Ексхумираха останките на цар Николай Втори

Руският следствен комитет извърши в Санкт Петербург ексхумация на останките на последния руски император Николай Втори и съпругата му Александра Фьодоровна.

Обратно в новината

Коментари - Ексхумираха останките на цар Николай Втори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная защо тогава царска Русия е била наричана "тюрма на народите"!А Сибир е бил крайната дестинация!И милионите заточени там се завръщали като от СПА-хотел!?

до естествената си кончина-смарт

били другарите Ленин, Троцки, Сталин и цялата останала комунистическа пасмина - не забравили да зачетат с разстрел дори децата... Всъщност геният на всички времена Сталин, по-късно утвърдил това и със закон - на смъртно наказание подлежат и 12 годишните.

а на какво си ценител, на жени, на коли или нещо друго

Съществуват разнопосочни версии за семейството на Николай втори!!!Любопитен съм да разбера резултатите от иследването и раследването.Убеден съм,че категорично мнение на този етап не може да има!!!

Търсели 32 тона злато платено от България за "освобождението" да не би да е заровено с царя..

Търсели са договора, по който Русия е платила на Турция 80 милиона френски франка за Съединението на България. България е направила само една вноска по погасяването. Сега Щурев ще трябва да плаща и лихвите....от пенсията му на уволнен партиен секретар.

после се разбра ЗАЩО Русия е била толкова срещу Съединението и е насъсквала първо Турция (безуспешно обаче), а после и Сърбия да нападнат през 1885 обединена България. Толкова струвала изглежда "братската дружба" - 80 милиона. Нещо не ми се вярва на тази версия. Иначе щяха да ни го натякват постоянно - не само ви освободихме, ами и платихме за Съединението...

Това е един от най неадекватните царе, които Русия е имала през цялата си история. Абсолютен безумец, който въпреки пълното фиаско руско-японската война и последвалата го първа революция, не си взема поука и продължава да бута държавата към пропастта.

Факт е че комунистическата доктрина взе власта и просъществува САМОСТОЯТЕЛНО-което значи НЕНАЛОЖЕНА ОТ ВЪН-единствено в русия.Големия въпрос е ЗАЩО.И по точно въпроса е ЗАЩО УСПЯ. А втория въпрос е ЗАЩО ПРОСЪЩЕСТВУВА(до ден днешен,да не се лъжем по тъп начин)?Според мен за успеха ключова се явява структурата на собственоста в русия.Ясно е че комунистическата доктрина може да успее и да просъществува след това в бедните общества, в среда на бедност.Ако собственоста е концентрирана в ръцете на една много малка част на обществото(структура на собственоста),тогава на масата от хората(тези дето нямат нищо) няма да и пука за това че на някой си му били свили,откраднали имането.Тя ше подкрепи таа кражба.КРАЖБАТА КОЯТО Е НЕОТМЕНИМО И ГЛАВНО КАЧЕСТВО НА ВСЯКО ОБЩЕСТВО ДЕТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДОКТРИНА Е УСПЯЛА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТА.КРАЖБАТА наричана от комунистите НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.А след завземането на политическата власт следва просъществуването ,нещо което в нормални условия противоречи на здравия разум.Е точно тук е мястото на ДИКТАТУРАТА. Комунистическата доктрина тъй като е лишена от здрав разум е немислима без ДИКТАТУРАТА.Без създаването на репресивен апарат,БЕЗ МАСОВ ТЕРОР.Докато съпротивата на здравия разум бъде сломена.Да избиеш 56 млн от своя народ не е никаква случайност.Това е напълно закономерно следствие от описаното по-горе. Това просъществуване е нелогично.То противоречи на ЗДРАВИЯ РАЗУМ.

сменил съм регистъра и за това излезе "ъехсшев"

Виж какво драги... Това обръщение "момче" се постарай да го забравиш... По-точно, да не го употребяваш тук! Нито си ми на годините, нито на чек.йте, че да ти обръщам внимание на изразите... И не само аз, предполагам... А и елементарното възпитание и етика го изисква! Извинявам се за грубостта!

Ми не обръщай внимание на изразите ми.След като от всичко което съм написал си разбрал само думата момче,изглежда по добре е да не четеш нищо което пиша.А по отношение на годините почти сигурно съм мнооого по-напред в материала от теб.Но най добре не чети.Аз просто ползвам линка...

Момчета, не се ядосвайте за глупости ;)

От всички писания става ясно само едно - комунистите си избиват хора наред само дащото не са им приятни или им пречат.

