Експерт: Иззетите книги от имамите са опасни

Експерт арабист смята, че иззетите книги от 13-те имами са опасни. Нов свидетел ще трябва да каже дали посъдимият Ахмед Муса е призовавал за рязане на глави.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Иззетите книги от имамите са опасни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички арабски книги са опасни... те не пропускат изречение без да споменат аллааа...

Когато циганин направи държави дори ислямска ела те ми серете в устата..ха..ха.Циганин и държава-зрелища за откъсване на българското внимание от КТБ,16 милиарда заем и т..н Българи направена си цедка кое е заблуда и кое е истина. 25 г крадоха и свърши.Сега кредите крадат и ни направиха поръчители на тези заеми..

Не мога да проумея как допуснахме всичко това да стане?Какво правиха службите?

Правеха маанета на доган. Вместо да го бутнат в пандиза за изнесените имена на разузнавачи и агенти и предадени на Турция.

ТОВА, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА НЕГРАМОТНИ, ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ОПРАВДАВА. ЕДИН ДА ИМ ЧЕТЕ И КАТО ГО ПОВТАРЯТ И ПРОПОВЯДВАТ ВСЕКИ ДЕН И КАТО ТИЯ ПРОПОВЕДИ СА ЗА ДЖИХАТ, ТО Е ЯСНО - ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА БЪРЗО И СТРОГО.

Предлагам да ги натоварим и директно към майка Индия!Да видят какво е индийски глад и мизерия!

Може би някой от брадатите и да може да срича, но онези госпожи с бурките и фереджетата-абсурд!Нека съответните органи да проверят как неграмотни цигани четат книги и дали въобще това правят?

А КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ КНИГИ У ТЯХ, АКО НЕ МОГАТ ДА ГИ ЧЕТАТ?! НАЛИ БЯХА КАЗАЛИ, ЧЕ НЯКАКВА ЗНАЕ АРАБСКИ И ИМ ПРЕВЕЖДАЛА И СЕ НАДЪХВАТ. ТАКА ЧЕ НЕ ОМАЛОВАЖАВАЙТЕ СИТУАЦИЯТА. ПРОБЛЕМА Е МН. СЕРИОЗЕН.

То е ясно, че не четат книги, а някой им промива мозъците.Книгите са само за параван.Крайно време е да разберем какво става зад стените на тази подозрителна джамия.Работата здраво засмърдя!

ЩОМ АРАБИСТА КАЗВА, ЧЕ КНИГИТЕ ИМ СА ОПАСНИ /РАЗБИРАЙ И ПРОПОВЕДИТЕ ИМ/, НЯМА КАКВО ДА СЕ УМУВА -В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ.

Само като я гледам тая паплач ми е ясно колко от тия брадати цигани могат да четат.Тогава?Литературни кръжоци ли си правят или други дейности развиват?Цигани и книги?!Айде, моля, моля!

престъпление ли е притежанието на книга? а карта за библиотека? престъпление ли е прочитането на книга? обвинението откъде ще знае какво пише в нея, без да я има и без да я прочете? - Виж проповядване към неспазване на Конституция някои и тук си позволяват, без да са чели книга каквато и да е била..

ЗАВИСИ ОТ КНИГАТА, БЕ, ЗАЩИТНИКО НА ТАЛИБАНИ. ТИ КАТО НЕ МОЖЕШ, АРАБИСТА ГИ Е ПРОЧЕЛ И КАЗВА, ЧЕ СА ОПАСНИ. КАКВО ИМА ДА СЕ ФИЛОСОФСТВА ПОВЕЧЕ. ЗАТВОР ИЛИ ДА СЕ МАХАТ НА .....СИ.

Като че си говорим за Констетуцята: Раздел IV Други престъпления Чл. 108 + чл. 109 П.С. Нема нужда да я четеме лично, ИДИЛ провеждат литератхурно четене по нея

Пропущих да кажем че разделите са от Накзателниот кодекс.. не от Българскито Хелзиснки кодекс

алоо службите и управляващите.не се правете на ударени а си сваршете поне един пат работата както трябва.да не ви изгони народа.тези в пандиза и за назидание на другите много години.а тези адвокати как не ги е.срам.пфу.анатема.

