Йорданка Фандъкова: Оставката на Валери Сименов е добро решение, но се забави

Ситуацията е предизборна и доста политически сили се възползват от всяко недоволство, смята столичният кмет

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Фандъкова: Оставката на Валери Сименов е добро решение, но се забави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е госпожата да погледне София, превърнала се в гето, вместо да се занимава с неща независещи от нея.

Мъчителната на Иванчева и цяла софия даде маха веднага

Фандъкова, ти когато и да подадеш оставка, все ще е късно. Нито един проблем на София не решихте задоволително, а управлявате вече 14 години столицата. Засрамете се.

A ти некадърнице крадлива, ти кога ще си подадеш оставката? Закъсняла си с поне 7 години. Тая е супер нагла

Червените насекоми на точки пак ни налазиха и щедро плискат акъл.Тикво прибери си буболечките при арматурата.

Фандъкова, концентрирай се в изпълнението на задачата „ремонт на Графа“, защото има реалната опасност да споделиш съдбата на Симеонов. Не се прави на „добричкото Данче“, а твърдо погвай, изисквай и наказвай! Вече е „12 без 5“!

Данчето има хубави костюмчета, но е доста празноглава за голямо съжаление.

Хайдее и този ветропоказател се изказа, след като попрочете във форума какво мислят хората.

Тая разреши шума и ремонтите и в събота и неделя за да ни изтормозиха и убие тя вкара Иванчева в ареста и там я убива бавно тя раздаде парцел до парцела в цяла София и я превърна в бетоново гето да се маха!

Твойта оставка е най доброто решение давай я по бързо ти си палача на Иванчева и ръководиш строителната мафия и презастрояването

Ей,много наглост и безочие,много! Йорданке,Симеонов не е твой проблем.Подал оставка,така,иначе-негова си работа. Сега се прибрах по "ремонтиращият"се "Граф Игнатиев".От сърце моля,всички мои съграждани,които все още мислят да гласуват за тази жена наесен с песен-РАЗХОДЕТЕ СЕ И ВИЕ ТАМ!Няма нужда да се оглеждате и ослушвате,защото скоро трамвай няма да има.Гледайте в краката си!Криво,неравно,противно....за 42 МИЛИОНА!Отвратително изпълнение,еманация на "ремонтите"на Фандаъкова.После,помислете,дали ТЯ е човекът!

Нема нужда.Ние в квартала вече го прекръстихме на Фандъкщрасе и предлагаме опознавателни обиколки с автобус 10ТМ. Вървят и залагания кое се движи по-бързо костенурката или автобуса.Аз заложих на костенурката.

Фандъкова: "Важно е да се научим да живеем заедно и да се приемаме, да има взаимно уважение към хората, които имат нужда" Хм, истински нужадещите се са на върха на хранителната пирамида - Росен, Цецо, Бойко, Валери, Петър...Финикийските знаци не могат да запълнят умствения и моралния им дефицит.

А оставката на Фандъкова кога, или има още жълти плочи за махане, историческият център на София по проект на италиански и австрийски архитекти трябва да бъде унищожен от герберските калинки.

Поздравления за Йорданка Фандъкова, която изключително успешно продължава дейността на Бойко Борисов за благоустрояването и разкрасяването на българската столица! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Я шебека слезе от дървото и докопа клавиатурата.Що не идеш да се поразходиш по Фандъкщрасе (новото име на Графа) и там да показваш маймунските си номера.

Госпожата Фандъкова дали е наясно, че голяма част от електората и се отоплява не с въглища, а гори гуми, парцали и каквото запалимо докопа. Да вземе да сложи една подвижна станцийка на разклона на Ив. Вазов и Ботевградско и да вземат проба посред нощ, когато почти няма движение. Особено ако и ветреца е западен - резултатите ще са умопомрачителни. Меко казано...

Май си се объркал.Де е Иван Вазов де е Владимир Вазов-това е едното. Другото е че там целият район се отоплява повече от 100 години с твърдо гориво.Даже на Ботевградско имаше "Топливо". Я светни народа след като там горят от толкова години,а Кремиковци не работи откъде идва замърсяването.Ново строителство има но то е незначително.

Айде и самоковската стана експерт по всичко , абе цървули стягате си багажа и доброволно тръгвайте към затвора , че ще ви водиме с окови .

