Ходжа купувал гласове с екскурзия до Одрин

Прокуратурата проверява сигнал, че жители на велинградското село Света Петка са били водени на екскурзия в Одрин от ходжата на селото Ибрахим Юмер.

Обратно в новината

Коментари - Ходжа купувал гласове с екскурзия до Одрин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А патриотите(руските) дето развяват руски знамена по България ще ги водят в Московската джамия.

Аз мисля че купуването на гласове с пари и стока трябва да се приравнят с купуването с ЛЪЖИ от партиите - партиите лъжат / демек купуват с лъжи / е всите барабар Бойко / Мойко / Корнелияо всички в зандана

На канала като Чеушеску ождата !Това е решението

Че ГЕРБ със санирането не предлага ли облаги, за да бъдат мотивирани групи от хора да гласуват в полза на определена политическа сила! Да арестуват всички от ГЕРБ тогава!

Ами всъщност рушвета е в турските магазини и кафенета. "Ходжата" е само един екскурзовод, който води "туристите" до мястото за "водопой"

.Долу ГЕРП

Сапьоритеее,жамията на ракета от програмата на НАСА а ождата го вържете като космонавт и дим да ги няма!

И ХОДЖИТЕ И ПОПОВЕТЕ СА ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ НА КАПИТАЛИЗМА .... "ТЪРПИ МИТРАТА И ПАШАТА И ЩЕ СИ СПАСИШ ДУШАТА "

Местан и сие си играят с живота на съселяните си. Ако си мислят, че ще минат метър, се лъжат.

рашняшката агентура, която агитира за антиевропейските партии ? Па и да ги заключат, или екстрадират ?

Заловиха ТИР с 970 пакета с храни за купуване на гласове, продуктите са от склада на ДОСТ в Кърджали!?

Никъде другаде в Европа хората не са толкова.бедни че за един пакет с храни да променят гласа си. Много магистрали, много консесии и много фондове ама като отива всичко в стотина семейства апаши това е положението. Всеки, дето е малко различен ще се отрича от това че е българин и ще иска да минава за друг. Никой не иска мизерията дето ни докараха политиците ни.

вЪПРОСНОТО ЛИЦЕ юМЕР Е СМОТАН ПОМАК. АКО ГО ВИДИТЕ ТОЙ НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК ПО-СКОРО НА ОРАНГУТАН. НА ТАКИВА ПОЛУЧОВЕЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖИ НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ЩТОТО ТЕ ИЗОБЩО ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯТ ВЕЧЕ ДА РАБОТЯТ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА

Бай Козе...ъъъъъ Бай Трибеста...ъъъъъ хммм... Уважаемият Господин Местан, подканва властите да спрат с дискриминациите и да заявят, че истината е, че гласоподавателите са купували от Ходжата екскурзии, а не той от тях, гласове!!! Мдаааааа.......

Тези които все пак имат достойнство и откажат да продадат гласа си, получават покана за разговори в Истанбул, където изчезват след като бъдат обвинени като участници в пуча......

се чудите? Държавата като не прави нищо, ще го прави ходжата по нечия поръчка. Виновни сме всички граждани на родината ни, че търпим това и вместо да го променим, само плюем. И последно - не са виновни помаците и турците. Когато държавата ги отритне - търсят друг да я замести.

...Ходжа купувал гласове с екскурзия до Одрин... --- европата си купи около 2 милиона гласа от няколко партии с рушвети, екскурзии, "трудови" и "консултантски" договори, поръчки, търгове, работни места и т.н. прокуратурата обаче спи и не види това! ........... днес имало стрелба с убити и ранени пред английския парламент! изглежда и в България трябва да започне да се стеля пред парламента, правителството и президентството за да се събуди прокуратурата, ако изобщо е останал там нормален прокурор!!!

Ходжата да си купи еднопосочен билет за анадола.

Феодализъм в действие.

Да се похваля - въпреки че уважавам евроантлантическите ценности, още не съм станал гей.

Majkata shte ti eba u ustata az.da vidim za sms-te koito puska za falita na KTb,kato te rugnat u pandelata dali niama da ti razcepiat turskata halja ciganite,

Majkata shte ti eba u ustata az.da vidim za sms-te koito puska za falita na KTb,kato te rugnat u pandelata dali niama da ti razcepiat turskata halja ciganite,

Щерю, изоставаш! Ще ти дърпат ушите. Я побързай че ще ти вземат дипломата за трол. Има места и за транссексуални.

не знаят кои от мюсюлманските свещеници у нас са на щат към съответното министерство на Турция?! Знаят го и още как, но защо ли до сега нищо не предприемат да ги изгонят от страната ни?! Нима толкова няма истински вярващи сред българите мохамедани които са родени тук и милеят за тази страна на които да се проведе съответното обучение и те да бъдат мохамедански духовници?! Има, но някому това ника не угодно!!!

А помаците защо им ходят по гайдите? Нима си мислят, че турците са им по-братя от българите и ще ги приемат за равни?

Защото когато българина е беден псъва Боко и европа, а когато помака е беден ходжата го учи да псува българите. А на Боко и партийците му не му пука, той продължава да си краде за едното помилване на тиквата.

Ходжите в България имат по-слаб режим на контрол от Обществото . Скоро една ТВ излъчи кадри как еди ПОП се ебе с мъж и му плаща с пари от БПЦ , от дарения на миряни .Трябва същото да се излъчи за Ходжите - те онождат малки момченца .

бои по каната

Ха сега да видим, как ще се върнат ... нали блокада има?

Света Петка е помашкото село уж квартал на Велинград. Промити тъпаци на ента степен.

С цената на много кръв и страдания са станали мохамедани, но все още имат памет за българският си корен и доказват това с името на селото си!!!

Името е на името на параклиса на Света Петка останал от време оно. Може би някога са били честни и достойни парвославни българи но сега са потурнаци. Изобщо не ги обиждам, много тъпи са, ако си имал възможност да се срещнеш с някои от тях. Дано да поумнеят, но това че са се продали за една екскурзия до тъпия Одрин какво ти говори?

Това са сигурно едни от малкото разкрити случаи за купуване на гласове. Вдействителност неразкритите са можеби трицифрено или четирицифрено число. Службите от времето на боко рапоня все още не могат да се отърсят от анабиозата, в която са изпаднали.

А ТЕЗИ КАК ГО ПРАВЯТ????ПП Атака продължава с инициативата социално отряди.ТАКА СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ.