Евтаназираха животните на баба Дора, след като полиция изведе доброволците

Тя се беше примирила, но имаше хора, които я надъхваха в друга посока, заяви министър Порожанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проклети да са тези , които сътвориха тази гавра с хората и животните им!

И аз казвам същото. Проклети да са и гневът Божи да бъде върху тях и върху поколенията им!

Какво става с баба Дора?Какво се случва в Странджа?

И мен това ме интересува. Който има някаква достоверна информация нека да я огласи. Снощи в новините гледах стопани от Странджа да правят изявления, че трябва да заколят животните, при това положение на нещата ... Във всеки случай не става по-добре.

Екзекуцията на народа, чрез унищожаване на препитанието, продължава. Бим-бам, бим-бам... Нещо не ви ли кънти в главите? Този път, обаче, забележете, явно парите от ЕС прекалено много са „усвоени” и затова сега въобще няма да се броят глави добитък, АМИ ХОРАТА САМИ ДА СИ ГИ УТЕПАТ, ХОРАТА ДА СИ ВКАРАТ АВТОГОЛА, ЧЕ ПОСЛЕ И КУРШУМА .https://youtu.be/ZbrvkWirEuU

Днес вече има пълно информационно затъмнение какво се случва в Странджа. Къде остана свободата на словото и правото да сме информирани - загробено е! Явно идва време на диктатура на една некадърна власт, която служи на еврогосподарите си против собствения си народ! Пълно мълчание по темата от всички телевизии, само по Евроком се опитаха да кажат нещо за Каракачанов, ремонта на бившите казарми покрай границата и бежанците, и колко страннно - предаването прекъсна - черен екран!!! Браво, господа управляващи - да убивате България Ви бива само, но ние няма да се дадем!!! Изведнъж въпросът с чумата по овцете и козите изчезна - табу е да се говори за това. Да не би изведнъж чумата да размисли и да се оттегли - не че има животно, умряло от заразата, има само животнир убити от заразата Порожанов и некадърниците около него. Господ гледа, ще дойде Видовден и за Вас.

Смърт за убийците! Смърт и за семействата и децата им!

„Внасяме в Прокуратурата 11 страници сигнал за престъпленията на властта в Странджа. Сезираме главния прокурор да предприеме действия за установяване, според нас, на извършени престъпления и закононарушения“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията. Според нея действията на управляващите в засегнатите райони, поне в началото, са били незаконни. „И за това трябва да се носи отговорност. За разлика от управляващите, ние не само хвърляме димки в публичното пространство за конспирации, а действаме“, допълни Нинова. Председателят на БСП обясни, че сезира главния прокурор за действия, базирани на нищожни заповеди. „Заповедите за действия са подписани от зам.-директор на агенция, а не от министър на земеделието, съгласувано с министър на вътрешните работи, както изисква законът. Такива заповеди не пораждат последици – те са нищожни“, обясни тя. По нейните думи от това следва, че всички предприети действия, на базата на такава заповед, са незаконни. „Сезираме главния прокурор за унищожаване на частна собственост, без на хората да е връчен документ, на базата на който това се случва“, каза още Нинова. БСП сезира Прокуратурата и за нахлуване в частна собственост, без предоставяне на заповед за това, както и за ограничаване на достъпа на хората до личната им собственост, без за това да им е предоставен документ или заповед на оторизиран орган. „Заравянето на убитите животни създава опасност от епидемия и за това са виновни хората, които го правят по този начин.

Правилно. И ако държавата спи, отиваме на всички видове международен съд.

преди малко БСП начело с Корнелия Нинова внесе 11 страници сигнал в Прокуратурата на България за престъпленията срещу животновъдите в Странджа, всичко е описано най-подробно и е подкрепено с доказателства.

Браво!

Господ бави но не забравя!!!

от тази, която заемаше на 25-26 години тъкмо завършила и станала дясна ръка на Костов - защо ли - ами да краде. И като се накраде мина в БСП - защо ли? Това са фактите, както и факта, че е русофилка, ама прати сина си да учи и работи в САЩ- защо ли - ами за долари. Мама ѝ мръсна продажна и лъжлива.

Вие сте от едно котило бе, гнидо. Гербери тъмночервени и комуняги е едно и също. Възрастната жена ви се опълчи и вие пратихте цигани да й изтрепят стадото. Варвари няма да си намерите място и на онзи свят даже мръсни боклуци.

