17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Некултурния отровител Минеков е сляп и бос в Министерството на културата ! Дайте му една Погребална агенция! Там поне клиентите мълчат като гроб.

Какъвто президентът, такива и министрите му - пълни кретени!

Този кретен Минеков още не може да преживее ,че не му позволиха да бръкне под опашката на коня пред Народното събрание

Съгласувана е с ало Банов.

Еднодневката се взе много насериозно.Това е звездният момент на тоя простак.

ЗАЩО ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ МИНЕКОВ ТОЙ ОСВЕН ДА ХВЪРЛЯ ЯЙЦА И ДОМАТИ ЗНАЕ И КАК СЕ НОСИ КОВЧЕГА

А от ковчега се подава ... опг гроб!

И това дребно човече седи в стола на Стефан. Данаилов. Божкееее, ела си прибери вересиите.

До 04.04 .2021 всичко над 10 000 000 лева се съгласуваше само и единствено с банкянския тиквеник . Така , че кака Данче да не ни обяснява за “съгласуване с МК” !

Ами обикновен си, чак дрънчи на простащина.....

Минеков министър на културата е най-голямото падение. До оня ден хвърляше яйца по исторически сгради в София. Радефффф има доста изватено разбиране за култура.

Министър си дрънка каквото си иска, като и останалите и българите оправдават това даже го харесват. Но докато си чешете езиците и не мислите, диктатурата на руския шпионин все повече овладява държавата което е мечтата на Путин. Борисов сега е оплюван именно от тези хора който са петата колона на руснаците в България.

До като РУСНАЦИТЕ бяха тука 1944 до 1989 в българия нямаше бездомници . Имаше цялогодишно работа и в най-затънтините села.Дойде лелеената " ДЕМОКРАЦИЯ" и предпреятията и работата изчезна за много от бЪЛГАРИТЕ. И т.н.

не се ядосвай за минусчетата! Те са от новото поколение интелктуални инвалиди сложени, които са учени от същете тия които разбиха цялата инфрастуктура, производство и т.н.т в държавата!!

Е то работа и сега има, ходи копай за без пари както едно време

И като се сетя кой беше министър на културата не знам какво сте съгласували ! Той винаги казва да щом му нареди Тиквуний !

А кога хвърля яйца и свински уши, нещо да кажеш. Помияра мръсен, да ти запалят пак студиото. Добре, че мина покрай баща си на петохуйника пред НДК.

Беше един световен скулптор, който разбира от реставрация., За разлика на детето на слкуптора на Тодор Живков

Фьнди,,,, Шундо заспала ... Оди се Пери ...

Ако си бяха препикали кат миниенков нямаше проблеми :)

Какъв министър на културата може да е този откровен простак?! Срам ме е, че цапа този пост. Върнете се назад и си спомнете всички министри в него министерство. Ако е нужно даже и от самото начало откакто го има това министерство. Е?.. Как ви се струва Минеков покрай всички досегашни? Срамно нали?

От "чистият въздух" в на Фандъкова за последните 4 г. в България са умрели 60 000 човека. Статията е от вчера тук в дира.

А в световен мащаб по вина на Фандъкова са умрело около 60 000 000 човека.

Но така и никой не разбра какво намериха в основата на паметника на Цар Освободител. Има и исторически книги може да се прочете имало е капсула на времето с доста ценни артефакти, казаха бегло че намерили кухина и щели да я изследват и повече нищо не се чу. Затова тази частна фирма пое за нейна сметка реставрацията на паметника и изчезнаха безценни експонати свързани с историята ни. Но уви явно и Минеков не е чел и не знае къде се направи далаверата и защо така бързаха да демонтират паметника и оградят всичко с висока плътна ограда.

Рашков е по зле от тоя.

Да беше жив бившия министър на културата Стефан Данаилов щеше да навреме в кучи гъз настоящия временен