Европейците: САЩ са в нова студена война, а Брюксел е външнополитически ястреб

"Западният съюз" срещу Китай и Русия днес е коалиция между Вашингтон и Брюксел, а не между САЩ и националните държави в Европа, показва допитване в 12 страни, сред тях България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние българите, сме на страната на Русия

Виктор Стефанов-кремълското говно, пак са му дали задача да вони срещу Запада и да пърди руска пропганда. Няма ли кой да го разкове от бой на излизне от редакцията.

Брюксел не е Европа алооо, Брюксел е една сбирщина от плиткоумни и корумпирани идиоти.

Толкова объркана статия. Анализите налудничево -гейски. Напр. Макрон се пъчи, не за друго, а щото САЩ прецакаха франсетата с ядрените подводници за Австралия. Горе долу като нашия случай, Ф16 срещу европейския Грипен. Макрон се опитва да спасява френската военно индустрия, като предлага независимост от САЩ и френско оръжие.

И какво е това "Брюксел", дето е съюзник на САЩ.? Брюксел не е държава, не е правителство - защото никой не го е избирал, Това е бюрократична структура, назначена от определена олигархия и от Вашингтон. Например Урсула Фон Дер Лайен не я е избирал никой от европейците! тя стана шеф благодарение на апаратни игри в бюрократичния апарат на ЕС. Същото и с еврокомисарите. Някакви лобита си издигат свои хора и уж после ги избира ЕП.

СТУДЕНА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И КИТАЙ? ВИЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ МЕ РАЗСМЯХТЕ Бай Дън е марионетка на CCP. Китай финансира изборната измама в САЩ. Китайците купиха Демократическата партия, Конгреса и превзеха Калифорния. Въпрос на време е, да поставят под свой контрол и републиканските щати. Америка е обречена :( Китайският народ е трудолюбив и заслужава световно лидерство. Проблемът е в CCP и фашизмът. Уродливата западна демокрация ще отстъпи място на фашизъм от Съветски тип. Това е “награда” за всички, които продават идконните си права и свободи. Ако ще има нещо положително за Европа в бъдеще, то е в неизбежният сблъсък на Китай с исляма :)

индо-тихоокеанският съюз за сигурност не се казва " AUKUS", а " AUUKUS" това е съкращение на трите държави - AU-UK-US

За никаква студена война не може да става дума докато магазините са пълни с китайски стоки и западните компании са изцяло обвързани с производства в Китай. Съответно зависят изцяло от икономическите решения на Китайската Комунистическа Партия :)))

Ама не искат хората да се бият срещу Русия и Китай! Сега ще напълнят с пари ИВо Инджев и Веселин Дремджиев да ни насъскват срещу руснаците!

Байдън да се вземе с Лили Иванова!

нова "студена война" с Китай и Русия. Малцина обаче виждат националните си държави като преки участници в нея. ----- КОЯТО САМА ПЛАТИ С КРЕДИТ, ЗА ДА УЧАСТВА ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН КОНФЛИКТ НА ПРОТОВОПОЛЖАНА СТРАНА, С ТАЙНАТА НАДЕЖДА - ПАК ДА Я АСВАБАДЯТ !

А бре Многоточковия ……. Нали като се роботизират мега капиталистите от САЩ какво ще стане с американския мучо дето дължи трилиони на банките? Ще го хвърлят на боклука ли? Те тогава ще има втора гражданска в САЩ и ще те питам кой, кога сбърка в планираната хипер алчност. За Русия не бери грижа, това дето днес и е на главата в сравнение с болшевиките и ВСВ е направо рай - те са свикнали да оцеляват все някак си, ама дали го могат същото разглезените западни Демокрации?

САЩ са плиткоумна световна мутра, а ЕС са евтина джукеста проститутка.

Има нещо такова ,но САЩ са по-скоро сводникът, ако ЕС са проститутката. Великобритания е по-скоро маман

Гроздето е кисело, ха ха. Не можеш дори да си представиш как живеят американците, САЩ имам пред вид - милиони къщи, яхти, басейни, училища, университети, абе нямам думи. На стари години го видях с очите си.

Видял си дървени бараки за милиони, даааааа

сичкото на кредит

Научихме за новото споразумение САЩ, Австралия.... Какво е това проучване, без никаква обществена информация.... Не съм фен на Русия, но МРАЗЯ САЩ!!!

Истината е , че европейските управляващи са се надупили на американците, вместо да си гледат собствения интерес, както правят Китай, Сащ и Русия. При това Е са има по голямо население от щатите и би трябвало да е и икономически по силна от тях.

