Коментари - Разследват Калина Илиева за фалшифициране на дипломата си | Днес.dir.bg

Разследват Калина Илиева за фалшифициране на дипломата си

Бившата директорка на Държавен фонд "Земеделие" Калина Илиева ще бъде разследвана от полицията в Германия заради фалшифициране на дипломата си за висше образование.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Калина Илиева за фалшифициране на дипломата си | Днес.dir.bg

Коментари

Не е виновно моми4ето,да и бере гайлето,който е я назна4ил.Лошото е,4е за пореден път доказваме,4е сме държава на абсурдите,а може би сме абсурдна държава,не зная!

харесва ми тази сладурана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТА МИНА ЧОВЕШКАТА ВЪВ КАЛИНА ИЛИЕВА!БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СЕГА ОЧАР НЕТЕ ИСКАТ А ТАЯ ЖЕНА,БЕС ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,НУЛА ОБРАЗОВАНИЕ.БОЙКО,МНОГО СТАНАХА КАЛИНКИТЕ,ЩЕ ОПАСАТ И КАМАНИТЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!БРАВО БОЙКО,КАМАНИ ЩЕ БЕРЕШ,ЯШ МАНЖАА НА КАЛНОВЦИ!

ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТА МИНА ЧОВЕШКАТА ВЪВ КАЛИНА ИЛИЕВА!БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СЕГА ОЧАР НЕТЕ ИСКАТ А ТАЯ ЖЕНА,БЕС ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,НУЛА ОБРАЗОВАНИЕ.БОЙКО,МНОГО СТАНАХА КАЛИНКИТЕ,ЩЕ ОПАСАТ И КАМАНИТЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!БРАВО БОЙКО,КАМАНИ ЩЕ БЕРЕШ,ЯШ МАНЖАА НА КАЛНОВЦИ!

НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША , ТУЙ ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША....

Тая `урва мноо `бане е видела дя я назначат за мин`терка...

Не може от ученическата скамейка направо началник, ако се расте в кариерата постепенно става ясно кой има способности, кой е свръзки, кой е завърщил с преписване и кой направо си е купил диплома.

За голямо съжаление информацията се потвърждава, заяви министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов, цитиран от "Фокус".

Абе държава наужким - земеделието се ръководи от палава недоучила художничка. Вие искате да ядете чисти продукти, колбаси от месо и разни дръги работи. Тя ще ви ги нарисува... отврат.

Това е отличничката на училище Стефан Караджа в Пловдив - с фалшива диплома.Справка - училището е за УО.

Тая трябва направо да я екстрадират в Иран! Там на такива като нея им спазват правата както трябва!

Не ми е ясно какво разследват и защо ни трошат парите за този що духа. Едно официално запитване и един официален отговор/ около 100 лева/ до сега да са си свършили работата ама нали трябват циркове защото зимата дойде.....

Ква е тая нагла овца ? Като иска кариера няма да ражда деца! И без това работата на жената е да гледа деца и да готви. Ние мъжете осигуряваме прехраната на семейството и за това сме по-добре платени. Аз ако взема да се съобразявам със всяка бременна в моя цех трябва да спра производство! Като забраменее - В КЪЩИ МЪЖА И ДА Я ХРАНИ! Особенно като поема такъв отговорен пост, от който зависят толкова много хора изобщо няма право да мисли за деца!

Може да си мисли каквото си иска и да прави каквото си иска. Най-малко ти, пък който и да е друг, може да и каже дали да забременява или не. Съжалявам жена ти, че те търпи с такива разбирания... Ако изобщо си женен...

Жена ми си има шофьор и кола дето вози меко да не и се натърти дупето, Така закарва детето на детска гадина сутрин,така че още дълго време ще ме "търпи" както ти се изразяваш.

Жалко че маика ти не е предпочела кариера вместо да те роди

Ти знаеш ли колко мъже в България не изхранват жените си, а по скоро е обратно? Каква заплата даваш на мъжете работници при теб??? Да ти пратя и моя ако си заслужава!!!

тази госпожица има ли огледало нагло същество......... А за дипломата кукле какво ще каже ....Кой и са родителите......

А вие, Ема, имате ли диплома? Че като Ви гледам правописа, сигурно е като тая на госпожичката... Като си неграмотен, не влизай в тема с дипломи...

Не стига , че се е крила 9 месеца зад фалшиви диагнози , пък сега и диплома такава. Ама много си нагла бе моме!!

Вижте какъв срам и нахалство! Вместо тая да се скрие като чумава , иска помощ от още хора, които да се посрамят също...