"Всички избити членове на императорското семейство бяха канонизирани като светци от Руската православна църква" а нашите боклуци не искат да канонизират Васил Кунчев. но пък ще ми искат задължително вероизповедание в школото. ей затова съм атеист и децата ми никога няма да стъпят в такива часове, а аз в църква.

Наистина ли сте толкова глупав? Просто не мога да повярвам.

Момче, Т О Й може и да мине и без тяхната канонизация.Ти нали си си го канонизирал в сърцето.Кво ти дреме.По важното е да помогнеш и децата ти да си го канонизират в сърцата.А теа дето не искат, да ходат да се шибат бе

абдула , ти в църква нямаш работа ! ходи си на джамия !

А какво стана с Анастасия? Нали беше избягала, нали се беше крила някъде и после беше опитвала да докаже коя е?

Ами избягала е чушки. Чушки и домати е избягала. Утрепали са я. Последните сведения сочат недвусмислено че никой от императорското семейство не е имал шанс да се спаси. Гледал съм достатъчно филми по тая тема и съм чел научна литература.

Днеска рублата се срина и да копат и да не копат царя все тая

Путин е обявил, че от плаващ курсът на рублата се променя на потъващ.

хе-хе. Развеселихте ме.

Интересна работа. Май навсякъде комунистите са избивали хора без съд и присъда.

що говориш глупости? народния съд в България е подписан от БЗНС!

Момче,и аз до преди време не знаех,ама така наречения "съд" е по-късничко от големия "купон".От септември 44г до декември 44г,чумавите са избили 24-25 ХИЛЯДИ българи.Ей така за разкош.По заповед на "вожда и учителя на БГ народ"-оня с трети клас дето бил,ама след това завършил "университета на живота".А така наречения "съд" е по-късно.И тогава убитите са били 4-5 хиляди.А на процеса в нюрнберг били осъдени 8 или 9 или 10 души.Няма значение.Това е

Ал

"Всички избити членове на императорското семейство бяха канонизирани като светци от Руската православна църква." И там Православната църква е тотално неадекватна. Светци са хора, докарали до такъв глад, мизерия и отчаяние собствения си народ, че са предизвикали най-голямата революция в историята?!?

Нали? На мен все повече започва да ми харесва римокатолическата църква. Наскоро Папата, който е върл футболен фен предприе практически стъпки да се разрешат разводите, и при сегашното си посещение в САЩ го видях да влиза в полско фиатче. За разлика от някои наши алчни и луди митрополити които се возят на Линкълн например или пък носят часовници Ролекс.

radoslav_kitov@gbg.bg

Не полско фиатче, а Фиат 500 глупако !!!

И какво от туй? То и Соломон Паси държи един трабант, но това не означава, че е човек! Плазмодий е !

Като ти харесва, махай се на запад да изнасилваш деца като католическите попове. Национални предатели, които са забравили ролята на нашата православна църква в историята ни, не ни трябват.

вече има цяло море от литература по въпроса, по погрешка се разсекретиха доста архиви. Забравете какво ни учиха в училище - революция не е имало, просто организиран и платен отвън преврат.

Преди 89г по телевизията даваха най-вече руски филми.Винаги ми е правило огромно впечатление как е представяно в тех отношението на ХОРАТА в руси към царската институция преди 1917.Много ми е било странно когато некой небръснат мужик(във филм де) каже ""царя государя" и от устата му потича мед...Е това е било само представяне във филм,но аз мисля че наистина царя в русия се е ползвал с народната любов.Но след 1917г народа на русия изглежда не е страдал особено за този цар,Ал наистина е прав.Този цар изглежда се е отнасял към своя народ по много грозен начин и за това народа на русия не го е защитил от животните.Но не се лъжете че чумавите са го убили защото този цар се е отнасял зле с народа си.О не,те са го убили за да няма кой да им оспорва власта разбира се.Ми пак по тази причина чумавите избиха 56 млн души в русия.Избиха 56 млн от своя народ само и само да не би някой да посмее да посегне на тяхната власт.

хаха.Това наистина е забавно.Кое е забавно ли?Ми забавна е наивноста на КОМУНИСТИЧЕСКАТА управляваща върхушка в русия.Те "милите" си мислат че хората са толкова тъпи и ше им се вържат на лъжата ЧЕ ВЕЧЕ В РУСИЯ НЯМА КОМУНИЗЪМ.Е ми вие наследниците на онеа животни от 1918г сте комунизма бе ...Когато тази върхушка която вече 90г управлява русия бъде отсранена и пратена в колима тогава света ше повярва че в русия няма комунизъм.До тогава "скъпи товарищи" и да изравяте и да не изравяте никой няма да се върже на таа лъжа съшита с бели конци,ЧЕ В РУСИЯ НЯМАЛО ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ.Ако нямаше комунизъм в русия СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНА В УКРАЙНА,НЯМАШЕ ДА ИМА ЕДИНАЙСТИ СЕПТЕМВРИ,НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНА В ИРАК НЯМАШЕ ДА ИМА ИДИЛ....

