Европейските лидери оставиха телефоните си, докато решават кой ще оглави ЕК

Ще има пазарлъци, заяви Бойко Борисов, който участва в срещата в Брюксел

Обратно в новината

Коментари - Европейските лидери оставиха телефоните си, докато решават кой ще оглави ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами така де няма да смущават нашате техника....

Циркаджийските им номера край нямат... Боко знае как с пазарлъци се стои във властта, ама пазарлъци материално изразени че иначе никой от тях няма да се пазари ако няма материално основание..

ББ без телефон=България без управление

Поради международни ангажименти на ББ, заседанието на МС, което се провежда всяка сряда, вместо във вторник ще се проведе в четвъртък или петък

Понеже''изпълни'' ангажиментите си към България вече боко та дойде време и ''международните си'' да погледне:)))))))Две седмици само из България да се самохвали и да няма кой да го перне през врата като менторите му са бая време стоене в България

...... всички европейски лидери влязоха на срещата без мобилните си телефони, за да няма изтичане на информация .............

С една дума да няма изтичане на пазарлъците им кой чий чужд зад,к е продал за да запази своя:((((( Освен такава информация друга никаква няма ,,,,

Ето от къде тръгват фалшивите новини - тайни вечери, закрити врати, пазарлъци ... Ако всичко е открито и се казва истината, откъде ще дойдат фалшиви новини?

Само дето фалшивите новини излизат именно след такива тайи сбирки на софри защото никога няма да кажат какво са се пазарили, а ще продължават да манипулират как е ''имало'' диалог и консенсус..

Борисов: "Това е нашият шпиценкандидат..." Нашият велик премиер да не би да е решил да говори умно, за да не го разбират комунистите и 60-годишните на село? А след като пазарлъците приключат, ще каже и едно дълбокомислено конграчулейшънс с което съвсем ще нокаутира електората на БСП. Ех, друго си е то да си полиглот, завършил престижен университет, с доказано високо IQ и да се надсмиваш над простите и дъртите на село, които ги обявяваш за електората на опозицията.

Хаха, уплашили са се от последствията на победилата цифрово-алгоритмична утопия. Умря поредната прескъпоструваща илюзия - демокрацията, като режим на олигархичната мутроратура, но удобно представяна като народовластие. RIP за красивата илюзия; а ние - ние пораснахме с надеждата да не остаряваме.

пак се започва с едни велики обещания за достигане на общо човешки идеали , а на практика ? приетите закони са в противоположна посока , тирания и грабеж са били винаги приоритетите на всяка власт , а това че действат по мафиотски зад завесата е доста показателно за намеренията им

Това са хората погребали Европа поставяйки полумесец мад 500 милиона европейци....всичко диктувано от презокеанската клоака. Ще си платят до един.

Колко е смешна Мей с минижупчето ! Юнкер с неговия Ишияс ! А Борисов какво прави сред тези хора като не знае една дума по английски или немски ! Нали каквото му каже Американския Посланик това прави ! Може без да харчи Народни пари и да ходи в Брюксел , Американския Посланик да се обади по мобилния телефон и да каже мнението си ! Прост Народ сме , с нашите камъни по нашите глави , не сме Българи ,а паплач -сбиротак !

Симо, стига с тез опорки моето момче, не вървите, изтъркахте се!!!!

След като ви го набута в червените г....е отиде да си почине за малко в Брюксел . Та отиде да си почине ... разбрали Симчо празноглави ха ха ха Та сещай се сам де ... на 64 години си станал пък си толкова недосетлив ха ха ха

Двете баби в средата като младоженки - щастливи до напикаване . Как да не ги обичаш ?

Ето, виждате ли какво значи култура и уважение?! Дори и те са оставили телефоните си, просто е рефлекс, няма значение защо и какво са правили - те знаят, че е направо просташко да чатиш по време на дебати! Съотносете го сега към нашите питомци с телефоните в час и.... край на дебата!

просто всички се сетиха как се подслушват телефони ... и кой .

А часовниците оставиха ли си? Че нали видяхме, т.е. чухме какво стана с Хашоги..

Прозрачност?!!

да се кандидатирам за мястото на юнкер -мога да пия повече от него ,особено ,когато е на чужда сметка .бб ,ще ме подкрепиш ли ,или да ходя директно при меркел ?

Той, Юнкер, освен, че може да пие има и мозък в главата си за разлика от теб. Така че, не си хаби усилията, не ставаш.

Алкохолът убива мозъка - доказано е. А Юнкер е типичния оял се и самозабравил се чиновник с власт.