АЙ СЯ ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ ГРОБАРИТЕ ЧЕ ТОЙ БОЙКО БИЛ НАЙ-ДОБРИЯ И БЕЗ НЕГО АХААА БЪЛГАРИЯ НЯМАЛО ДА Я ИМА! ХАХАХА СЪЩИЯ ЦЪРВУЛ В МОМЕНТА ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ!

Шо така джендърмерията е спряла достъпа на журналистиката? Кво ги е страх да не се разчуе?

истината!

Корнелия Нинова трябва да се даде на съд за подривна дейност.

Като избиете животните почвайте хората та да се освободи територия за маймуните от африка!!!!!!!!!!!!!!

Тая опорка се изтърка, орките не искат на село.

тя сега започва, а орките какво искали, няма ко йд аги пита, тук като направят лагера дето ще ги обработват, за да може във Германия да ги изпращат тогава щете питам а и в София едно лагерче!

Снимките с тая жена са покъртителни просто. Досега не ме е разплаквала снимка.

Бяха прекрасни животни. Когато преместваха стадото с козите на баба Дора, повечето от тях вече бяха усетили злото, бяха умърлушени и изплашени. И на този фон до тях една младо козленце тръсна главичка и закрачи бодро по хлапашки, все едно казва "какво толкова, всичко е наред, я по-бодро". Това наперено козе детенце, с поглед към утрешния ден, не може да ми излезе от ума. И всички други прекрасни животни, които видях.

Чува се че ще я обвинят за разпространението на чумата и се е скрила в рушкото посолство Няма да избягат от народният гняв!

Вие, демоните, просто се страхувате от нея.

По добре да загубим едно малко стадо, отколкото цякла България да пламне с чума по животните и няма какво да ядем. Корнелия това и иска. Да срине България

лайномет гробарски

а защо никой не пита като получават субсиидии защо не ЗАСТРАХОВАТ!??? къде е агнешкото ? в Гърция си го копувам по 4 Евро...

Извинете, но "кУпувам" е дума, която всеки ежедневно използва по няколко пъти, не някаква екзотика. Не може да я пишете с "О". Просто не може!

не се ядосвай, остави го този психопат! плюс това е неграмотен психопат!

Хора, ще преглътнем ли и това ? 21-ви век или Средновековието!

"Приятели, не можете да си представите с каква жестокост бяха убити козичките на баба Дора! Едно момче и едно момиче, след като са ги изгонили са минали по черния път и са оставили колата си на язовира, показаха ни снимки на които козичките бягаха в различни посоки, и мургави "братя" в бели предпазни костюми ги доубиваха с колове!!! Дрона на радио 999 вг, беше свален, но за щастие той самичък се върна. Циганите бяха превозени през Малко Шарково, ако се бяха усетили момчетата навреме, щяха да спрат, колата която мина под носа ни, и тогава не знам... Спряха ни телефоните и интернета! Държавен тероризъм, това е!!! Снимката е от дрона!!! Вижте, козите не бяха евтанизирани с инжекциии в кошарата, а избити с колове, която където е била стигната!"

Отмъщението е на Порожанов?

Не знам. Тези цигани ги има снимани с белите костюми, как се хилят между избиванията. Стопаните се оплакаха, че ромите им били показвали среден пръст, докато убиват животните. Сега това. Един от циганите го има сниман в предизборна кампания на ГЕРБ, прегърнат от ББ. Може би това е същността на тези създания - злото. Знам само, че не можем да бъдем безучастни към това.

Показаха ,че могат да убиват.И какво от това?Мислят че ще уплашат хората.Убийци!!!!

Убийци!

Идиоти... то и в парламента има положителни проби, що не направят същото

Ех, лошо, лошо светът е устроен...А може по иначе може.

Българските управници изтриха цял поминак в Странджа животновъдството! И малкото хора останали в Странджа вече нямат надежда. Днес е Странджа а утре.......

какъф поминах едное да гледаш за изхранване на фамилията друго да влачиш субсидии. не ми е жал. да са се застраховали.

Не става въпрос за пари, а за живот.

Чумата Борисков се закле, че няма копеле в Испания. Значи да му пожелаем евтаназия и загробване с голи ръце. Щом няма, все така да няма.

Може и да съм пропуснал отговорът, ама да попитам следното: Някой направил ли си е трудът да проследи къде е млякото на заразените животни в промеждутъка от диагностицирането до евтаназирането? Ако това е направено - ОК, ако не е тогава пак питам: За каква чума става въпрос и има ли такава? Възможен отговор е, че тя не е опасна за хората които консумират това мляко и продукти от него. Да питам, това становище тествано ли е преди това върху правителството или депутати? Да взема да спра, че май много питам а?

