Фалшиви новини, фалшиви чанти, фалшиви хора

Фалшивото обърна всички глави към Интернет и Китай. Грешка. Фалшивото е навсякъде. Даже в хола на Доналд Тръмп.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, статията е поучителна и справедлива и какво от това ? Нима можем да променим нещо ? Преди години четох в едно чуждо издание статия за "белия индианец от Париж". Мисионери чули от горските жители "Кабокло" по поречието на Амазонка за бял индианец, осиновен от вожда на едно от племената. Отиват на мястото с репортери и взимат интервю от него. Оказва се французин от Париж, който заявява: "...технокрацията ще унищожи света, за това приех този начин на живот..." Минал е дори всичките им церемонии по приемането му в племето, което не е било безболезнено за него...Помислих си - "всеки луд с номера си", но напоследък започвам да се замислям - прав ли е бил или не ?!

... фалшивите новини са в DIR-а, а истинските са скрити дълбоко и никога не се показват! Защо? ... е тук трябва четене и мозъчен потренциал, но започнете с книгата 1984 на Джордж Оруел и после ще продължим разговора ...

Щом така жестоко изтрийте моите мнения, няма да стъпя повече тука, пишете сами!

Шъ си сложиме черно заряд тебе!

и кое точно се е променило, след като руската тролеферма пак пише по 1000 коментара в секунда? Да не сте им предоставили API, за да ги качват направо в базата данни?

Ми могат - пишат. Вие във вашата кочинка ви е трудно писането, щото толкова сте учили.

Добре дошли в света на интернет ! Трябваше малко време докато лъжата и простотията заемат подобаващо положение. Ще ви светна още малко. Умният схваща много по-лесно лъжата от задръстения.

Както казва мьдрия учителя БУДА бодхисатвата на Изтока;Този е свят е само МАЯ /Илюзия / Но кьщата на МАЯ милфа на БУДА вьв Барселона за 3милки НЕ Е ИЛЮЗИЯ а от тухли стькло и кастилски камьк

Новите технологии са чудесни, хората изостанахме от морална гледна точка.

ПОГЛЕДНАЛ СЕ ПАК С ТИЯ. Това е вашата промяна.

Ромяната в евро съюз вече не се облага с по-висок тариф - Брюксел измислел нещо полезно за всичките ни .

макар че не вярно , новият Ви сайт ми хареса .

стабилно , бързо , лесно , без грешки в кода . ето , възможното си е възможно !

Даже преформатира плаващ пикселите на азбука - забелязал съм това , но до сега само вчужбина .

Това ли е запис чрез метода библиотека виртуалва лента ?

С огромен потенциал в памета , браво . Това не може и няма как да се постигне с един единствен централизиран сървър . Следователно няколоко . Тогава ще е интересно за програмисти , каква е таза бази данни , обслужваща виртуалният резултант на крайната потребителска страница .

а за хакване как и от къде се прихваща парченцето парола от виртуалният резултант

Да ! Чантата ми е менте , 2-ра употреба , интернет , била на търг , стар модел , никой я поискал , двадесет ЩД плюс 10 за доставка . Да ! Немците имали един поет за хубавите изрази , красотата на езика, който на старчески си години се пенсионирал на щат в една от многобройни пост- наполеонски служби за послушване и проследяване на народа . И там известният поет открил че всъщност му бива цензурата . Да ! Можем да изброим случки , прилики , визажи , персони , но едно нямаме да достигнем : квадратурата на истина .

И за какво в крайна сметка е този пасквил?

Най-безумната статия, която съм чел някога. Думи, нахвърляни една след друга, никакъв смисъл. Никаква връзка между изреченията. Уникум. Единственото, с което мога да я сравня е We didn't start the fire на Били Джоуел :))

еклектистика , оксиморонисти , силхуетаж без сючеци , слюнка без думички , това си е резултат щом споделиш с компютър , макар че седиш на масата в барчето и хората около тебе . Бих се присъединил към партииена програма , вместо да се забрани пушенето в заведения , да се забрани WiFi .

