Европрокуратурата разследва измама с парникови газове за милиони евро в България

Събраните улики сочат, че не са съобщавани пълните количества на замърсяването и така не са били плащани дължимите към бюджета суми

Обратно в новината

Коментари - Европрокуратурата разследва измама с парникови газове за милиони евро в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

>>>Европейската система за търговия с емисии Ами не е търговия. Търговия е когато някой получава пари за нещо, което е произвел. А тука се взимат пари от този, който произвежда. Което е типично за данъчните системи. Обложени сме с данък от ЕС и ето, търсят си парите ! Колко е справедливо да се плаща данък точно пък на ЕС, затова, че ние произвеждаме енергия с наши енергоносители и наши централи на наша територия, е друг въпрос. Общо взето справедливо е да се плаща такса за ползване на вещ на собственика. ЕС собственик ли е на въздуха ? ЕС собственик ли е на климата ? Не е. Значи просто прибира парите. Както мутрите през 90-те прибираха такси "за охрана".

Е сега им се ЕПМ! Там пък колко се окраде, и то буквално пред очите на всички, години наред! В България ако осъдят крадците и мошениците, корумпираните и няма да има нужда от избори - ще останат само толкова, колкото трябва да избираме! От България за 30 години се откраднаха над $ 250 МИЛИАРДА!!! Което означава, че където се пипне - от истинска прокуратура, а не от престъпника Гешев и шайката му, и ще намерят престъпления - кражби, измами, корупция…

Да убива българите! Зелени са им мозъците прости недоуформени,няма 100%зелена енергия,избийте си го от главата.В момента банките искат да гушат за тази малоумщина да не съдиш храна на един декър,а панели за ток това е другият филм.После само панели и пластмаса за ядене,скакалците ще са скъп деликатес за нас,защото и на тях им трябва място за отглеждане не под слънчевите панели.

Просто за да успеят да предоговорят Плана , с неговите простотии за батерии , е трябвало да се прежалят няколко теца и топлофикации и са ги сложили на тезгяха за пазарлък.

Разследват измамите при търговията с измамата! Браво!

Така излиза накрая! Но според мен искат да спрат нашите тецове,което не трябва да става.

"Кълнем се,много още можем да крадем."

ВЕЧЕ СЕ ПРИМИРИХМЕ,С ВСИЧКИ: ГРАБЕЖИ! ИЗМАМИ! СКОРО,ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ПЛАЩАМЕ,ЧЕ ЗАМЪРСЯВАМЕ,ЩОТО КАРАМЕ В-ГРАДА! ПАРИТЕ,ЩЕ СЪБИРАТ-СЪЩИТЕ,СЪЗДАЛИ ПРОБЛЕМА,ЧРЕЗ-ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ,СЪЗДАВАНЕ НА-ЗАДРЪСТВАНИЯ! И КАТО ПЛАЩАМЕ,ПО-ЧИСТ ЛИ,ЩЕ СТАНЕ ВЪЗДУХА! И СЕГА ИМА-ПРАВИЛА,НО ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ,ДА СПРАТ-ДИМЯЩО-МПС,ДА МУ СВАЛЯТ НОМЕРАТА,ДА ВЗЕМАТ-ЛИЦЕНЗА НА-ПУНКТА ЗА-ГТП!

И С КАВО-ТРИЛИОНИТЕ СЪБИРАНИ ОТ-РОТШИЛДОВИ ФОНДАЦИИ,ЗА-ВРЕДНИ ЕМИСИИ-ПОДОБРЯВАТ ВЪЗДУХА? НАПРОТИВ-ВЛОШАВАТ! ЩОТО ПАРИТЕ,КОИТО СЕ ИЗЗЕМВАТ ОТ-ЦЕНТРАЛИТЕ,МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ЗА-ЕКОЛОГИЧНИ ИНВЕСТИЦИИ..ФИЛТРИ НАПРИМЕР!

Корупцията ни задушава и трови! За този проблем е публично известно още от 45НС, когато имаше Комисия по ревизията на Мая Манолова. Времето не стигна, но прокуратурата беше сезирана и както винаги нищо не свърши. Няма ли тая Гешефтура най-после да си получи заслуженото, не като държавен орган, а корумпетата вътре!

