Фандъкова: 133 жилищни сгради в София се санират

Фандъкова пое ангажимент за изграждане на улица и нови тротоари в комплекс на хора със зрителни затруднения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, айде, будалкаме се нещо... Как е възможно в градове като Бургас и Благоевград да са санирани по 90% от сградите или в цифри по няколкостотин сгради, а в огромна София малко над 100 сгради?! Кой е виновен за това бездействие на Столична община по тази програма?!

Малко са за да спечелиш изборите. Поне още 300 трябваше!

Няма спирка тая да плаща на медии за да я рекламират непрекъснато.. Фандък престани да говориш какво сте ''направили'' защоо софиянци имат очи ами вземе та се махносай вместо да показваш алчността и наглостта си

от къде са парите за тоя измама със санирането

Средната цена за саниране на блок- 1000000 (един милион лева) ?! Мутресата- кмет на София- в затвора !!

Цяло лято дремаха и предизборно отвориха кесията . Посред зима ли ще се правят, че работят.

От нас да не мислиш че Боко ги дава

Браво на г-жа Фандъкова-доказала се отдавна.... А за сестра Галева не бих гласувал.

Защо санираш частни апартаменти ,а не санираш общежитията в студентски град?Те нали са държавни.Каква е логиката -държавата няма пари да санира държавни учреждения-болници ,училища,общежития ,общини,а във в.същото време се хвалят,че санирали 100 блока.Пълна разруха ,мизерия цари в студентските общежития строени от вримето на Живков.

Да бяхте санирали всички училища и болници. След това да бяхте минали към блоковете. И то след предварителен оглед и оценка на 100% от многофамилните жилища строени преди 90-та година! От най-нуждаещите се към по-запазените. И като сте рекли да отиват по еди-колко си на година за енергийна ефективност - да отиват. А не - иде им дойди ми. Аман от корумпирани, глупави, недалновидни и откровено популистки решения.

Не се санират, а им се лепи стиропор. Има огромна разлика!

Каквото е имала е дала и взела. Айд стига повече.

Е, след още два мандата мей би....

Стига е поемала , 10г. се нагледахме на безумия и кражби , единствено може да поеме с винету и цялата банда под ръчичка към Белене .

Капацитет гледам? СлучаЕно да си запознат със всичките дейности които се извършват при упоменатите санитария? Виждам, че не си, но пък що да не ръснеш?

А ти преди колко години беше студент? А преди колко години за последно стъпи в Студентски град? Личи, че не е било в близките години!

Счетоводител по евро проектите с насоченост сканиране работиш? Браво!

Предизборни напъни , но напразни

Време е тая да престане да се прави на смирена монахиня, а да каже от къде дойдоха големите кинти за да може тя и семейството ѝ да се включат активно в имотния пазар! Кеде си бе, Гешев? Ало, шефката на НАП-а, още ли си в отпуска?

МисУиш ли?

забрави да спомене някои подробности. Във всички училища, които се санират сега, в учебно време, има забрана да се отварят прозорците. Децата не могат да дишат чист въздух. Браво г-жо Фандъкова. Уникално решение на бивш учител. Защо санирането се извършва в учебно време? Може би последен напън за усвояване на едни пари.

СлОчаЕно съм доста добре запознат с това, което се представя за проект и това, което реално се изпълнява. П.П. Инж. съм. Конструктор. И няколко пъти отказах да участвам в тази кражба. Друго да попиташ?

Още два мандата, казваш ... поне една прилично изглеждаща перука няма ли да си купи за тези два мандата?

Санирането повече кражба и малко работа по боята

Един път да си прав. Обаче блоковете в Студентски ги облепиха със стиропор по времето на Мадридския мошеник и наследника му - Станишев, а твоите гърбави работодатели нямат нищо общо с тази работа.

По данни на регионалното ни министерство санираните многофамилни жилища са 1764 за 1 769 838 510, 41 лв. Това е новина от 6 октомври 2019 година бе , Павле пут...ков ! Хайде сега пресметни средната цена за едно жилище ?! Само се обаждаш на всеки коментар като пръв адвокат на Мутр..та !!