Данче нека да е грях...но някой ден ще се*а над вас...ОТИВАЙ СИ В БЕЛЧИН ЗАЩОТО КАТО ДОЙДЕ ТВОЯ МОМЕНТ НЯМА ДА ИМА МИСЛОСТ...ЗА 10г. само ремонта на ремонта на ремонта на ремонта и десетки милиони окраде ти и твоята шайка....да ти се върне през децата...

ПО- ДОБРЕ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЙЪМНЕ ПРЕДИ НИ ЕДА СМЕ СВЪРШИИЛ ТОВА! ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ ПО НИКАКЪВ ВЪПРОС, ЗАЩОТО НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА. ГОДИНИ НАРЕД СЕ КРИ С ПЕРУКА ,ЗА ДА СКРИЕ ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ, ЗА ТОАВ, че е сменила една истинска българка с това нищожество - турско, което унишожава българите ПО ВСЕВЪЗМОЖЕН НАЧИН. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НЕНОРМАЛНИТЕ ИМ РЕШЕНИЯ НА ГЕРБ И СИЕ БСП САМО УПО- ДОБРЕ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ, ОТКОЛКОТО ДДА ДАВА ТЪПИ СЪВЕТИ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ ,ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА.ЗАТОВА И ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА И НА ГЕРБ Е КАТО НЕЙНАТА Т..... Какви предложения чакала? Ами те като са управляващи нищо умно и новаторско НЕ СА ПРИЛОЖИЛИ ,ОСВЕН ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ГЛУПОСТИ. ДА НЕ СЕ ПРЕСТРУВА НА МНОГО ЗАГРИЖЕНА ЗА МАЙКИТТЕ С "УВРЕДЕНИ" ДЕЦА, ЗАЩОТО ОТ ТЪПвИТЕ ИМ РЕШЕНИЯ СЕГА СТРАДАТ НОРМАЛНИТЕ УЧЕНИЦИ В УЧИЛИЩЕ.НАЛИ ТЕ ИЗМИСЛИХА ДА ГИ "ВКЛЮЧВАТ" В МАСОВИТЕ УЧИЛИЩА УЖ ЗА "ИНТЕГРАЦИЯ".О, НЕ ЗА ТОВА ГО НАПРАВИХА, А ЗА ДА РАЗБИЯТ НОРМАЛНИТЕ УЧЕБНИ ПРОЦЕСИ В УЧИЛИЩАТА, ЗАЩОТО Т.Н. +"БОЛНИ" /не се знае от кога зса извадили тези медицински удостоверения родителите/ дойдоха ,за да безчинстват в училищата.Да удрят нормалните деца, да ги замерят с бутилки, да ги поставят постоянно в стрес и невъзможност да слушат. какво предлагала мадам ку..... : да бъдат назначени още 200 психолози към масовите училища. ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ ,А ТЕ ПАК С ИЗМАМИ И С МАНИПУЛАЦИИ ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ КАКТО ЗА Е.П. ,ТАКА И ОБЩИНСКИ. Кому са нужни гтези 200психолози? Разбира се да стоят в училищата и да си получаватн заплатите.Вече ги видяхм еи разврахме.Няко исе появяват и постоят и си отиват.М. ФАНДЪК НЕ МОЖЕ ДА ДАВА НИКАКВО КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ, ЗАЩОТО НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА. А МОЖЕ БИ СИ Е КРИЛА ИСТИНСКИЯ ВИД НЯКОЛКО ГОДДИНИ ,ДОКАТО ОТШУМИ СМЯНАТА НА ИСТИНСКАТА ФАНДЪКОВА- БОЛНА НЕЛИЧИМО С ТАЗИ ПРЕСТ... ТУРКИНЯ.ЧИТЕЛИЕТ ВЕЧЕ СА РЕЗБРАЛИ КОЛКО "ЗАГРИЖЕНИ СА БИЛИ ЗА "ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ".Кой знае от кога са сиполучили срещу заплащане родителите такимва удостоверения за ад получават хем паир , хем техните уж болни деца ДА БЕЗЧИНСТВАТ В УЧИЛИЩЕ. За каква "интеграция" ще говора? Когато уж болните удрят нормалните деца ,бият ги, замерят с бутилки и ги поставят в постоянен стрес.От друга страна от тях нормалните деца не мог.гат да чуят нищо. Всичко което до сега са направили ГЕРБ и сие БСП води до унищожение на българи. Дали пък финансирането на частни училищяа и участни университети направиха за добро? РАЗБИРА СЕ :НЕ. НАПРАВИХА ГО ,ЗА ДА ФИНАНСИРАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЧАСТНИ УЧИЛИЩА И УНИВЕРСИТЕТИ. НЕЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НЕ СА ЛИ ПРЕДИЗБОРНИ? САМО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА СВЕТЕНА ВОДА НЕНАПИТА. ЗАЩО ТОГАВА ЩЕ НАЗНАЧАВА ОЩЕ 200 / ДВЕСТА/ ПСИХОЛОЗИ В УЧИЛИЩАТА? КАКВО ЛИ СА СВЪРШИЛИ ДО СЕГА? НИЩО ЕДНАТА Е С БЪЛГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ, НО НЕ РАБОТИ ,ЗАЩОТО И ТЯ ПОД КРИЛОТО НА ПАРТИЯТА ГЕРБ СИ ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТАТА БЕЗ НИЩО ДА ВЪРШИ. КАРТИНАТА Е УЖАСЯВАЩА ,НАЛИ? ДА ПРОДЪЛЖА ЛИ ,ЗА ДА ЗНАЯТ ТЕЗИ,КОИТО ЧЕТАТ КАКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ?