Комисия на Мая Манолова, хахаха... То самото словосъчетание буди смях! И оня надрусан "свидетел", точно с такива клоуни трябва да си губи времето Прокуратурата

ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ-МАЛКА КРАЧКА,ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА-ГРАБЕЖА! НЕ РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПРЕЗ-ПЛАТФОРМА(ВЗИМАТ-18-20-%),СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЯСТОТО ЗА НАСТАНЯВАНЕ! НЕ ПЛАЩАЙТЕ С-КАРТА,А-КЕШ(КОГАТО Е ВЪЗМОЖНО)! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ПЛАТФОРМИ ЗА-ДОСТАВКА НА ХРАНА! НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ В-ХИПЕРМАРКЕТ,А В: ПЕКАРНА! МЛЕКАРНИЦА! МЕСАРСКИ МАГАЗИН! ЗЕЛЕНЧУКОВ ПАЗАР! ИЗБЯГВАЙТЕ-ВСИЧКИ ПАРАЗИТНИ СТРУКТУРИ НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ!

ВЕЧЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ГАЗ-ЧЕТВОРНО,СЕГА Е НАРЕД-ТОКА! ДОКАТО НЕ НИ УНИЩОЖАТ-ЕНЕРГЕТИКАТА,ЗАПОЧНАТ ДА НИ ПРОДАВАТ НА-ДЕСЕТОРНИ ЦЕНИ,НЯМА ДА СЕ КРОТНАТ! А НАЙ-ЖАЛКИ,СА МЕСТНИТЕ-ПОДЛОГИ-ПРИСЛУЖНИЦИ,КОИТО СРЕЩУ-ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,СА ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКО! НИТО ГЛАС,НА-ИЗБОРИТЕ,ЗА ИБРИКЧИИТЕ НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ!

Точно така! Затваряйте лошите въглища и бегом да купувате зелена енергия от Прокопиевите волтаични полета! След някоя година и от китайската му батерия. Между другото, в Китай батериите ги правят във фабрики, захранвани с енергия от въглищни централи..

Това като онази сбирка на евро-чиновниците които отидоха демонстративно с електрически автомобили, но в същото време в парка където бяха паркирали бяха закарали дизелови генератори за да могат да си презаредят автомобилите иначе щяха да се прибират пеша.

Активно мероприятия по донос на просто Киро и шефката на бъгарските европрокурори , чиито съпруг бе зам. министър при Петков! А кога ще се раследва и финансовия им блгодетел Бобоков за боклука от Италия?

Да не се окаже, че боклука на Бобокови е същият, който се гори в ТЕЦа?

Дишайте тая смрад и мрете.

ЩО? КАТО СЪБИРАТ ПАРИ,ДРУГ ЛИ СТАВА ВЪЗДУХА! БАБА МИ ГЛЕДАШЕ КРАВИ,ПЪРДЯХА СИ-БЕЗПЛАТНО..ОЩЕ СЪМ ЖИВ!

ЕДНО Е ДА ИМА-ИЗИСКВАНИЯ,ПРОТИВ-ЗАМЪРСЯВАНЕ,И СЪВСЕМ ДРУГО,НЯКОЙ ДА СЪБИРА ПАРИ ОТ-ЗАМЪРСЯВАНЕТО! АКО ТИЯ ПАРИ,ОСТАВАТ ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ,ЩЕ МОГАТ ДА ИНВЕСТИРАТ В-ЕКОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО! ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,СЪБИРАТ ПАРИ,ЧЕ ДИШАМЕ! И КАК СА ПРИДОБИЛИ-“НОТАРИАЛЕН АКТ”,ЗА: ВЪЗДУХ! ВОДА!

Разследването трябва да стигне и до Италия, откъдето идва боклука за горене в ТЕЦовете.

ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,СА БЕЗКРАЙНО НАГЛИ! ПОМИСЛИЛИ СА СЕ ЗА-СОБСТВЕНИЦИ НА: ВЪЗДУХ! ВОДА..И ВСИЧКИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ! СЪБИРАТ ПАРИ ОТ-ВСИЧКО,БЕЗ ДА ИМАТ ТОВА ПРАВО! НЕ СА СИ ВЗЕЛИ ПОУКА! АКО ПРОДЪЛЖАВАТ,ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ-ЧИЧКО С МУСТАЧКИ,ДА ГО ПОНАУЧИ НА ТРУД!

