Тръмп искал ЕС да се разпадне след Брекзит

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп искал ЕС да се разпадне след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на студената война моделъ и врагът беше кристално ясен. А сега ЕС, Китай....Дали другаря Тръмп не е руски агент под прикритие? Има достатъчно грандомански саркастичен стил, пада си по славянки, току виж е далечен роднина на разПутин. Да се боричкат за надмощие, китайците така или иначе ще се смеят последни.

хибридна война в действие, глупости на търкалета

НЕ ДЕМОКРАТИТЕ, А САМИТЕ РЕПУБЛИКАНСКИ СЕНАТОРИ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ ГОВНОТО ТРЪМП ОТ БЕЛИЯ ДОМ.

В една от предизборните си речи Тръмп каза че най големия враг на САЩ е европейския съюз а не Русия което другите политици в САЩ лицемерно премълчават но всячески се мъчат да разрушат ЕС Най големите им страхове са от обединението на ресурсите на Русия с технологиите на ЕС Затова тръмп ще обедини технологиите на САЩ с ресурсите на Русия Вервайте ми

Струва ми се, че Тръмп - макар и милиардер, е един твърде нормален човек. Господ да го пази - на службите не разчитам ...

и Тръмп като Путин... един дол дренки.

Съюза се разпада като радиоактивен елемент.

от Тръмп е друго. На всички посланици на БО им е наредено да напуснат до 20 януари и не им е особено приятно. Което ще си проличи тепърва - този е първата лястовичка. Еди кой си бивш каза нещо си там -и бомбастични изводи - ами не звучи сериозно.

"НОВОИЗБРАН" посланик на САЩ в България.

Тръмп отзовава абсолютно всички посланици, назначени от БО. Е, някои страни ще почават, понеже процедурата за новите минава през Конгреса и може да продължи по-длъжко. Срокът за напускане обаче е определен -20 януари.

Ами то ще се случи, независимо от т. нар. "желания" на този и онзи! Ще се разпадне не защото го иска Тръмп, а защото вече е отвратителен на 99% от европейските граждани и те не го искат!

Не е само той - и аз искам (и се надявам) това да стане.

а "братската" русия да ни вземе под крилото си не искаш ли?

ЕС е трън в очите на USA, Англия и Русия, къде къде им е по-лесно да душат европейските държави една по една. Само че наште политици юдомасони въпреки че сме в ЕС са намерили вратички да ни предадат икономиката и природните богатства на УСА. Разрухата която ни чака, след като ЕС спре субсидиите е огромна.

Че кой не иска.

Тръмп данесе меси в ЕС че да него сполити садбата както на Кенеди и за Путьо се отнася съшто

ЕС иска Тръмп да се разпадне, след като стане президент...

"ЗА ГЛУПАВОТО ПАТЕ,ГОСПОД СЕ ГРИЖИ"!!!ПАК ЩЕ СЕ ОСВОБОДИМ,БЕЗ ДА СМЕ СЕ НАПЪНАЛИ!!!НАЩЕ ГАНЪОВЦИ В ПОЛИТИКАТА,ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ПИШАТ НОВИ ЛОЗУНГИ!!!

Радвайте се на живота колкото можете докато сме в ЕС и НАТО , щото после стъжняването ще е умопомрачително.

И Тръмп и Путлер искат разпадането на ЕС. Щото им е много трудно да убеждават гражданите им колко са им свестни държавите, като с кого да се сравнят ;)

Само простите атакисти и предателите русофили искат България за излезе от ЕС и да заприлича на кенефа Русия.

Ти изгоря антъни

В случая не е важно какво иска- ЕС ще се разпадне отвътре-поради свойте неадекватни и послушни на САЩ ръководители-такива като меркел!

Американтите, като си избират президент, правят ли им предварително на кандидатите за поста психотест за старческа дименция например

На обамата не са правили!

Този вече НИКОГА няма да е посланник никаде!!!!!

сътресенията в ес са резултат от борбата за надмощие межу америка русия!!! дали кремъл нямаше да е по-уважаван в Украйна,ако вместо танкове им бяха пратили цистерни с газ!? дали америка нямше да е по-уважавана,ако нейната войска си стоеше вкъщи!? да ама не,щото и кремъл и вашингтон си гонят интересите с цената на всичко!!! в днешият сбъркан политически свят,само сиренцето в капана е без пари!!!

'в днешият сбъркан политически свят,само сиренцето в капана е без пари!!!' ... но и това не е сигурно! Иначе в момента сме свидетели на разрушаване на старият ред без да са написани нови правила. Явно ще има известно време анархия - колко - един Господ знае!

Значи и Тръмп съчувства на европейските граждани! Че то, населението на ЕС от доста време взе да иска да се разпадне тая организация.

Довиждане, довиждане! У-вол-не - ни-е-е-е-е-е!

JMM®

Ако ЕС беше толкова неудачно и вредно творение за народите на Европа, защо ботоксовото кремълско джудже се опитва на прави негово карикатурно копие под името "Евразийски Съюз" ?!

