17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червените мърши тук плюят идеята за 1 лев, защото им плащат дребните копейки от тези пари. И кремълските тъпи и некадърни ботчета ще умрат от глад, защото освен да повтарят лъжите на фашистката червена партия - друго не могат.

Такова падение от Нинова не бях очаквал-да реве пред ЕК,че са и отрязали субсидиите и пари няма.Нинова жалка си,имай малко достойнство!

Ако ще Нинова може да подаде сигнал до арменския поп! Но резултата ще бъде съшия. Защото този факт не е решение на политиците а основно искане на огромната част от българския народ. Защото хората не искат с техните пари да се плащат над 2млн. лева заплати в БСП, да прибират пари чрез партийни вестници и телевизии, да плащат на продажни социолози,на цигани за гласуване и прочие шашмалогии, като митинги, събрания, коктейли, нагледни материали и тути кванти. Който иска да го прави- нека си намери пари! Не и с моите пари от данъците! НЕ!

Щом няма българско правосъдие, ще се надяваме на евро правосъдие... Партийни субсидии, земеделски субсидии, магистрали, асансьори, къщи за гости...Да карат подред!

През последните около 200 години, всички истински промени в България са ставали под влияние не само на вътрешни, но найвече на външни сили. Нещо повече, няма случай на истинска промяна, в която влиянието на външните сили е било по-малко от 75%.

Не е проблема в размера на субсидията, а в приватизацията на партиите. От тук нататък ще ни управляват съвсем открито корпорациите. Познайте в чий интерес ще действат управляващите? На избирателите си или на тези, които им плащат?

тъ.пи, колко беше субсидията за партиите преди 14 години??

Огледай се ! Скандала с Цео беше заради това ! Гласували са лобостки ! Нищо ново пред слънцето ! Само един глупак може да си мисли, че не са гласували за бизнеса ! Ако има пукаше за хората във всяка фирма щеше да има профсюъз и нещата щяха да са коренно различни ! И сега защитават бизнеса ! И сега взимат рушвети от тях !

Къде е Цецо сега, а дали пък не повлече и Герб? Лоби,лоби,ама и там с мярка....

Кьовеши ще разпердушини Боцко. И цялата пасмина около него

За ББ започват неприятности. По-добре да подава оставка

БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ.

След,новогодишните празници,рязко ще се променят нещата,не се хабете

бсп подава сигнал в ек за решение взето от българския парламент за намаляване на субсидията от 11 на един лев, с 119 гласа за , и 71 против !? и какво очакват от ес? да им доплатят разликата ли??

ББ получава първо предупреждение от Брюксел

Той народа каза за 120 депутата и за електронно гласуване,ама герберите чуват само което им изнася.

Много жалко , че никой не разбира за какво става ! Реват защото партийни функционери ще останат без заплати и наистина ще трябва да работят , а не да имитират работа в партията(без значение коя) и а взимат добра заплата ! Като искат да са патийци ще трябва сами да се финансират , а не партията тях !

Мутрата си отива.

нинова няма полезен ход. първо арестуваха някои от спонсорите, после свалиха субсидията. сега има закон че могат фирми да й дават пари но няма кой да посмее. а тя милата е похарчила парата да вкара приятелката си за евродепутат на миналите избори. сега на тези ще катастрофира без пари и номера с оставката няма как два пъти да мине

Чехкинчето както ни е набрало заради ЧЕЗ може всичко друго, но не и да бъде обективно. А Нинова да й направят една ревизия, че едни 6 млн ги е изхарчила доста съмнително. Туй да се топят пред холандци и чехи е българска простотия и затуй ще сме с половин членство.

голЕм им го натресе Бойко. Хем яхна вълната на народното недоволство, хем им гу набута 2 ката.

Как не разбрахте, че субсидиите въобще не се спират така! И сега е - истинското диво субсидиране под командата на управляващите Б.Б. и Д.П.! Мафията си има държава, а държавата си има олигарси-спонсори! А вие наливате вода в тази мелница с приказки за БКП, СДС. и неща, които не влияят в тази далавера!