бой между акули , щото намаля цацата

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ НЕЗАБАВНО: ЕС! НАТО! СЬО..И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ-САТАНИНСКИ ЛЕГОВИЩА! ОСВЕН,ЧЕ НИ ОГРАБВАТ,ЧРЕЗ: БАНКИ! ЕЛЕКТРО! ВиК-КОНЦЕСИОНЕРИ! КИПЕРМАРКЕТИ..СКОРО ЩЕ НИ СЛОЖАТ-ВЪЗДУХОМЕРИ НА НОСА,ВОДОМЕРИ НА ОНАЯ РАБОТА! ВЪН-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ ОТ-БЪЛГАРИЯ!

Ся ще ревнат, че трябва контрол и над европейската прокуратура и не може те така да си разследват както искат!

ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ОТ ВЕКОВЕ ОГРАБВАТ ХОРАТА,С-ИЗМАМИ! ПОСТОЯННО ИЗМИСЛЯТ СХЕМИ,ДА-ПАРАЗИТИРАТ! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ: КРЕДИТНИ КАРТИ! ПЛАТФОРМИ ЗА:РЕЗЕРВАЦИИ,ДОСТАВКИ! ХИПЕРМАРКЕТИ…И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ! КОЙ СИ Е ПРИСВОИЛ ПРАВОТО,ПО КАКВА-ЛОГИКА,ДА СЪБИРА ПАРИ,ЧЕ ДИШАМЕ,КРАЕИТЕ-ПЪРДЯТ? АКО НЕ ЗНАЕТЕ,ТИЯ ПАРИ,НЕ ОСТАВАТ В-БЮДЖЕТА,ОТИВАТ ПО СМЕТКИ НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ!

ДЕЛЯН ДОБРЕВ ИЗГОРЯ ПРАВ :))

НЕ МОЖЕ ДА ОМА-ИЗМАМА,С-ПАРНИКОВИ ГАЗОВЕ! ПАРНИКОВИТЕ ГАЗОВЕ СА-ИЗМАМА! ВСЕКИ НАЧИН,ДА НЪДАТ ПРЕЦАКАНИ-ИЗМАМНИЦИТЕ(ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ),Е-ОПРАВДАН! НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е,ОТЧЕТ,КЪДЕ ОТИВАТ,ЗА КАКВО СЕ ПОЛЗВАТ-ТРИЛИОНИТЕ ЗАГРАБЕНО ВСЯКА ГОДИНА! КОЙ,ПО КАКВА ЛОГИКА,СИ Е ПРИСВОИЛ ПРАВОТО ДА СЪБИРА ПАРИ,ЧЕ ДИШАМЕ,ПЪРДИМ(ОБРАЗНО КАЗАНО)!!!

ХУЙ за западните гадове !!!

Големи математици сме биле у зъркелите на ЕС, Х , У и неква техна буква.

А ТЕЦ 1 проверихте ли ,там просто няма нужда да се замерва и с просто око се вижда ?

Ковачки, човекът на Радев-ПП-ДБ.

Очевидно пак далавери на Тиквата.

Ковачки е комунистическа гнида, жалко че не хи изтребихме през 1989та година

Болгари су племе храброу, склонну к грабежу

Ице, много ми е кеф, че си идваш при мен в Дубай. Ще имаме възможност да се забавляваме заедно, сантасе, табланет, домино, даже монополи за двама шъ си перкаме. И защото си по име Ковачки, а аз съм по-дрът, шъ ти дам да ме ковеш в гъза чать-пать. Хайде, чакам те.

Интересно пък как успяват да се изключат от всички air polution мапс. Тия мошенници ясно си плащат някъде. И особено последните дни когато имаше сериозно завишение вероятно стотици/хиляди пъти над нормите. Крайно време е след токова нарушения, и като са опасни за населението, да им се ЗАВАРЯТ порталите, и никой повече да не влиза/излиза от тия кочини наречение тецове. А тези който питат: "Кой ще издържа работещите" - ами баба ти от Дубай ще ги издържа.

Че вие иначе нямаше да имате икономика, бе! Индия и КНР да са ви направили резерват още, когато ги приеха тези простотии. Айде, бе! :D

Европрокуратура. Комитет за държавен и народен контрол. Комунизмът никога не си е отивал, броди от Москва през Брюксел до вашинтгтон.

