Европейските либерали гласуваха спешна резолюция в подкрепа на България в Шенген

"Българските граждани не са по-малко европейски граждани. Решението на нидерландското правителство е несправедливо!", заяви лидерът им Илхан Кючюк

Обратно в новината

Коментари - Европейските либерали гласуваха спешна резолюция в подкрепа на България в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя цървул представител на протурска, на проруска партия, да се изказва така е наглост!

Докато има турци във власта все така ще е.

ㅤ

И като сме "на по-малко европейци", какъв ни е кяра досега, освен банани и мегабайти? Лекарства от европейска страна с български рецепти не можеш да си купиш. Едни и същи медикаменти "там" и тук най-често са между 3 и 10 пъти по-евтини. Щяха да текат едни големи реки от мед, масло и евросредства, ама никой не каза, че ше стигат само до една прослойка от 240 идиота. Засега реките са от катран, пера и тиня. Ми пък и за всяка глупост, сътворена от (политически) глупак, винаги ше се намери един още по-голям глупак, който да се оправдае с "поетите ангажименти" и "европейското законодателство", което ни кара да затъваме все повече в катрана, перушината и тинята.

полицията започне да спира мигрантите ОЩЕ НА ГРАНИЦАТА а не, да ги гонят и хващат, и то често пъти неуспешно, във вътрешността на страната, тогава нещо би могло да се промени ! При сегашната ситуация вероятността на Шенген е "0"-НУЛА!!!!!!!

Къв Шенген, кви 5 лева. И Еврото не трябва да приемаме.

Не, че ми се ходи много из европата, но наистина е обидно да се ебават с нас.

Докато гласуваме за нарцистични предатели като Киро ще ни смятат за втора ръка и ще ни отхвърлят. Отношението на обществото към отделния индивид се определя до голяма степен от начина, по който индивидът се представя пред останалите. Същото е и за отделните държави, след като се самооплюват, кой ще е луд да ги приема насериозно. Само който не е живял извън Бг не е разбрал, че корупцията е във всяка държава, но в различни форми.

ама теб кой те кара да гласуваш за тях. Гласувай за смърдящата на кочина пичка на майка си и оди да живееш у гъзо на баща си.

Един турчин писал нещо във Фейсбук и кво!

Да излизаме направо от ЕС, да им пускаме сите мигранти накуп. Строим още 2 АЕЦ и 3 ТЕЦ-а. След туй превземаме макетата и ги делкаме с Албания и затваряме целя трафиок от и за еврогеяците от към Азия, Близкия Изток и Африка. Ще ги дерем по долар на километър, За десерт ще прекараме 10 газопровода който кихне най-много и петрол за по 20 дойляр барела + криви краставици ама вкусни.

либарел означава педерас в най-лошия смисъл на думата!

Дрън,дрън. Либерал начело с мангал . Холандия изразява волята на ЕС ,защото не върви всички да ни спират- не е политкоректно. Никой няма да допусне бг тирове с мигранти да минават границите на ЕС без проверка.

ДПС -проклятието на България ! Отдавна ви го казаха , господа !

ЧОВЕК , ти си безумен глупак !

ПП от 15г години чакане към 20г. Просперитетът вървиииии Пред опашки за банани са опашки за яйца...

ot Европата казаха че вече манговците им идват в повече......

Един престъпник управлява българия 12 години превърна я в мафиотска държава ръцете му се изцапани в кръв до лактите главния прокурор му е бухалка в ръцете и какво очаквате да влезем в шенген ли колкото и да се напъват тия либерали истината ще им избоде очите на всички европейци не само на нидерландия ако може да излъже българския народ в европейците не може да ги излъже боко тиквата

Стига с тая дива пропаганда и медиен фалш. Ще видите Шенген през бръснатия ми гъз.

путин изби децата на нидерландия, бг е подлога на путин( родеф, нинофа, боко, капейкин...) , не дава оръжие на Украйна, !краде от европа и дава на пушин а вие искате да ви пусне в шенген !? верно бг -то е тъп като бг.