Защо да се крие? Не разбра ли, че върху всеки свестен човек в нашата жалка държава може да се излива безнаказано помия по почина "кажи, че сестра му е к...ва, пък той нека после доказва, че няма сестра"

Коментарите долу са перфектен образец на манипулация на общественото мнение (с изключение на платените "форумци"). Никой не е видял дипломата, но всички знаят, че е фалшива. Никой не се сеща да поиска поне номерата на преписките между МОбр. с Берлин и отговора на въпросната Гизела. Никой не се сеща, че К.Илиева вкара за година време 1.5 млрд.лв. ЕС-пари - кой друг го направи? И как го направи тази "неграмотничка" и "фалшификаторка"? Никой не се сеща, че проблемът не е в дипломата, която си е 100% е о.к., а в силно настъпени интереси. Никой не се запитва - от кога "новините" на жълтия "168 часа" се препечатват масово и защо? - Ами защото всичко е лъжа и на жълтия "168 часа" лъжите са му подхождат - респективно, "ние не лъжем, само цитираме колежките"... Никой не се запитва - след като я уволниха жената, защо продължават да я тормозят???!!! Кой има интерес от това?! Мислете малко, ей, хора, не приемайте всичко за чиста монета.

Ако все пак дипломата е проблемна, то и назначението е такова, а и парите по Сапард още повече...

Никой не запитва - за какви заслуги прясно зъавършила студентка се назначава на такъв пост. А мисли Рени сега.

Сладко Ренче, ами я ми обясни батковото каква е логиката тези които са назначили твойто Калинче да я уволняват след това и да си сипят пепел по главите за фаловете и изоставането, въпреки че по твойте думи тя е извършила подвиг . Ти да не си и била лична ординарка?

Къде ги видя ти тези милиарди ма Ренче, къде ма батково Ренче ти видя дипломата на това татково миче? Я го потърси твоето Калинче във ютуба каква пресконференция прави.

И на мен са ми проверявали дипломата.И после никой не ми я е оспорвал.......Доста други обаче ги изгониха именно за фалшиви дипломи.......

Да, но не са.

Защо нашата полиция не разследва тази позабременяла олигофренка?Няма да забравя какъв скандал вдигна баща и на времето защото я притеснявали.Наглостта и простотията на тези хора е безгранична.Трябва да възстанови неправомерно дадените и възнаграждения и да бъде предадена на прокоратурата.

Ами защото не е олигофренка.

Не я мислете Калина, дипломата й си е истинска. Мислете как се поддава обществото на манипулации и масова хипноза. Който е учил в Германия, знае, че лични данни не се дават току така, и че ако Гизела Хютингер ги е дала, още утре ще я уволнят. А защо не й се обадите, за да разберете ДАЛИ ИЗОБЩО НЯКОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ (телефонът е на сайта на института)? Или приемате всички лъжи и манипулации за чиста монета?! ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА, това е...

Много здраве на Берлин ! И 200 коментара да напишеш, истината ще лъсне, и некадърната г-жа Илиева ще си го отнесе. Бойко ще я пази колкото може, нали е отроче на приятел.

И в какво се изразява нейната некадърност? В това, че разблокира САПАРД и вкара за земеделците милиард и повече евро-пари, които при Плугчиева бяха блокирани поради кражби? А ти, Нинче, какво кадърно направи за твоята родина, за твоето село или град, или за хората?

и в Берлин имало кухи лейки герберски ама ние видяхсе че чеп за зеле не став аот тях де

За съжаление, голяма част от кадрите на ГЕРБ са такива. И няма как иваче един полицай да си направи партията, освен да събере хора от кол и въже. С някои ще случи, с други ще сбърка. Това е смисълът да има традиции в управлението и партии, за да може управленците да имат история, а нововлизащите да са приемлива част като риск и проверката за тях да е възможна. Симо смени политическия елит, а после бодигарда му Боко направи още веднъж същото. А само веднъж имаше нужда от това - през 1990, защото комунистите трябваше да излязат от властта и да дойдат нови хора. Сега не разбирам защо единствените десни партии СДС и ДСБ са извън управлението, след като те единствени имат известен опит и традиции и единствени са провели истински полезно управление.

Не са в управлението щото в БГ е пълно с хора, които се подвеждат по популистки обещания, а и всяко дете вече "знае", че Костофф е виновен за всичко :))

Не си прав приятелю. Съвсем не е случайно назначаването на това моме на този пост. Който седи на този стол /или тези които са го сложили на него/ държи в ръка огромни пари, от които могат да се правят каквито си искаш далавери. След гръмките приказки за кражби и корупция в този фонд, след наложените санкции, да сложиш за шеф едно дете е тънка сметка за замислени голями удари. Очаквам да излезнат разкрития за истинските кражби /не измислиците на ББ/ на истинските айдуци /не набедените от предишната власт, а днешните манипулатори/.

Само искам да кажа на червените лумпени, че 15 часа стана и е време да отидат на "Позитано" 20 да си вземат хонорарите за днес. Може после да отскочат и до Лидъл да си купят евтини банани. А Бойко не го мислете, докато има подобна нефелна опозиция мястото му е бетон още 2 мандата.

и студентки от Германия - ами той се е узаконил за 100г бе!! Аре че отивам да се записвам у ГЕРБ, нема лабаво!

