Коментари - Герджиков иска в еврозоната и Съединени европейски щати | dnes.dir.bg
назад

Герджиков иска в еврозоната и Съединени европейски щати

България трябва да даде ясен знак, че ние искаме да влезем в предверието на еврозоната - ERM 2. Бъдещето на Европа е като Съединени европейски щати.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков иска в еврозоната и Съединени европейски щати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича ми на онова човече от интернет с големите уши, незнам как се казва

Дааа, май скоро може да имаме нова партия ,Граждани за съединени европейски щати. проф. Михайлов , как ти се чини а ? След 27 години риформи след риформи, вече всичко е възможно. С една дума, "Манчо ставай, нападат ни ?!

НАЙ ДОБРЕ Е ЕВРОПЕЙСКА ФЕДЕРАЦИЯ. А МОЖЕ И ОБЕДИНЕНА ЕВРОПЕЙСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВОБОДНИТЕ НАРОДИ. А МОЖЕ И НАПРАВО, СВОБОДНА ЕВРОПЕЙСКА ИМПЕРИЯ . ИЛИ КОНФЕДЕРАЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОБЩНОСТИ. ТАКА Е ОЩЕ ПО ДОБРЕ СЪС СЕДАЛИЩЕ В БРАТИСЛАВА. КАКВО ЩЕ КАЖЕШ Г-Н ПРОФЕСОРЕ, ВСЕ ИДЕИ А. И НИЕ МАМЕ ИДЕИ НЕ САМО ТИ. МНОГО ИДЕИ ИМАМЕ , АМА ДЪРЖАВАТА НИ ЗАГИВА, ТОВА Е ЛОШОТО И НЕ ЗНАЕМ КАК ДА Я СПАСИМ.

Тази куха кратуна си остава негова работа. Не ни занимавайте със запека му в оставащите му 10 дни да сере в министерския съвет.

Абе то, 1 милион народ директно си влезе във всички зони, той щял да ни вкарва сега в предверието. Всичко е изперкало, карай да го видим къде и тоя ще ни вкарва,сега няма да е съюз, няма да е на разни скорости , но ще е по герджиковия план , съединени европейски щати. Оле, бързо тия с носилките ,че и тая риформа ако я приложат , народа съвсем ще подивее. Явно ще искат да има и шерифи, и сенатори и т.н. А комисарите кво ще правят бе другар ? В САШ комисари няма,какво става с европейската комишън.

Герджиков, ти сега избори ли ще правиш или Съединени европейски щати. А ? Кажи, къв си ти сега, служебен премиер на служебно правителство или ще се занимаваш с политика за съединените европейски щати.,които са само в твоята празна глава. Я иди сам си пусни една заповед за наказание и се съсредоточи върху българските проблеми, щото народа мре със скоростта на светлината а държавата се е превърнала във фронтова територия. Тия глупости ще ги разправяш на професорската катедра, там и най голямата глупост минава за мъдрост. И без агитация и пропаганда за ЕС , ако обичаш. И при втори подобен случай ,Радев трябва да те накаже и хубаво да ти издърпа ушичките,защото правиш изявления, които не са ти работа. Стягай се и влизай в пътя иначе, ще има смени и пак се връщаш безславно на старата работа. Виж го ти ,какъв строител на нова Европа се извъди ! Пълен с идеи бре, професор , какво да се прави,все такива ни се падат ,учени глави пълни с идеи, ама за другите на тяхна сметка.

РАДЕВ , СМЕНЯЙ ГО, ЧЕ ЗАПОЧВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И СЕ ЗАНИМАВА С АГИТАЦИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ , Т.Е. занимава се НЕ С ТОВА КОЕТО МУ Е РАБОТА. УТРЕ КОЙ ГО ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ГО ПРИХВАНЕ, ЩЕ агитира ОСВЕН ДА СА ЕВРОПЕЙСКИ ДА СА И АМЕРИКАНСКИ , ИЗОБЩО РАЗКАРВАЙ ГО дорде е време И ТЪРСИ ДРУГ !

Герджиков, ти си един хлъзгав, страхлив и крадлив лешпер, част от мафията за унищожение на България. Какво зависи от теб? Тия "мъдри" мисли си ги пази за себе си.

Герджиков по-добре спри да мислиш как да забиеш последното доубиващо копие в гърба на Народа и на България, а се моли за себе си!, да не си тръгнеш преди 26 март 2017...с един як бой!!!

Герджиков, не ти ще да решаваш и определяш бъдещето на България, мошенико!!! Подготви си организирани и честни избори на 26 март 2017, това за което си поставен там и после се измитай на някъде,... където искаш!!!... нас не ни интерисува какво искаш ти и какво мишлеш ти "рицарю"?!,...и не се обаждай от коневръза да не го отнесеш накрая ти, че положението е много напечено и предвъстаническо, да не хвърчите всички от прозорците на "Aтлантическия клуб" щото хеликоптер няма как да ви качи и спаси от там както ви спаси във Bеницуела!!!

