Екстрадираха ”търговеца на смърт” Виктор Бут в САЩ

Самолет с предполагаемия руски трафикант на оръжия Виктор Бут на борда отлетя от Тайланд за Съединените щати, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Екстрадираха ”търговеца на смърт” Виктор Бут в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Ха ха ха, пак ще си приказваме като влезе зад решетките. Помнете ми думата, там (в САЩ) няма тинтири-минтири с боклуци като този.....

Вижте обвиненията: "трафик на оръжия за диктатори и конфликтни зони в Африка, Близкия изток и Южна Америка". По-голям цинизъм и лицемерие от американските няма. Обвиняват В. Бут в това, което самите Щати правят, и то като държавна политика. Това първо. Второ. Африка, Близкият изток и Южна Америка щати на САЩ ли са? Защо САЩ предявява претенции и съди някого за неща, незасягащи САЩ? Или засягат американската търговия с оръжие? Пет огромни цирея от САЩ бълват оръжие към света: Локхед-Мартин, Боинг, Нортоп-Груман, Ретийон, Дженерал Дайнамикс. Тия корпорации снабдяват с оръжие всеки конфликт по света. Щатите арестуват В. Бут, за да прикрият някаква американска мръсотия. Иначе - откъде-накъде ще се бъркат на чужда територия и ще проявяват интерес към един частник? Защо той е интересен за тях? Щатите пет пари не дават за закона, какъвто и да е той, където и да е той. Те самите търгуват с дрога от Афганистан. Иначе за какво им е на афганците "демокрация"? Моите наблюдения показват, че "демокрация" се натрапва там, където има нещо за крадене. А човек, преследван от Щатите, притежава или знае нещо, на което Щатите искат да сложат ръка. Обама няма никаква политическа воля да обуздае собствената си страна и собствените си генерали. Виждам, че той прави това, което те искат от него и не е в състояние да се справи с агресията и лакомията им. Търговците на оръжие съдят търговеца на оръжие! И то визирайки географски области вън от пределите на САЩ!

Сега Б.Б и руснаците ще разберат къде е заровено кучето.

Пълен фарс! Продавал оръжия и става търговец на смърт", а американците сигурно са малката цветарка, продаваща маргаритки и карамфили!... Значи продажбата на оръжие от частно лице е незаконна, за разлика от съвсем законната" търговия, извършвана от американското правителство?!

я виж ти върнали го при търговците на рози и бели овчици...хи хи хиииииии

А защо всъщност заглавието е "върнаха..." ? Той оттук ли е избягал , че да го връщат ?

Е, няма що. Изгубиха хамериканците пари и станаха човеколюбци. Ами как така - да затворим злодея-конкурент, за да продаваме оръжие само ние и да печелим!!!

Тъй, тъй! Това се случва на всеки, който се навре между шамарите на големите в тоя бизнес за много милиарди и огромни печалби. Там конкуренцията се ликвидира безмилостно с всякакви "законни" и незаконни средства и все благовидни предлози като "борба срещу тероризма" например.

Тези милиони терористи,които се размножават много,но не работят ,и нямат квалификации за сложен ,качествен ,и в голямо количество евтин продукт със сервиз,какво всъщност искат ?какво искат терористите -да изнудват,за много пари,сплашват ,убиват,за да заемат мястото на друг и третират жестоко и нечовешки останалите,оргии и партита ,скъпи имоти,купени с парите за проекти за работа и квалификации....Коригират ли се съзнателно терористите,които с оръжия грабят,сплашват,отвличат ,за да стават по-богати ?Ако и те работят щяха да имат,и нямаше да доведат до криза останалите,които работят за всички и са мишена на терористите. Защо дори и да осигурят заетост и работа на произхождащи от терористични култури и групи,те пак вършат измами и убийства -погледни афганистанците,които без истински квалфикации били назначавани за банкери,купили си скъпи имоти в Дубаи с чужди пари ,и пак сринали банковата система в Афганистан,която е с чужд капитал за развитие,което не се случва...

опа - браво трябва да има като ,V>BUT

Ами хвани ги и ти мръсните империалисти и ги екстрадирай в Раша, червен ранобудник!

че не се интересувал какъв е конфликтът, а е продавал оръжия ...в нашата съвременност търговията с оръжия е дейност на организираната престъпност ,наред с дрога,проституция,грабежи,отвличания и убийства ...Проблемите се решават с образование,труд,данъци и спазване законите на принципа на демокрация...,а не с оръжия,с каквито се хранят от организираната престъпност,причинявайки много смърт в мирно време ,отнемат много от БВП -за тях откупите в милиони е скромно,в Афганистан боравят и с милиарди отклонени помощи и много смърт и терор

Откога търговията дори на оръжие извън САЩ се превърна във федерално престъпление? Това е брутално своеволие и потъпкване на човешките права и свободи на чужди гражданин действал в международно пространство от властите на САЩ. Уорлик, кажи нещо по въпроса, или това не е газ и вятърни мелници.

От десетилетия се правят инвестици в други развиващи се държави с цел развиване основните сектори от икономиката и администрация за ред и поддържане на живота в развиващи се пазари и държави,за да спрат да крадат и убиват,и да не емигрират в десетки милиони в развитите държави,където няма как да се приемат толкова непланирани милиони население от друг стадий на развитие ,основно мислещо за някакви империалисти -какво е това понятие ,използвано от азиатци от иракски и афганистански произход -в развитите държави повечето корпоративно производство,земеделие и т.н са обществена собственост чрез участие с акции за собственост в обществени фирми,като никоя еднолична фирма не просперира дълго -все пак има твърди тарифи на труд и цени на стоки,при което еднолично не стига дълго или далече ,но всяка успешна еднолична фирма може да подаде заявка да стане обществена с продажба на акции за увеличаване на капитала,след предварителна стриктна фискална проверка в продължение на една година,или заем -еднолично пак не става читаво производство ,нужни са високи квалификации ,доказан ефект -проверки на документите и оборудване,продукта ...е желателно да не е оръжия,нито разгулен живот с дрога и проституция -спомни си кога започна разоръжаването,за да има средства за другите неща за живот

Пълен фарс ! Продал оръжия и става "търговец на смърт" , а американците сигурно са малката цветарка , продаваща маргаритки и карамфили . Значи продажбата на оръжие от частно лице е незаконна , за разлика от съвсем "законната" търговия извършвана от американското правителство ?

американското правителство-което се командва от частни корпорации, т.е. абсолютно същата престъпна деиност.

Има тъй наречени ембаргови страни където американците не продават оръжие. А той е продавал точно там. А това че е бизнес и американците искат по-голямо парче за себе си не е тайна, така че не виждам какво точно казваш, освен че пропагандата яко те е нагазила и не ползваш главата си за нещо друго освен за високоговорител.

Този си е чист икономически конкурент на американците - на фирми и държавата им. След като ги измести, стана "престъпник"