ли е пуснал доноса?

Теодора Георгиева се е разшетала да изпълнява поръчката от Прокопиев?

Тия фотоволтаици няма сами да се продават, я

е нема да е в Румъния! бей отказахме да си дадем и долните гащи на форпоста на фашизма усрайна, и веднага дело.

Гледам репортажи по телевизията от предприятията на Ковачки и срам ме хваща , че такива първобитни и разпадащи се енергодружествата изобщо съществуват в България. Уникална мизерия !!! Нямам никакво съмнение , че както изглеждат така и замърсяват . А КОЙ им разрешава ? Сами се сещайте !!!

Мунчо и министъра на щарлатаните?

Хайдушкото котило: Боко Тиквата Бай Йух със шайката; Муньо Кауня, с неговите бобоко-узунко-копринки; ПП-измамниците; Ристюто; Гнома; дебелата мазна другарка от с.Крушовица барабар с нейното гуци; МутроЧалгаря Мутрьо Мутрев от с. Мутриндол; Мая Галева-Общата; дядо Стефко Янкито; Шкембето Войвода; Далавери; Болен Субсайдеров и още много, много хрантутници намърдали се на вкусната държавна трапеза.

Карбон(ВЪГЛЕРОД)...,който не го е гледал...

Филма е за ДДС, ама става и за тая тема

Не били чекмеджета, ами долапи...

Бойко Българоубиец щял да ни вкарва в Шенген и Еврозона.. хахахахахахахаахахахахахахахааххахахахаахахахахаахахахахаахахахахаахахахахаахаха

Още един излезе на рецитал! Хи хи ПиПи хи хи

Ще Ви вкара да ( та ако ще и сритници да е ) и знаеш ли защо ?! - Защото това му е поставено като задача - Парите от тези въглеродни далъвери отдавана са върнати обратно с джобовете на ЗАГРИЖЕНИТЕ за природата и ЧЕСТНИ Европолитици , сега бие ще платим и ГЛОБИ , които пак при тях ще отидат , а Бойко ще ви вкара в Шенген , за да може нищо да не спира притока към ЕС и ЕП , да си тече без проблеми а той да си царува докати Вие ще работите до смърт да изплащате възтановяването на Украина ! И Еврото ще ви натика в устенцата , защото Вашето обедняване и заробване е добре за НАЧАЛНИЦИТЕ и БИЗНЕСА !

Навремето една немска верига супермаркети назначаваше само хора от провинцията с ипотеки. Защо ли?

но доларово, а не зелено като листо на дърво! Сега ще забраняват ли колите с ДВГ или ...?

МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!! МУТРАТА В АРЕСТА !!!

Намали малко тая пица, и се дръж за парапета

нема кой брат,нема и нема и да има!

Крадем много крадем чекмеджета са големи

Отшумя ката приказка, Кирчо се изгуби като ключе от пощенска кутия ;-)

в германия тия тецове никога няма да работят с тези мизерии дето ги изхвърлят. само че ковачки иска само да краде без 1лв да инвестира. веднъж краде от това че продава тока на голяма надценка втори път краде защото не гори въглища, а боклуците на италия трети път краде като продава грешно обявените/занижени въглеродни емисии. накрая краде и от миньорите, като им плаща стотинки от взетите милиарди

Брей, колко си съвестен ! А акумулаторите на Бобокови не те ли дразнят?

естествено, че ме дразнят! и бобокови и ковачки и боко и много други трябва да са в затвора! това, че бобокови са крадци, не значи, че трябва и ковачки да ни трови. да си ходят в затвора!

Ама гледам Бобокови не се проверяват за злоупотреба с боклук в Европа

кой да ги провери? цацаратурата или каскетурата? ковачки го проверява Кьовеши, защото е крал евросредства. Бобокиви и те ли са карали евросредства, че да ги проверява ЕУ прокурорката?

И кара миньорите да гласуват за когото каже - Учиндолски, после за Стефан Янев, сега трябва за Заедно - новия продукт на библиотекарите или Ндсв

За колко продадохте България ?

За няколко жалки милиони, които ще гарантират охолен живот и деца наркоманчета

Е за колко са продали България ГРОБ? Как мислиш, за няколко кюлчета в спалнята в Банкя.