Само не разбрах, гн Герджиков, България щат ли искате да бъде или държава?защо станахте премиер. Има ли връзка между, соломон паси,вас,Радев, Поптодорова, от друга страна между нвйнски,дост и Михайлов? За кого работите???

...има връзка разбира се!!!, всички членуват в една и съща Секта -"Aтлантическия клуб" в София свързан и финансиран от така наречената "дълбока държава" с която се бори и Tръмп!!! Сектанти бе майна!!!

Аз

Герджиков бил искал. Какво искат Българите не е важно, както винаги.

Този Арпаджиков не разбира ли,че е сложен за да проведе избори и да си ходи?Каква еврозона,какъв борд?Да вземе пример от Чехия,Унгария,Полша и Дания.Не са в еврозоната и не бързат да влизат.Сигурно Арпаджиков е по-умен от тях?

Момчета и момичета, България колкото и да ни е мила и любима е малка държава с малко население. Изхода за нас като нация е да живеем наравно с тези народи които са ни най-близки но и от които можем да научим нещо за да живеем по добре. Днещния свят е изпълнен с предизвикателства и проблеми включително и глобални, нашето оцелявене като самостоятелна държава е поставено под въпрос. Изборите са няколко : - Турция - Русия - Европа Вие си избирайте.

Аз

Израел. 8 милиона души. ПЕТ ПЪТИ ПО-МАЛКА ТЕРИТОРИЯ от България. Заобиколен отвсякъде от категорични и доказани хилядолетни врагове. Пък на - оцелява и още как. Така че има още един избор към твоите три: - България.

Няма с какво да се защитаваме нито имаме подготовката, нито имаме армията , нито имаме управлението. Реалноста е така и на мен ми се иска да сме Швейцария на балканите но с путки дето имаме за политици нищо не става.

Е, що? Европейски Съветски съюз не върши ли работа?

Едно време един друг такъв "умен" като него искаше да ставаме съветска република... аман от предатели !

За съжаление е слаб премиер. В НДСВ беше "кукла на конци" (по-голяма беше само Панайотов!), сега е същото, май! Може би по-добрия вариант все пак беше с акад. Воденичаров!!!!

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!

За тази Европа, за Еврокомисар, България трябва да номинира само Елена Поптодорова и никой друг!

гледай да не получиш SMS от бойко и да него прочетеш че европейски американски щати ще ти се видят тесни ха ха ах

АЙДЕ ВДИГНИ ДОХОДИТЕ КАТО СИ ТОЛКОВА ОКОМУШ ТА НОНСТОП ДРЪНКАШ ЗА СЕЩ И ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА !!! АЙДЕ ДА ТЕ ВИДИМ, ЩО НЕ ГО НАПРАВИШ, НЕ ВИЖДАШ ЛИ МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ТЪНЕ НАРОДА ???? С КВО ЩЕ ВЛИЗАШ В ЕВРОЗОНАТА, С ИЗУТИ ГАЩИ ЛИ ????

чекай бе та той е на този пост 40 дена това е работа на последното правителство ГЕРБ 8 години те карат парите на къде да вървят

Герджиков не си придавай важност.Не вие с Радев ще определяте еврокомисар. Като му дойде времето-както твоя учител казваше, Борисов ще назначи правилния отговорен човек за България, а не Троянски кон на Путин. Така че по полека с изказванията, пък се и издаваш с тая червена връзка.......

Има ли някоя опасност ? Не , няма . Колкото ние не сме приготвени , толкова другите се явяват по-приготвени. Ето , книжка и двойка .

АЗ ПЪК ИСКАМ ВСИЧКО...!!! НАЙ-ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ...!!! Но това не ни го дават, нито поне обещават от тази юРОПА...!!! Дааа...!!!

всеки ден , поне един коментар от породата тертей .

Аз искам Конфедеративен Европейски Съюз.

Супер идея. Ако това стане Европа ще литне. А новото подобие на покойния СССР който Путьо гради, как ще се казва ? Сигурно Руски Лай*нени Щати ?

Навремето всички ТКЗС-та се съединиха в АПК, после изчезнаха.Та и ние БГ като се съединим с нашите комшии, ще изчезнем.

Тути Фрути

аз пък искам да видя всички такива боклуци като тоя тупан в концлагери и да бачкат, яко за да им дойде акълът у кратуните

Теоретично е добро, реално е невъзможно. Не е възможно, защото най-могъщите държави в Съюза винаги са гледали на останалия свят като колония. Така гледат и на по-малко могъщите държави в Съюза. И затова винаги се стремят правилата в ЕС да са съобразени единствено с техните интереси, а останалите Д.Г.Д..

точно обратното. Теоретично това е възможно най-отвратителното нещо, което на нас може да ни се случи. За нещастие, реално е напълно възможно. Като имаш едно стадо с една ливада и овцете блеят ли блеят да ги острижеш, издоиш, оградиш ... пък те сами ще си дъвчат тревата и ще си сер*т там т.е. ще си я поддържат ... ти кво, няма да я вземеш ли? Ще ни вземат и на 5-та и на задна да сме. Точно както сега сме вътре, поради същите причини. И тоя измет (да е прокълнат 300 години напред, всичките му роднини до 2ро коляно да са прокълнати с болки в зъбите и червата) ще блее да ни вкара, ще блее докато се поболее.