Неграмотният шеф винаги предпочита да назначи верен нему човек вместо компетентната личност. Обяснението за този популярен подход е много просто и ясно- няма как неграмотникът, който се страхува от всяко действие, да контролира знаещия, верността в такъв случай излиза на преден план.

То и мен затуй ме сложи кметица. То пък аз ще си трая и само ще се усмихвам. Все ще ми мине някак мандата.

Мамо ма... и да те боли нема да се пускаш... щото с една даскалска заплата ... помниш ли кък то духахме.. боба! Не знам за теб - ама аз не ща вече!

Каква е била заплатата на тази "видна държавничка"? Някой, ако има идея да напише. Вече всеки ден ще задавам само този въпрос.

И Свилен Чичев от "Фонд Затворно Дело" в Министерство на правосъдието е с фалшива диплома!

няма да е лошо да започне масова проверка на дипломите на хората в тази държава, заемащи длъжности в държавната администрация, както и на всички политици и депутати

Чудя се на простотията на овластените мушмороци, които назначават младши специалисти със съмнителни дипломи само за да угодят на политическата пасмина. Това е чиста проба автогол. Сигурен съм че има поне дузина млади хора със солидно образование и понатрупан опит които да са готови за такъв пост и могат да служат на ГЕРБ, но в такъв случай няма да я има шуробаджанащината. А без нея няма как да сме балкански субекти !

това е най-важно за ГЕРБ катко се убедихме...режилентов първокопков може да си дрънка по тв-то то се видя колко пари струва...

НА МНЕНИЕ СЪМ ,ЧЕ ЗА ДА ЗАЕМАШ ОТГОВОРЕН ПОСТ ТРЯБВА ДОСТА ДА СИ ПОРАБОТИЛ ПРЕДИ ТОВА ,ТОЕСТ ДА СИ НАД 40 ГОД И НЕ ПО-ВЪЗРАСТЕН ОТ 60 И ДА НЕ СИ КУХА ЛЕЙКА ДАЖЕ НА ВИД СИ ЛИЧАТ

Прав си - и аз не разбирам как без никакъв стаж ставаш началник (явно примера на Станишев е заразителен!). Ако ИМА стаж, то проверката на дипломата се обезмисля, защото не документа прави ЧОВЕКА, а оценката за неговото представяне1 Момичето е хубаво и не е лошо, че са и направили бебе, ама да управлява ведомство....това е подигравка с народа!

Оти не моем да видим един читав у таа сбъркана тайфа герб. Сите се улави. Една макя ли ги е раждала или Боко сите ги е праил.

Сите бяа читави! Колреги на Хаирсъзина, демек!

Верно с тая физиономия едва ли има кацитет да си фалшифицира дипломата. По-точно е да се каже, че я взела на лизинг-духинг от "МОЯ" унивеситет. Вероятно към писмото ще се приложи и снимков ма'трял на "дипломирането". Очаквам с интерс...

толкова ли нямаме умни булгари, че все не назначават разни такива пи^^и на управленски длужности ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има,но ти не си един от тях.

благодаря за докладната вехтошаров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Герб,ще се различава от останалите партии от тройната коалиция,ще има нов морал,ще ще преследва крадците и измамниците,но само тези които не са от политическа партия Герб. Откриите разликата!

Премиерът поне го каза, а предните си мълчат и сега. Кто насрани деца.

такваз тъпа пръчка кат теб не съм виждал още

Шефът на фонд земеделие да роди внезапно е добра поличба, годината ще е урожайна и сита (за някои) и САПАРД няма да си вземе всичките пари (само повечето + глобите, ама ков е то) Теленца ще тичат по нивите и агънца ще блеят в кошарите (на Швейцария), а тук ще блеем ние

Това е голям и то международен резил - злепоставящ БГ. Тук не може да мине без ОСТАВКИ .

Може, може! Толкова гьон-суратлък в последната година и половина не се е случвал. Безобразно назначаване на наши хора, все неграмотници. Те пък, назначените, като започнаха едни уволнения и разчиствания от стари служители - нали трябваше реверанс към новите си лакеи да направят. Окопаха се, барикадираха се и сега дерибействат. Така че никакви оставки не чакам

Нали я уволниха. Ти искаш да я гилотинират ли? Я си подаи оставката и си прережи сама вратлето...

а защо не вземат да уволнят и тези дето са я назначили, а? или тя сама се е "самоназначила"... ?!

Чакам оставката на нейния министър, допуснал назначението й на такъв отговорен пост и търпял толкова време своеволията на тази пикла. Ако се окаже, че е назначена, защото е любовница на лице - фактор в държавата, да хвърля оставка цялото правителство.

Нали я уволниха. Ти искаш да я гилотинират ли? Или искаш пак да я назначат за да имаш право на мнение. Уволниха я много преди да се разтичат 168-часовникарите по Берлин и назад.