Тая друсла като каква се изказва за правителството? Или това беше префоставено и безплатно от подлогата Нова време за предизборна кметска кампания.? Защото тя освен да дрънка друго не върши

Фънфък кмет като каква коментира?

Всички я очакваме!

На вас ви трябва Софиянски!!!!

A твоята оставка, Данче?

Изказа се и крадлата със скромната усмивка, време е и за твоята оставка. След това с началника ти, Цецо и компания ви пожелавам да постъпите в Центраният университет в Банишора. Господ бави, но не забравя!

Ти трябва да си следващата ма пача. Няправи от София едно препълнено село.

Каква предизборна ситуация Фанче, след като всеки ден се казва, че управлението е стабилно и няма причини за оставка? Кой не слуша да видим сега? Наистина няма причини за оставка на правителството, но има причини да работят бързо и повече, да са на нивото на обикновените хора, да помагат на работещите хора!!!

От ранни зори обикаляме телевизиите,а ? От кое село дойде ти Душко ? Цяла София с разбити тротоари и синя зона до Витоша. Нарисуваха някакви вело алеи, разбиха целия център и раздадоха апетитни парцели на приятели. Благодаря ти ,Данче !

Tvoiaaata sa zabavi, tvoiaaaataaaa ! Nikoi ne ta iska vav Sofia-vzemai si arhitektina i sa mahaite.

Ама, Плешивата !!! А защо чак сега каза, че оставката на WC е "добро" решение ? Преди какво имаше в устата ? Или вече ти пари под дупето ?!

Събота сутрин. Рано-рано, Цветанов строен по едната, Фандъкова по другата най-гледани телевизии, за да ръсят тезиси. ПР-ите на ГЕРБ се опитват да надминат Гьобелс.

А,Тъпото и свинята квичат ежедневно!

А, бе и ти си прав.....

Ми то и ташко арменков го имаше.. що не си гледа само него?ми се тровиш

Пич, все ми е едно кой ръси глупости. Превключвам канала и толкоз! Да си показват после когото си щат. А рекламите им да ги гледат любителите на политически тезиси, независимо дали ги спускат цвъки или ташко.

Госпожо Фандъкова, вие сте на този пост да управлявате София и всички процеси. Вие не сте кукла на конци и е нужно да пресечете като с нож всички кражби на хората от общинския съвет и надолу по веригата. Краде се от българския народ. В противен случай, тази служба не е за вас.

Когато се краде ''надолу'' по веригата винаги най големия пай отива за върха :(((((

Симеонов не трябваше да подава оставка! ГЕРБ е партия на тълпата! Тълпата пръдне ГЕРБ се насере! Тълпата кихне ГЕРБ умре! ЗАЩО В ГЕРБ нямат топки да отстояват до край нещо??? Защо вечно ГЕРБ кляка??? Фандъкова си продукт на ГЕРБ без позиция, плъзгава...

Фъндъка след време като я подведат под отговорност за престъпления по служба ще заяви, че тя нищо не знае и само е изпълнявала заповеди отгоре.