С парите на всички -санираме на някой! И това ми били "десни"! Самата идея е порочна, да не говорим за кражбите покрай санирането! Има го и в другите страни, но там самоучастието на собствениците е над 50%!А тук - даром!

ГЕРБ крадат още милиарди от фалшиво саниране и взимат ЗАЕМИ за наша сметка!!!

Да ниги даваш ти парите или твоя господар тиквуции,а дава ги брюксел.които и да е на власт ще направи същото.иначе те санирали смешници.

Да си припомним съвсем скорошен пример с орешара и какво стана с парите от Брюксел при него, а?

Лапай бибата гейче и не се прави на отворен! Средна цена в случаят е повече от относително понятие но това е невъзможно да се схване от тъпоумник работещ единствено с калкулатор като теб!

Продължава да ти личи, че грам си нямаш на представа но пак ръсиш?!? Минал си много далеч от инженер конструктор, както и от тогава какво се извършва при саниранията.

Работодатели? Смешник! Я мини и сега през СГ и сподели за времето на саниране?

Щом Фандъкова се докара до там,че Катето бивша стюардеса да е в пиар екипа и ,пиши я бегала.

Орешaрa ли ще покaже къде сa построени?

Ами мини до София да ги видиш! То не става от село до Бузлуджа еднаж годишно и да распрааш, че си видел!

Без пари толкова.

И какво общо има санирането с личността на Йорданка?Финасирането е от фиска.Програмата-национална,не общинска.Изобщо голямото"правене"не е заслуга.То е задължение на Кмета и ОС.Иначе,защо са там на заплата и Мерцедес на НСО?

Какво от това че се боядисват с нова боя? Някой разбира ли от саниране или това е една причина да се взимат някакви пари. Направата на некачествена изолация не значи саниране.

ми няма как самоучастие, ако хората дават 50% от парите, ще искат да упражняват контрол, ще питат защо цените са тройни, защо майсторите всичките са роми без опит и т.н.... как ще се краде?

И качествена да е изолацията, това пак не е саниране. Особено при панелките, където основното е конструктивното им оценяване и укрепване. Много ме е яд, че мои колеги се продават за по някой и друг лев и пишат становища под индиго, в които декларират, че всичко е наред ... а много от тях дори не са виждали блоковете. Имам личен опит и преки наблюдения над това как се извършва саниране в Германия ... хората дори разрушават блокове, за които разходите по укрепване са твърде високи. А останалите ги ремонтират основно, започвайки с конструкцията, продължавайки с инсталациите, след това са изолациите и покрива, а накрая - околното пространство (вертикална планировка - озеленяване, тротоари, паркоместа). Това, което се случва с панелките у нас е все едно да вземеш стара и изгнила кола, да я китосаш и боядисаш. Изглежда като нова, но си е същата развалина, на която скоро отново ще избие ръждата. И е опасна за шофьора, за пътниците и за всички на пътя.

Колко милиона дълг натрупа на Софиянци за частно-партиен интерес?

Катето прави някои неща доста хубаво?

сбогом фънда , няма да ми липсваш, добре дошла Мая, но си опичай акъла и работата

Гуси

Какъвто ви е асфалта, такава ви е и санировката!

Гуси

Има. Колкото повече саниране, толкова повече крадене.

Братя Диневи хвърляли 2 милиона лева за кампанията на Мая Манолова!

Гуси

верно? Те ли ти казаха?

Извинявам се за въпроса, ама това тротоарите и улицата, едновременно ли ще ги правите или ще е както преди. Нито едното, нито дзугото. Зяа един приятел питам.

Е те точно с това г-жа Фандъкова не биваше да се хвали. В Хасково, дето е по-малко от един софийски квартал, санираните блокове са осемдесет и осем, и поне по още десетина се работи. Виж, ако софийските бяха поне хиляда и триста, а не сто и трийсет тогава можеше скромно да спомене че се работи по тази програма.