Знам че е уволнена. И аз чета вестници. Нейната глава не ме интересува. Искам да му отрежат главата на тоя дето я е назначил, защото подозирам, че са сложили там това неопитно девойче, на което даже са му изфабрикували и дипломата, за въртят необезпокоявани големи гешефти с парите от фонда.

Прекалено чалгажийска и е физиономията за да прави нещо сериозно... Само и вижте снимката на нея си личи колко и е багажа. А защо и какво е търсела на тази длъжност е съвсем друг въпрос, на който надявам се назначилите я там да отговорят някакси...

Наистина ли смяташ, че след целия този скандал премиерът ще се изтъпани пред цялата нация да ни обяснява по какви критерии е назначил дъщерята на най-добрия си приятел от пожарната на един пост, за който тя не е имала нито образование, нито стаж? Какво точно очакваш да ни каже? Мисля, че обяснението е излишно, поне дано има доблестта да се извини на хората.

Естествено, най-резонният отговор на назначилите я е да си подадат незабавно оставките.

Абе пази, пази, колко а я пази. Тя сама не се е пазила... че полицията ще я опази...

Е, как ще я разследват, та тя си беше лично назначение на премиера. Ще замажат и тази история, както онази с апартаментите на Цв.Цв. Него да го е разследвал някой? Питаха го, той не можа да даде смислен отговор, понеже не му се напаснаха нещо калкулациите, и какво? НИЩО! Калинка ще я съдят в Германия, понеже подправила подписа на ректора и печата на университета, а тук й плащаме майчинство според заплатата, която е получавала на длъжност, която не е имала право да заема. Защо никой не се сеща за това? Ние, данъкоплатците, сме плащали сума ти време заплата, премиални, шофьор, лимузина и воайажи в чужбина на една неграмотна фалшификаторка, а сега продължаваме да й плащаме огромни суми за майчинството, защото те са калкурирани въз основа на заплатата й! Докога ще я покрива премиерът?

Нека влачи майчинството. То една Калина и една м....ка ли са в нашата държава... Но ми с интересно след 1-2 години ако и се доработи къде ще иде. Така добре се оклепа пред цяла България.

Аз също смятам, че имам право да знам като редовен данъкоплатец какви са недължимо получените от госпожицата суми и как държавата смята да си ги вземе обратно! Или Бойко ще и ги опрости по хуманни съображения, понеже мошеничката междувременно е родила бебе? Посланието е ясно: драги жени, смело фалшифицирайте документи и крадете държавната хазна и данъкоплатците, пък като ви надушат - забременявате и получавате индулгенция. Е, има и едно малко допълнително условие - баща ви да е личен приятел на премиера...

Мале, мале, какви хора ни управляват - без дипломи и лъжци.

Друго си е да те управлява дипломиран лъжец.

Да изчакаме опровержението пък после да раздува кой колкото иска. Колко му е да сбъркат една буква в името при търсенето и да не намерят дипломата. Пък секретарките обикновено не внимават плюс че ги мързи.

Ти сериозно ли си вярваш на глупостите, или под този ник се крие самата Калинка? Понеже някои от нас случайно са запознати с международните практики и са наясно, че при такъв крупен международен скандал никой университет няма да си позволи да излезе с официално заявление, че и да сезира полицията, ако фактите не са 100% сигурни и проверени.

Просто работя в СУ и знам так как плюнчат пръсти и преглеждат писаното на ръка в дебели книги.

ма коя е тази Овца!!!!

Тази жена е толкова нагла лъжкиня, че чак шапка й свалям. За да направят официално изявление от немски университет, че не е положила нито един изпит и на това основание е изключена, нали се сещате, че са проверили абсолютно детайлно всичките си регистри, защото иначе тя може да ги съди. А щом са сезирали и полицията,нещата са повече от ясни. И откъде има такава наглост това създание да продължава да твърди, че дипломата му не е подправена, просто акълът ми не го побира! Явно предтавянето на фалшиви документи - първо диплома, после болнични, си е неин отработен похват. Не му завиждам на Бойко Борисов с такива "проверени" кадри. И понеже се знае, че е дъщеря на негов колега и приятел от пожарната, сега ми е много любопитно дали ще се разграничи от тази мошеничка и ще я даде и той на прокурора, както направиха немците, или ще си затрае.

Много тъпа муцуна има. И защо ще крие, че е бременна? Да имаш дете е най-голямото богатство.

Заради такива като папатак има ниска раждаемост у нас. Жените не смеят да раждат защото работодателите мислят така: " Папатак ( нерегистриран ) 26.11.2010 16:25 Ква е тая нагла овца ? Като иска кариера няма да ражда деца! И без това работата на жената е да гледа деца и да готви. Ние мъжете осигуряваме прехраната на семейството и за това сме по-добре платени. Аз ако взема да се съобразявам със всяка бременна в моя цех трябва да спра производство! Като забраменее - В КЪЩИ МЪЖА И ДА Я ХРАНИ! Особенно като поема такъв отговорен пост, от който зависят толкова много хора изобщо няма право да мисли за деца!"

