Фандъкова: Политическите сили водят кампания срещу кмета чрез отпадъците

След два часа дебати общинските съветници не приеха да бъдат разходвани малко над 260 милиона лева за почистването на София за 2023 година, както се предвиждаше в план-сметката.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Политическите сили водят кампания срещу кмета чрез отпадъците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София е мръсен град и става все по-мръсен. Не разбирам защо не се купят някакви малки машинки, които постоянно да чистят улиците. Всъщност знам защо. Защото е по-добре да се дават мижави пари на армия от "братята", които да се правят, че работят. Нали Фандъкова и ГЕРБ са много умни. Сега като взеха 100 милиона за ремонт на тротоарите, дали тези тротоари ще се преправят така че да има джобове за контейнери за боклук, да има повече дървета по тях и да са със скосени входни точки, така че да позволяват машинно миене? Няма как да знаем, защото доклад и проект за тези 100 милиона няма. Ще има още от същото - мизерия, мизерия и пак мизерия.

Да те Ева у простакесата да те Ева дрипло

Тая така и не иска да проумее, че софиянци НЕ са я избирали последните два мандата поне и все търси някой друг да и е виновен за далавераджийството и нефелността си да върши нещо в полза на софиянци чиито данъци за всичко прибира.

Просто ти стана кмет чрез една от най-големите изборни измами правени някога, при това без да имаш капацитета за тази длъжност! Аз не познавам някой около мене да е гласувал за тебе (особено след първия мандат), но иначе спечели с 72% ?!? Ти си една гербаджийска натрапена послушница - проводник на Бойковата крадлива пасмина!! Нищо повече...

Коментарите понамирисват или на хейт или на тролинг и нямат общо със статията . По принцип така или иначе Фандъкове вече няма да е кмет. Тук обаче идва тънкия момент дето разни псевдокандидатчета (като Бонев например ) си мислят ,че който извади най голям плювалник най- ще се хареса на раята.То да критикариш е лесно ама като трябва да се свърши реална работа става тегаво.

Това що причини на София и столичани докато я настаняваха с манипулации на този пост дружките и ще се възстановява с години пак от джоба на софиянци, защото поне 50% от настанили се в София за препитание се водят по родните си места където плащат данъците си.

Районите кметове толкова не си вършат работата, че кварталите приличат на гета все повече.Фандъкова да не се прави на ощипана, милиарди левове изтекоха за тези 15,20 години на самоуправство на герб. нито ремонти, нито транспорт, нито чист въздух, озеленяване... нищо хубаво в клетата София.

Напротив другарю. Покрай обективните забележки има и доста хубави неща . За да е сравнително обективен човек обаче е необходимо главата да е на рамената,а не завряна някъде .Във втория случай погледа минава през л..на и човек за това ги вижда навсякъде.

Трябва да си гледаме в краката, защото л.....та/изкопите/грамадите боклук са навсякъде. Може би ти се движиш с дрон, но не всеки може да си го позволи.

Фандъкова, обирай си парцалите и напусни кметското място. Достатъчно те търпява софианци!

г-жо Фандъкова колко прибрахте в лева от пренареждането на жълтите павета.Днес минах от там и видях пълната разруха на тротоари и настилка в района на катедралата ,,Александър Невски” .Жълтите павета са върха на некадърноста на Фандъкова и общината.Вие надминахте по кражби даже и кражбите от магистралните лотове на пътния инспектор Бойко Борисов.

Я изхвърлете тази фандъкова от кметството ! Няма ли здрави Мъже да я изхвърлят през балкона заедно със Знамето на Укрите ! Фандъкова Оставка !

Хубава работа, ама българо циганска!

Аз и много от Българоите в София те мразим БЕЗПЛАТНО -ОСТАВКА Фандъкова , политическа шарлатанка ! Теб те избраха Ромите на Които плати Тиквата !

Тая докога ще крадне?

Докато диша. - Как се разбира, че адвокат лъже? - Като го видиш да си отваря устата.

Докогато БББуда каже!

Напусни ,мършо

а дали не сме ние ... народ мърша, който позволи това недоразумение да остане поне за дълго най-дълго управлявалия кмет на София

Наистина вие сте мършата в НАШАТА ДЪРЖАВА-мръсна комуноидна пасмина която трябваше да пратим на нужното място още преди 30г. за да сме сега бяла държава а не такава проруска клоака