Тапанар! На какъв език ще се говори в тези С Е Щати? На английски ? Та англичаните вече ги няма. Само ще покажем, че сме подметки на щатите.

Във Флорида например на какъв език се говори?

да не би да си се родил и работил по времето на Стамболийски, който е ратувал за европейски съединени щати и подписвайки унизителния за България договор е платил с живота си, та сега отново възраждаш неговата идея?! Стига вече с тия надупени пишман политици, за които държавата България и българския народ са само разменна монета в безумните им идеи!!!

Стамболийски подписа лош договор но в замяна на това президента Първанов подписа добър договор за членството ни в НАТО и благодарение на този договор Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Той не е платил с живота си заради Договора, а заради съвсем други работи. Вземи прочети история.

заедно с Нишката спогодба от 1923 и опитите му за разгром на ВМРО г. в съчетание с действията на Оранжевата гвардия и недалновидната му политика са в основата на назрялото недоволство срещу него, намерило израз в убийството му след 9-то юнския военен преврат, извършено от отряда на капитан Харлаков и скопския войвода Величко Велянов. Да искаш още нещо от историята?! Ако искаш мога да ти напиша цяла студия за Ал. Стамболийски.

На гол пес рунтава опашка. Смешници.

Браво. Съединени Европейски Щати означава минимална заплата 1000 евро. Пак плюйте, но да знаете, че сами си плюете по физиономията.

Аз пък си мисля че означава 350 лева за 12-14 часов работен ден (като на шивачките в "територията")...!!! А?...

Герджика не беше ли професор по конституционно право? тогава би трябвало да се досеща, че има разлика между съединени щати и държава на конфедеративен принцип. Съединените щати е отказ от независимост. Това ли ни се готви в крайна сметка? С родолюбиво словоблудство, меден гласец и невинно изражение на лицето?

да си зависим от туземната мутро-плутокрация ?

за тая която ти е дала живот!

РАЗЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ ИСКА СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ !

Всички в БГ искат съединени европейски щати естествено. Всички освен руските слуги разбира се, ей го неколцината орки на кремълския Саурон са наводнили ПАК с грака си коментарите под новината. По-малко влияние на местната селения върху властта в БГ означава изгонване на съветската агентура от нея - основната спирачка пред развитието на страната.

Това е истината, но иди я обясни на руските българи-идиоти.

Аз съм против,мястото на българия е в Евроазиатският съюз с братята руси.

Товарищ, пийни си малко боярщник, че явно си взел да изтрезняваш.

На този му светят очите и почвам да се плаша. Алоу, Герджиков, ти за коя държава работиш? За такива решения - референдум! Иначе си ходи о време! Ти си назначен, не си избран! Не се самозабравяй!

Започвам да си мисля, че Герджиков в крайна сметка ще се окаже троянски кон. В момента с глупостите си подронва одобрението към Президента и към Корнелия. По простотии за ден, премиерът ни гони Плевнелиев...

явно са доволни вечно да ги управляват родните мутри като маджо, баджо, черепа и кокала ?

бсп-троловете са засрамени, защото това правителство е тяхно. Герберастите и соросиадата са в амок, защото упорките им издишат...

Та ние сме със свалени гащи отдавна--какъв по-голям знак от този .

Пффф, не САЩ ами СЕЩ. Не Оскар, а Аскер. Ще повърна.

Абе бай Герджик, поспри се малко, стига ръси на Плевню глупостите. Не щеш ли бай Дончо Тръмпов да ти построи стена по южната граница и Турция да я плати ? Мирясай поне до изборите !

Аз не съм съгласен

Защо?

Ми щото съм руски кавал и руски зет

Съединени Щати, а не азиат-москалски.

Герджиков искаСъединени европейски щати но май ще хване ку.а на баща ти.

Герджиков, когато доходите ни се вдигнат поне 5 пъти, тогава може да мислим за еврозоната. Нашите диви капиталисти ще оставят числата на цените в лева директно в евро.

Ти си губи времето денонощно дращейки по тъпи форуми и чакай да ти се дигне заплатата 5 пъти ?

Служебния премиер да си гледа само и единствено това, за което е назначен - организацията на предсрочните избори! За нищо друго не е оторизиран.

Браво на Герджиков!

Герджиков, "миличък" не си ме разбрал правилно. Докато Европа не приеме Безусловен Базов Доход няма да има никакво обединение. Сега стана ли ти ясно или да те пратя на курсове за базов доход, че да разбереш какво е това.

Една безкрайно компроментирана персона се взе прекалено на сериозно . И това психическо отклонение ескалира..... Скоро и него ще го приберат при себеподобните - в етническия клуб на шломо паси :)))))

А бе лисугер, и ти ли я научи таз чудна "българска" дума - "компромеНтира". То не бяха "компромеНтирани " политици, шефове, та дори ПЪТНИ НАСТИЛКИ И ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИ. Ами отворете правописния и тълковния речник, па вижте какво значи. Едно време бай ти Ганьо най-много обичал думата "фатален", сега вие - "компромеНтиран"