Коментари - Разследват Калина Илиева за фалшифициране на дипломата си | Днес.dir.bg

Разследват Калина Илиева за фалшифициране на дипломата си

Бившата директорка на Държавен фонд "Земеделие" Калина Илиева ще бъде разследвана от полицията в Германия заради фалшифициране на дипломата си за висше образование.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Калина Илиева за фалшифициране на дипломата си | Днес.dir.bg

Коментари

Не е виновно моми4ето,да и бере гайлето,който е я назна4ил.Лошото е,4е за пореден път доказваме,4е сме държава на абсурдите,а може би сме абсурдна държава,не зная!

харесва ми тази сладурана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТА МИНА ЧОВЕШКАТА ВЪВ КАЛИНА ИЛИЕВА!БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СЕГА ОЧАР НЕТЕ ИСКАТ А ТАЯ ЖЕНА,БЕС ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,НУЛА ОБРАЗОВАНИЕ.БОЙКО,МНОГО СТАНАХА КАЛИНКИТЕ,ЩЕ ОПАСАТ И КАМАНИТЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!БРАВО БОЙКО,КАМАНИ ЩЕ БЕРЕШ,ЯШ МАНЖАА НА КАЛНОВЦИ!

ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТА МИНА ЧОВЕШКАТА ВЪВ КАЛИНА ИЛИЕВА!БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СЕГА ОЧАР НЕТЕ ИСКАТ А ТАЯ ЖЕНА,БЕС ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,НУЛА ОБРАЗОВАНИЕ.БОЙКО,МНОГО СТАНАХА КАЛИНКИТЕ,ЩЕ ОПАСАТ И КАМАНИТЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!БРАВО БОЙКО,КАМАНИ ЩЕ БЕРЕШ,ЯШ МАНЖАА НА КАЛНОВЦИ!

НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША , ТУЙ ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША....

Тая `урва мноо `бане е видела дя я назначат за мин`терка...

Не може от ученическата скамейка направо началник, ако се расте в кариерата постепенно става ясно кой има способности, кой е свръзки, кой е завърщил с преписване и кой направо си е купил диплома.

За голямо съжаление информацията се потвърждава, заяви министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов, цитиран от "Фокус".

Абе държава наужким - земеделието се ръководи от палава недоучила художничка. Вие искате да ядете чисти продукти, колбаси от месо и разни дръги работи. Тя ще ви ги нарисува... отврат.

Това е отличничката на училище Стефан Караджа в Пловдив - с фалшива диплома.Справка - училището е за УО.

Тая трябва направо да я екстрадират в Иран! Там на такива като нея им спазват правата както трябва!

Не ми е ясно какво разследват и защо ни трошат парите за този що духа. Едно официално запитване и един официален отговор/ около 100 лева/ до сега да са си свършили работата ама нали трябват циркове защото зимата дойде.....

Ква е тая нагла овца ? Като иска кариера няма да ражда деца! И без това работата на жената е да гледа деца и да готви. Ние мъжете осигуряваме прехраната на семейството и за това сме по-добре платени. Аз ако взема да се съобразявам със всяка бременна в моя цех трябва да спра производство! Като забраменее - В КЪЩИ МЪЖА И ДА Я ХРАНИ! Особенно като поема такъв отговорен пост, от който зависят толкова много хора изобщо няма право да мисли за деца!

Може да си мисли каквото си иска и да прави каквото си иска. Най-малко ти, пък който и да е друг, може да и каже дали да забременява или не. Съжалявам жена ти, че те търпи с такива разбирания... Ако изобщо си женен...

Жена ми си има шофьор и кола дето вози меко да не и се натърти дупето, Така закарва детето на детска гадина сутрин,така че още дълго време ще ме "търпи" както ти се изразяваш.

Жалко че маика ти не е предпочела кариера вместо да те роди

Ти знаеш ли колко мъже в България не изхранват жените си, а по скоро е обратно? Каква заплата даваш на мъжете работници при теб??? Да ти пратя и моя ако си заслужава!!!

тази госпожица има ли огледало нагло същество......... А за дипломата кукле какво ще каже ....Кой и са родителите......

А вие, Ема, имате ли диплома? Че като Ви гледам правописа, сигурно е като тая на госпожичката... Като си неграмотен, не влизай в тема с дипломи...

Не стига , че се е крила 9 месеца зад фалшиви диагнози , пък сега и диплома такава. Ама много си нагла бе моме!!

Вижте какъв срам и нахалство! Вместо тая да се скрие като чумава , иска помощ от още хора, които да се посрамят също...