Да унищожаваш поминъка на малкото останали хора в района на странджа е национално предателство, което като човек със земеделско образование не мога да приема, защото ако няма комплекс от мерки самата евтаназия е безпредметна, освен това е редно правителството да каже от къде идва заразата и как е допусната.

Заразата пич идва от империята на злото наречена САЩ и ЕС трябва да се разчисти терен за бежанците от германия да нямаш икономика да нямаш земеделие земята я плячкосаха шепа мафиотски фирми обезлюдиха селата докато саществува тая червена мафия народа ще бяга и ще търси работа по чужбина трябва да се евтанизира цялата ГРОБАРСКА БЕСЕПАРСК А ДЕПЕСАРСКА ПАТРИОТСКА ИЗМЕТ

Моля някой да напише какво се случва с баба Дора! Притесняваме се за нея. Моля съседите и, напишете нещо !

дано оцелее горкичката , убиха и хайванчетата

Търси си телефонен измамник да му даде 20-те бона от обезщетението.

Баба Дора е баба на внучетата си, а иначе е яка българка. Немощна баба няма как да гледа 140 кози и да се изправи срещу суджук-машината на ББ. Да е жива и здрава, да надживее цялата герберастка номенклатура.

Позор и срам за убийците на здравите животни,за свитата им чакали, която вие и им ближе краката и за троловете, заработващи от нещаститието на животните и техните стопани! Това ще се запомни за години и няма да има прошка нито човешка, нито на Всевишния, защото такова зло, каквото причиниха, такъв грях, който извършиха и тази невинна кръв, с която заляха ръцете си не се прощава, не се измива. Да властта и репресивната машина проведе ченгесарска типично за малодушните и гнусоляви чакали операция - в Божи ден неделя. Да избиха до крак здрави животинки в сила в здраве и техните бебета, смазахте баба Дора, но не сте я унищожили, не можете да унищожите недоволството на Хората. Защото вие убийци и вие, които ги охранявахте с огромна репресивна мощ забравяте едно. Чувството за справедливост, за съпричастност , стремежът да защитиш беззащитния, невинния, слабия, праведния е огромно чувство. С това чувство се повдигат планини, променя се обществен строй, статукво, печели се война. А война със собствения народ не е спечелил никой ... А възмездието- то си е едно на ръка. Наказание и възмездие идва внезапно и е ужасно,смазващо, но винаги справедливо. Ето това забравят убийците и тяхната свита чакали....

+1000

Който е работил съвестно и си е плащал данъци и осигуровки трябва да има достойна пенсия. В България пенсиите са позорно ниски. Затова и хората работят до края.А да се гледат животни е достойно традиционно занимание.

В България има 2.5 милиона пенсионери със средна пенсия от 350лв- за една година от бюджета отиват над 10 милиарда лева за пенсии

Ами евтаназирайте ги за да доволни уроди като теб!

Има пенсионери и са толкова, защото младите са прокудени да си търсят късмета по света.

Tе са си изработили пенсиите, които такива идиоти като теб откраднаха и крадат! УБИЙЦИ, ГОСПОД ДА ВИ ЗАГРОБИ, ГРОБАРИ! Амин!

Пенсионерите се увеличават с 4% на година

Лъжеш, намаляват! Това дори лъжците по телевизията го казват!

в България има два милиона и половина пенсионери със средна пенсия от 350лв. - на тях разчита Нинова!

А на вас, елементарните уроди, кой разчита?

Докато се занимавахте с козичките приеха законът за горивата и рушкият муй ще ви клати още по- здраво Но на вас ви харесва :)

тази комунистическа интрига заедно с кравата дето минала границата със Сърбия вече преминаха границата на нормалния човишки разум.....Нинова ти не си човек към теб трябва друго отношение....дано господ те осъди качественно

отначало помислих че си простакесата, но после разбирам че си просто простакела

Не вярвам на БСП. Не искам да ме лъжат качествено. Но не разбирам защо работиш толкова усърдно за създаване на ореол около главата на Нинова?

какво като е стара .....ако е нарушила закона на съд....

Червения идиотизъм няма граници. Но ние всички знаем че Курнела и БСП хич не ги е еня ни за хората ни за България. Още откогато БСП с еименуваше БКП тя си беше терористична организация. Престъпна партия, изпълняваща указанията на Кремъл и работеща в интерес на Москва.

Курнела е майката, която те е родила!

най-големият проблем в България са лакумите и завистливи пенсионери....

Каква ли читава работа можеш ти да работиш, неграмотнико!

лакОми неграмотнико!