Натискайте за България

Изказванията в Европейския Парламент на представителите на етническата протурска партия-дпс(движение за права и свободи на турците в България) няма как да хванат декиш. Това си е лобиране в прав текст за турските каналжии на мигранти. Тарифата от €50 на човек също е вярна. Турски трафикант спомагащ на група от 40 нелегални мигранти нарушители на границата да преминат през дупка в телената ограда взима по €2000 за услугата. Няма как България да бъде приета в Шенген. Това означава всички нелегално преминали границата ни мигранти да се отправят необезпокоявани от никого безконтролно през всички граници чак до Западна Европа.

Този Кючук винаги ми е изглеждал на сектант,на йеховист. Втренчен поглед,ококорени очи ,безизразно лице.Сектант. Беше обявен в списъка на 219 евродепутати които работят за Сорос

Кой ми сра в гащите?!

Така тълкува и член 5ти на НАТО..с "върла и уверена декларация"... Толкова от тях

Да се отделят в отделна група за проверка и да се сложи брояч от 30 мин за изчакване на всеки нидерландски (неандерталски), австрийски и шведски гражданин на нашите граници. Бойкот на тези държави на всички възможни нива. Защо си мислят, че те са нещо повече от нас българите? Твърдят разни неща, ами нека първо да погледнат в собствената им градинка и като сравним с България да не се окаже, че това което твърдят за нас без доказателства важи и за тях.

Те са на изчезване!

австрийско, шведско и холандско! Представителите на тези три държави, когато идват у нас, да се редят на паспортните гишета редом с представителите на страните от третия свят! С действията си, тези три държави увеличиха процента на хората, които не желаят повече България да членува в НАТО и в ЕС а и не же лаят въвеждане на еврото у нас! България да обмисли излизането си от порно структурите НАТО и ЕС и никакво въвеждане на еврото при това положение!

пръднеш на дедовия! Тези ни нямат за човеци, ти си тръгнал да ги бойкотираш.

да пишете някакви декларации по-добре направете списък на всички нидерландски компании и продукти, за да не купуваме нищо тяхно или свързано с тях...можем да започнем с Shell ксто начало...

Хайде сега Макрон да натисне холандците с едно френско предложение, както нас ни натисна за република Северна македония

му дреме за България... най-много да натисне баба си...

Удари едно рамо. Браво на либералите.

Каквото искат да си гласуват тези смешници. Въпросът се решава с пълен консенсус от вътрешните министри на срещата на ЕС на 8,12. Нидерландия е против. Толкова ли е трудно да разберете, че ни отрязаха за Шенген (предимно заради путинската сган у нас)? Или трябва и да ви го нарисувам?

Какви либерали -ДПС. А нидерландските са прави.

Моме калино.

Политици от държави, в които са ловили хора в Африка, Южна Америка и Азия, та да ги направят "мигранти", които да ползват за роби в собствените си страни, тръгнали да ни обясняват що са това общочовешки ценности. Тези са колониалисти и в мозъка на костите си, затова с такъв мерак ни взеха в техния ЕС.

ще промени тази декларация? - нищо. След 20 - 30 години можем пак да се пробваме ако не са ни затрили дотогава. Двойни стандарти и интереси това е.

Шенген е вреден за България. Всички мигранти, които се регистрират за първи път у нас, ще бъдат връщани после пак в България. Кой ще ги храни и пои тук, кой ще плати за тях според вас? А мигрантите тепърва ще стават все повече и повече. Заедно с украинците бежанци, а войната там ще се разгаря повече.

мигрантите в държавата, където са регистрирани за първи път няма нищо общо с Шенген. Това е условие в т.н. Дъблински регламент, но защо не се прилага е друг въпрос. Може би, защото тогава в Гърция и Италия трябва да останат стотици хиляди и дори милиони мигранти.

Яжте ми го фенове на радев. Долу летеца

Гмкния ри арезилент педал е виновен! Долу мафиота летец румен радев и деса простакеса

Браво на Илхан Кючук. Българин.

Браво и българин за тоя в едно изречение е недопустимо.

Шенген-менген, ЕС се разпада. И този път не сме виновни ние, не за друго, там никой не ни брои за хора. Колкото до т.н. нидерландци. Хора, дето от срам си смениха името на държавата, ще ни обясняват какви сме ние. Ай сиктир. Да си гледат наркоманите, проститутките и обратните, дето са 70 от населението им. В момента излъчват мач на националния им отбор на СПФ. Вижте вратаря им - по гейски екип няма накъде.