...срещу верския фанатизъм и тероризма, трябва да се действа както медицината с тумора - пълно изрязване, докато не се стигне до злокачествен процес.Дори тези имами да влязат в затвора с присъди, те ще се превърнат в мъченици за правата вяра и ще нахъсат още един куп идиоти.Няма да се учудя, тогава някои радикални мюсюлмани-ислямисти да пристъпят към отвличания или терор с цел отмъщение. Затова - 13-те имами да се екстрадират незабавно от България, заедно с цялата им рода до 9-то коляно!Има къде да ги приютят и приемат.Такива хора нямат място в България, която официално е православна държава, която векове е патила от исляма и която отдавна е показала че е толерантна към друговерци.Но всичко си има граница!!! Колко права и свободи им дадохме на "турците"??? Вместо в училищата да се възпитават и образоват, че не са никакви етнически турци, а потомци на потурчени българи, някои вече искат да има ислямски център у нас, помаците пък да се признаят за етнос и куп други безобразия.Не мога да повярвам, че ние, като най-пострадала страна от зверствата на турците и исляма си затваряме очите в името на евро-"педерасткия либерализъм".....и сега отново се сещам за разликите между нашето президентче и президента на Чехия, на Унгария или на Сърбия....

Абе Вале, кви турци, кви потурчени българи ..ово са ромляни бре, къде е парта там са и те. И кво общо има отиването на парада у Москва с тия нашите ислямисти ?!

Оставка на цялото Правителство,щом не може да се справи със този сериозен Проблем със исламизацията,време Коалиция ''БОСТАН''да се разваля,и да идват нови,които ще могат да ги вкарат всички тези брадати цигани до живот във затвора,ако не искаме и нас след време да ни дават по телевизията как ни режат главите като на пилета!!!

Хе хе , и кво ще дойде белата Златка с златнио пръст ли , я се скрий бе пишман патриоте

книги не може да са опасни ! опасни са хората ! тези имами е време да ги направят свита на пророка

ТИ ПЪК ЕДНА ЛОГИКА ИЗВАДИ - НИКАКВА. ХОРАТА САМО БИЛИ ОПАСНИ, КНИГИТЕ - НЕ. АМИ ЧЕ НАЛИ ТЕЗИ КНИГИ ХОРА СА ГИ ПИСАЛИ...

опасни книги ?! клада , огън ! това вече се е случвало ! много пъти . не помага ! важни са хората .

на повечето от книгите авторите отдавна са мъртви ! и с корана е тъка . корана е като супермаркет може да намериш вътре всичко , зависи за какво ще го ползваш

Не знам какво четат и творят господата от ДАНС, но е крайно време да спрат да си чешат макарите, а да се хванат за работа.Това, което гледаме вечер по телевизията, е в Пазарджик, а не на остов Тамбукту!Пазарджик е град в БЪЛГАРИЯ!!!

Да ги съдят във Щатски Затвори,нали Чехльо и Мутрьо се имат със тях.

У затворите не съдят, там пращат вече осъдените

Не бива да обвиняваме хората. Те правят това, което ние им позволим. Те не са силни. Ние сме слаби.

ДРЪН-ДРЪН. ДА НЕ ГИ ОБВИНЯВАМЕ,А. НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО КАЗВА АРАБИСТА -КНИГИТЕ ИМ, Т.Е. И ПРОПОВЕДИТЕ ИМ СА ОПАСНИ. НЯМА КАКВО ДА СЕ УМУВА, НАПРАВО В ЗАТВОРА -ДОЖИВОТ.

Какви хора, бе, това са талибани. В , докато не са ни запалили чергата...затвора

Какви хора, бе, това са талибани. В затвора, докато не са ни запалили чергата...