Само подкрепата на Меркел за Вебер му стига като отрицателен вот. Европейските политици ще са веднага срещу него ако се очаква да води политика подобна на Меркел. Но Борисов ще го подкрепи! А това е невероятен допълнителен минус :-)

Хем си знаеш, че си нискоинтелигентен, хем пак продължаваш да пишеш глупости. Поне като коментираш политика да беше прочел последните статии по темата. Борбата е между кандидатите на ЕНП, социал-демократите и либералите на Макрон. Така че има достатъчно европейски лидери, които подкрепят и Вебер, и Тимерманс, и Мишел Дейвис. Ама нали важното е да се правиш на остроумен, а то ръсиш тъпотии.

Мкарон е избранник на Ротшилдови, така че действията и изборът му са предопределени!

Сатанинска сбирка ! Вампири и чудовища ще избират баш гробокопачът на Европа !

Те пък щото у Масква са едни красавци,....!!!??

за известно време Тръмп, Гугъл и Фейсбук няма да знаят какво се случва ...

Бате Бойко е най-европейския лидер в цялата Европа!

Егати , това "новият орган по труда да бъде в София" колко извратено звучи .... Аз също мога да предложа един трудолюбив орган който си е в София откак се помни :-)

Европазарлъците започнаха и се страхуват от изтичане на информация :))) === ББ: "Това е решение на партията, ние сме дисциплинирани членове на ЕНП..." Конгарчулейшънс, г-н Борисов! След г-жа ЙЕС се сдобихме с г-н ЙЕС. :( НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАН, пък не ГО пускат ни в Шенген, ни в еврозоната; нито махат Механизма за наблюдение; нито МУ разрешиха ЮП...

А Сержо и Франси били правили кекс , научи ли ?

Не ти прилича да се правиш на дете от детска градина. Уважавай се повече!

Скъпа, от теб гледах в случая ;-)

Ама защо Макрон и Мей са там? Нали и на двамата партийте загубиха изборите за ЕВро парламент? Или какво значение има как гласуват хората, накаря пак Макрон и Меркел решават какво ще стане! Пък вие висете по опашките да гласувате!

Така трябва да оставят телефона си и всички български магистрати и политици, а не мутрата да получава СМС-и на заседание на ВКС и да нахлува като мутра в дискотека.

Европейските лидери тайно и скрито покрито решават как да гърбят масата.

Izborite v Bg sa manipulirani .

Kakto i vsichko ostanalo, posle minava Cacarov i pravi proverki i vsichko e tochno !

че ще си оставят телефоните - между престъпници няма място за доверие.

щом са си оставили телефоните. лека нощ.

Ейтия Боклуци ще затрият европа

Уж Макрон загуби изборите .. ама пак се кипри там!

Бойко като се е появил е имало смях в залата.

Борисов на къв език ще си поговори с партньорите?

Банкянски

Новият председател ще е французинът, преговарящ за Брекзит Барние! Това ще е цената за подкрепа от страна на Алде за ЕНП и ПЕС! Това ще са трите партии, които могат да направят коалиция.

"..всички европейски лидери влязоха на срещата без мобилните си телефони, за да няма изтичане на информация.." - Щом Борисов е там няма нужда от телефони...

Хе.Хе. Те бръмбарите им са в главите!! Чуваемоста е отлична!

Все едно за кого сте гласували. Господата от Европейския Съвет, от Европейската Комисия и от Съвета на Европейския Съюз, които вие не сте ги избирали, и изобщо никой не ги е избирал, а са назначени по партийна линия от баба Ангела и от Микрон, по правило не се съобразяват с решенията на Европейския Парламент, за когото вие сте гласували! Вдянахте ли? Вие гласувате за Европейския Парламент, а решенията се вземат от нелегитимни партийни другари, които нямат мандат от никого, и никого не представляват, освен своите партийки! Да живее европейската демокрация!

Това е непряка демокрация. Общо взето така работи избираш хора които избират вместо теб.

Е, пряка демокрация е малко сложно. Не, че всички в българия не разбират от всичко, ама в реалния живот нещата са по-различни. От друга страна гледам, че на много хора не им пречи, че нямат връзка с реалния живот. Харесва си им в техните стветове, където те са красиви, умни, високи, атлетични и неоценени. :)) Всъщност като ги погледнеш ще разбереш защо им харесва в тия светове. :))

Охоо " шпиценкандидат", друго си човек като знае чужди езици...:D :D :D

Ще има бял пушек като при избор на Папа?

Телефоните вече са употребени по предназначение от съответните лобисти, уговорките са напрвени и сега започва пиеската. Нормално е актьорите да оставят телефоните си.

Няма да е Вебер. Ще е датчанката.

Европейските пидери да годухат ! ЕС = СССР !

А пък руските да голапат

Иска ми се да дочакам времето, когато на повечето хора ще им стане ясно, че ЕС е дори по - лош от СССР