Коментари - Кръстосан огън: Фалшива новина ли е "кум гейт"? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от политически игри, но в интерес на истината всички дела срещу политици се гледат от специализирания съд, а не от обикновен. Така че това не е довод.

16 иска бил завел, ама засега само Елена ги е осъдила за набеждаване, а обратното предстои да го видим...

Малкия делянчо е политически труп. Ненужен баласт за партията си, експерт по нищология.

И едните и другите са за решетки. Крадци се разправят с крадци. Социалист съм, но имам представа от първа ръка за госпожата.

Дори и Делян да е направил грешка, заставам на негова страна! Делян е поне българин, докато Елена Йончевна е руския, следвала с връзки в Русия, повремето когато обикновенния на народ не му беше разрешено да се премети да живее от селото в града!

Да не си в дрийм-тима?

Абе Хасково е 70000 човека. Ако някой не ти е братовчед, сигурно е ти е съученик. Ако не ти е съученик, е братовчед или съученик на жената ти. Ако пък не е това може би все пак си е*ал жена му този човек.

Какво безочие...

Вие сте голяма рода, бе мето, да не сте милиционери?

А бе, Делянчо, Делянчо, признай си колко открадна, колко присвои, колко рушвети взема, колко държавна пара раздаде на близки, роднини и приятели. Не, че хората не знаят, но кажи си и ти. Спомни си думите на президента Стоянов към премиера Костов по подобен повод - " Кажи си Иване ".

А ти какво си? Явно не си българин, защото не е възможно българин да пише толкова неграмотно на майчиния си език.

Не е фалшива новина! Друга фирма, освен близка до Делянчо не може да се приближи до обществените поръчки! То все е били,било, но някои млади хора като Делянчо, срама нямат!

Напротив, възможно е. Особено ако е от ония, мургавите "българи"...

Делян Добрев ми е, или по-точно ми бе един от симпатичните в ГРРБ защото не е простак и оставя впечатлението на възпитан и интелигентен, разумен и почтен човек. Подобно на онзи, вицепремиера, Томислав Дончев! И то това са общо взето герберите, дето са ми симпатични, или по-точно ми бяха симпатични. Но явно е много вярна приказката, че ако искаш да си в глутницата вълци, трябва да виеш като тях, тоест да станеш като тях, един от тях. От това, което чух и прочетпх по темата от Елена Йончева, конкретните имена и факти, както и от поведението и изказванията на Делан Добрев по темата поне за мен е ясно, че Елена Йончева в случая е права!

Делянчо не ми е приятен, но брата на Станишев строи апартаментите на Йончева, това какво е? къв ГЕЙТ е ....едните са с власт по наследство и се дразнят от новобогатиши , като Делянчо. З амен Делянчо трбва да го преследват заради изцпеките около АЕЦ Белене.

И 2-мата са виновни. Определено Добрев ми е в пъти по-симпатичен от Йончева. Тя е поредната нагла популистка.

Този Фалшв Депутат Добрев ,мисли Народа забрави за Кум Гейт ! Никой не е забравил Джукльо , не забравихме че си Уволнен Депутат но седиш в Парламента ,лапаш евтини кюфтаци и получава голяма заплата ! Съдебното решение за теб не е авторитет ,наглост присъща за Гробарите !

Мръсен Селянин си ! Заради вас Селяните избягаха децата на Гражданите по света ! По добре Изрод да си седял на село !

Делян Д. не е назначавал братовчеди , а Кмета. Делян Д. не е участвал в комисии за определяне на изпълнители на общински проекти. Народния Представител има право да дава препоръки за хора! Елементарно ясно е, че Елена Й. се е компрометирана и е кьор сурат най-долен - Пред TV каза лично шефа на фирмата, че е давал държавни пари на Елена , които е получавал за да замаскира източника на парите държавата за да си прави Частни репортажи от чужбина и да ги продава и става богата, а ЛЪЖЕ че не е получавала, а не казва откъде идват пари за филми репортажи от чужди страни!? Елена Й. представи фалшива снимка от друг сезон за гранична ограда и участва в група за фалшиви нападки и подлости срещу държавата - Правителството!? Бог наказва подлите предатели носители на вируса комуноид...

Тоя с къдравите джучки...

кат гледам цифрите на анкетата или герберастите тролове не са се активизирали или наистина тоя е забъркан в чурбътъ.

Йовчева те сготви тъпако , още би се не усещаш. Като жабе в тенджера си.

Абе ония крадяха яко, ама от тия не можеш една обществена поръчка да вземеш - всичко са разпределили по най-мутренския начин. Всеки ден като пусна телевизора и нещо са увеличили - сега пък гражданската с 20%... Че тя и сега си беше увеличена с 20%...

....ти е нужно, но пък е задължително! Само няколко месеца в психиатрията за ремонт и ще си нов човек. Няма да пишеш такива глупости!

Защо занимавате аудиторията с празни приказки. Защо няма никакъв коментар на днешния ден за Бузлуджа. То бива бива цензура но както сте я подкарали г-да ББ, ЦЦ и ДП ще стигнем и ще минем 2-стотното място по свобода на словото и печата. Сутринта Бойко злословеше по една телевизия че на Бузлуджа щели да хапнат и да пийнат . Щом знае сигурно и той в миналото се е възползвал и сега завижда

Къде са мъжете в таз държава? Три жени водят борбата срещу шайката и тука някакви комплексарчета пак намират причини да ги хулят

А като докаже че Йончева е виновна в нещо това ще озночава ли че той е невинен?

Като опълченците на шипка с трупове ще ви прогоним и ще одържив върха.