Няма как да я подведът защото и подвеждащите я ще трябва да се самоподведът:((( Навързани са като свински черва и за толкова години такива гешефти са си направили че за нищо на света няма да допуснат да им се разплетът:(((((и заради това са толкова аругантни ...

другари?!

Ще да се зарадваме ако дадеш и твоята оставка нищо че бая години я бавиш... Нагли и лицемерни сте и от такава ''свобода'' на медиите ежедневно окупирате всички медии да ръсите лъжи и манипулации защото нямате никаква допирна точка с реалността която е на светлинни години от вашия живот..

Оххх малей, и тая марионетка се изказала... Чудя се софиянци докога ще те търпят! То не е крадене, то не е некадърност, то не са лъжи всеки ден! Ама щом те харесват, стой си да им тровиш живота.

А твоята оставка, кога?! Празни приказки като на партийна секретарка от соца. То и какво смислено можем да чуем от учителка по руски, овластена да решава проблемите на София. Ако имаше капка морал тази женица, наистина трябва да си подаде оставката, защото центърът на София прилича на Бейрут от времето на бомбардировките. И няма никаква идея как ще го оправи, защото никой не работи, а Коледа наближава. Остава да накичи гирлянди по тарабите на Графа и Седмочисленици, та да създаде малко "предколедно настроение". Позор!!!

""натвореното", ами си решила и в политиката да "чоркаш"!!?2 От "ЗАСПАЛА" кметица - столични "творения" !! Умряха баламите да те изберат отново. Натвори ги едни.....!!! Пробвай се в герберската политика на некадърниците и крадците!

В неделя... на площада съм, на площада съм..... Елате и Вие !

Стой си сам на площада. Никой не го интересува.

Стига да не ме арестуват или да ми напомнят от службите... нещо - там съм !

Фандъкова а твоята оставка кога ?

майката на София. А последните 15 години я направиха на кочина. От град със зеленина и простор между блоковете,алчниците управлявали София я превърнаха в гето! Всички вие трябва да бъдете съдени,барабар с главните ви архинтекти.

Селените които в последните 20 години напъплиха като хлебарки София, не трябва да гласуват за кмет. Дойдоха със селския си манталитет и старите си коли. Сега имат големи притенции.

не вижда по-далеч от комунистическия си нос ...

Явно вече става дума за кризисен PR, щом от ранни съботни зори един след друг в телевизионния ефир се изреждат двамата партийни зам.- председатели. По обяд очаквам третия зам.-председател, а в праймтайма и председателя. Много радиационен уикенд ни очаква.

Запазената марка на лилия чалева - грешките започват още от заглавието ... П.П. Пиша с малки букви имената на тази женица, защото тя не заслужава усилието да се пресегна до "Shift"-a.

Твоята се бави, ама много !

Ти пък защо се заблуждаваш, че много ги е еня за въздуха? Просто целта е да събират пари. Българите карат само стари коли- боклуците на Европа и понеже са много тези хора, повече пари ще внесат в хазната, за да има рекетъора да дава по 40 лева на пенсионерите отгоре, за един шоколад да стигне. И да вика, колко е щедър и справедлив. Пък останалото отива за бонуси в институции като търговския. Да.

Иди да видиш как изглежда една Барселона или един град в Германия преди да правиш ремонти с циганите на София, че след милионите за ремонти пак сме като в Пакистан по архитектура и качество на строежите и улиците

Знаят, знаят...Крадат и съсипват тук и си купуват имоти там... Но, всичко се плаща, до стотинка!

Е то па от барселона сигурно по- мръсен град няма

барабар с гланния архитект който довлече в София. Няма късмет тая София да случи на нито но кмет,нито на главен архитект през целия преход! Прекалено много интереси и пари има в тая работа.....а кадърност и професионализъм -НИКАКВА! Същата си Фандъкова като всички в управлението на Герб....80% партийка...20% управленец.

А твоята кога? Направи София селска кочина!

Чистотата на въздуха е абсолютно неразрешим проблем, тъй като основно се замърсява от печките в циг. квартали. Колите са проблем в много по-малка степен. Съществата в гетата горят гуми, стирпор и каквото се сетите. И няма сила да ги спре. Те никога не биха дали и лев за по-безопасни горива, на студено няма да стоят и цяла година разнасят с каруците опасни боклуци. Докато има гета ще е така. Няма живот заедно с тези.