неговото е митнически съюз, прави се така че държавите в него да имат високи мита една към друга, за благото на всичките им мафии ..

Ес ще пребъде - с по-малко страни членки. 2020 г. Страните с вечен статут на членки и единствени - България, Румъния приемат Албания в ЕС "Тройният алианс"

ЕС да се разпадне. Овъртат се около идеята като гладни дръгливи псета около касапница. Ама най-много да получат по една тояга в мутрата и по 2-3 яки ритника в задника.

Мурзилки сте вие,сороските баламурници.Сигурно не сте виждали това весело вестниче,в което се осмиваха такива като вас.

Доналд Тръмп е реалист.ЕС ще се разпадне благодарение на брюкселските зелки които от съюз на европейски държави го превъраха в ислямко гето.Разпада е дело на Меркел и сие.

еми, така е, тука в германия европ. граждни не са с предимство на пазара на труда и се наемат само от фирми, които наемат и черни, и азиатци, и мюсюлмани и всякакви от третия свят и в никакво отношение нямаме предимство преди тях (заплащане, уволнения, повишение и т.н.). това е, ние плащаме за ес, но реално обещанията, че ще работиме тука с предимство са фалшименто.

Бах го в Еврейския Съюз. Още ли не сте разбрали че е такъв!!? Какво спечелихме от Брюксел, освен унижания и грабежи. Да издигат у нас на власт малоумници и предатели на българите. Ай сиктир. Нищо хубаво не сме видели от чуждата намеса във вътрешните работа на страната и отнемането на суверенитета ни!

Губим от такива тъпуни като теб, които не могат да различават събитията околко себе си и последствията от тях. Вие живеете в непреодолима нищета, която нито ЕС, нито никой не може да преодолее. Вие си го правите. А иначе ЕС направи много за България. Наистина много. Но с такъв баласт като вас се мъчим и едва успяваме да ползваме благата.

напиши какво толкова е направила,като подкрепя корупциятата ,която руши всичко !

JMM®

Не се хаби да доказваш предимствата на ЕС. ЕС е едно от най големите постижения в световната история и причините за сътресенията, които наблюдаваме в последните години не са вътре в него, а са предизвикани от болните имперски амбиции на ботоксовото кремълско джудже!

Всъщност какво, почети нищо освен това, че спря ГМО продуктите на САЩ, както и до голяма степен добиването на шистов газ. И много друго. Тоест това , че контролира нашите идиоти да не се продават безконтролно на САЩ и Русия и да на направят щат или губерния, но само като потребители.

ами урегулира??!!

Какво сме спечелили от ЕС ли?! Ама вие нистина ли сте такива дебили или просто се шегувате! Давате ли си сметка колко монополисти у нас, а и не само тук, скърцат със зъби заради множеството ограничения, наложени от ЕС?! Наясно ли сте какво ще ни се случи от тия същите монополи, когато не сме в ЕС и ограниченията паднат! Знаете ли на какви цени и шантажи ще бъдем подложени?! Идея си нямата нали?!! От глад ще умират хиляди българи! И това е може би най-оптимистичната прогноза!

JMM®

Мотото, което води борбата на русофилският путинов слугинаж е : Не е важно в България да и е добре - важно е на Путин да му добре, а на Запада да му е зле.

stan_posta@

Че те тези монополи са до един западни фирми, натресени ни след влизането в ЕС.

А гей-прада?

Този гей ще коментира ли, че основната причина за Брексит е насилственото вкарване на талибани по заповед на Сорос и Ко чрез Меркел? То върви и в Европа. Е, какво е чудно тогава разпадането?

Стягай куфарите. Може и към Гуантанамо.

Проклети да са Путлер и подлогите му по света!

Тоя умник, дето са го изтипосали на снимката, мяза на "цист" ариец. От тук натам, коментарът е излишен.

Хайл Путлер!

Понеже соросовите храненици все пишат, че живеят по света, знаят ли, че истинските американци са подкрепили Тръмп. За Клинтъновица са гласували основно емигранти, цветни и гейове, защото тя обещаваше свободи и права на тях!

А ти знаеш ли, че за клоуна Тръмп са гласували 3 милиона по-малко в сравнение с Клинтън? Само, че "демократичната " им система , както и намесата на Путин му помогнаха да се настани в Белия дом.

Не Тръмп,Адолф Путлер жужака иска разпадане на Европейския съюз!!!

е, дее.. от "проекта ЕС" печелят не толкова хората, колкото глобалистите-ешкиназита, като тоя Антъни (шорошоид). Не напразно си сложиха Меркел и Шулц (немско-полски хазари) начело на ЕС.

Всички знаем, че кризата която я тресе днес Европа (ЕС) е предизвикана от ОБАМА, кризата е в ОГРОМЕН интерес за САЩ, долърът хвърчи, скоро може и да задмине Еврото. Незнам тези плебеи на кого ги разправят тия. Всеки който има представа от намеренията на Тръмп знае, че са точно обратното на тия клевети! Хората не живят в пещери вече, дори и американците не спят толкова дълбоко явно вече. Стига сте се излагали! Само Путин ви в устата с неговите кибер атаки, сега и Тръмп! И тоя ЕС се изтърка, намерете поне нещо ново да дъвчете, който и да питаш иска ЕС да се разпадне, кой му се седи в него и без това!