Защо да се крие? Не разбра ли, че върху всеки свестен човек в нашата жалка държава може да се излива безнаказано помия по почина "кажи, че сестра му е к...ва, пък той нека после доказва, че няма сестра"

Коментарите долу са перфектен образец на манипулация на общественото мнение (с изключение на платените "форумци"). Никой не е видял дипломата, но всички знаят, че е фалшива. Никой не се сеща да поиска поне номерата на преписките между МОбр. с Берлин и отговора на въпросната Гизела. Никой не се сеща, че К.Илиева вкара за година време 1.5 млрд.лв. ЕС-пари - кой друг го направи? И как го направи тази "неграмотничка" и "фалшификаторка"? Никой не се сеща, че проблемът не е в дипломата, която си е 100% е о.к., а в силно настъпени интереси. Никой не се запитва - от кога "новините" на жълтия "168 часа" се препечатват масово и защо? - Ами защото всичко е лъжа и на жълтия "168 часа" лъжите са му подхождат - респективно, "ние не лъжем, само цитираме колежките"... Никой не се запитва - след като я уволниха жената, защо продължават да я тормозят???!!! Кой има интерес от това?! Мислете малко, ей, хора, не приемайте всичко за чиста монета.

Ако все пак дипломата е проблемна, то и назначението е такова, а и парите по Сапард още повече...

Никой не запитва - за какви заслуги прясно зъавършила студентка се назначава на такъв пост. А мисли Рени сега.

Сладко Ренче, ами я ми обясни батковото каква е логиката тези които са назначили твойто Калинче да я уволняват след това и да си сипят пепел по главите за фаловете и изоставането, въпреки че по твойте думи тя е извършила подвиг . Ти да не си и била лична ординарка?

Къде ги видя ти тези милиарди ма Ренче, къде ма батково Ренче ти видя дипломата на това татково миче? Я го потърси твоето Калинче във ютуба каква пресконференция прави.

И на мен са ми проверявали дипломата.И после никой не ми я е оспорвал.......Доста други обаче ги изгониха именно за фалшиви дипломи.......

Да, но не са.

Защо нашата полиция не разследва тази позабременяла олигофренка?Няма да забравя какъв скандал вдигна баща и на времето защото я притеснявали.Наглостта и простотията на тези хора е безгранична.Трябва да възстанови неправомерно дадените и възнаграждения и да бъде предадена на прокоратурата.

Ами защото не е олигофренка.

Не я мислете Калина, дипломата й си е истинска. Мислете как се поддава обществото на манипулации и масова хипноза. Който е учил в Германия, знае, че лични данни не се дават току така, и че ако Гизела Хютингер ги е дала, още утре ще я уволнят. А защо не й се обадите, за да разберете ДАЛИ ИЗОБЩО НЯКОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ (телефонът е на сайта на института)? Или приемате всички лъжи и манипулации за чиста монета?! ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА, това е...

Много здраве на Берлин ! И 200 коментара да напишеш, истината ще лъсне, и некадърната г-жа Илиева ще си го отнесе. Бойко ще я пази колкото може, нали е отроче на приятел.

И в какво се изразява нейната некадърност? В това, че разблокира САПАРД и вкара за земеделците милиард и повече евро-пари, които при Плугчиева бяха блокирани поради кражби? А ти, Нинче, какво кадърно направи за твоята родина, за твоето село или град, или за хората?

и в Берлин имало кухи лейки герберски ама ние видяхсе че чеп за зеле не став аот тях де

За съжаление, голяма част от кадрите на ГЕРБ са такива. И няма как иваче един полицай да си направи партията, освен да събере хора от кол и въже. С някои ще случи, с други ще сбърка. Това е смисълът да има традиции в управлението и партии, за да може управленците да имат история, а нововлизащите да са приемлива част като риск и проверката за тях да е възможна. Симо смени политическия елит, а после бодигарда му Боко направи още веднъж същото. А само веднъж имаше нужда от това - през 1990, защото комунистите трябваше да излязат от властта и да дойдат нови хора. Сега не разбирам защо единствените десни партии СДС и ДСБ са извън управлението, след като те единствени имат известен опит и традиции и единствени са провели истински полезно управление.

Не са в управлението щото в БГ е пълно с хора, които се подвеждат по популистки обещания, а и всяко дете вече "знае", че Костофф е виновен за всичко :))

Не си прав приятелю. Съвсем не е случайно назначаването на това моме на този пост. Който седи на този стол /или тези които са го сложили на него/ държи в ръка огромни пари, от които могат да се правят каквито си искаш далавери. След гръмките приказки за кражби и корупция в този фонд, след наложените санкции, да сложиш за шеф едно дете е тънка сметка за замислени голями удари. Очаквам да излезнат разкрития за истинските кражби /не измислиците на ББ/ на истинските айдуци /не набедените от предишната власт, а днешните манипулатори/.

Само искам да кажа на червените лумпени, че 15 часа стана и е време да отидат на "Позитано" 20 да си вземат хонорарите за днес. Може после да отскочат и до Лидъл да си купят евтини банани. А Бойко не го мислете, докато има подобна нефелна опозиция мястото му е бетон още 2 мандата.

и студентки от Германия - ами той се е узаконил за 100г бе!! Аре че отивам да се записвам у ГЕРБ, нема лабаво!