Румъния е по добре щото там нема руски кавали а тук има Ама ко да праими

Като познавач на кавалите говориш. Явно доста си посвирил и то на различни по произход кавали. Ама щом казваш, че руските са най-много - верваме ти. Що да не верваме щом от собствен опит говориш.

Да де, ама няма мутри и подскачащи полуидиоти!

По добре правосъдния комисар да каже с какви пари хора от БСП имат имоти в Гърция, Виена, Брюксел? Що се мълчи по темата.... проверете и ще се шашнете нашите социалисти колко са забогатели ....е не с труд.

Като познавач на кавалите говориш. Явно доста си посвирил и то на различни по произход кавали. Ама щом казваш, че руските са най-много - верваме ти. Що да не верваме щом от собствен опит говориш.

Извинявай - грешка стана. Отнася се за следващия коментар, не за твоя! Моля за извинение!

Кръв повръща, власт и пари не връща, целогодишно краде и с гъзЪ си, и хвали мАсква - що е то ?

Български политик или депутат

Най после и БСП ще отиде в канала.От алчност ,която им е наследствена.Така ГЕРБ ще печелят ,защото вече опозиция няма.

Червените мърши тук плюят идеята за 1 лев, защото им плащат дребните копейки от тези пари. И кремълските тъпи и некадърни ботчета ще умрат от глад, защото освен да повтарят лъжите на фашистката червена партия - друго не могат.

Факт е,че той е прост ,но и вие сте прости ….

Доскоро Нинова питаше по телевизията какво ни е дал Европейския съюз и демокрацията. Помните ли? Ама нали е за пари социалистът и майка си ще продаде.

"Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър

Пък сънародниците на Маргарет Т и съмишленици само собствени пари са харчили и харчат.

Госпожо Ни оса, я си представете, че от Европейския съюз ни заповядат да ви даваме по десетина милиона лева като преди. Знаете ли колко гласа ще получите тогава на следващите избори? А? Знаете ли? Досещате ли се?

Еврокомисарър по-добре да разследва проникването във всичките ни институции на турската държавна сигурност, в това число и в ДАНС. И управлението на някои бг партии и политици от мафиотски и ромски структури.

а руското проникване да го разследват ли или не

Госпожо Ни оса, я си представете, че от Европейския съюз ни заповядат да ви даваме по десетина милиона лева като преди. Знаете ли колко гласа ще получите тогава на следващите избори? А?

Да направим референдум за- да няма депутати,да няма президент,да няма министерства и изобщо да няма държавни служители щот те само крадът парите на народа. Така няма да плащаме никакви данъци и парите ща са си само наши. Ко ши кажите а?

И най-вече - да няма министър председател. Искаме турският президент Ердоган да е наш президент, турският парламент да е наш парламент, турската армия да е наша армия, и без това нямаме никаква армия, турският главен мюфтия да заеме мястото на нашият патриарх и Александър Невски в София да стане джамия!

Требе да се премахне имто на патриаршеския храм и да се казва Борис Покръстител

Ти така си се родил или отпосле ти стана нещо? Я направи справка и провери кога в цялата история на нашата страна е имало държавно финансиране на партии? Или в другите страни? Малоумник.

Неудачниците, бившите партийни другари, цървулите и нискообразованите са фенове на Путин но чедата на комунистите милионери и политици живеят и работят в САЩ и Великобритания, ...

Остава от ЕС да ни казват колко пари и на кого да даваме. Примерни Нинова не е против да даваме по-малко на инвалиди, а на социалисти не може по-малко. А тояга, а?

