Фандъкова: Изградихме 200 км ВиК в София

През тази година в столицата се изграждат над 50 км водопровод и канализация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тези 200 км влизат ли тези километри, изградени за сметка на хората и подарени ( по принуда) на общината. Безсрамница.

Писна ми да и коментирам глупостите на тая рускиня! Какво сте направили 200км - еми нишо не е! Къде го правите? В южните райони? Къде правите пътища - пак там, къде има нещо като велоалеи - пак там. А в северните райони кога ще има нещо? Ремонти няма, водата спирате всеки ден щото имало авария, кърпите безобразно пътищата и вече кръпки на по седмица са потрошени!!! Боклука не събират със седмици защото бил "зелен". Какво му е зеленото на това да генерираш допълнително найлони (щото иначе не го взимат) за да слагаш зеленото в тях??? И в северните райони има данъкоплатци, а данъците ни не са особено различни!

В София в момента има около 4300 км водопроводни и канализационни тръби, от които събирателно дружество "ГЕРБ - Боко, Цоко, Фандък и Си-е" са изградили около 200-220 км. За 13 години - толкоз, средно наяма и по 20 км на година. А годните комунисти за 45 години изградиха над 3000 км, т.е. следно по 70 км на година. Отделно от това, 3/4 от мрежата е за смяна на амортизираните тръби и арматура, т.е. над 3000 км. С тия течпове на горецитираното "дружество" ще му трябват има-няма ... само 150 години. Е, мерси, ама нямаме торкова време да ви чакаме - оставка на цялата пасмина и обратно кой откъдето е - кой в пожарната, кой във физкултурния салон, кой на учителската банка.... ако Ви искат обратно, де!

А ти обратно в началното училище, че си доказано неграмотен.

Като толкова много е направено, защо цената на водата скочи. Нали от направеното се реализират икономии, които хич не са малко.

имаме изградени около 200 км водопровод и канализация на територията на цялата Столична община, т.е. това е дължината на една автомагистрала "Струма". Имате кражби за 200 км . Един дъжд за час - два това показа. КРАДЦИ

НЕ ВИ ПРИЕ работа а и ви анулира и проектите и изпълненията им! Та на какво ниво са подпочвените води в София и прилежащият й близък регион от Софийското поле, бре кметице?! Сега дъждът ви потопи, а давате ли си сметка какво ще стане при заливането на града и околностите му от някой от язовирите които са над него?! Това за опасност от наводнение и разливните зони на язовирите над столицата не са фантазии и всяване на смут и ужас в хората, а са съществуваща реалност която никак, ама никак не сте отчели при проектирането и изпълнението на всички строителни ВиК работи и скорошният пороен дъжд ви го показа и доказа!

Аз

Как'Данче, като истинска комунистка, не разбира, че не е важно какъв цвят е котката, а дали лови мишки. 200 или 2000 км. няма ама никакво значение. Значение има това, което се случи онзи ден - ВиКто не работи и точка. Тия 200 км. по-добре хич да не ги бяхте строили - пак нямаше да работят, ама пне парите нямаше да сте ги похарчили и щеше да има повече за крадене. Въобще - то е ясно, че ще крадете, ама докато крадете, а земете свършете и нещо полезно!

Надземно

Верно Данче!И аз произвеждам кибрит, с който по-скоро може да загасят огън отколкото да създадат, но баламурите го купуват.

Ул. Житница затворена на 21.03.2016. Срок за ремонта - 14 месеца. Тоест трябваше да е готова до 21.05.2017. Утре сме 21.06.2018 и вече ще има закъснение от 13 месеца... Какво е подписано в този договор, което позволява такова огромно забавяне. За какво въобще се плаща за такъв ремонт, за който не се знае дали ще отнеме една година или две-три години? Пълно безобразие. Пропускате сроковете с ГОДИНИ.

И на мен пътя от там с кола ми е по-кратък, ама си мислех, че я затвориха в началото на 2017 г.? Но наистина не съм сигурен. Все пак ако това като време не съм го усетил, ще издържа още 1 година до завършването на всичкото.

А колко асфалт прецакахте 3000 км, и ще го оправите кога? Никога.

Страхотно, изградихме 200 км. сигурно с пари за 400 км.!

Само да попитам колко км е наличната водопроводна и колко км е канализационната мрежа, за да можем да си представим тия 200 км много ли са или малко. И какво е изградено от тия 200 км водопровод или канал. Защото водопровод е много по-лесно и много по-евтино да се прави.

Ти пък, важното е да звучи много. Трябваше да го сметнат в сантиметри - 20 милиона! А, да видиш ти!

Това ви е работата, да подобрявате средата и качеството на живот на хората които са ви дали правомощия да управлявате. Не сте направили нищо свръхестествено, госпожа

Преди Фандъкова и Вожда - Слънце в София тръба не е имало никаква - направо вода с кратунки от езерото и после всичко на улицата...

Явно в София си идвал само с рейсовете на бспто когато те повозят безплатно та ем да я видиш , ем и кибапче на вересия да похапнеш .

работата ако им беше колкото хвалбата, на МАрс да сме стъпили....

нобел!

Няма значение какво си изградил , а как си изградил и дали върши работа ! След бурята се доказа , че това което е изфрадено не върши работа !