Неграмотният шеф винаги предпочита да назначи верен нему човек вместо компетентната личност. Обяснението за този популярен подход е много просто и ясно- няма как неграмотникът, който се страхува от всяко действие, да контролира знаещия, верността в такъв случай излиза на преден план.

То и мен затуй ме сложи кметица. То пък аз ще си трая и само ще се усмихвам. Все ще ми мине някак мандата.

Мамо ма... и да те боли нема да се пускаш... щото с една даскалска заплата ... помниш ли кък то духахме.. боба! Не знам за теб - ама аз не ща вече!

Каква е била заплатата на тази "видна държавничка"? Някой, ако има идея да напише. Вече всеки ден ще задавам само този въпрос.

И Свилен Чичев от "Фонд Затворно Дело" в Министерство на правосъдието е с фалшива диплома!

няма да е лошо да започне масова проверка на дипломите на хората в тази държава, заемащи длъжности в държавната администрация, както и на всички политици и депутати

Чудя се на простотията на овластените мушмороци, които назначават младши специалисти със съмнителни дипломи само за да угодят на политическата пасмина. Това е чиста проба автогол. Сигурен съм че има поне дузина млади хора със солидно образование и понатрупан опит които да са готови за такъв пост и могат да служат на ГЕРБ, но в такъв случай няма да я има шуробаджанащината. А без нея няма как да сме балкански субекти !

това е най-важно за ГЕРБ катко се убедихме...режилентов първокопков може да си дрънка по тв-то то се видя колко пари струва...

НА МНЕНИЕ СЪМ ,ЧЕ ЗА ДА ЗАЕМАШ ОТГОВОРЕН ПОСТ ТРЯБВА ДОСТА ДА СИ ПОРАБОТИЛ ПРЕДИ ТОВА ,ТОЕСТ ДА СИ НАД 40 ГОД И НЕ ПО-ВЪЗРАСТЕН ОТ 60 И ДА НЕ СИ КУХА ЛЕЙКА ДАЖЕ НА ВИД СИ ЛИЧАТ

Прав си - и аз не разбирам как без никакъв стаж ставаш началник (явно примера на Станишев е заразителен!). Ако ИМА стаж, то проверката на дипломата се обезмисля, защото не документа прави ЧОВЕКА, а оценката за неговото представяне1 Момичето е хубаво и не е лошо, че са и направили бебе, ама да управлява ведомство....това е подигравка с народа!

Оти не моем да видим един читав у таа сбъркана тайфа герб. Сите се улави. Една макя ли ги е раждала или Боко сите ги е праил.

Сите бяа читави! Колреги на Хаирсъзина, демек!

Верно с тая физиономия едва ли има кацитет да си фалшифицира дипломата. По-точно е да се каже, че я взела на лизинг-духинг от "МОЯ" унивеситет. Вероятно към писмото ще се приложи и снимков ма'трял на "дипломирането". Очаквам с интерс...

толкова ли нямаме умни булгари, че все не назначават разни такива пи^^и на управленски длужности ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има,но ти не си един от тях.

благодаря за докладната вехтошаров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Герб,ще се различава от останалите партии от тройната коалиция,ще има нов морал,ще ще преследва крадците и измамниците,но само тези които не са от политическа партия Герб. Откриите разликата!

Премиерът поне го каза, а предните си мълчат и сега. Кто насрани деца.

такваз тъпа пръчка кат теб не съм виждал още

Шефът на фонд земеделие да роди внезапно е добра поличба, годината ще е урожайна и сита (за някои) и САПАРД няма да си вземе всичките пари (само повечето + глобите, ама ков е то) Теленца ще тичат по нивите и агънца ще блеят в кошарите (на Швейцария), а тук ще блеем ние

Това е голям и то международен резил - злепоставящ БГ. Тук не може да мине без ОСТАВКИ .

Може, може! Толкова гьон-суратлък в последната година и половина не се е случвал. Безобразно назначаване на наши хора, все неграмотници. Те пък, назначените, като започнаха едни уволнения и разчиствания от стари служители - нали трябваше реверанс към новите си лакеи да направят. Окопаха се, барикадираха се и сега дерибействат. Така че никакви оставки не чакам

Нали я уволниха. Ти искаш да я гилотинират ли? Я си подаи оставката и си прережи сама вратлето...

а защо не вземат да уволнят и тези дето са я назначили, а? или тя сама се е "самоназначила"... ?!

Чакам оставката на нейния министър, допуснал назначението й на такъв отговорен пост и търпял толкова време своеволията на тази пикла. Ако се окаже, че е назначена, защото е любовница на лице - фактор в държавата, да хвърля оставка цялото правителство.

Нали я уволниха. Ти искаш да я гилотинират ли? Или искаш пак да я назначат за да имаш право на мнение. Уволниха я много преди да се разтичат 168-часовникарите по Берлин и назад.