Епа аз едно не моем разберем, как хем акъл имате - оно е видно, хем Волен ви е симпатичен.

Как ДАНС прочете книгите на циганите ,а пропусна как се ограби държавата с 4 милрд чрез КТБ?

Изключително внимателно трябва да се пипа тук! Професионално, превантивно, предпазливо, умно, адекватно, твърдо! Проблемът не е, че има мюсюлмани - заблудени винаги ще има... Проблемът е, че от християнството се отстъпва... Службите да не спят зимен сън, а да действат! Законодателни промени трябва, които да отговарят на променящият се свят и новите заплахи. А тези, дето искат насилствено да сменят светския характер на държавата, дето искат да колят неверници... прати ги до живот у дрънголника, та да им се стори тясно земното кълбо...

Изобщо не мога да разбера к'во ги "бавят" тия брадати камилари?!?? К'во още чакат? Колко време ще си играят на иди ми - дойди ми?!??? Да им пръснат манделките и да се приключва! еВахти и талибаните смотани! Старите хора са казали: "БИЙ за да те УВАЖАВАТ"

От всичко това разбирам, че адвокатите Ана Лулчева и Васил Василев или са паднали от небето, или живеят на необитаем остров, където няма никаква информация какво се случва в момента по света. Единственото което ги интересува е да изкарат "малко парици", ей тъй за закуска - кифала с боза. Горките!

d4

за да разбереш дали подсъдимия има вина, виж кои са му адвокатите... и това дело ще има да се влачи с години. случаят е приключен! да влезе убития!

Като не искат да спазват законите и традициите в християнска България,да си вземат паспорти от арабския халифат,който ги финансира и с тези паспорти да източват социалните системи на западна Европа,а не с българските.Откъде накъде свестните деца на България,които учат,работят и достойно представят Родината ще ги сравняват с тази измет.

Много права им се дадоха на тези мангали и сега ще им берем плодовете!

БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ МАЛЦИНСТВОТО БЕ. ТО ЩЕ НИ СПАСИ ЗАЩОТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО КОИТО ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНАТА СИ ТОЛЕРАНТНОСТ.

МЕСТАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, МНОГО ТИ Е КОФТИ ЕЛЕКТОРАТА БЕ БОКЛУУУК!!!!

Нямаме държава, затова се пръкват подобни цигански махали с цигано-арабски креатури. Не знам какво правят службите и въобще има ли служби?

Да си ги отглеждаме,да им плащат малкото работещи българи социалните и един ден да си кажем оппа,кво стана.

И Захари Стоянов го казва, че няма нищо по-страшно от турчеещ се циганин.Проблемът е, че малко хора са чели ,,Записките".

То да бяха само "записките", те българско букварче не са чели.

Освен за радикален ислям кога ще осъдите циганите за педофилия,разфасоване на частни имоти,порнография,наркотици и всички пороци на сатаната. Защо сравнявате циганин с останалите работливи хора в българското общество?

Защо оприличаваш циганите с "хора" ? Дори и животните не искат да бъдат сравнявани циганите с тях.

Гостът в един дом е задължен да почита домакина и пази разпорядките в дома. Гражданина е длъжен да спазва конституцията на държавата. Прост и логичен извод - не харесваш дома в който си поканен - излез. Ако не ти харесва държавата на която си поданик - смени си гражданството. Най великата свобода на демокрацията е че не те принуждават да я приемеш (християнството също), следователно може да идеш на място, където ще се чувстваш у дома - господа от МВР, защо въпросните хора имат български паспорти и са на територия на държава, чиито закони не почитат? Не знаете ли думата екстрадиция?

ТУРЧЕЕНЕТО НА ЦИГАНИТЕ ДАВА ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ... "КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ И КОИ СА ТЕ " .... :))) КОЛЕГИТЕ АНТРОПОЛОЗИ ДА КАЖАТ :))

Ама чеки малко, тия не се турчеят ?! Па и мюсюлманин не е равносилно на турчин.

