Министерство на правосъдието: Областната управа предостави помещенията на "Раковски" 134

Зам.-министър Мария Павлова отхвърли обвиненията на СДС за "политическа атака срещу опозицията"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е , има символика ! Щом влизат прокурори , сигурно от тях ще започнат ! А така и трябва ! Имам спомен , много лекета си направих при първите ми посещения там в зората на тъмата ! Добре е , има символика !

Вън предателите от Раковски 134.

защо им е на СДС цяла сграда??? Не са един файтон хора. Стига им една стая!

Прокуратурата в България в практически труп овладяна от най-големите престъпни групировки на Буци Маймуната и Ахмед Сопола а главниа прокурор е като труп в ковчег на колела, който се засилва бутан от същите престъпни групировки в разни посоки. Сега европейската прокуратура, която идва да даде ясен ангажимент дали ше разтури групировките на Буци и Сопола или е поредният кьорфишек в живота на българите и ще работи активно само срещу лидери, които си гледат интересите на държавите като поляците и унгарците примерно.

Сградата, която беше олицетворение на новото, на прехода от социализъм към бананите целогодишно! Сега там се настаняват прокурори! ... Толкоз!

лошото е, че "прехода от социализъм към бананите" се превърна в преход към "банонова република", в която внасяме дори домати отвън! А при соца изнасяхме домати! ... Демек, преходът се превърна в деградация.

ИСТИНАТА

сините болшевики от СДС унищожиха българската икономика в интерес на чуждия капитал

Тогава имахме и кореком, както сега в русия

от СДС е останал само Р. Христов. Същият беше малко време министър на земеделието и тогава направи там най-големите зулуми.Този агроном е най-долния нагаждач, чудя се защо ББ го взе под клрилото си. Не ми се вярва освен неговите роднини някой нормален човек да гласува за СДС

Най - мрачните времена бяха след големия митинг на СДС на ,,Орлов мост”.СДС с помоща на ,,Покрепа” - Тренчева започнаха унищожаването на българската икономика вкл. БГА ,,Балкан” под претекса ,че приватизират.Българите бяха хитро измамени за тяхната наивност.Днес абвиатурата СДС се използва от Бившия член на БКП и сикаджия за фон пред Брюксел,че десните партии са обединени.СДС в момента са една шепа нагаждачи пред Борисов за топли места в парламента.Идеята СДС умря при зачеването си.Факт.

БГА Балкан е продадена за 150 000 Долара. Кремиковци за 1(един) БГ Лев. И т.н.

псевдопатия в псевдодържава

Изхвърлиха хиляди от домовете им ,уж за реституция.Сега им се връща. Били опозиция?На кой,че не се сещам?

Проблема не е в реституцията,така или иначе земи и сгради трябваше да се върнат.Проблема е в унищожение на селското стопанство, ликвидиране на работещи селски кооперативи с инвентар ,животни,продукция,работници,поминък,защото били комунистически.Е това до дъно изби 4 млн.секскостопански животни,без никаква реална причина и обезлюди селата.Реституция 20 г.до кадастрална карта,нови кооперации от нулатаДокато Чехия не унищожи кооперациите,остави ги,пак върнаха земята но без такъв луфт,,дълга безстопанственост,който за нас се оказа тежко кармичен.

Така мислите ви, защото не са ви конфискували(реституирали) бащината къща, която семейството ви вече е платило след 09.09.1944 г.! СДС-държавата да си беше изплатила на пазарни цени спорните имоти, които подлежат на реституция. Нали бяха по-добри от комунистите? А те направиха ТОЧНО същото като тях.

Тея са пет човека . ГЕРБ да ги вземат в НДК.

Любопитното измислено от "подмяната " и Дай БГ е ,че издръжката на европейските делегирани прокурори е за сметка на бюджета на съдебната власт.И защо,те са делегирани,а Кьовеши има самостоятелен бюджет,откъде накъде прокуратурата на която й орязаха бюджета ще издържа и европрокурорите?Спестяват пари на Кьовеши за да им прави чадър ли за в бъдеще ли?

Вие сте политически трупове. Не сте минавали 1% от поне 10 години, плюс че хората ви мразят защото разсипахте България и опропастихте живота и възможностите за добър живот на милиони българи. Изнасяйте се от там

Костов е от ДСБ,той разгради СДС, това СДС не е на Костов.Костов е в коалиция с Прокопиев //Бойкикиев/ нарекли се ДБ

Зарков Кацамунски веднага бърза да дава сградата символ на демокрацията. Врьзкар хитър!

За уточнение:СДС е в коалиция с ГЕРБ,т.е.има самостоятелност,но интерсното е защо им е прекратен договора и то в сграда символ на демократичните сили ,и без да е предоставено друго помещение.То е ясно тенденциозно е,виждаме зловредната тактика на кирчовците," великите харвардци" да рушат всичко,за да изпъкнат,но на практика показаха двулучие,цинизъм,непочтеност,шуробаджанащина ,бюджетен хаос и още и още.