не принцеси. Все пак става дума за рускота царско семейство, а не за някой западен крал, или принц.

за грешката - рускотО царско семейство

За добро,или зло, руснаците нямат наследник император, както ние се нахендрихме с нашето така наречено нещо "цар" Сакскобурготски! Иначе, за няколко години щеше да им опоска горите в Сибир и да ги продаде за своя сметка както направи нашия с горите в Рила планина...Престъпник !

Момче,нищожеството го доведоха в БГ комунистите.Такава е сделката: те му връщат имоти за $120-150 млн а след това му ползват името да управляват.

Защо пък комунистите???

Руснаците ще се кланят на царя си и на неговия убиец-Ленин.

Tова е възможно най-глупавият цар, който Pусия е имала. 3а съжаление неговото управление се случва в най-трудните за Pусия години. Tози мушмурок се е водил по акъла на немкинята, неговата жена, която на свой ред се водила по акъла на тъпкача си Pазпутин. последният е ''съветвал'' къде да се бие руската армия, в резултат на което милион/и руски момчета загиват за нищо си. Tака, че този цар ще е добре да го забравят. Dонякъде си е заслужавал куршума, но семейството му, с изключение на жена му, е трябвало да бъде пощадено.

Разпутин е било против войната!

Дали е бил най-глупавият не знам, защото със сигурност не е единственият им глупав цар. Наскоро обаче гледах филм за него и се изумих. Значи той е бил тотално откъснат от народа и от реалния живот в страната която му е била поверена да управлява. Само един пример: На коронацията му е имало поредица от тържества. На едно от тях е трябвало да раздават ядене и пиене на народа. Събрала се е многохилядна тълпа още от предния ден вечерта, като на сутринта от блъскане и надпреварване кой да докопа пръв подаръците тълпата буквално е стъпкала над хиляда души които са убити на място и още толкова е имало тежко ранени. Царят вместо да реагира адекватно, да обяви траур най-малкото, се прехвърлил на другото тържество, което било прием в дома на френския посланик. Е, как после да няма революция?

никаква революция не е имало. Просто един платен и организиран отвън преврат. А тези, дето са се изпотъпкали на коронацията му са незначителен брой в сравнение с онези, които стават жертва по-късно на Голодомор-а и сталиновите репресии.

Бил е голям патриот и винаги загрижен за народа. Именно за това са успели да го излъжат, като това е следствие от многогогодишно целенасочено и много добре планирано активно мероприятие на немските специални служби, подпомогнати с огромен капитал от немски индустриалци. Измамата и подкупването са траели с години...

След вчерашното обрязване на Жужо в джамията и взетата му кръвна проба, ще се докаже от Магаданската акадения на нАуките, че Жужо е пряк наследник на Николай Втори! И вече съвсъм официално ще се изписва, като Жужо Первий Късий.

сега руските учени ще докажат научно че путин е наследник на николай романов и трона му принадлежи по право !

на ден ставаш по-глупав .... не се притеснявай! не се лекува, от възрастта е.

аз съм с пет години по млад от путин ! може би затова и той се е побъркал ? старостта е лошо нещо !

княгиня анастасия,е живяла в село габарево до естествената си смарт

потвърждения на догадката

какво е това "смарт"?

Dobromir Dimitrow

Смарт е вид автомобил.

А кога ще изгорят мумията на убиеца им от Мавзолея?

вярно бе !! тия тъпаци се кланят и на мумията и палят свещи на светията !! двуличие ли е , тъпота ли ?

i_iskren@mail.bg

Наистина, представяте ли си да се покланяте на някакъв си човешки труп. Това е поклонение като пред божество, защото комунизма е религия. Религия измислена и финансирана от родове, които по някаква случайност се смятат за богоизбрани, а всъщност са противниците на Бога.

i_iskren@mail.bg

А Николай II не е никакъв светец, особено при положение, че е бил ръководен индиректно ръководен от един от най-известните окултисти в човешката история (Распутин). И много папи са ги били канонизирали за светци, но Данте ги е видял в ада.

Тия пък с какви простотии се занимават и що пари трошат! ? Светът съвсем е полудял.!

След Николай 2, само мафия в Русия!