Не обиждай мюсюлманите които са българи приели исляма. Циганина може и да е православен...Волжките българи и те са Кубратови синове но приели исляма и се определят за българи 7 -10 милиона в РФ.

нас, българите, нашите си, политически идиоти ни убиват! методично, без жал - толкова години вече!

Съдия Кемалова е с доста подходяща фамилия за такова дело...

никой няма да си го измисля и 100% е вярно

АКО ГО ЗАТВОРЯ В ЕДНА КОЧИНА С ПРАСЕТА ДЕТО НЕ СА ХРАНЕНИ 4-5 ДНИ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ЗА 5 МИНУТИ :)))

Има цигани и цигани. Много различни са. Тези пазарджишките от едно време се турчеят, не знам какъв им е произхода и дали са наследници на черкези, специалистите да кажат. Въпросът не е за подценяване.

Кви черкези бе байно, они черкезите са кавказци кво общо имат с цига .. ромите де ;)

адвокат Лулчева и адвокат Васил Василев - просто да се види кой плаща на тия двамата и ще стане ясно за какво става на въпрос !!!!!!

изтече информация, че ще спонсорират всеки българин, който (за сега!) доброволно напусне БГ, през софийското летище!

На адвокат Ина Лулчева и пожелавам среща с представител на Ислямската държава. На нея и на близките и роднини. След това да ги защитава ако иска

Сега имамите, утре пицаджиите.

Тоя Муса е мюсюлманин колкото Азис(завършил семинария и бил църковен певец) е поп..ха..ха циганска работа и реклама на ДАНС че си заработват заплатите..ха.ха Що не хванаха турчин ходжа? Ами от Анкара ще им се озъбят и ще клекнат!..ха..ха

в интерес на истината адвокатката е права - в народната библиотека със сигурност има "моята борба" на Хитлер. Но това не значи, че държавата поощрява нацизма като държавна политика. ДАНС ще трябва да се постараят повече.

Явно, не си чел "Моята борба". Ако я прочетеш, ще видиш, че там няма нито една грешна дума.

Pesh0

Как се става имам ? За да стана поп , си има училище .

Ето тема за която може Премиерът ни и Президентът ни могат да изнесат на Студентите във Смолян!!!Нали Чехлльото иска Турски Туристи ето му ги,ще има и още много,щом изгони Руснаците,със неговите простотии,и Мутрата спря проекта Южен Поток,и сега ще се строи Турски Поток,на Която среща днес имат няколко Държави да обсъдят въпроса във Прага,но Чехльото и Мутрата не са поканени!!!Точка всичко е истина!!!

jingiby

Убава работа, ама циганска...

ДЖАМИИ ОЩЕ! ПРЕЗ ИСТАНБУЛСКОТО ЛЕТИЩЕ ИДВАТ НОВИ, ИСТИНСКИ МЮСУЛМАНИ, ПОД ПРИКРИТИЕТО НА ТУРИСИ- КАЗА ПРЕЗИДЕНТА!

Дирчо, това идеология ли е или не, защото според казаното от адвокатката им е-цитирам ,,По делото не са приложени проповеди на подсъдимите, които да установяват, че те разпространяват тази идеология. ,,

САМО ОТДЕЛЯНЕ НА ЗДРАВОТО ТЯЛО ОТ НЕПРАВОВЕРНАТА ГЛАВА - КАЗА НЕГОВИЯТ АДВОКАТ И БГ СЪДЪТ УВАЖИ ИСКАНЕТО ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ НА МУСА!

Най опасна книга за евронатовска,цивилизована България е корана на путакаджийските талибани,,Плана Сайдера,,написана от шейха им Абу Долен ебн Рубладжи и валиде кадъната Гюбек Ташева,в която открито се призовава към смъкване с Идилски преврат на демократичното правителство на генерал Бойко ,/новият Левски/ и въвеждане на шериатско робство в полза на халифа Абу Путини от москалската джамахирия!