Знам че е уволнена. И аз чета вестници. Нейната глава не ме интересува. Искам да му отрежат главата на тоя дето я е назначил, защото подозирам, че са сложили там това неопитно девойче, на което даже са му изфабрикували и дипломата, за въртят необезпокоявани големи гешефти с парите от фонда.

Прекалено чалгажийска и е физиономията за да прави нещо сериозно... Само и вижте снимката на нея си личи колко и е багажа. А защо и какво е търсела на тази длъжност е съвсем друг въпрос, на който надявам се назначилите я там да отговорят някакси...

Наистина ли смяташ, че след целия този скандал премиерът ще се изтъпани пред цялата нация да ни обяснява по какви критерии е назначил дъщерята на най-добрия си приятел от пожарната на един пост, за който тя не е имала нито образование, нито стаж? Какво точно очакваш да ни каже? Мисля, че обяснението е излишно, поне дано има доблестта да се извини на хората.

Естествено, най-резонният отговор на назначилите я е да си подадат незабавно оставките.

Абе пази, пази, колко а я пази. Тя сама не се е пазила... че полицията ще я опази...

Е, как ще я разследват, та тя си беше лично назначение на премиера. Ще замажат и тази история, както онази с апартаментите на Цв.Цв. Него да го е разследвал някой? Питаха го, той не можа да даде смислен отговор, понеже не му се напаснаха нещо калкулациите, и какво? НИЩО! Калинка ще я съдят в Германия, понеже подправила подписа на ректора и печата на университета, а тук й плащаме майчинство според заплатата, която е получавала на длъжност, която не е имала право да заема. Защо никой не се сеща за това? Ние, данъкоплатците, сме плащали сума ти време заплата, премиални, шофьор, лимузина и воайажи в чужбина на една неграмотна фалшификаторка, а сега продължаваме да й плащаме огромни суми за майчинството, защото те са калкурирани въз основа на заплатата й! Докога ще я покрива премиерът?

Нека влачи майчинството. То една Калина и една м....ка ли са в нашата държава... Но ми с интересно след 1-2 години ако и се доработи къде ще иде. Така добре се оклепа пред цяла България.

Аз също смятам, че имам право да знам като редовен данъкоплатец какви са недължимо получените от госпожицата суми и как държавата смята да си ги вземе обратно! Или Бойко ще и ги опрости по хуманни съображения, понеже мошеничката междувременно е родила бебе? Посланието е ясно: драги жени, смело фалшифицирайте документи и крадете държавната хазна и данъкоплатците, пък като ви надушат - забременявате и получавате индулгенция. Е, има и едно малко допълнително условие - баща ви да е личен приятел на премиера...

Мале, мале, какви хора ни управляват - без дипломи и лъжци.

Друго си е да те управлява дипломиран лъжец.

Да изчакаме опровержението пък после да раздува кой колкото иска. Колко му е да сбъркат една буква в името при търсенето и да не намерят дипломата. Пък секретарките обикновено не внимават плюс че ги мързи.

Ти сериозно ли си вярваш на глупостите, или под този ник се крие самата Калинка? Понеже някои от нас случайно са запознати с международните практики и са наясно, че при такъв крупен международен скандал никой университет няма да си позволи да излезе с официално заявление, че и да сезира полицията, ако фактите не са 100% сигурни и проверени.

Просто работя в СУ и знам так как плюнчат пръсти и преглеждат писаното на ръка в дебели книги.

ма коя е тази Овца!!!!

Тази жена е толкова нагла лъжкиня, че чак шапка й свалям. За да направят официално изявление от немски университет, че не е положила нито един изпит и на това основание е изключена, нали се сещате, че са проверили абсолютно детайлно всичките си регистри, защото иначе тя може да ги съди. А щом са сезирали и полицията,нещата са повече от ясни. И откъде има такава наглост това създание да продължава да твърди, че дипломата му не е подправена, просто акълът ми не го побира! Явно предтавянето на фалшиви документи - първо диплома, после болнични, си е неин отработен похват. Не му завиждам на Бойко Борисов с такива "проверени" кадри. И понеже се знае, че е дъщеря на негов колега и приятел от пожарната, сега ми е много любопитно дали ще се разграничи от тази мошеничка и ще я даде и той на прокурора, както направиха немците, или ще си затрае.

Много тъпа муцуна има. И защо ще крие, че е бременна? Да имаш дете е най-голямото богатство.

Заради такива като папатак има ниска раждаемост у нас. Жените не смеят да раждат защото работодателите мислят така: " Папатак ( нерегистриран ) 26.11.2010 16:25 Ква е тая нагла овца ? Като иска кариера няма да ражда деца! И без това работата на жената е да гледа деца и да готви. Ние мъжете осигуряваме прехраната на семейството и за това сме по-добре платени. Аз ако взема да се съобразявам със всяка бременна в моя цех трябва да спра производство! Като забраменее - В КЪЩИ МЪЖА И ДА Я ХРАНИ! Особенно като поема такъв отговорен пост, от който зависят толкова много хора изобщо няма право да мисли за деца!"