Фандъкова приема оставката на Крусев

Като възложител на проекта за "Граф Игнатиев" той носи отговорност, заяви кметицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

т,ва си пра,име и лапаме, лапаме В писмото си до АФЕРА Виолета Донева твърди, че областният управител Стоян Пасев им е съобщил, че разбира абсурдността на ситуацията, но е твърдял, че сделката е направена под натиск. А натискът идвал от страна на зам-министър председателя Томислав Дончев. Освен това единият от собствениците – продавачи на имота, Назар Назарян също е оповестил, че лично Томислав Дончев е уредил продажбата на земята от страна на Областната управа, при това на много ниска цена. Пак според думите на Назарян, дъщеря му, Рая Назарян, която е адвокат и работи в кантората на адвокат Менко Менков, е разпределена да обслужва правно Томислав Дончев.

Крусев не оправда доверието на ГЕРБ и кмета Фандъкова и трябва да си понесе последствията!

Бушон...нищо не се променя

Едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ по-малко !!!

А кмета Йорданка Фандъкова каква лична и професионална отговорност носи ? Не е ли тя отговорна кой зам. кмет какви задачи изпълнява ?

Не е необходимо който и да е да се бори срещу ГЕРБ. Те сами ще се изядат един друг.

Пионката калинка Крусев гръмна. Да живее кралицата Фандъкова.Тя е политическо лице на Герб и е безгрешна светица .

Вижте ,,Витошка" .Вижте Ларгто пред ЦУМ -стълбите и след по-малко от година вижте ,,Графа". Как може Фандъкова и Герб назначиха Крусев доказал се ,като незнаещ,непознаващ Закона за обществените поръчки-признал си по БТВ ,неможещ и вероятно корумпиран да бъде зам.кмет на столицата ?

Виж ти, вместо да си подаде оставката, тя приема оставката му. Та нали ти назначи този младеж. Да припомня, и предишния зам. кмет по транспорта също си подаде оставката, ама не върна взетите рушвети.

Тази, като я питат защо е наднормено замърсен въздуха в София, гледа в небето и брои облаците.

Защо бре, Данче ? До това невинно момче ли опря... да Ви спасява далавераджийските договори и свръхнекачествени ремонти.

stankow

Нов шедьовър - "обвиняем по проверка" :D :D :D Направо изкривиха стрелката на тъпомера !

А ТВОЯТА КОГА???????

Е па сакаш май да си оди у провинцията, па да вземе и гл.архитект !

Кой ще я поеме?

само вина поемаме. Бели, червени, може и розе.

По заповед на кмета бяха проверени всички обстоятелства, довели до изменението на проекта за релсовия път по ул. "Граф Игнатиев", уточняват от кметството. Късно е моме за китка

Проблемът е, че са задигнати много милиони И накрая Графа е замазан. Сега ли се сетихте, че на нищо не прилича много милионният обект, който я има я няма 5 декара площ

Тая мърша Фандъка пак невинна ще дойде.

Кога и да им светнеш лампата на гербавите все крадат ли крадат.От първия до последния и без никаква почивка.

Това, че столична община, а не само тя, ами и цялата държава се управлява от некадърници и схемаджии е повече от ясно! Замкметчето виновно за всичко! Ами схемаджиите, наречени общински съветници, дето червеният боклук Кадиев им издейства огромни кинти за нищоправене, къде бляха? Нали тяхната задача е да одобряват и контролират всички решения на кметството? Сега тия паразити си измиха с гербаджийска, мутромилиционерска калинка.

след дъжд качулка, винаги такива са така наречените действия на прокуратурата. Хората си взеха парите, сега ще ги помотаят по разпити за кумова срама и за пред простия електорат и после тихо и кротко следва харчене на краденото някъде закътани :-). Ми то главните крадци си остават недосегаеми, само техните дребни помияри ги разкарват из "кривораздавателните" органи, но за кратко, де. Избирайте ги пак и после ревете пак.

Бушона изгоря, сега да сложим нов и напред към светлото бъдеще! Браво, кмете, браво, Фандъкова! :D

КГБ

Боже каква държава, заместник кмет ми сложили човек без никакъв опит, пълен смях. Кмета даскал заместника му келеш неподготвен, трагедия.

А, Вашият правопис ... ужасен!

Данче, ти кога ще си я подадеш?

Крусев, що гледаш като бик в глупости?

Какво очаквате от даскалица в ролята на кмает на София. Няма интелегентен и разумен човек, който без всякакъв опит да приеме да заеме такъв пост. Чудя се на акъла и, как на времето прие да се кандидатира !?! Не и ли беше ясно, че ще надхвърли нивото си на некомпетентност !!!! И... резултатите са на лице. Не само Крусев е виновен. КМЕТИЦАТА, КМЕТИЦАТА.....

Янчулев беше професор драги, но и той осра пейзажа. Не е до интелект Калинки и бушони са навсякъде

Честно казано, досега се справяше добре, много неща се направиха. Но накрая май стана непредпазлива. Или я натискат много, или си повярва, че "няма страшно", но нещата и избягаха. Първо с велоалеите по Раковски и Дондуков, а и с абсурдните поради безсмислието си светофари с копчета на същите улици - колите все едно спират, но пешеходци не минават, ако с малко закъснеят да натиснат бутона. И сега това с Графа преля чашата. Досега гласувах за нея, но вече няма. Тъпото е, че не знам за кого, ама ще видим.