Всички информации се разпространяват по медии - най-вече. А основна вина за ПОМИЯТА имат драскачите, наричащи се журналисти! Вие, драскачи сте НАЙ-ГОЛЯМАТА ГАДОСТ ДНЕС, в средите на инфообмена! Малко примери: от кога в България се казва = маслО, а не мАсло = повредИ се еди какво си, вместо поврЕди се еди какво си = мазЕ, а не мазА = ключовЕ, ане клЮчове = взИмам, а не взЕмам и т.н. Това е дело на южно-севрно-шопските същества, които НИКОГА не са се славели с Правилен Български! Утвърден като национално медийно говорен и литературно използван Български език! Тези същества, наплодили се като мишки се концентрираха осново в София, столицата на България и резулата е виден! СЕЛЯНИЯ, СЕЛЯНИЯ и пак СЕЛЯНИЯ! тя, София е набедена за столица много отдавна, но наместо да се работи в посока Истинска столица, се Доказва, че тамо живеещите и заселили се същества са Долна категория Българи! Не вярвам някой да слага "+" на написаното, но се надявам да се замислят онези, които се припознаят, а останалите да си знаят че са такива - шопско-врачанско-видинско-монтански-македонски тъпаци!

Хапчетата, бързо!!!

Това му трябва на читател ! Един истински призив към доброто ! Не само аз , а клавиатурата ми също се нарадва на изблисъци , такава порода !

От целия свят най-големите разпространители на фалшиви новини под диктата на Москва са Дир.бг

уникален донос !

Уникална статия.

stankow

И ние, потребителите, какво да ви помогнем !? Отлично различаваме лъжливите новини, не им се хващаме, възмущаваме се, че ни губите времето. Да му мислят журналистите, те са производителите на лъжливи новини.

В старите времена се позволих всяка сутрин удоволствието както и луксът да се избърша моето най-ценното с прясно отпечатана лигатура . за съжаление , с модерната технология това удоволствие вече не е същото .

ТЪПИ УЕБ СТРАНИЦИ , ОЩЕ ПО-ТЪПИ РЕДАКТОРИ , НАЙ-ТЪПИ СОБСТВЕНИЦИ ... И НАЙ-ОТГОРЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИТА

влакчето на ужасите чака на перон . но не потръгва по разписание. да чакаме .

Напоително отекчителна статия. Битката е за душите на хората, а вие господа от ДИРА воглаве със собственичката ви мадам Станишева нямате души. Вие сте роботи и слуги на МАМОНА.

ИСТИНСКАТА БИТКА НЕ Е МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО, които не съществуват като морално етични категории................................................................................................................................................................ ИСТИНСКАТА БИТКА Е МЕЖДУ ИСТИНАТА И ЛЪЖАТА!..................................................................................... вИЕ ДИРджиии на чия страна сте?! ..................................................................................................................... ОТ ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ СТЕ НА СТРАНАТА НА ТОЗИ КОЙТО ВИ ПЛАЩА ................................................. ПР кампанията за ЧЕЗ мина през вашите новини, скривайки истината за това КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ на селянката ГИНКА...............................................................................................................,.............. ЗАЩО ВСИЧКИ МЕДИИ МЪЛЧИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС - кой ще плаща заемите на ГИНКА? ...................... РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СМЕ НИЕ , КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ И НА "американските" ТЕЦ 1 и 3...... ЗАЩО НАМИРАТЕ ЗА НОРМАЛНО ЕДИН ДА ПЛАЩА , А ДРУГ ДА ПОЛУЧАВА АКТИВИТЕ НА ТЕЗИ "АМЕРИКАНСКИ" МАРИЦИ ИЛИ НА ЧЕЗ?!.............................. НЕ ЕЛИ ОБИДНО ДА НИ ВЪЗПРИЕМАТЕ ЗА ИДИОТИ?? ...................................................................................

Токът дори да е безплатен за населението ти отново ще бъдеш точно толкова беден, колкото си и сега. Това е истината. А ти си от хората, които вярват на лъжата, че нямаш никакъв контрол върху съдбата си. И тъй като питаш дали не е обидни да те смятат за идиот. Наистина е обидно, но в крайна сметка лъжата затова има благодатна почва, защото истината често е неприятна.

туземец

за кой е неприятна Истината ,освен за тези които има от какво да се чувстват некомфортно ли ? вярно е,че лъжата владее света ! в талмуда казват,че гоите трябва да бъдат лъгани ,измамени и убити !