Не пиши глупости-Нидерландия(в превод ниска земя) се е казвала така винаги от своето основаване и не са си сменяли името. Просто преди няколко години властите там приеха нарочна резолюция, с която се настоява навсякъде по света държавата им да се нарича единствено и само така. Широко разпространенито наименование Холандия е неправилно и в географски и в държавноправен и административен смисъл. Всъщност Холандия се наричат две от общо дванайсетте провинции-Южна, с главен град Ротердам, и Северна със столица Амстердам. Само в този тесен смисъл е правилно да се използва това име. Ограмоти се първо и тогава пиши....

Ограмотяването върви стъпка по стъпка. Пропуснеш ли някоя, оставаш полуграмотен, колкото и да учиш след това. Та. След като си пропуснал като малък да прочетеш за Холандеца от приказката Вилхелм Хауф и като юноша легендата за Летящият Холандец от една камара приключенски романи, моля, не ми се прави на ментор. Не си на ниво.

Трудноговорящите български агенти на ДС продали толкова невинни и участвали активно в разграбването на България са извадили кеша все пак и в Европа има курви по душа!

Да им изпратим мигранти, директно....

Няма как. Румънският митничар ще ги спре, защото вече ще ги спре на границата на Шенген. Румъния ще е вече външна граница на Европа.

Късно е чадо! Нидерландците години ви обясняваха какво да направите като поне първи стъпки, а вие се правехте на ударени. Обикновения трудолюбив и ученолюбив българин е отдавна в Европа. Срама който всеки от нас трябва да бере се дължи на вас , плужеците в държавата и вашите слуги.

ногу си ПРОЗЗ... да ти сера на капчата дето даже не можеш да я направиш на български

а как може да се излезе от шенген? ако изобщо може...

чи за ко ти е да излизаш

"Двойният стандарт създава усещане за несправедливост у гражданите."... е сега ще видите същността на двойния стандарт; той е в основата на всичко иначе магарето няма дълго да върви само с един морков пред муцуната

Отказът на Нидерландия да ни пусне в Шенген едва ли е изненадал някого у нас. Дори самият президент, който обвини Руте в цинизъм знае, че се възмущава ей така от кумово безсрамие за пред публиката, за да прикрие собствения си цинизъм. Защото какво друго освен цинизъм е да работиш като изнесено представителство на Путин в ЕС по време на войната му с него; да даваш концесии на руски компании на бреговата (и на ЕС) ивица; да уволниш човека разкрил мащабни престъпления на най-интензивната сухопътна граница на ЕС; твоето правителство да е безсилно пред всекидневния трафик на мигранти към Европа; С две думи, да работиш ежедневно срещу интересите на Европа и да се жалваш от нея ?

Пълни глупости! Кикитата клепат родината за да търсят подкрепа и всичко им е черно. Нищо скандално в разкрития- това е нормално да се разкриват и се подобряват нещата. Телешкият възторг на кики е жалка история.

Натискаше май и за макетата

има същата стойност все едно Конгресът на САЩ да гласува резолюция за приемането ни в Шенген.

Никой няма да ни пусне с Радев-Гешев-Борисов-ГЕРБ-ДПС-БСП-Доган и Възраждане в Шенген и ЕЗ. Много скоро ще ни изритат даже, защото комунистите тук още си живуркат и грабят !

Те щото "белите" страни "първа класа" от ЕС са много убави - замитат си проблемите вътре и така. Ей я тази Нидерландия (що се прекъсти, запитахте ли се?) - в някои нидерландски квартали от големите градове полиция не влиза, защото ще ги бият и изнасилят! Там гъмжи от мигранти безконтролно откъде ли не, пък на нас взели да ни търсят кусури!

Колко пъти откакто Радев е президент - премиер е говорил пред медиите за фундаменталния проблем на България с организираната престъпност, за нуждата от дълбока съдебна реформа, за вината на сиамските близнаци ГЕРБ - ДПС да не ни приемат в Шенген? И вместо да концентрира власт в угода на Русия и нейните наместници у нас - да е изразил грам подкрепа за партиите, които се борят за нужните реформи? Е, Радев свали юмрука и получи юмрука на ЕС.

Що плюете рибералите. Те се застъпиха за нас. Мнооо сте зле.

не се грижете за майка си бе тъпи руски хазарски копелдаци... ходи се шибайте в тайгата... не се интересуваме от вас и искаме ДА Е вЗАИМНО...