Нема страшно, Не бойте се, слагаме друг бушон, е га не изгори до изборите.

Бушоните започват да гърмят един след друг. Защо не виждам правителствените ГЕРБЕРАСТКИ тролове на барикадата?

селската даскалица станал кмет на София, пълна некадърница!

А бе идиот нещастен, каква селска даскалица! Ти си едно червено мекере, което даже не заслужава да живее!!

Ох, предчуствам че и ти вече пикаш пров при спусната дъска !

Друго си е в Новото Време .... Имаме си вече автоматични бушончета ... Маде ин Ц.Ц. Ей, май маанате пъзелите ... ама оср...е шрифтовете... Ил пък аз имам буби...

mathur

Ами ти кога ще си тръгнеш ма????/

Фандък много ли ти пресъхва устата че 4 бутилки минирална си наредила ако подлогите ти не успеят да спрат тези дето ще ти кажат истината че виновника за всичкия грабеж на столична си ТИ...

Щом и Третото прасе от Прокуратурата е в действие, то значи, че всички следи ще бъдат заметени. Много вероятно е да осъдят работниците, които са поставяли плочките.

Изчиства се името,а новите квартали,,блок да блок и газят кал,дишат прах,няма зеленина,ама дана не е виновна,,виновна е Иванчева

дето се прави на градоначаник, но нищо не зависи от нея, от кое село е?

Фънди, Ти си подай оставката, защото ти носиш вината за замърсяването на въздуха в София в услуга на приятелите ти олигарси. Мълчиш като комунист на разпит когато те питат на какво се дължи замърсяването и какви бързи мерки ще предприемеш за преодоляването на проблема. Софиянци не ги интересува дали ще се возиш в обществен транспорт или в инвалидна количка. Гражданите се интересуват от това, как да опазят своето и здравето на децата си!

ми Баце ко речи?

Фъндъкова трябва да си подаде оставката, тая се крие като мишка и се държи така сякаш е страничен наблюдател и като господ отгоре нарежда разни безсислени проверки. Тя е основния виновник и тя трябва да е отговорна за този жалък ремонт. Обградила се само с младежи около себе си, всички със съмнителни квалификации и способности и тя се изживява като голяма работа. Оставка за Фъндъкова, стига се е измъквала.

Как такъв младок без опит ще възложи поръчка за 24 милиона от името на общината като не разбира нищо, има друга далавера!! Но ние няма да я разберем всичко се замита нали??

а дъобър ден

Има си хас да не я приеме и да остави да стигнат до нея... Фандък този няма как да е самотен възложител на проекта защото както в парламата и мс без разпореждане от боко нищо не става така и в столична без твоето одобрения нищо не става.. Жалки сте и не ви пука че на дърти години за резил станахте с вашето лицемерие и алчност..

Г-жа Фандъкова вече нистина прекали в правенето на софиянци на глупаци. "Хубаво е",рече тя в типичен за Цветанов аругантизъм.За десетки милиони по"Графа"се извърши поредното ремонтно безобразие. Крусев,сам,Да бъде хвърлен на лъвовете.....

абе тази некадърница дето играе по свирката на ББ до кога ще я търпим, колко пари потроши и колко съсипа София, ремонти и след тях дупки, вижте като пример спирката на петицата на Пирогов след ремонта/вчера от една дупка цях да се пребия/ на какво прилича и само да е тя

Фандък Юрдана назначи лекето о Кресев! Бою Тлъстия Симитлия ви назначи Юрдана!;)))) ...що мрънкати десни лайнари!?:)))

Това вярва ли го др.,извън агитката на ПП ГЕРБ!? Че един младеж на 28г.е самостоятелно отговорен за едни 24 млн.лева!?

Възложител е Столичната община ,представлявана не от Крусев,а от Кмета.Защо ли го давате на вълците тоз млад мъж?Да не би неговия подпис да стои на Възложител и от дяк на дяк бе?

София заприлича на родния и Самоков..

Аре да не се обиждаме!

моля моля Белчински бани

Mike63

А нейнат оставка - кога? Заради калпавите ремонти, ремонти на ремонтите, с парите на Софиянци, заради "Топлофишкация", заради тово, че София се превърна в мръсно село ?! и т.н...................

Познай как ще се казва новия /стар / кмет на София. Много сте малко злобарите червенотиквеничковчета. Не го ли разбрахте накрая?

Защото иначе тя е на пангара, една даскалица не може да усмири 23 кретенчета, камо ли да построи нещо

начело с учителницата и на десет да ги разчленят това няма да оправи Графа. А от обвинението нищо няма да излезе...от мен да го знаете.Нали е от калинките на тиквата.

Поредния бушон изгоря. Тези явно са от китайските та държат само по 1 година. Никакво решение на проблема с корупцията тябва радикална смяна и на хората и на система на управление. На първо време да сменят централния бушон на София и после неговите вишестоящи.

Ами сега, той от мъка ще отиде да работи в чужбина, защото ще включи в биографията, че е бил заместник-кмет . И нищо чудно след време да се окаже зам.-кмет на Париж например. Не умеем да си задържаме кадрите и това си е...

на кадрите.

Защо бе човек дялани камъни ...за всичко стават

ХАХАХАХАХАХ....къде и да ги сложиш все ще осерат....ХАХАХААХАХА

Айде ако може и приемащата оставката да се измете, яко дим...да се рахитясаме, най-накрая...ама трудно ще им де развали седянката...като са покровителствани "свише"