За теб разделението на хората е "беден" - "богат" а мен си поставил в графа "беден" !!! Повярвай ми, че съм в хармоние с вътрешния си мир и съм благодален на СЪДБАТА, че ми е предоставила възможността да съм СВОБОДЕН и НЕЗАВИСИМ от власт и пари!!!! Такива като теб са се родили роби на парите и като такива ще си отидат от този свят неосъзнали смисъла на съществуването си. БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И ПОВЕЧЕ МОЛИТВИ ПРЕД МАМОНА.

Новият дир - още по-червен от стария! Толко напъни за "прикриване" на едно манипулативно изречение: "Анонимността върши истински безобразия в мрежите." Новия лозунг на Кремъл, ако някой не е в час...

КЪДЕ ВИДЯ КРЕМЪЛ ЗАД ДРУГАРКАТА СТАНИШЕВА??? Зад нея е паралелната държава на външнотърговските фирми на Стоян Марков, на същите тези "другари" които ни водиха към СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ, но ни доведоха до възможно най дивия КАПИТАЛИЗЪМ!

ДРУГАРКАТА СТАНИШЕВА И СЪПРУГЪТ И ПОСТРОИХА ТЕХНИЯ КОМУНИЗЪМ, НО ТОВА СТНА ЗА СМЕТКА НА МАНИПУЛИРАНИТЕ ГЛУПАЦИ, ОСТАНАЛИ В СВЕТА НА ИЛЮЗИИТЕ ЗА МЕЧТАНОТО БЪДЕЩЕ.

Много повърхностен текст. Явно изпростяването и деградацията е проникнала навсякъде. Как може да се излагате с такава глупава статия?! Личи си, че този сайт сериозно е решил да сваля летвата--това показва и новата визия... пълен провал. Съжалявам много, но ще прогоните и малкото интелигентни хора, които идваха да коментират тук. Бай бай...

новини сте Вие,ДИРници!

Хубава статия в крак с времето.Само не закачайте Дейвид Атънбъро за него само прави и с шапки в ръката.

И фалшиви сайтове. Имаше един информативен сайт - dnes.dir.bg, ама такъв дизайн му направиха, че вече не става.

Изключително тъпа статия, изключително тъп дизайн на този манипулативен сайт - dnes.dir.bg му направиха, че вече и той за нищо не става.

Хубава статия, но гледам някои тук немогат да мислят, или са свързани пряко с фалшивите новини и немогат да приемат истината в статията.

Откровено тъп и повърхностен коментар. Блог или новини е този сайт?

Заболе ме пръста да скролвам с мишката. Сложете по малък шрифт, бе..

Както очаквах и на Дир-а са му разказали играта. Вместо да накараме глупавите хора да се приспособяват към средата, ние приспособяваме средата към глупаците. Вместо да четем и пишем дълги и смислени анализи и новини, ние ще публикуваме с по 2 реда и ще позволяваме на неграмотниците да натискат с пръстчета по таблетите като човекоподобни маймуни. Назад към природата.. да живей!!!!

Мнооого дълга статия, не можах да стигна докрая във фалшивия си кенеф... Обаче, трябва да заявя, че моята чанта Босс не е фалшива, за 400 евро я купих в Германия....

Хибридната война не са ли фалшивите новини?!,защото ние сме подложени на тяхното въздействие много,много отдавна и то все от "приятелски "страни.

Забравили сте към заглавието да добавите : ФАЛШИВ НОВ ДИЗАЙН НА ДИР-А.

Ужасно неинтуитивен дизайн. Секюритито липсва. Относно статията ми се струва пропагангиране и някакъв опит за нихилизъм... Явно това е светоусещането на авторката. thumbs down

Прекрасна статия, благодаря Ви, г-жо Николова!

Хайде, пък дано се сетите да си върнете секюрити настройките. Това по-долу е съвсем позитивно! не искам недоброжелатели да могат да направят този елементарен скрипт - отнема точно 10 минути . Върнете ВЕДНАГА някакъв метод за защита от роботи! Дори глупавите цифрички вършеха работа!!!

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари

фалшиви хора, фалшиви сайтове, фалшиви коментари