Лозунги на червените фашисти и БСП след 10.11.89 г. 1. Няма друг Бог освен парите 2. Демокрацията е корупция 3. Никакви идеи и идеологии, сменяй партиите като носни кърпички. 4. Дават ли пари продавай майка си, родината си без да му мислиш

Аз лично съм изобщо да няма субсидия и реално да се прилага съществуващата в ЗПП забрана на всякакво външно субсидиране - от физически и юридически лица, фондации и т.н. Като напр. това, което г-н д-р инж. генерал-лейтенант премиер Борисов открито заявява - че ГЕРБ получава пари и други помощи от фондация Конрад Аденауер. Но не мога да не отбележа едно нещо - най-яростните противници на референдума на Слави Трифоново сега също толкова яростно се изказват в полза на прилагане на резултатите от него... Не на всички разбира се. Забвно е, но така си е - тежък е животът на троловете. Нямат право на собствено мнение.

Курнелия, защо не вдигнете членския си внос да си финансирате телевизията? Защо искате нашите пари да си ги харчите??

Комунистите за пари и при папата ще идат.

оказа се, че за пари всички са готови на всичко. Дори и майка си да продадат. Фактите са си факти.

И как точно този въпрос е в компетенцията на ЕК...?

Не Борисов е казал един лев за глас. НАРОДЪТ каза! Хубаво е и Нинова и президента да имат едно на ум защото ако не приемат желанието на НАРОДА той може да вземе пръчка...

"За 1 лев субсидия през 2017 г. гласуваха 2,5 млн. българи на референдум"". Как'Ви Нела може да се хване за палците, без да свива колената!

Суверена каза че иска и Белене, но герб слушат избирателно. Субсидии трябва да има иначе ще по зле, а винаги може да стане по зле. До феновете на герб, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ РЕШЕНИЕТО ЗА 1 ЛЕВ Е САМО ДО НОВА ГОДИНА, С ЦЕЛ УБИВАНЕ ОПОЗИЦИЯТА ЗА МЕСТНИЯ ВОТ. Така че изобшо не аси мислете, че някой ви е чул думата! Герберските избиратели сте тотални глупаци. След нова година като се върне старата какво ще коментирате бе гербаджииииии? Сигурно ще се оправдаете, че опозицията така искала или че рефервндума не бил легитимен заради активност. ГЕРБ винаги ще извъртят гъза на българина от към мъжката страна!

част от народа иска Белене. Ами като го искате създайте едно ООД и си събирайте пари и си го направете. Печалбата да си е ваша..ха.ха нас не ни месете. Достатъчно откраднаха червените от НЕК- 4 милиарда. И се пипате що се вдига цената на тока... кражбите плащате около Белене.

Нека се заеме и с фонд земеделие, спиране субсидиите докато бб Кьовеши не го прибере

ДО КОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ СЕ БЪРКАТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ. ИЗБИХМЕ ОВЦЕТЕ, КОЗИТЕ, ПРАСЕТАТА, А СЕГА ЩЕ ЯДЕМ БОКЛУЦИТЕ НА ЕС. НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ, НАКЪДЕ ВЪРВИ БЪЛГАРИЯ.

Курнело. Ясно показахте, не ви пука за народния вот. Не със 7, със 17 процента ще изгубите наесен. Лицемери жалки

А по въпроса ДАЛИ българите ИМАТ ПРАВО да решават на референдум ще се произнесе ли??

Още гласувайте за тая.

А ще се заемат ли с купуването на гласове със същите субсидии за партиите ?

патко това са пари на българският народ, йато искат да си ги финансират ни не напите пари

Суверена се произнесе какво да се право с парите за партиите. Другарко Нинова, остана да се оплачете на Папата и на Арменския поп.

само субсидиите, за машинното гласуване защо не питахте?

Днешното изследване за нагласите на българите потвърждава, че 68% от тях желаят субсидиите да бъдат 0 или 1лв. Кой всъщност е суверенът на България?!? Кой взема решенията за субсидиите? Партиите, ЕК или гласоподавателите? Очаквам какво ще бъде отговорът на Комисарят. Корни загуби много гласоподаватели с това си решение и субсидията за БСП ще бъде по-малка дори да не се намалят парите за даден глас.

суверенът и друго каза - мажоритарен машинен вот.