Нали знаеш, че ако излезем от европейския съюз, обричаш на глад много семейства, които разчитат на това, че техни близки работят на вън някъде там. Поемаш ли отговорността, че много млади специалисти, имат възможността стига да могат, да получават достойно заплащане и да не робуват на българските "бизнесмени" , които искат да ги заробят с ниско заплащане. Тука всички от бизнеса реват, че нямало специалисти, глупости на търкалета, да дадат нужното заплащане и германски инженери ще дойдат да им работят. Така и не разбраха, тези ни "бизнесмени" , че за каквото плащат такова получават.

злобата и простотията явно са част от облика на дипломатическия корпус на Обама. Не напразно Тръмп нареди да се прибират. Тоя, що не имигрира в Русия, след като се опитва да вреди на страната си. Там, при Сноудън.

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето да го направиш, четвърто - да стане, пето и шесто - .....

Сегашните управляващи на САЩ стигнаха равнището на селски интриганти.

Демек на храненика си ... ПлЮвналиев :)

abasador

абе, господин уважаеми Носименто, много пъти съм ти обяснявал значи, че първо ... пиеш си дайкирито едно, две или три, а след това си лягаш да преспиш... и като ти размине мохмурлука пишеш! Лек ден.

Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит, а за преди да има Брекзит какво ще каже дипломата (бивш по нареждане на Доналд Тръмп)

тоя е от тия дето Тръмп им каза да се пребират и няма да види такъв пост повече, за това човека върти интриги

Странно. Всеки един от нас, анализира и наблюдава събитията от собствената си камбанария. А цялостната картина на нещата ми/ни обягва. Това е, като да се гледа един слон - едни го гледат от към главата, други от към опашката, трети пък странично и т.н. И всеки обяснява ли обяснява... но никой не вижда общата картина. От къде да проследим нещата - от издигането на Хитлер на чело на Германия и WWII. Това е (?) началото на обединена Европа и глобализма. Падане на всякакви граници и главоломно навлизане на корпорациите (капитала и т.н.) навсякъде. Може би, е дошъл момента, в който от глобализма корпорациите (капитала и т.н.) няма да имат вече полза. Те вече са навлезни на пазарите и много трудно могат да бъдат махнати (в България например, дори и да се махне монопола на ЧЕЗ, ЕОН, Мтел, Виваком, Метро, Кауфланд, Райфайзенбанк, ПИБ и т.н. и т.н., ще зейне огромна дупка, която държавата няма ресурсите (основно парични) да запълни. Частния български сектор също). Та... керванат си върви, кучетата си лаят...

Точно ЕС се бори срещу монополите и налага политика на конкуренция на пазара. Нещо си се объркал. Те препоръчват отваряне на пазара за различни енергийни компании и налага санкции ,ако не се изпълни. Точно Америка е страната с протекция на монополите. ЕС се опитва да освободи страната ни от примката на руския газов монопол.

Тръмп може и да иска , но това няма да се случи през неговият мандат , а може и да не го доживее това .

Да по сигурното Разпадане на Е.С. е , когато Английската Кралица задвижи-Брекзит -там няма не искам няма недей, Англичаните са и поданици--тогава Е.С. ще фалира, понеже Англия е богата , колкото 10 малки страни

Pesh0

а иска ми да му духа руса сладурана ??????????

ЕС е перфектен продуцт на Нейно Величество БЮРОКРАЦИЯТА! В Брюксел са се настанили едни ми лапачи на които им пречат "кривите краставици", родната шльоковица и др. А не вижда, че гаджали от вси страни се намъкват в "гълабарника" и скоро ще стане "ТЕСЕН".

Не гълъбарник, а свинарник.

Бъркаш формированието с проблема него. Известна степен на неразличимост. Което е съставна на глупостта. Хайде държавата като е бюрократична, да си направим извод, че е създадена с цел бюрокрация. Същата простотия би било и твърдението ти за ЕС. А всъщност и държавата, и ЕС са създадени, за да устояват на агресията а другите групи. А това и навремето, и днес се е правило и се прави от онези, които могат да контролират и да се възпозлват от упражняването на власт. Човешката природа е такава. Простият човек не може да оцелява без да бъде мачкан. Ако не го мачкат, почва да прави простоии, от които страда и той самият, и другите покрай него. Като казам прост, сещай се според поста ти като какъв те класифицирам теб самият.

Адмирации за поста. Брекзит е доказателство на думите ти, че на неуки и прости хора не трябва да им се дава възможност да вземат важни решения. Сега ще си чукат главата брититата и ще се чудят как да спасяват икономиката си.

Тръмп ми е анти отвсякъде. Има профил на мазен търговец, на който не можеш да вярваш за нищо! Той е продукт на техни условия и нищо повече.