Данни на много повече хора са откраднати от Facebook

Потребителите на Facebook, чиито лични данни са изтекли в интернет са били не 50 милиона, а 87 милиона.

Обратно в новината

Коментари - Данни на много повече хора са откраднати от Facebook | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Това е само част от "New Order" описан от Аарон Русо (убит от Сикрет Сървис в САЩ). 4 март 1933 година - САЩ конфискуваха златото от населението си. 1996-2018 американски компании конфискуват данните на населелението по света...

,,политкомисарите,, в щатите се ,,развихриха,,...!!! това което става ще е нищо в сравнение на това което ще ,,последва,, приемането на и.к. ...!!! ,,не мислете, ние мислиме за вас,,-ню ордер.

А защо не казват колко данни са откраднали Twitter, Google, Hotmail, Yahoo, DIR bg ?.

Бе ти се регистрирай (примерно) като автотенекеджия с попроменено име, па си сложи при регистрирането си един домашен адрес у Столипиново - пък те да крадат...

Не знам каква е тази параноя обхванала всички, някой им крадял личните данни, а при регистрацията се иска един email адрес /обикновено това email само за конкретния случай/ и име като твоето например Бай Иван (Ванчо) - това ли са личните данни които крадат или IP адреса от който влизаш Интернет. Всичко останало е това което някой иска да сподели с приятелите- например Бай Иван(Ванчо) пие бира с Петър (Пешо) някъде си и снимка в кварталната кръчма.

ако Преди 85 години в САЩ конфискуваха златото от населението , тогава днес една частна фирма конфискува потребителските данни от населелението . Скандал ли ? Не : добрата кауза !

Фeйcбyк накрая ще яде мазната хурка!!! Премахват акаунти на потребители - физически лица, които са активни да речем 5 пъти в седмицата ( почти всеки ден) и са потребители от 6-10-12 години с презумпцията, че според тях не били реални хора. На други блокират профилите по формално изглеждащи правилни поводи "Публикуване на недопустима голота" ( мъжко рамо с татуирана котва, или клип който стои от години в YouTube с деца от детска градина в Сибир, при положение че правилата за допустима голота в YouTube са много по стрги от тия на фeйcбyk). Премахват профили след докладване на тролове, служещи на управляващите или с благовидни предлози, или направо без обяснения. И без предупрежденяи да премахнем постовете, които не им харесват. Така на мен ми премахнаха 3 последователни профила. Аз не държа два профила едновременно. Знаем кои са някой от троловете, но както и колкото да ги докладваме - техните профили не са санкционирани от фeйka. И те явно се чувстват безнаказани да обиждат когото и както си искат или направо да заплашват. Не признавт Бългрският език за език за кореспонденция. Премахват титли като инж. и д-р и други. Сега започнаха да премахват и фeйcбyк страници на бизнес потребители, вероятно докладвани от конкуренцията за да им направят мръсно. Е аз като разработчик изготвящ комплексна реклама, ако се наложи да си раздробя един ден да ходя да взема лични документи за сканиране от собственика на бизнеса, чиято е фeйkбyк страницата, да си раздробя втори ден да ида да му върна документите, да пиша писма, да чакам да видя дали на фeйka ще им текне да върнат страницата с натрупаните лайкове и отзиви, та подир ако трябва да правя нова - пикая ти и на Рiхеl-a и на другите възможности за реклама - търся нова платформа и зарязваме и личните профили на собствениците на бизнеса. А фeйkбyka ще остане платформа за разпращане сутрин на картинки с кафета и на котенца и смешни снимки, но не и за приходи от реклама, кликове и пр.

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ WEB РАЗРАБОТЧИЦИ ДА ЗАРЕЖАТ ПЛАТФОРМАТА ЗА ПЛАТЕНА РЕКЛАМА НА ФEЙCБYКА И ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ КЪМ ПО- НАДЕЖДНИ ПЛАТФОРМИ КЪДЕТО НЯМА ДА ЗАВИСЯТ ОТ ТОВА КОЙ ГИ ДОКЛАДВА ЗАРАДИ ПОЛИТ. УБЕЖДЕНИЯ ИЛИ КОНКУРЕНЦИЯ!!!

Айде стига беее... Данните не са откраднати, те са стоката с която социалните мрежи се издържат, който си няма Фейсбук може просто да прочете договора за откриване на е-майл акаунта си или пък е-магазина който ползва, да не говорим за мобилните оператори и дори електронното банкиране.

Веднага да наложата от САЩ санкции на Великобритания и да им изгонят множество дипломати! ;) На английска фирма и "демократите" били поръчали да направят досие на Тръмп. Така че не е първият случай на намеса в изборите им. Макар кой ли не политик от ЕС да се изказваше тогава срещу Тръмп.

ееее, това е нищо! по важното е че от Гейсбук вчера блокираха 100 акаунта на руски, които рекламирали руската кухня...

са най-великите разработки на ЦРУ за следене и присвояване на лични данни в интернет. Тоталното следене е западна фашистка методика за контрол върху свободата на личността.

И от приложението" Clean Master" има откраднати данни,дето уж ми почиства телефона !Сто процента !От него само ми забива телефона !