Е, всички знаем че Тиквун от Банкя краде парникови газове и после ги диша с приятели. А Геша - Каскетски естествено ги прикрива. Кога Каскетурата и УмнияКрасив Бочко от Банкя ще бъдат сложени в Магнитски?

Скоро

Е той американският ТЕЦ не се проверява. Американците са доволни. Техният слуга в БГ - Прокопа Червените бузки - скоро ще "приватизира" ТЕЦа на Ковачки и вече само той ще продава в БГ.

Сички у Магнитски! Сички у Магнитски!

и тоя магнитски кво едно големо нищо.туриха ни на смяна на банкянския корупционер, още по големи лапачи киро и кокоро.а сега ще фалшифицират избора и щени натресат тая гад заедно в правителство, дет се вика тия ако са ти приятели врагове не ни требат.

Защо Германия отваря въглищните си централи а България трябва да ги затваря ? Докога този геноцид срещу България ?

Защото на нашият казан - пазач не трябва. Турците не ни приключиха за 5 века, обаче българи ще ни затрият за 100тина години

защото там ги използват по предназначение - за правене на ток, когато не им стига, а тук е за кражба на пари. в германия тия тецове никога няма да работят с тези мизерии дето ги изхвърлят. само че ковачки иска само да краде без 1лв да инвестира. веднъж краде от това че продава тока на голяма надценка втори път краде защото не гори въглища, а боклуците на италия трети път краде като продава грешно обявените/занижени въглеродни емисии. накрая краде и от миньорите, като им плаща стотинки от взетите милиарди

В България не са кражба на пари, а за да продаваме в чужбина на тройна цена, отколкото продават в България.

На Прокопиев служителите ако са налазили спявката тука. Яжте, братя, скакалци, и си слагайте фотоволтаици от прокопа

Този избор е най лесният който предстои, защото всички маски паднаха. Дотам е превзета държавата от ДПС, ГЕРБ, с участието напатриоти,Бсп, НДСВ, ,че е очебийно и за най простоватите. Както и лъжците за пари наредени от Итн и Възраждане.

Комунисти евроатлантици

Успокой се, комсомолец

ЕС веднага намери начин как да противодейства на нашия отказ да затворим въглищните централи. Естествено акцията няма нищо общо с предложението от днес срещу 480 млн.€ да си затворим Тецовете и цялата въгледобивна промишленост! Нали знаете приказката за моркова и тоягата! Не може да се отрече, че имат отработени модели за противодействие.Сега ще изкарат, че България е лъгала сме подавали и плащали по-малко квоти досега. И следователно, според ЕС, на измамници, като нас не трябва да се вярва и да се правят отстъпки за затварянето на централите. От цялата работа се вижда, че България все повече влиза в неразрешими противоречия на новите и новите изисквания от ЕС и се очертава ситуация, като Унгария и спиране доста програми и финансиране.

А БЕШЕ ПЪЛНА КОНТРА, ККАТО СА РУМЪНЦИТЕ, 100% СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ БРЮКСЕЛ ЩЯХА ДА ПУСНАТ ГЮВЕЧ НА ТЕРИРИТОРИЯТА ДА СИ КРЕТА ТИХИЧКО С ШИБАНИТЕ МИРИЗЛИВИ ЛИГНИТНИ КЮМЮРИ НА МАРИЦИТЕ ! НО МАФИЯТА РЕША "ДА НЕ ПРЕДАВА" БЛЯДОВЕТЕ ..И ЗА ТВА СЕГА ШЕ ГО ОТНЕСЕ ПО ПЪЛНА ПРОГРАМА ! ВИНАГИ ПЪРВИ ИЗЯЖДАТ КАЛАЯ "ДВОЙНИТЕ АГЕНТИ" !

ОБРЪЧА ОКОЛО ВРАТА НА КЪРВАВОТО ДЖУДЖЕ , КОЕТО СЕ ОСМЕЛИ ДА "ХВЪРЛИ РЪКАВИЦА" НА "ЗАПАДА" ! https://www.youtube.com/watch?v=eNDywnutZO4 ГЛЕДАЙ НА 5:50 Ч КОЛКО ТАНКОВЕ ИМА ВЕЧЕ В ЕВРОПА

Ако българопитека не намери шашма с газовете кой друг?!?