Липсва ти 2 клас педал недоклатен.

защо баба Дора има кози......не взема ли пенсия от Държавата ......или от лакомия

А вие защо нямате кози?Защото ви мързи и само лапане на пи.ки ви интересува.

Отбор баш боклуци...

Градим България. Да бе да! Само разруха и унищожение.

повечето хора в бг са в напълно непрогледна мъгла и имат екзестенциална криза на морала си. По-скоро на липсата на такъв и затова се връщат към детските си оповавания за приказките където кумчо вълчо е лошия, а прасенцето доброто. Начи първо амебите не си дават сметка колко опасна е ситуацията с чумата. Второ, забравят, че винаги, когато има умъртвено животно по епидемиологични причини, то то се плаща и стопанина си купува друго. Трето - същите, които твърдят, че старите хора в тази провинция са изоставени на произвол и козите им са като деца, са всъщност синовете и дъщерите на тези хора, коти са изчезнали на някъде и се правят на прекалено заети за да се погрижат за родителите си - това го виждам постоянно и навсякъде - хора забравили родителите си. Четвърто, някакви си 1000 глави дребен добитък ви се видяха голямата загуба, но Лешоядите, Вълците, Лисиците, Рибата в Морето, Вековните Мури на Пирин, Дюните на Несебър, Иглолистната гора на Слънчев Бряг - тях вие дадохте без да се замислите. И ако 100-те овце и кози ще се народят и възстановят още до догодина, загубените от горните, никога няма да се върнат.

Върлува 73 години из територията Резултатът е 80 % дебили Закривай!

Никой не знае къде е вече 72 часа! Ще я съдят за метеж и умишлено разпространение на чумни бацили!

Да заменим евтаназията на овчиците с обикновен разстрел на националните предатели. Нищо лично, герберушки.

"...А грамадата расте пак Невидимо, тайно, И камъни върху нея Фърчат непрестайно; Че когото Бог накаже, Светът не прощава, Че кой много търпи, тегли, Много отмъщава. Че сюрмашки сълзи клети Лесно не изсъхват, Злите спомени в душата Скоро не заглъхват... Ще им се стовари ГРАМАДАТА за всяка сълза на тази женица!

Вазов в България винаги звучи актуално

Червения идиотизъм няма граници. Но ние всички знаем че Курнела и БСП хич не ги е еня ни за хората ни за България. Още откогато БСП с еименуваше БКП тя си беше терористична организация. Престъпна партия, изпълняваща указанията на Кремъл и работеща в интерес на Москва. БСП не се спира пред нищо само и само да създава проблеми на управлението. Но когато ти нарушаваш общоевропейски принципи за защита от епидемиии това си е тероризум. Биологически тероризъм. Не може някой си за свой кеф да не спазва указанията на ветеринарните власти. Прави ли са, криви ли са - няма значение. Ти на своя глава решаваш да разпространяваш епидеммията - това прави Курнела. Дали от глупост, дали от злоба, дали защото някой йу плаща да извършва терористични действия, но всичко това е във вреда на България. С какви очи ще искаме пред Холандия, Германия и Финландия да ни приемат в Шенген? Ами на самия мен да ми поставят така въпроса, колкото и да съм патриотично настроен, и аз не бих допуснал такава държава в Шенген. СВега е време ДАНС да си свърши работата. Въпреки че не мие ясно как точно ще стане това - ами че нали ДАНС е креатура на БСП-то. Вместо да изгонят бившите ченгета от ДС, те ги настаниха на високоплатени благи службици. И тия сега ще рзаследват Курнела. Няма да стане. Всеки може да с еправи на юнак. Но и всеки трябва да отговаря за действията си. Намнесъл си щети - плащаш! Чупи-купи. След като Курнела и БСП-то са подкокоросвали хората да не спазват карантината сега ше отговарят за тероризъм. Или за дебилизъм. Или за идиотизъм

Убийци!Господ да ви накаже!

Господ прощава, комунистите наказват, герберушко!

О, наспахте ли се най, накрая. Смяната започна,а? Да изчезваме, налазиха ни хлебаркиии!

"гробспежът на десетохилядолетието" ви проклина с цялата сила Господна! Анатема и амин!

Следва Истанбулската конвенция. На 27.07. И отнемане на невръстни деца от родителите им. За тяхно "добро".

КУРНелия 72 часа Във фейса се приемат облози къде се е скрила - при динчето в САЩ или при Решетников

И тя като вас. Нали сте от едно котило. Кръвта вода не става.

Не бе, не са от едно котило, а от едно стадо.