Синаги е имало безмислени ползватели в тая сграда, и европрокурорите и те са пъшен майтап, и сдс преди тях и на ВеЦе Влаери Симеонов кенефа преди тях

Номера на бившите кировци беше да плашат с европрокурорите ,че са вся и всьо, да разиграват сценки пред раята знаейки че болшинството е правнонеграмотно. Европрокурорите имат правомощия само до евросредствата ,нищо повече.И сега цяла сграда за 10 човека ,а съдиите се тъпчат по двама в стая.

лица като Румен Христов, оня сферичният Александър Йорданов, единствената сграда, която Ви се полага е някъде в Обеля. Щото до Надежда вече има метро и ще е по-скъп наема. c(8-D

Европрокуровете да бъдат настанени на “посрано20”, там е змиярника, там са крадците, които ни ограбиха, начело с Курвелия. Там ще отпочнат чистката. На комунистическите разбойници не се полага такава голяма сграда в центъра. За тях е подходяща сградата на ул. Майор Векилски.

Дето е окупирал ндк

Първо на първо няма вече партия СДС. От 2001 година започва разпада им и до 2007 вече са бита карта, това прищевките на Румен Христов за сградата им на база политическа основа и опитите му да покажат, че са някакъв фактор са безмислени. И второ как ще е атака срещу опозицята след като в НС е герб-сдс, а в момента Христов визира еднолично СДС!? Пък и с цели 3-ма депутати може ли сериозно да им се гледа като част от политическата опозиция на герб!?!? А самостоятелният им рейтинг е по малко от 0.000001%, тоест няма и 20 човека.

Олигофрена крум зарков, внук на ДС генерала Кацамунски се гаври със СДС и антикомунизма…преди години този комунистически копелдак се изгаври в ефир по БНТ, че е закъснял за интервюто, защото са гонили антикомунисти. Това доживяхме след 34 години демокрация, да се гаврят с нас копелдаците на комунистическите главанаци. Селския идиот мунчо организира тази гавра с дрмокрацията у нас. Анатема

Мога да си представя как изглежда наема за един етаж на такова място в София. Колко плащат от СДС? Колко хора стоят зад СДС и могат ли те самостоятелно да влязат в парламента? Недопустимо е файтонджийски партии да се ползват от такива екстри в центъра на София!

трябва да им се предостави друга сграда на СДС-то? Да си намерят сами! Общината не им е длъжна! Без значение от политиката!

Гъзовете от ДИР блокират всички неудобни и несъгласни !

Tryite ja tazi tuka Lady

1. Когато спазваш правилата на сайта - не трият. 2. Когато не ги спазваш - трият. Не е приятно, но не е и сложно. Има си нюанси, но това не е държавен портал, а частен сайт.

Тази несъществуваща партият, отдавна трябваше да бъде разкарана от сградата в центъра на София!

Ако се загледате, СДС-то дори са си взели климатиците на изпроводяк! Останали са само стойките! Allegro Miseria(весела мизерия), както казваше Теди Москов в "Улицата".:))))))))

Ако са техни, по счетоводни данни, е логично да си ги приберат.

И чисто нови да са ги взели при настаняването, пак амортизацията им е изтекла. А самият демонтаж, транспорт, склад или нов монтаж струва повече от актива след амортизацията дори да са на три години. А на три години не са, бая по-стари са. Който е ходил на 134 знае.:)))))))

На тия останали 10 тина човека от СДС отдавна "централата" им е преместена в Банкя и нямат нужда от други офиси

В зайчарника.

Банкя е друга губерния. За СДС има подходящи помещения в близост до хотел Хемус и в кв.Банишора.

Не една - 10 сгради трябва да се дадат на чуждестранни прокурори, за да имат удобства да се борят с престъпността. Най-престъпната прослойка са именно корумпирана угоена чиновническа сган в лицето на полиция,прокуратура и съдии.

Туй дету са седерастити ли?

В момента тя се "обитава" от две несъществуващи партии, камо ли парламентарно представени. Каквото е изискването, за да им даде общината сграда. Да ходят на свободен наем, като искат да се правят, че ги има. Все едно НДСВ да си поискат сградата до паметника на В. Левски, щото едно време са били управляващи.

някакви толупи ще заемат етажи на центъра за моя сметка!

Плакат: "ДС гони СДС". Амчи то СДС беше ДС, бе! Колко платени и доброволни агенти и доносници бяха в техните редици, начело със Ж.Ж.!

Сградата на СДС трябва да се събори с Контролиран Взрив - 33 години СТИГАТ .

Да протестира сега?

Приятелььььььььь живееш в минали времена какъв МАВЪР какво СДС какви 5лв.

деседеризация на страната немедлено

Какво СДС, какви 5 лв.