В Брюксел са се надупили, ама и ние го откарваме! Докато не озаптим Брюксел или не им теглим една майна като Унгарците оправия няма да има!

Американците непрекъснато ги сърби гъза и е време някой да ги удоволетвори. ЕС си върти гъза да угоди на каубойте и не усеща как се нахлузва на руския х-й.

Още едно изследване, което потвърждава, че в Брюксел си живеят в отделен свят, различен от този на обикновените хора в Европа! Когато това се случи империята загива! Според определението за империя, Европа в момента е точно империя! Като пример, за такова загиване на империя могат да послужат древният Египет и древният Рим! Лек ден на всички!

социолози като сциентолози отишли на купон в някоя холандска френска гимназия, учениците от която с плуващи погледи от много зелена трева обяснили виденията си и това трябва ние в България да го повярваме.

В България хората са с масово промито съзнание, че СССР самни братя и много ни обичат. А те ежедневно ни доят. Превзели са енергетиката, превзели са черноморието, изкупиха земята в Добруджа и Странджа, заробили са ни по-зле от турците. А ние им се радваме. Последния си залък им подгряване с усмивка. Държава на идиоти

А немските братя - доят ни чрез лидл, кауфланд, метро и т.н.

Каква студена война? САЩ са изнесли онази част от производството, която никой американец не би се захванал със, а пък автоматизацията е все още по-скъпа или непрактична от китайки роб. САЩ си тачат китайците, поне докато машините не поумнеят още малко за да заменят китайски роби. Чак след това ще става интересно. А Русия си е едно лайно, което гледат да не настъпят, защото настроението им ще се развали за малко, но нищо повече. Да не говорим, че като СССР им трябваше малко да бутнат цената на нефта и целия съюз се насра. Като изключим коронавируса, света си е в хармония и business as usual.

"която никой американец не би се захванал СЪС" Кво da fuq?! Троловете имат почивен ден и водещият офицер се е хванал сам да си пуска опорките през google translate? Gee, dude, lay it off! You'll give away the whole operation...

Статия за русороби,дерзайте друзя

Задай глупав въпрос и ще получиш глупав отговор.

МАКАРОНА ПОСЬВЕТСТВАЛИ СЕ С БРЮКСЕЛ ЗА ЗДЕЛКАТА С АВСТРАЛИЯ. ОТГОВОР:НЕ ЕЕЕЕ ТАГАВА МАКРОН ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ИЗЛАГА. САЩ-АНГЛИЯ-АВСТРАЛИЯ ДА НЕ СА ТИ СТРАНИ ОТ ЕС.

Арогантни самозабравили се чиновници и властелини от Брюксел и САЩ: Арогантен - дефиниция: нахален, надменен, предизвикателен, обиден, оскърбителен, груб, горделив, високомерен, безочлив, безсрамен, циничен, дързък, свадлив, нагъл, презрителен, подигравателен, рязък, пренебрежителен, нехаен, безцеремонен, самомнителен, надут, снобски, самонадеян

Ако можеха да се видят през очите на нормален човек, какви смешници са, но за съжаление дават всичко от себе си да обърнат света с главата надолу.

Айде, Айде, решават хиляди проблеми, тъпчат ни с мангизи и пак ги плюем. Комплексарска работа. По смирено, че излязохме от комунизма като мачкан вестник.

Крайно време е света да се отърве от китайското икономическо присъствие, създадено от лакомията на западните корпорации, които наляха трилиони на азиатците с парите, работните места и таланта на собственото си население....

Кавали сър

Съюза в момента е огромен и безпомощен. Но има потенциал ... просто парите трябва да свършат.

Земята умира, а САЩ и Брюксел се борят да властват над останалите, вместо да се борят да я спасят. С цената на ядрените ракети може да се спре глобалното затопляне и да се изхранят всички гладни по света. Но по важното е Вашинтон да стане господар на света и да власвта военно над цялата Земя..... изгоряла Земя

Коментарите са излишни...

ЕДО ВРЕМЕ, КОГАТО ТАНКОВЕТЕ НА РУСКИТЕ ОРКИ ГАЗЕХА ХОРА В ПРАГА, НА ЗАПАД ИСКАХА СОЦИАЛИЗЪМ СОЦ И ДРУЖБА С РАША ИСКАТ САМО ТИЯ, ДЕТО НЕ СА ГИ ВИДЕЛИ В ДЕЙСТВИЕ.

Толкова хора, колкото за избили от ЦРУ и Пентагона, даже Хитлер може да си мечтае

От Брюксел да се извинят веднага на Путин и да си налягат парцаликите

Платено от Кремъл и публикувано в Дир...