Да не говорим за разрухата в други градове

Ако го махнат тия срамен паметник на окупационната армия ще спечемят доверието на всеки десен избирател. Да, става дума за окупационна армия. Така е написано във всички документи от 08.09.1944 до 31.12.1947. Докато окупационната Червена армия е на територията на България. Окупационна армия. Така е написано. Пък кой както иска да си го тълкува. Много, ама много по късно се е родил мита за някакво си освобождение. И от какво точно са ни освободили. От златния ни резерв със сигурност. Осем тона злато са ни задигнали. Целия държавен архив са задигнали. За кокошките по селата няма да говорим, дреболии. Такава е истината по документи. Окупационна армия. Запомнете го.

Как не се бяхме сетили, че паметникът ще тръгне да гази хората.

Няма детска болница, няма медицински хеликоптери, няма детски градини и още куп жизненоважни неща няма. Но се дават едни държавни пари от бюджета на наши фирми за огражндения, после ще се дадат пари на наши фирми за проект за демонтаж, след това на фирми за демнтаж, след това за транспорт и пренасяне, след това за пренареждане, след това за нов проект за парка, след това за изпълнеие на проекта, после за поддръжака и т.н. Както виждате става въпрос за много милиони, които чакат да бъдат дадени на фирми на наши хора. Затова бързат, докато са на власт все още. А вие коментирайте и се карайте с платените тролове, за да се отклонява вниманието от истинската причина с надеждата да не се усетите как ви изпразват джоба с лъжливи лозунги.

Зувичш тончко кат либерастите , които мрънкяха същото но срещу пилона на Рожен , И едните и другите сте скапн..ци безродници

Както и да звучи, истината си е истина и няма значение как се възприема от заблудените уфтце.

така де, къв е тоя паметник, я ги вижте Джуки ли имат, пластмасови гърди ли, задници ли, да не говорим за тънки неща като ботокс, изкуствени мигли.. Да живее джендъра!

По новите идеи, паметника трябва да се смени! Ейхман е правилният човек за Онова място.Той има и хубави цитати, които могат да се сложат.

Разделяй и владей,това ли е новата тактика на сглобката.Виждате ли как ни разделиха и насъскаха един стещу друг,за да не се обърнем срещу тях заедно.Стратегията е решена тайно,но няма запис.Това е пъклена постановка и някои потриват доволно ръце.Не па етника е проблема, манипулират ни яко да не сме заедно като народ и да не виждаме къде и кой е проблема.

*88888

/...2023-08-25 14:40:10 Мнение (нерегистриран) Хахахха, ей го и жалкият напън за мисловна дейност от платената тролска субстанция!!! Когато над 400 хил се произнесат за провеждане на референдум, КС се произнася само ако е сезиран, ../ E, и кой ще остави несезиран КС, най-малко САК ще го сезира... Абе вие от петербургското уни откога взехте да разбирате от БЪЛГАРСКО конституционно право, а... Я си гледайте липсата на законна сецесия в руската конституция , при положение, че нацистка русия е ФЕДЕРАТИВНА държава, а в конституцията й е вписан принципът на УНИТАРНИТЕ КАТО БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА държави... Смях в залата, федерална русия се позовава на принципа на ....унитарността, хахахахахах;0

Още 89 трябваше да му се хвърлят някооко пръчки с динамит.Изривянето на това недомивлие ще катализира същите действия и по други места и тоталното скъсване с тия.

Ех Данче, за напикания паметник харчим пари от бюджета... викни булдозерите и да се приключва с тая срамна страница от новата Ви история!

Взривявяйте го тоя тъп паметник после и Бузлуджа изривайте тия руски клозети

Альошката в Пловфив също град от Римско време а отгоре гледа вмерисан ватник

Ти как разбра, че е вмирисан ? Ходиш да го душиш ли ?

Не просто невмерисан ватник няма див и тъп степен народ са.

Чинията да се качват всичките на нея и да отлитат за маЗЗква.

Данче, да те открехна - кило тротил е решението ! Днес на паметника, утре - и на други места !

Да. На Посолствата в сградите и 4 те окупационни бази. После НПО тата на Сорося.

РОЛЯТА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е ДА ВКАРАТ ФАНДЪКОВА В ЗАТВОРА

Добре че дойде демокрацията и сащ, че след кратък 33годишен преход, да се превърнем във водеща европейска държава без кредити, произвеждаща, изнасяща продукция, младите са умни и начетени, а средната класа расте ежеминутно. Естествения прираст също расте ежесекундно и до 10г сме поне 30 милиона повече. Навсякъде има свобода на словото. Рая е тук. Благодарение на демократите като Иван Костов, гном Атанасов, бойко, доган, Луканов, вече сме еталон за високо развита страна, истинска симфония на демокрацията.

Фандъкова е завършила руска филология! И изборът е направила след 18-тата си година, т.е, това е бил осъзнат избор. Колко ли трябва да си нефелен като човек, за да започнеш да продаваш и предаваш не само съвестта си, но и патриотизма си? Защото събарянето на паметниците не е акт на градоустройствено решение, както искат да ни го представят. Това е насилствена промяна на историята ни, която няма нищо общо с интересите на страната, а води до реабилитация на фашизма, който се насажда отвън заради чужди интереси. Който не вярва - да погледне Украйна! За 8 години на власт дойде и се утвърди (под благовидния предлог, че това е стрителство на демократично общество) бандеровско - фашистка власт, която с чужда помощ и под чужда диктовка постига неосъществените цели на Хитлер от ВСВ на територията на днешна Украйна. А именно - избиване на славянските народи. При това без непосредствено физическо участие във военните действия на подстрекателите. Поведението им и у нас е същото - вътрешно противопоставчне, озлобление едни срещу други, насилие и затриване на националната памет. Не съ очаквал, че българите ще падне толкова ниско и ще се самоизяждат до пълно самоунищожение - от 9 сме вече 6,5 милиона без война!!!

Тая па за толкова тъпи ли има хората? Да ги пазела....Господ да ни пази от такива алчни и мазни пачи.

Зер само там вече може да се види как изглежда човек. Човек, не джендър. Само джендъри са позволени на обществени места. С неопределен пол, националност за какво им е история, те нямат такава. Нямат и бъдеще.