Европейски структури призовават да не закриваме спецправосъдието у нас

Водещи международните представители отправиха видео приветствия към участниците в конференцията "Съдебна реформа. Специализирано правосъдие", която се провежда в София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАРТИЙНО ФИРМЕНИТЕ ШУМКАРИ-МАНДРАДЖИИ-МУТРООЛИГАРСИ НЕМАТ ИНТЕРЕС ОТ СПЕЦСЪДА И ЗВЕНОТО КЪМ НЕГО.....

Да останат да работят.Хората защо платиха толкова на протестиращите. Как ще се върнат в Бългория.

А защо нашите новооткрити псевдо Партии искат да се махне спец прокуратурата и Гешев? Защото настъпи господарите/олигархите им да си плащат данъците и спря далаверите на мръсните комундета! Мачкай ги Гешев, пакетирайни и ги докарай от чужбина и направо в Сливенския.

Тази конференция си е чиста форма на търговия с власт и намеса в законодателната власт! Гешев прекали!

То е ясно че Гешев не прекалява и не си превишава правомощията както прави изпълнителната и законодателната власт а най вече мунчо. Гешев има ясна позицция защитава я работи и се бори за тази позиция.

Просто се освобождават всички и се провежда нов конкурс с ясно определени критерии,един от който е ,Прокурорите ,да не са слугували досега на никоя партия.

..... както и всички съвместни акции за борба с корупцията и организираната престъпност, хаха!

Сори, репликата е за горният коментар!

Цццццц,, ся, ко излиза? Тиквата и Гешо са купили европейската прокуратура, прокуратурите на независими европейски държави, както и всички сдружения на европейските прокуратури.... Бааааа х, маааа му

Виж ги какво са казали... Не ги закривайте защото БГ Прокуратура качествено изпълнява нашите поръчки.

Уважаеми европейски партньори, искате ли да ви пратим на помощ един милиционер с каскет?

Че ДАНС е дало някаква информация, която Гешев я отрича е 100% ИСТИНА. Това същество има немалко спестявания в една средно европейска страна!

ДАНС и на тебе ли ти я прати та знаеш? С поръчкови коментари далеч няма да стигнете.

tonk11

И ти го занеш защото си ..........? Странно как па точно ти ги знаеш тия неща? Или викаш те всички го зная, даже на опашката за сирене една баба го каза?

Черепа,Бойкикев и Мунчо ,викат -закривай ,а Лорка ,Гешев и Бойко викат -не закривай??

А Кики, Мунчо,Цеко,Черепа ,Рашков ,Бойкиев,Хаджигенов и Славуца искат да я закриваме тази спецпрокуратура! Кой сега е корумпирания -Европрокурорите или Нашите любими главатари?? Европкорурорите са курви на Бойко ,а нашите света вода ненапита !

Щом Божков е казал да се закрива ще се закрие. Какво тук значат някакви европейски партньори? Изчегъртване не знаят ли какво е? Те изборен кодекс приеха в ноща преди изборите едва ли не, ще ми се съобразяват с разни препоръки.

Много се радвам на герберската пропаганда - колко повече глупости ръсят, толкова повече намаляват шансовете им да се спасят. Продължавайте все така!

Не е чудно, че антиевропейските настроения са доста силни - едни "демократи" ни съветват да си запазим неработещото си правосъдие във вида, в който е, други ни съветваха да изберем на изборите Тиквата и неговите слуги...

Прокуратурата се противопоставя на Парламента.

Мачкай Гешев.... жезъла на Боко!

Това звучи като кратък порнографски разказ.

Европейските корумпаци си защитават българските корумпаци , начело с каскета...Само за протокола, никой не може да ни казва какви реформи да правим и в коя област ...Аз и българския народ, които сме шефове на народните представители имаме глас...

Си само ти. Нямаш право да говориш от името на българския народ. Щуро не си ти който ще определяш кой е корумпиран и кой не. И ако си мислиш че хората вярват повече на един трол отколкото на официалните представители от Европа горчиво се лъжеш.

Чужденците защитават спец прокуратурата защото била им била помагала... на тях им е помогнала да си свършат работата, а в България делата на същата институция са поредица от издънки та и затова те си я искат а ние не;)

А ти какво искаш да свърши прокуратурата - да оневинят Бобокови, Арабаджиеви, черепухин, Баневи, Стайков, Лилана, Йончева -за къщите за гости и фирмичката и с Цв.Василев и Р.Овч.?

Че тя само това прави... обвинява ги, после се договаря с тях и вместо бандитите да влязат в затвора прокуратурата им осигурява възможност да осъдят България заради "несправедливи" обвинения-)

Не е верно! нашите протестърски трибуни Бойкиев,Фатмака,Черепа,Цеко мустака,Кики ,Прокопи и Славуца казват ,че спецкуратурата е ненужна ,стряскаща и депресираща за джобовете им ! за да станем Швейцария на Балканите ,трябва да махнем само Гешев и Пеевски и вече всеки ще има по 2 заплати,2 апартамента и 2 любовници в протестърския рай/х/

Мачкай Гешев мутрите на Черепа и оригарсите. Ще дойде време и за националния предател Д2.