Коментари - Фандъкова: 5% се оказаха средствата в Плана за възстановяване за София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кеф беше като си харчех под благия Му поглед.

Грешница си ти! Ще има възмездие

Няма да коментирам дали е правилно или не, но ми е интересно как се чуства сега Фандъкова? Когато ГЕРБ загубиха 8 кметски района в София /ако не бяха и 9/, на същите тези райони им орязаха годшния бюджет за следващата година веднага, нека види сега голямата кметица как е... с пари всеки може. Колко бързо идвало провидението.

Над 1/3 от населението на България живее в София! Как е възможно така да се орежат средствата В Плана за възстановяване!? Смешно е! Не, жалко е! А, после плачат, че нямало средства за детски ясли и градини! Смешници са тези от служебното правителство на Радев!

Ама те хората от години плачат, че няма места в детски ясли и градини. Далеч преди някой даже и да е сънувал идеята за "Плана за възстановяване" и след като както самата Фандъкова казва "София вече е икономически силен град " какво мрънка за още пари. кои други градове могат да се похвалят че са икономически силни ?

Всеки може да харчи. Но да създава условия за развитие не всеки може.

За 30 години разпродадохте и застроихте всички зелени площи, градинки, детски и спортни площадки по кварталите! Събирате пари за паркиране и глоби в цяла София. КЪДЕ СА ПАРИТЕ ? Докарахте нещата до там, че децата днес няма къде да играят и спортуват безопасно, желаещите да практикуват свободно спорт и футбол дняс няма къде да го правят. Нещо нещата не ви се връзват. Къде потъват всичките тези средства?

Комунисти в действие - вземаме от работещите, една част даваме на неработещите, пък останалото си лапаме.

Това измислено вицепремиерче, радевче, къде си плаща данъците. Да не би в Бългаия?

Ами тогава - въвеждане отново на софийско жителство, за да спре куцо и сакато да се заселва в София. И без това е пренаселена.

Тези от служебното правителство искат да накажат София защото кмета е от Герб. Не разбират, че българската икономика се води от София и трябва да бъде подпомогната. Мръсни червени буклуци.

Боклуци са, червени, прости диктатори.